Cashpoint

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Cashpoint er et internationalt betting firma, der har været til stede i Danmark siden 2012. Bookmakeren adskiller sig fra andre konkurrenter, ved både at have online betting, landbaseret betting - og endda deres egne betting butikker!
gift
Bonustilbud 50 kr freebet
Spil Nu
18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C
Grundlæggelse: 1996
Minimumsindbetaling: $50
Licenser: Spillemyndigheden
8/10 Betpack Bedømmelse

Cashpoint anmeldelse

Fordele & Ulemper

Pros

Fordele

 • Mulighed for landbaserede spilleforretninger
 • Velfungerende platform - både på dekstop, mobil og tablets
 • Dækker stort set alle tænkelige sportsgrene med glimrende odds
Cons

Ulemper

 • Platformen kan være svær at sætte sig ind i for nybegyndere
 • Der kunne godt være flere loyalitetsbonusser

Cashpoint Oversigt

Licenser
Spillemyndigheden
Sprog
Engelsk, Dansk
Grundlæggelse
1996
Loyalitet/VIP-Program
Nej
Bonus
50 kr freebet
Cashpoint Ekstra Funktioner
Bonusser
Udbetalingsgrænser
150000 Per transaktion

Cashpoint Bonus

Bonuskode
N/A
Første Indbetalingsbonus
50 kr freebet
Minimumsindbetaling
$50
Minimum Odds
1
Periode
30 Dage
Bet type
Alle
Udelukkede betalingsmetoder for bonus
Maksimal Udbetaling
$5000

Cashpoint Betalingsmetoder

Indbetalingsmetoder
Udbetalingsmetoder

Cashpoint Ekstra Funktioner

Ekstra Funktioner

Tilgængelige Bonusser hos Cashpoint

Freebet til French Open

50 kr freebet

Få bonus
Få matchet freebet når du spiller

100% Op til 500kr

Få bonus
App Freebet

100% op til 100 kr

Få bonus
Indholdsfortegnelse

  Cashpoint Bonus Tilbud

  Hos Cashpoint er der altid et væld af bonusser man kan gå efter. Både i forhold til free bets, boostere, men også i forhold til særlige ligaer og turneringer hvor man kan vinde ekstra præmier!

  Cashpoint Velkomst Bonus

  Nye spillere kan få et 500 kroners free bet, når de better 500 kroner. Du bliver matchet 100% af din indbetaling - dog minimum 100 kroner, og maksimalt 500 kroner. Du har hele 30 dage til at udnytte bonussen, hvilket bør give dig masser af tid til at få mest muligt ud af det.

  Cashpoint Free Bets

  Der er masser af muligheder for at indhente sig et par lukrative free bets hos Cashpoint. Der er et 100 kr free bet hvis du indbetaler via App’en, og derudover er der også ofte free bet på større turneringer og sportsbegivenheder, som eksempelvis et 50 kr free bet på French Open.

  Cashpoint VIP/Loyalitets Program

  Der er ikke som sådan et loyalitetsprogram hos Cashpoint, men der er dog et ekstra boost du altid kan gå efter - i form af deres xTreme Kombi. Her kan du ved at kombinere væddemål, kunne få en xTreme Kombi på op til 30% på dine gevinster!

  Andre Cashpoint Bonusser

  Udover disse bonusser, er der også deres Super Fantasy, som er deres managerspil hvor du kan vinde præmier for over 200.000 kroner. Det kræver ikke noget at spille med, og koster dig heller ikke noget. Jo bedre du klarer dig i spillet, jo flere præmier kan du vinde. Præmierne spænder bredt fra både et rejsegavekort fra footballtravel, til 1000,- i kontanter, eller 100-500 kr i free bets.

  Herudover er der også Cashpoint’s odd boostere, hvor du på udvalgte væddemål og kampe kan få boostet dine odds endnu mere!

  Cashpoint Bonusser Cashpoint Bonusser

  Cashpoint Design & UX

  Cashpoint er en bookmaker - med stort B. Og det kan mærkes på platformen. Så snart man besøger siden, bliver man præsenteret for deres sportsbook. Og dette er absolut ikke en dårlig ting - nødvendigvis. Det gør det nemlig nemt og enkelt for rutinerede bettere at finde præcis hvad de leder efter.

  Historien er egentlig den samme hvis man bruger platformens app, hvor det er samme velkendte setup som man ser på hjemmesiden, og de landbaserede terminaler. Det kan dog - for nye spillere, virke en anelse overvældende, og det kan derfor være en svær platform at “starte ud på”, hvis ikke man er vant til at lave sportsbetting. Heldigvis er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med deres live support, hvis man skulle opleve udfordringer.

  Der er generelt set ingen tvivl om, at Cashpoint ved hvad de laver - og de ved hvad de seriøse bettere vil have. Her er der ingen tingeltangel, og ingen funktioner eller reklamer der ikke behøver være der.

  Cashpoint Sportsgrene

  Hos cashpoint finder du en lang række forskellige sportsgrene, så uanset om du vil bette på fodbold, håndbold, ishockey - eller nogle af de lidt mere kulørte sportsgrene, som eksempelvis cricket, vandpolo eller lignende, så finder du det altså også her.

  Det er især værd at se på de langvarige væddemål, hvor du allerede nu kan bette på VM helt frem til 2026. Dog er det værd at nævne at det kun er sport - så hvis du vil bette på hvem der bliver den næste vinder af kagedysten, som du kan hos andre bookmakere, eller om Løkke bliver statsminister igen, så finder du altså ikke disse bets hos Cashpoint.

  Cashpoint Betting markeder

  Cashpoint’s betting markeder er i den absolut højeste klasse. Her finder du stort set alle kampe - både små og store - i alle tænkelige sportsgrene.
  Her finder du selvfølgelig populære ligaer og opgør som f.eks. champions league, men også nogle langt mere obskure opgør. Så uanset om du vil bette på Manchester United, eller på græsk vandpolo - så er der en stor sandsynlighed for, at du finder hvad du skal bruge hos cashpoint.

  Dette er især en fordel for de spillere, der måske gerne vil bette på populære sportsgrene - men i lidt mindre ligaer. Eksempelvis kan du bette på fodbold helt ned i 3. division, hvilket gør det muligt for størstedelen af os, at bette på lokale kampe.

  In-Play Betting & Live Betting

  Hos cashpoint kan du selvfølgelig både bette på Live betting / In-play betting - og faktisk også på mange af de mere obskure opgør vi nævnte ovenfor. Cashpoint har et glimrende interface til dette, der er fyldt med vigtige informationer, der bliver præsenteret på en overskuelig måde.
  I forhold til lige netop live streams, er det vigtigt at nævne at cashpoint også har en app, hvilket gør det nemt at bette på farten. Og når vi i øvrigt taler om live bets, så er det vigtigt at nævne at Cashpoint’s bets er live. Meget live. Her mener vi selvfølgelig, at man ofte kan se en mindre ventetid på en 20-30 sekunder hos andre bookmakere.

  Dette oplevede vi aldrig hos Cashpoint i de tidpunkter vi testede deres live betting. Alle ændringer i kampene blev rapporteret med det samme, uanset om vi benyttede siden på vores desktop computere, eller bruge deres apps på henholdsvis Android og iOS. Dette er en stor fordel, da det sikrer den optimale kvalitet i spillene.

  In-Play Betting & Live Betting In-Play Betting & Live Betting

  Cashpoint Odds

  Når det kommer til odds’ene hos Cashpoint, er de meget konkurrencedygtige. Selvfølgelig vil du på nogle kampe kunne få bedre odds hos andre af de større bookmakere, ligesom du nogle gange vil få højere odds hos Cashpoint.

  Der er dog ingen tvivl om, at alle odds er i den høje ende, og derfor er det absolut værd at overveje denne bookmaker. Selv på de mindre kampe og knap så kendte sportsgrene, er der høje odds at komme efter.

  Cashpoint Live Streaming

  Én af de ting man desværre kan mangle som better hos Cashpoint, er adgangen til live streaming. Du finder nemlig ikke live streaming hos denne udbyder, hvilket kan være en udfordring for dem, der gerne vil se kampen live.

  Der er dog et lille twist her - for Cashpoint har som tidligere nævnt, tre af deres egne betting shops. Så hvis du holder til i Aalborg, Odense eller København, kan du besøge deres betting shop fysisk, hvor der er større sandsynlighed for at de store opgør bliver vist.

  Herudover er det dog værd at nævne, at Cashpoint har et glimrende interface til deres live betting, hvor du kan følge med i hvad der sker i kampens hede. Du kan uden problemer se hvem der scorer hvilke mål, får gule kort, eller andre relevante informationer om kampen undervejs. Dette gør sig i øvrigt gældende på tværs af alle sportsgrene og alle kampene, så du altid har de korrekte informationer direkte ved hånden.

  Cashpoint Mobil App

  Cashpoint tilbyder apps til både iOS og Android enheder, og her er der igen ikke nogen tvivl om, at firmaet ved hvad de laver. Deres apps er bygget op på en meget brugervenlig og intuitiv måde, så det altid er nemt at finde de kampe du leder efter, og sætte dine fortrukne bets.

  Du kan selvfølgelig også styre resten af din konto - uanset hvad du måtte have behov for. Så hvis du skal foretage udbetalinger, indbetalinger eller tjekke om der er nye kampagner til rådighed, så kan du naturligvis tjekke det hele direkte fra din mobiltelefon. Dette er faktisk et punkt hvor mange andre bookmakere halter gevaldigt bagefter, og selvom mange af konkurrenterne naturligvis har en mobiloptimeret side, der gør det muligt at bruge den på telefonen, så er der en meget vigtig ting man ikke får med her; nemlig notifikationer.

  Cashpoint Kundeservice

  Der er kun én måde at kontakte Cashpoint kundeservice på - nemlig deres live chat. Denne er dog til gengæld også fremragende.

  Chatten har åbent 24/7, med dansktalende (eller dansk-skrivende, er det vel nærmere) personale, der altid er klar til at hjælpe. Vi kontaktede kundeservice flere gange i løbet af vores anmeldelse, for at teste hvor responsiv chatten var, på forskellige tidspunkter af døgnet. Vi skulle aldrig vente i mere end 2-3 minutter på at komme igennem til en medarbejder, og vi blev altid mødt af høflig og kompetent service.

  Det er også værd at nævne, at kundeservice er tilgængelig uanset om du foretrækker at bruge deres desktop site, eller deres mobile apps. Det gælder i øvrigt også på de landbaserede terminaler, hvor du ligeledes hurtigt kan få assistance.

  Sådan Registrerer du dig hos Cashpoint

  Da Cashpoint har en dansk licens, er der også lidt flere steps i tilmeldingsproceduren end du eksempelvis finder hos udenlandske bookmakere. Dette er alt sammen for at sikre spillerne bedst muligt.

  Med det sagt, så er der stor forskel på, hvor brugervenlige de forskellige danske bookmakere har kunnet lave deres proces - og her er Cashpoint absolut i førertøjen.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 05:00
  • Nødvendige Værktøjer: Pc eller mobiltelefon
  • Nødvendige Midler: Tid
  Opret din konto via hjemmesiden Trin 1

  Opret din konto via hjemmesiden

  Naviger til hjemmesiden, og klik “Opret”. Indtast herefter dit CPR nummer på hjemmesiden - bemærk i øvrigt at du bare skal skrive hele nummeret, uden bindestreg.

  Verificer din tilmelding med MitID Trin 2

  Verificer din tilmelding med MitID

  Når du har indtastet dit CPR nummer, skal du logge ind med dit MitID. Indtast dine oplysninger til MitID, og log ind.

  Indtast resterende oplysninger, og verificer din konto Trin 3

  Indtast resterende oplysninger, og verificer din konto

  Når du har verificeret dig med MitID, skal du indtaste resten af oplysningerne - spillernavn, adresse, telefon, og selvfølgelig en mailadresse.

  Indbetal penge på din spillerkonto Trin 4

  Indbetal penge på din spillerkonto

  Når du har indsendt de rigtige dokumenter og verificeret din konto, skal du indbetale penge på din spillerkonto. Det kan du gøre via bankoverførsel eller kreditkort.

  Og så er du faktisk i gang med at kunne spille via Cashpoint. Hele processen tog cirke 3-4 minutter. Vi oprettede os dog via en desktop computer, hvilket er værd at nævne. Hele processen er dog også mulig at gennemføre via deres app, og måske er dette i virkeligheden endnu hurtigere.

  Cashpoint Betalingsmetoder

  Ét af de steder hvor de danske bookmakere - desværre - halter lidt bagefter konkurrenterne fra andre lande, er når det kommer til betalingsmetoderne. Dette har dog ofte noget at gøre med de krav spillemyndigheden har i forhold til at udstede licenser, snarere end bookmakernes ønske om at tilføje flere betalingsmetoder.

  Med det sagt, er der dog flere måder at klare dine betalinger på hos Cashpoint - hvoraf du nok kender nogle af dem i forvejen, men den sidste måske er lidt mere unik.

  Kortbetaling

  Du kan selvfølgelig betale via kort, med både VISA og Mastercard - og på denne måde får du omgående din betaling registreret, og kan bette med det samme. Du kan også udbetale penge via denne metode, og der er som sådan ikke nogen maksimal indbetalings- eller udbetalingsgrænse.

  Bankoverførsel

  Du kan også vælge at betale via bankoverførsel. Dog er det værd at nævne at denne metode er væsentligt langsommere end kortbetaling - specielt hvis du gør det op til weekenden og/eller helligdage. For bankoverførsel gælder også, der ikke er nogle deciderede betalingsgrænser.

  Kontant

  Som noget ret unikt, kan du ind- og udbetale via kontanter hos Cashpoint. Det skyldes selvfølgelig deres landbaserede terminaler. Der er dog et maksimum på hvor meget du må udbetale i kontant - nemlig 20.000 kroner pr. dag.

  Er Cashpoint Sikker?

  Ja - overordnet set er Cashpoint meget sikker. Det er et pålideligt betting firma, med fysiske lokationer, og over 10 års erfaring. Du kan være fuldstændig sikker på, at alt kører snorlige og efter reglerne her.

  At Cashpoint’s app også er godkendt til at kunne downloades via App Store, betyder at app’en har været igennem en grundig screening, og derfor er meget sikker - på samme måde kan man verificere hjemmesiden, og se at alt er krypteret via de nyeste SSL standarder, alt sammen for at sikre spillernes oplysninger.

  Herudover bør man selvfølgelig heller ikke glemme den danske licens udstedt af spillemyndigheden. Dette er én af de mest krævende licenser man som casino kan erhverve sig, og er din garanti for at der er fair spil undervejs.

  Cashpoint Gaming Licens

  En fordel ved at bruge et firma med en dansk licens er også, at du rent faktisk kan klage til myndighederne hvis der er nogle forhold du synes er kritisable. Denne mulighed har du ikke, hvis du f.eks. spiller på et casino med en licens fra Curaçao eller andre steder udenfor EU. Og det er ikke kun i Danmark Cashpoint har licens, men f.eks. også på Malta, som også er ét af de mest velrespekterede områder inden for gambling og betting.

  Herudover er Cashpoint også ISO 27001 certificeret - hvilket - for os almindelige mennesker ikke betyder så meget - men er et hævd om præcis hvor tjek der er på sagerne hos Cashpoint.

  Cashpoint Anmeldelse Konklusion

  Cashpoint har uden tvivl masser af ting at byde på. Det er en bookmaker med mange års erfaring, og der er ingen tvivl om at spillere kan føle sig trygge hos denne bookmaker. Det er en stor fordel at de som virksomhed har formået at forny sig undervejs, så både platformen men også udvalget af betting markeder, har fulgt med tiden.

  Man føler på mange måder ikke, at man beskæftiger sig med en bookmaker der er over 10 år gammel - udover at platformen og konceptet er gennemsyret af kvalitet. For nogle bettere vil det givetvis også være en stor fordel, at der er landbaserede terminaler man kan besøge, men selv hvis man ikke bruger dem, er platformen og de tilhørende apps i absolut verdensklasse.

  Du finder ikke nogle casino spil hos Cashpoint - og det er egentlig også hele pointen hos Bookmakeren. Til gengæld er det svært at finde andre bookmakere med en lige så god sportsbook. Vores eneste anke er, at det kunne have været rart med flere betalingsmetode, som f.eks. Apple Pay eller MobilePay - men det tilføjes forhåbentlig på et senere tidspunkt.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Har Cashpoint en gambling licens?

  Ja - Cashpoint har en licens fra de danske spillemyndigheder.

  Hvilke betalingsmetoder er der tilgængelig hos Cashpoint?

  Du kan betale via betalingskort eller bankoverførsel - og alternativt via kontant, hvis du besøger de landbaserede terminaler.

  Har Cashpoint en mobil app til Android og iOS?

  Ja - Cashpoint har en meget velfungerende app til både Android og iOS styresystemer.

  Hvad er den maksimale udbetaling hos Cashpoint?

  Der er ikke som sådan en maksimal udbetaling - medmindre du vil udbetale i kontanter hos deres betting shops. Her er grænsen 20.000 om dagen

  Kan man streame hos Cashpoint?

  Nogle kampe kan streames hos Cashpoint, men det er ikke her du finder de fleste live streams.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8.2
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu