Indholdsfortegnelse

  Vilkår og Betingelser

  Velkommen til Betpack.dk. De følgende vilkår og betingelser eller “Betingelserne” vil gælde for enhver, som har besluttet at anvende Betpack.dk, herefter refereret til som “Hjemmesiden”, “Os” eller “Vi.” Hvis du ikke giver samtykke til Vilkårene når du er færdig med at læse dette, bedes du venligst stoppe med at anvende Hjemmesiden. Anvend venligst ikke Hjemmesiden medmindre at du har læst og giver samtykke til Betingelserne og vores Privatlivspolitik, herefter refereret til som “Politikken.”

  VED AT ANVENDE DENNE HJEMMESIDE, ANERKENDER DU AT DU HAR FORSTÅET BETINGELSERNE OG AT DU ACCEPTERER BETINGELSERNE, SOM ER ANGIVET AF HJEMMESIDEN FOR KORREKT ANVENDELSE AF ALT DET TILGÆNGELIG INDHOLD OG DE TILGÆNGELIGE TJENESTER. 

  Betingelserne er delt op i adskillige kapitler, som dækker alt hvad du har brug for at vide om hvordan du anvender Hjemmesiden og hvilken er den tilladte anvendelse af Hjemmesiden i den første omgang. Brug venligst god tid på at studere hvert af disse kapitler og at beslutte hvorvidt du ønsker at fortsætte med at anvende Hjemmesiden, når du er færdig med at læse dem. 

  Tjenester og Indhold

  Alt offentliggjort materiale på Hjemmesiden, inklusive men ikke begrænset til odds, billeder, skrevet materiale inklusive men ikke begrænset til nyhedsdækning, betting guides, strategier og tips, er eksklusiv intellektuel ejendom af Betpack.dk og enhver af parterne, som juridisk kan kræve ejerskab af materialet. At kopiere materialer fra Hjemmesiden er ikke tilladt og udgør en overtrædelse af ophavsrettigheder, og hermed vil Hjemmesiden forfølge juridiske aktioner mod overtræderen og søge skade, kompensation og en undskyldning. Hjemmesiden og indholdet, som vi leverer er udelukkende tiltænkt til ikke-kommercielle og underholdende formål og kan derfor ikke betragtes som eller mistolkes som finansiel rådgivning. Læs venligst det næste kapitel for at finde ud af mere om hvordan du bør anvende indholdet. 

  Ansvarsfraskrivelse om Garanti

  VED AT LÆSE DETTE FORSTÅR DU OG GIVER DU UDTRYKKELIGT SAMTYKKE MED FØLGENDE: 

  Du er den eneste ansvarlige part, når du bruger Betpack.dk. Hjemmesidens indhold og tjenester, som er tilgængelig, er gratis - medmindre andet er angivet - og de forbliver gratis til analyse af enhver, som har den juridiske alder til at opnå adgang til indhold med den oprindelse. Bemærk venligst at Hjemmesiden ikke har noget ansvar og at den fraskriver sig alle garantier forbundet med anvendelsen af indhold eller enhver skade, som opstår som resultat af anvendelse af det tilgængelig indhold.

  Betpack giver ingen garanti for at Hjemmesiden vil opfylde dine forventninger eller at informationen, som findes på Hjemmesiden vil være fejlfri, sikker, rettidig eller uafbrudt. Bemærk venligst at det er udelukkende dit ansvar at bekræfte indholdets oprindelse uanset om hvordan forfatterne på Hjemmesiden har skrevet det. Alle parter, som opnår adgang til Hjemmesiden, har ansvar for at bekræfte at den information, som de opnår er sand. 

  Bemærk venligst at Betpack.dk aldrig har angivet og vil aldrig angive at informationen, som du finder på Hjemmesiden betragtes som finansiel rådgivning på nogen som helst måde. Bemærk venligst at dækning af sport er en form for underholdning og at Betpacks omfattende dækning af troværdige betting sider er en mulighed for at deltage i en anden hobby, men det er ikke og skal ikke betragtes som værende en garanti eller rådgivning til at bruge sådanne produkter. Meningerne, som deles på Hjemmesiden om det mulige udfald af sportsbegivenheder er udelukkende til underholdende formål og det skabes med de bedste evner af de bidragende personer. 

  Adfærd af Læsere og Gæster

  Bemærk venligst at ved at give samtykke til at blive ved med at anvende Hjemmesiden, giver du samtykke til at afstå fra enhver form for opførsel, som potentielt kan tilsmudse Hjemmesidens ry eller på nogen som helst måde nedgøre andre læsere. Læsere og gæster er forpligtet af det civile adfærdskodeks og skal forblive respektfulde overfor hinanden i forbindelse med anvendelsen af Hjemmesiden.

  Bemærk venligst at som et medlem eller en læser, har du ikke tilladelse til at omfordele indhold - uanset hvilken format der er tale om - fra hjemmesiden og ved at gøre det uden en udtrykkelig skriftlig aftale betyder det at du har overtrådt et brud på vores ophavsret. 

  Bemærk venligst at besøgende på Hjemmesiden ikke har ret prøve at afbryde tjenesten på Hjemmesiden på nogen som helst måde. At forstå at afbryde Hjemmesidens tjenester enten ubevist eller med hensigt eller at indsætte skadelig software, eller at sabotere Hjemmesiden vil resultere i øjeblikkeligt at gå rettens vej på Betpack.dk’s vegne. 

  Bemærk venligst at ved at give samtykke til Betingelserne, accepterer du også at vi ikke kan garantere at Hjemmesiden vil være fri for ondsindet indhold. Du skal have den nødvendige anti-virus software for at bekræfte sikkerheden på siderne, som du besøger, og du har ene og alene ansvar for at beskytte din computer, styresystem, og private oplysninger mod datalækage og/eller overførelse af skadelig software.

  Anvendelse af Mindreårige

  Hjemmesiden må ikke anvendes af mindreårige eller individer, som ikke har den juridiske alder til at opnå adgang til materialet af den natur og det indhold, som er blevet offentliggjort, delt eller registreret på Hjemmesiden. Det er den individuelle persons ansvar at sikre at de overholder det. Hjemmesiden accepterer ikke registreringer eller abonneringer fra individer, som endnu ikke har den juridiske alder til at deltage eller at opnår adgang til det indhold, som offentliggøres på Betpack.dk. 

  Ophør

  Du giver samtykke til at Betpack.dk kan ophøre din adgang til Hjemmesiden hvis disse eller andre betingelser overtrædes. Hjemmesiden forbeholder sig retten til at suspendere din adgang til Hjemmesiden på hvilken som helst måde den ønsker uden behov for at skulle informere dig om beslutningen. Betpack.dk behøver ikke at give dig foreudgående besked for at gå videre med ophøret.

  Besøg På Eksterne Link

  I forbindelse med forberedelse af materiale kan de bidragende personer vælge at bruge links til tredjeparter. Ved at give samtykke til at bruge Hjemmesiden accepterer du at Hjemmesiden ikke skal holdes til ansvar for indholdet, som findes på de tredjeparter hjemmesider. Betpack.dk har ingen pligt til at overvåge eller følge op på eksterne link så længe at de bidragende personer har fundet det passende, og at det understøtter den pointe, som de forsøger at give. 

  Alle læsere og gæster på Hjemmesiden vil have ansvaret for at bekræfte sikkerheden af de eksterne link. Hvis du vurderer et link til at være usikkert, bedes du venligst holde dig fra at besøge det og at informere Hjemmesiden, det vil sige Os via e-mail. Vi skal tjekke og fjerne det link. 

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  Playbet.io
  9.5
  Bedømmelse
  Gratis Spil På 25% op til 100 USDT
  Velkomstbonus
  Spil Nu