Bedste iPhone Betting Apps Hos Danske BookmakereBedste iPhone Betting Apps Hos Danske Bookmakere

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

En iPhone betting app kan være en god løsning til at få mest ud af dine spil på sportsvæddemål i Danmark. På denne måde kan du nemt og hurtigt placere dine bets, tjekke resultater, udbetale gevinster og meget mere. Naturligvis er der betting applikationer, som er bedre end andre. Dem hjælper vi dig med at finde. 

Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.
Vis Alle
Android
IOS
Web Apps
Fabelagtigt

Bedømmelse:

8.2/10

Fabelagtigt
Gift icon
Velkomstbonus tilbud 100% op til 500 KR
IOS

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Indholdsfortegnelse

  Bedste Sport Betting Apps til iPhone

  Du er sikkert landet på denne side fordi du ønsker at downloade en betting app til din iPhone. Det er en mobil applikation, som du kan downloade til din Smartphone. På den måde kan du nemmere spille på sport. Det er også en hurtigere løsning til at skrive til supporten, anmode om udbetalinger, spille på live odds osv.

  Måske kan det føles lidt som at lede efter en nål i en høstak, hvis du besøger den ene bookmaker efter den anden til at se om de har en app til en iPhone. Ligeledes kan det være svært at være blandt de første til at høre hvis en bookmaker, hvor du allerede har tjekket siden, og at de senere kommer med en ny app til iPhones. 

  Derfor kan du i stedet stole på Betpack. Her på siden kæmmer vi de bedste bookmakere for apps til såvel Android som iPhone. Generelt bedømmer vi nye bookmakere i Danmark, og hvis vi ser at de har lavet en app til iPhones tester vi den naturligvis. På den måde behøver du ikke at lede selv.

  Derfor Kan Du Downloade En iPhone Betting App

  De fleste personer bruger i stigende grad deres mobiltelefon. Det gælder til alt fra spil på ishockey til at tjekke de sociale medier og meget mere. Desuden er der også en hård konkurrence på spillemarkedet på odds. Det betyder at de bedste bookmakere skal udmærke sig for at skille sig ud blandt mængden. Flere iGaming-virksomheder vælger at gøre dette ved at designe en mobil app til iPhones.

  Hvordan Vædder du På Din iPhone?

  Det er nemt at spille på odds på din iPhone. Dog skal du først og fremmest have en betting konto. Hvis du endnu ikke har en spillerkonto på den bookmaker, som har en app, er det altså et af de trin som du skal igennem. Nedenfor kan du se de fire trin, som du skal igennem for at spille på sport hos en bookmaker.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:04
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid
  Vælg en bookmaker Trin 1

  Vælg en bookmaker

  Først skal du vælge en betting side med en iPhone. Tjek gerne de sider, som vi linker til her på siden. Dernæst kan det anbefales at tjekke vurderinger i App Store. Det kan også være en god ide at tjekke bookmakerens hjemmeside, før du downloader app’en.

  Opret en konto Trin 2

  Opret en konto

  Hvis du spiller hos en bookmaker med dansk licens, anbefaler vi at du tilmelder dig på deres desktop-version. Måske virker det besynderligt med en artikel med fokus på iPhones. Det er dog forbundet med den danske lovgivning, som gør det bedst at tilmelde dig via desktop.

  Bekræft med MitID Trin 3

  Bekræft med MitID

  I forlængelse med ovennævnte skal du først bekræfte din identitet med MitID. Det skal gøres via desktop-versionen inden for 30 dage. Dette kan du altså ikke gøre med den mobile app, og derfor er det vores tredje trin.

  Download app’en og spil Trin 4

  Download app’en og spil

  Til sidst skal du downloade applikationen til iPhone. Herefter skal du logge ind med din nye betting konto og gå i gang med at spille. Husk at opfylde eventuelle bonusbetingelser for velkomstbonus, hvis du opretter dig med sådan en.

  Bedste iPhone Betting Apps Uden MitID

  Du kan spille hos flere forskellige former for bookmakere med iPhone betting apps. Det kan fx være en spilleside med dansk licens fra Spillemyndigheden i Danmark, som hører til Skatteministeriet. Andre gange kan du vælge en bookmaker med MGA-licens (Malta Gaming Authority) fra spillemyndigheden i Malta. Vi kigger på dine forskellige valgmuligheder nedenfor.

  Danske Bookmakere Med iPhone Betting Apps 

  Du kan spille hos en bookmaker med en iPhone betting app uden MitID på flere måder. Først og fremmest hvis der er tale om en bookmaker med dansk licens, kan du nyde et smuthul i den danske lovgivning. Reglerne fra Spillemyndigheden i Danmark har fastsat at du skal verificere dinntitet med MitID via desktop-versionen inden for 30 dage efter din tilmelding. 

  Normalt skal du også altid logge ind med MitID via din bærbare eller stationære computer. Når du først har verificeret dinntitet med MitID via desktop-versionen, kan du benytte din iPhone betting app uden at skulle logge ind med MitID hver gang.

  Udenlandske Bookmakere Med iPhone Betting Apps

  Du kan også spille hos udenlandske bet sider uden dansk licens. Uanset om du spiller hos en bookmaker med MGA-licens (Malta Gaming Authority), Curacao-licens, estisk licens eller noget helt fjerde, skal du ikke logge ind med MitID. Her er det vigtigt at bide mærke i at du nyder skattefrie gevinster og andre EU-regler, hvis du vælger en bookmaker med licens fra et EU-land.

  Bedste iPhone Betting Apps Bonustilbud

  De fleste har mest interesse i at vide hvilke betting bonusser der er med iPhone apps til at spille på sport. Dette kan være bonus både til nye kunder som eksisterende medlemmer. I de bedste mobile apps kan du tjekke deres bookmaker bonus oversigt for at danne et klart og tydeligt overblik. Nedenfor kigger vi nærmere på den mobile bonus og de forskellige tilbud, som du kan støde på.

  Mobil Bonus Til iPhone Betting Apps

  Før vi dykker ned i informationen om betting apps, er det vigtigt at understrege at der ikke altid er særlige mobile tilbud. Mange gange er der de samme bonusser til både desktop og mobil. 

  Andre gange er der decideret betting bonus, som er skabt til at du downloader deres mobile app. Her ønsker bookmakeren at du lærer deres iPhone app at kende. Derfor benytter de odds bonus til at motivere dig til at downloade den. Mange gange er det ekstra lukrative tilbud, som du kun kan få på mobilen.

  iPhone Betting Apps Velkomstbonusser

  Hvis du er ny hos bookmakeren, vil dit første fokus være på velkomstbonussen. Her er der tale om et tilbud til nye medlemmer. I mange gange er det en indbetalingsbonus på dit første indskud. Ofte matches din første indbetaling med en bestemt procentdel op til et loft med et beløb. Andre gange kan der være tale om risikofrie væddemål og andre slags bonus.

  iPhone Betting Apps Free Bets Med og Uden Indbetaling

  Nogle gange kan du være heldig at få unikke tilbud med gratis væddemål. I visse tilfælde er det endda free bets uden indbetalingskrav. Det er næsten det tætteste du kommer på gratis bonus på odds sider. Andre gange kan der være et indbetalingskrav med et risikofrit væddemål. Det kan også være at der er omsætningskrav. Under alle omstændigheder kan du være heldig at få gratis væddemål til både nye og eksisterende kunder med iPhone betting apps. 

  iPhone Betting Apps Reload Indbetalingsbonus 

  Ligesom at kan være indbetalingsbonus til nye medlemmer, kan der også være bonus til eksisterende kunder. Det kaldes typisk for reload bonus hos udenlandske bookmakere uden MitID. Ofte kaldes det blot for indbetalingsbonus hos danske betting sider. Under alle omstændigheder matches din indbetaling med en procentdel op til et bestemt beløb. De bedste betting reload bonusser kommer med lave gennemspilskrav samt lave minimumsodds.

  iPhone Betting Apps CashBack Med Penge Tilbage

  Du kan også få penge tilbage på tabte gevinster hos mange bookmakere Danmark England. Det kaldes også for cashback, som er engelsk for ”penge tilbage”. Typisk beregnes det med en periode på syv dage. Andre gange er det over 24 timer. Under alle omstændigheder er det normalt en procentdel med penge tilbage udregnet med dit samlede nettotab. Nogle gange kan der være et minimumsbeløb for at få bonus. Andre gange kan der være et gennemspilskrav. Derfor er det altid vigtigt at tjekke bonusbetingelserne.

  Særlige Sportsbonusser til iPhone Betting Apps

  Nogle gange kan der også være unikke tilbud forbundet med en bestemt sportsbegivenhed. Det gælder især med store sport events som fx EM eller VM i fodbold. Andre gange er der sportsbonusser forbundet med fx Wimbledon i tennis. Det samme gælder for Superbowl med amerikansk fodbold, og sådan kunne vi blive ved. Mange gange er det et free bet, men det kan naturligvis variere.

  Hvordan Vurderer Vi iPhone Betting Apps?

  Det er vigtigt for os rent faktisk at teste de bedste apps til iPhones. Vi sørger derfor for at tjekke de vigtigste faktorer ved mobile applikationer til iPhones og iPads med Apples styresystem. Du kan se vores vigtigste trin nedenfor.

  1

  Analysering af Downloadz

  Først er det vigtigt for os at analysere hvor nemt det er at downloade app’en. Vi tjekker informationen hos bookmakeren og om det er nemt at finde frem til den mobile applikation.

  2

  Oprettelse af Konto

  Hvis vi ikke allerede har en app hos bookmakeren opretter vi en konto. Vi gennemgår tilmeldingen med at indtaste fornavn, efternavn, e-mailadresse osv. Det er vigtigt for os rent faktisk at teste spiloplevelsen fremfor blot at læse om den.

  3

  Download af App

  I det tredje trin downloader vi applikationen til vores iPhone. Vi tester hvor hurtigt det går. Måske er det mest forbundet med internethastigheden, men der er afgørende faktorer som fx hvor meget app’en fylder osv.

  4

  Spil på Sport

  Til sidst tester vi spiloplevelsen med at placere et væddemål, indbetale via applikationen, anmode om en udbetaling, skrive til supporten osv. Det er vigtigt for os at teste at alle de essentielle funktioner fungerer som de skal på en iPhone.

  Altafgørende Funktioner på iPhone Mobile Betting Apps

  Der kan være flere grunde til at ikke alle bookmakere har en mobil app. iPhone-brugere kan være krævende og hvis de ikke kan lide app’en er de hurtige til at sige det. Derfor kan det gøre mere skade end gavn hvis de ikke har en god app. Netop det kan du nyde gavn af da de fleste betting apps kommer med en høj kvalitet.

  Nogle gange brokker personer sig over at forbindelsen går tabt. Det er ofte dog mere forbundet med din internetudbyder fremfor selve bookmakeren. Der er i stedet andre afgørende faktorer, som iGaming-virksomheden kan fokusere på for at gøre det til en sublim oplevelse. Det kan du læse om nedenfor.

  Live Streaming med iPhone Betting Apps

  Det er ikke alle spillesider, som har live streaming af sport. Derfor er det enormt positivt, når en betting side tilbyder det. Helst skal det være live streaming af primære sportsgrene som fx eSport, fodbold og tennis. Naturligvis er det et plus, hvis der er meget mere end blot de populære sportsgrene. Dog er det vigtigste at de har den sport, som du er glad for at se. Fx hvis du ønsker at streame CS:GO, bør du gå efter eSport bookmakere.

  Netop i forhold til den mobile oplevelse, kan det være et stort plus at du kan streame sporten, mens du er på din mobil. Det giver dig mulighed i fx at følge med i en fodboldkamp, når du ikke er i nærheden af en computer. 

  Husk på at der kan være Tv-rettigheder indblandede. Nogle gange kan en bookmaker ikke live streame bestemte sportsbegivenheder til Danmark, hvis fx DR1 eller TV2 har købt rettighederne. Derfor kan live streaming også afhænge af bookmakeren i visse tilfælde. Under alle omstændigheder er det glimrende, hvis de live streamer sport.

  Cashout Af Betting Odds

  Det er også skønt, når det er muligt at lukke væddemål før tid på mobilen. Dette koncept kaldes også cash out. Normalt er det tilgængeligt på såvel desktop som mobil. Vi mener at det især er godt til mobilen, da konceptet passer mere til iPhones og Android-enheder.

  De fleste personer, som ønsker at lukke væddemål før tid, gør det når de ser en kamp live. Det gør du sjældent fra din computer. De fleste personer ser sport på en bar, et stadion, i sofaen eller et andet sted væk fra computeren. Derfor er det positivt at kunne lukke væddemål før tid med mobilen. Husk at cash out normalt gør at det specifikke væddemål ikke gælder til betting bonus. Det er meget normalt hos alle bookmakere, men blot vigtigt huske på.

  Gem Sport Til Favoritter

  En af de primære fordele ved en mobil app er at du kan nyde en mere personaliseret oplevelse med sportsvæddemålkte på iOS mobiler. De bedste bookmakere giver dig mulighed for at gemme hold og/eller turneringer til dine favoritter. På den måde kan du hurtigt finde frem til det hold, som du plejer at spille på, i stedet for at skulle benytte søgefunktionen. 

  Hyppig Opdatering Af Den Mobile App

  Ikke alene er det vigtigt at de har en mobil applikation. Bookmakeren bør også konstant fokusere på at forbedre din oplevelse. Det gør de blandt andet ved at opdatere den mobile applikation, når de støder på små fejl. Husk på at det altid er de mindste detaljer, som kan gøre en afgørende forskel, når der er en høj kvalitet for mobile apps til iPhones. I App Store kan du altid se hvornår den mobile applikation sidst blev opdateret. Tjek gerne det, før du downloader den.

  Fordele og Ulemper ved at Vædde med iOS

  Pros

  Fordele

  • Log ind uden MitID
  • Gem hold til dine favoritter
  • Luk væddemål fra mobilen
  • Mulig unik mobil bonus
  • Spil på sport på farten
  Cons

  Ulemper

  • Du kan ikke verificere med MitID via mobilen
  • Ikke alle bookmakere har en mobil app
  • En app kan kræve mere batteri fra din telefon

  Betting på iOS vs Betting på Android

  Lad os antage at du sidder og du ikke ved om du har lyst til at købe en tablet med Android eller iOS. Her kan det være at den bedste betting oplevelse har en afgørende faktor for dit valg. Måske har du blot en generel interesse i at vide hvorvidt det er bedst at vædde på Apple-enheder eller Android. Vi sammenligner de to valgmuligheder nedenfor.

  iOS betting apps
  Cancel icon

  Kun til Apple-enheder

  Check icon

  Spil uden MitID

  Cancel icon

  Mindre udbredt end Android apps

  Check icon

  Gælder også til iPads

  vs

  Android betting apps
  Check icon

  Til enheder af forskellige brands

  Check icon

  Spil uden MitID

  Check icon

  Mere udbredt end iOS apps

  Cancel icon

  Gælder ikke til iPhone og iPads

  Indbetaling og Udbetaling på Mobilen

  Det er normalt nemt at indbetale og udbetale med en mobil applikation til iPhone. Typisk kan du vælge mellem et hav af betalingsmetoder til odds. I denne forbindelse plejer det at være lige så nemt at indbetale og udbetale, som hvis du gør det på en desktop. Mange gange er det endda nemmere fra den mobile app.

  Der er ofte især en glimrende oplevelse, hvis det kombineres med mobil betaling. Fx er det oplagt at indbetale med Apples egen Apple Pay indbetaling. Andre gange kan du nemt indbetale med mobil betaling i form af MobilePay. 

  Mange tipsters foretrækker at indbetale og udbetalekte med mobilen fremfor at skulle gøre det ved computeren. Det er med til at gøre det mere populært at spille på sport med en iPhone betting app.

  Kryptovaluta Betaling På Mobilen

  Du kan også spille med kryptovaluta, når du spiller på en iPhone betting app designet af en udenlandsk bookmaker uden MitID. Blandt andet kan du spille med Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple hos de bedste bookmakere. Der er en række tipsters, som foretrækker kryptovaluta betaling, da det er en mere anonym betalingsformat. Normalt skal du ikke indtaste mange personlige oplysninger i forbindelse med din tilmelding på kryptovaluta betting sider.

  Top 8 Tricks Til At Vædde På Din iPhone

  Der er en række tips og tricks til at få mest ud af de tilgængelige iOS sportsvæddemål på mobiler. Helt præcist har vi otte gode fif til hvordan du kan få mest ud af at spille på volleyball, hestevæddeløb og andre sportsgrene med din iPhone i hånden.

  Spil Ansvarligt

  Først og fremmest er det vigtigt at spille ansvarligt. Vi anbefaler at du fastsætter grænser for ansvarlige spil på fodboldkampe og andre sportsbegivenheder. Du kan mange gange fastsætte grænser for indbetalinger, udbetalinger, tab osv. hos de bedste virtuelle bookmakere

  Fokusér På En Sportsgren

  Uanset om du spiller på en desktop-version eller en mobil, er det ofte bedst at fokusere på én sportsgren. Faktisk anbefales det at fokusere på et hold ad gangen. Når du fokuserer på fx et håndboldhold, kan du blive ekspert i det hold. Du kan lære deres styrker og svagheder at kende. Desuden kan du holde øje med sportsnyheder osv.

  Benyt Tilgængelig Statistik 

  De fleste bookmakere inkluderer statistik om førende sportsgrene som fx fodbold og ishockey. Her kan du se deres nuværende stilling i turneringen, som der er tale om. Du kan også se de seneste resultater både for holdet, samt indbyrdes opgør, hvis du spiller på en specifik kamp. Benyt naturligvis den statistik til at få mest muligt ud af dine odds.

  Læs Sportsforudsigelser

  Gode betting sider har også forudsigelser fra førende eksperter. Du kan naturligvis aldrig være sikker på at de rammer plet med deres forudsigelser, men i mange tilfælde kan det hjælpe at læse hvad andre mener om en sportsbegivenhed, før du spiller på den. 

  Luk Væddemål Før Tid

  Mange tipsters er glade for at lukke væddemål før tid for at reducere eventuelle tab. Det kan være at en kamp ikke går som forventet. Andre gange kan det være at du står til at vinde flere penge end forventet, hvis du stopper mens legen er god. Uanset hvad kan du muligvis få mere ud af dine odds med cash-out-funktionen fra tid til anden.

  Spil Med Bonus

  Der er en hård konkurrence på spillemarkedet med betting sider. Derfor kan du få mange gode betting bonusser, og det kan du udnytte på iPhone betting apps. Med en mobil applikation kan du hurtigere spille på sports. Det hjælper dig måske også med at opfylde bonusbetingelserne i tide fordi du ikke glemmer at tjekke din computer.

  Sammenlign Odds

  Det kan være en god at have konti hos flere forskellige bookmakere. Du kan sammenligne odds på forskellige betting sider med iPhone betting apps. På den måde kan du maksimere dine potentielle gevinster. Gå naturligvis efter de bedste iPhone betting apps i forbindelse med denne proces.

  Tjek App Anmeldelser Med Et Gran Salt

  Du kan læse anmeldelser i App Store for at se hvad andre personer mener om den. Husk dog på at mange personer ikke skriver anmeldelser, når de har haft en god oplevelse. Flere husker på at skrive en anmeldelse, når de har noget negativt at sige. Derfor er det vigtigt at tage negative anmeldelser med et gran salt, og danne dit eget indtryk af den specifikke iPhone bookmaker app.

  iPhone Betting Apps Til Meget Mere End iPhones

  Man kan sige at denne slags bookmaker har et mere begrænset marked til Apple-brugere. Det er dog ikke kun til iPhones. Mange gange kan du også benytte de mobile applikationer til at spille på sport med din iPad-tablet. Sådan er det i langt de fleste tilfælde med iPhone betting apps, men tjek naturligvis app store for en god ordens skyld.

  Desktop vs Mobil Betting

  Måske er du stadigvæk i tvivl om det er bedst at spille på sport på en desktop-computer eller en mobil applikation som iPhone. Det er normalt et spørgsmål om smag og behag. Måske foretrækker du mobile enheder, det kan også være at du helst vil have din computer foran dig, når du spiller på sport.

  I langt de fleste tilfælde, kan der også være tale om en kombination af begge dele. Det kan være at du benytter computeren til at tjekke flere detaljer, mens at du bruger din mobil til hurtige handlinger. Andre gange kan det være at du bruger din bærbare computer derhjemme og din iPhone app på farten. Som sådan er det ene ikke bedre end det andet, og de begge sine fordele og ulemper. 

  Samlet Konklusion om iPhone Betting Apps

  Der er mange fordele ved at benytte iPhone betting apps. Først og fremmest kræver det naturligvis at du har en iPhone, da den ikke gælder til Android-enheder. Hvis du har en Android, bør du gå efter Android betting apps Danmark, som du kan downloade i Google Play Store.

  Hvis du er en ejer af en iPhone kan du benytte bookmaker apps til at spille på sport, anmode om udbetalinger, chatte med live supporten og meget mere.

  Mange ser det som en mere brugervenlig oplevelse med mulighed for at gemme sportsgrene til favoritter. Nogle gange kan du endda være heldig og få en eksklusiv mobil betting bonus. Derfor kan det være interessant at overveje en bookmaker med en iPhone betting app til danske tipsters.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Er iPhone betting apps gratis?

  Ja, det er sjældent at du skal betale for denne slags mobile applikation. Pengene bruger du, når du spiller på sport.

  Kan jeg få iPhone betting app bonus?

  Ja, normalt kan du nyde de samme bonusser til både desktop og mobil. Andre gange er der ekslusive odds bonusser, som du kun får ved at aktivere den på mobilen.

  Har alle bookmakere en iPhone betting app?

  Nej, det er ikke alle betting sider, som tilbyder en app til iPads og andre Apple-enheder. Derfor anbefales det at du tjekker på forhånd, hvis du ønsker en spilleside med denne tilgængelighed.

  Hvordan downloader jeg en iPhone betting app?

  Normalt kan du finde den direkte i App Store. Andre gange kan du klikke dig videre via bookmakerens side.

  Er en iPhone betting app bedre end Android betting apps?

  Nej, ikke nødvendigvis. Valg af app afhænger mere af dit styresystem fremfor om Android er bedre end iPhone og vice-versa.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8.2
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu