Bedste Litecoin Betting Sider i Danmark

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Du har sikkert åbnet denne side fordi du ønsker at finde frem til de bedste Litecoin betting sider i Danmark. Den gode nyhed er at du er landet på det rette sted. Her på siden gennemgår vi alt hvad du har brug for at vide om at spille på sport med denne kryptovaluta. Vi kigger på faktorer som support, spiludvalg og bonus, der bidrager til at skabe den bedste bookmaker med Litecoin. God fornøjelse med at læse videre nedenfor.
Hjemmeside
www.litecoin.com
Virksomhed
-
Betalingstyper
Cryptocurrency
Indbetal
øjeblikkelig
Udbetal
øjeblikkelig

Fordele

 • Typisk gavmilde med bonus
 • Odds på sport i hele verden
 • Du angiver ikke betalingsoplysninger direkte til bookmakeren
 • Færre personlige oplysninger i forbindelse med tilmelding
 • Tendens til mobilvenligt design

Ulemper

 • Udelukkende spillesider uden dansk licens
 • Sjældent på dansk
 • Litecoin anvendes mere til investering end forbrug
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Betting Sider Som Accepterer Litecoin

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  For nogle år siden var der ikke så mange bookmakere med kryptovaluta. Det er der efterhånden kommet. I den forbindelse er kvaliteten for alvor steget til vejrs. Med andre ord er der en række krypto bookmakers, som er bedre end andre. Nedenfor kan du se ti vigtige faktorer, som gør nogle spillesider bedre end andre. Det er de faktorer, som vi især kigger på, når vi finder frem til de bedste bookmakere med Litecoin.

  • Design: Det er vigtigt at du vælger en platform, som har et brugervenligt design. Kig på farverne, hjælpsomme elementer, filtreringsmuligheder osv.

  • Licens: Du bør altid vælge en spilleside som har licens fra en anerkendt spillemyndighed. 

  • Support: Det anbefales at vælge en spilleside, som har live chat support og helst hele døgnet rundt.

  • Antal sportsgrene: Nogle tipsters foretrækker spillesider med et stort antal sportsgrene. Det er op til dig at vurdere.

  • Udvalg af odds: Det kan også være en god at kigge på udvalget af odds og hvor mange betting markeder du kan spille på.

  • Live betting: Mange tipsters er glade for at spille på live odds. Hvis det er dit tilfælde, bør du analysere udvalget af live spil, før du opretter din konto. 

  • Mobil kompatibilitet: Nu til dags satser se fleste personer på sport på mobilen. Derfor kan du se om deres side er kompatibel med smartphones og tablets, og om der eventuelt er en app. 

  • Live streaming af sport: Der er ikke mange bookmakere, som har det, men det kan være en stor fordel, hvis du kan streame sport hos dem. 

  • Bookmaker bonus: Kig gerne på dine valgmuligheder for at få betting bonus samt de eventuelle bonusbetingelser. 

  • Sportsbegivenheder tips: Nogle spillesider går det ekstra skridt med at dele tips fra eksperter med forslag til at spille på sport. Husk naturligvis at du ikke bør stole blindt på eksperterne, men at det kan hjælpe dig med at analysere de potentielle udfald.

  Hvordan Finder Vi De Bedste Litecoin Bookmakere?

  Vi har allerede nævnt en lille smule hvilke er de afgørende elementer for at finde frem til top bookmakere med Litecoin. Naturligvis har vi en proces, som vi følger til at finde frem til de bedste Litecoin betting sider i Danmark.

  1

  Trin 1: Udvælgelse af Litecoin bookmakere

  Først og fremmest tjekker vi alle de Litecoin betting sider, som vi støder på. Der er ingen ekskluderinger i forhold til de sider, som vi anmelder. Hvis de har Litecoin og licens, vælger vi at teste siden.

  2

  Trin 2: Førstehåndsindtryk af siden

  I det andet trin laver vi en grundig gennemgang af bookmakeren. Det gælder alt hvad du kan komme i tanke om. Designet af siden, udvalg af odds, kontakt til support, bonus og meget mere.

  3

  Trin 3: Oprettelse af konto

  Hvis siden giver vi os et førstehåndsindtryk, går vi videre til at oprette en konto. Vi tilmelder os og bekræfter kontoen via e-mail, hvis det er et nødvendigt trin.

  4

  Trin 4: Klassificering af siden

  Når vi har testet siden af, spillet på odds, udbetalt eventuelle gevinster, osv, har vi lavet en samlet vurdering. Det hjælper os med at klassificere de bedste bookmakere med Litecoin, og dem kan du se her på siden.

  Hvad er Litecoin og Hvordan virker Det?

  Litecoin den næst-ældste kryptovaluta efter Bitcoin. Litecoin, også kendt som LTC, er en af de mest populære kryptovalutaer. Navnet er inspireret af ”light”. Det skal forstås som at den er skabt til at dække de områder, hvor Bitcoin måske halter. Fx med en hurtigere behandlingshastighed at transaktioner. Desuden blev den skabt til hverdagstransaktioner. Bitcoin bruges måske mere til investering fremfor hverdagsbrug. Derfor kan det også være at Litecoin måske er mere passende til online betting. Det er i sidste ende op til dig at vurdere. 

  Litecoin blev skabt af Charlie Lee, som tidligere var ingeniør for Google. Det er den første Altcoin i rækken. En Altcoin er begrebet for kryptovalutaer, som ikke er Bitcoin, og i visse tilfælde som ikke er Ethereum. Den er bygget på en algoritme, som hedder Scrypt. Det siges at være mere simpelt en Blockchain, og derfor er der tale om hurtigere transaktionshastigheder. Bitcoin har en langsom transaktionshastighed på omkring fem transaktioner per sekund. Litecoin behandler i stedet 54 per sekund. 

  Generering af nye blokke på Bitcoin Blockchain kan tage op til ti minutter, mens det tager omkring 2,5 minutter med Litecoin. Hvorvidt du er mest til Bitcoin, Litecoin eller en anden kryptovaluta, må du vurdere ved at analysere dine forskellige valgmuligheder.

  Hvordan virker Litecoin?

  For at kunne bruge Litecoin, skal du først investere i den. Du kan ikke hæve den i en bank, da der er tale om en langt mere moderne betalingsmetode. Her skal du oprette en såkaldt ”crypto wallet”. Det kan du gøre på flere forskellige måder, og du bør altid analysere hvilken wallet du ønsker at bruge. 

  Desuden skal du også tjekke værdien på Litecoin. Som med alle kryptovalutaer er det en god at købe til den laveste mulige værdi, så du kan få mest for dine penge, hvis du overvejer at sælge dem igen på et senere tidspunkt.

  Når du har dine Litecoin, kan du bruge dem direkte hos bookmakeren. Det fungerer ligesom e-wallets og andre moderne digitale betalingsmetoder. Når du har oprettet din konto, og går til betalingssektionen vil du kunne vælge Litecoin til indbetaling, indtaste dit indbetalingsbeløb og bekræfte indbetalingen. Derefter kan du gå i gang med at spille på sport.

  Betting med Litecoin 

  Det er naturligvis vigtigt at vide hvad du kan satse på, når du placerer penge på odds med Litecoin-indsatser. Generelt er der tale om de samme sportsgrene hos både traditionelle bookmakere som betting sider med kryptovaluta. Nedenfor kan du finde eksempler på hvad du kan satse på med denne Altcoin. 

  Fodbold Odds 

  Spil på fodboldkampe må ikke mangle hos bookmakere med Litecoin. Det er verdens mest populære tilskuersport, og derfor er det også en af de primære sportsgrene på en Litecoin betting side. Husk at der er tale om udenlandske bookmakere med Litecoin. Derfor bør du tjekke om de har spil på dansk fodbold, hvis det er vigtigt for dig. 

  Ishockey Odds

  Mange er også glade for at spille på ishockey. Det gælder især med NHL, som tiltrækker mest opmærksomhed. Hvis du er fan af at spille på ishockeykampe, bør du tjekke dine valgmuligheder for at spille på det, før du opretter din konto hos en bookmaker med Litecoin.

  Håndbold Odds 

  Der er også mange danskere, som er glade for at spille på håndbold. Det er en sport, som er mest udbredt i Sydamerika og Europa. Derfor er det ekstra vigtigt at du tjekker udvalget af odds, når du vurderer hvor du ønsker at spille. 

  eSport Betting

  Det er blevet utroligt populært at spille og streame eSport. Især folk, som har en tendens til at købe kryptovaluta, har også en interesse i eSport. Hvis det er dit tilfælde, kan du tjekke spillesidens udvalg af odds på CS:GO, LoL, Dota 2 og andet lignende, når du analyserer en krypto bookmaker. De bedste Litecoin betting sider i Danmark streamer enddakte via Twitch eller andre platforme, som bidrager til at give dig en ekstra god oplevelse.

  Special væddemålsmarkeder

  Ikke alle bookmakere har et lige stort fokus på særlige odds. De såkaldte special odds falder i en kategori for sig selv. Her er der tale om spil på udfald i sangkonkurrencer, præmieuddelinger, politisk valg og andet lignende. Det er lidt mere kompliceret at vurdere på forhånd, da der er tale om begivenheder på særlige tidspunkter af året. Dog kan det give dig en god, hvis der en sektion med special odds og at de har en række valgmuligheder, når du analyserer en bookmaker. 

  Hvordan Registrerer Du Dig Hos Litecoin Bookmakere

  Du behøver ikke at bekymre dig for at det er utroligt svært at oprette en konto hos en bookmaker med Litecoin. Ofte kan du komme i gang i løbet af fem til ti minutter. Husk at du først skal bruge en konto hos en krypto wallet og have Litecoin for at kunne bruge dem. Derefter skal du følge disse fire trin:

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, Penge
  Vælg Din Litecoin Bookmaker Trin 1

  Vælg Din Litecoin Bookmaker

  Først skal du vælge den bookmaker, som du ønsker at spille hos. Det kan du gøre ved at analysere en række af de faktorer, som vi har gennemgået længere oppe. Du kan kigge på bonus, support, udvalg af odds og andre afgørende elementer.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Når du har valgt hvor du ønsker at spille, skal du oprette din konto. Normalt er det nemt. Det gælder især hos Litecoin bookmakere. Årsagen er at der er tale om udenlandske bookmakere. De kræver normalt færre oplysninger sammenlignet med bookmakere med dansk licens fra Spillemyndigheden i Danmark.

  Gennemfør Dit Litecoin Indskud Trin 3

  Gennemfør Dit Litecoin Indskud

  Når du har udfyldt tilmeldingen, skal du overføre penge til din nye bookmaker konto. I denne forbindelse skal du vælge Litecoin som din indbetalingsmetode. Herefter skal du indtaste hvor meget du ønsker at overføre og til sidst bekræfte overførslen.

  Gå i Gang Med At Spille Trin 4

  Gå i Gang Med At Spille

  Når du har penge på din bookmaker konto, kan du gå i gang med at spille. Sørg for at spille ansvarligt, når du spiller på sport på nettet. Husk naturligvis også at nyde processen samt at opfylde eventuelle bonusbetingelser, hvis du spiller med bonus.

  Litecoin Betting Uden MitID

  I forlængelse af oprettelsen er det vigtigt at understrege at du ikke kan spille med denne kryptovaluta hos bookmakere med dansk licens. Det vil sige at du spiller på sportsvæddemål uden MitID og uden ROFUS. Mange danske tipsters ser det som en klar fordel og motivation til at spille på sport på denne slags spillesider. 

  Hvordan Gennemfører Du Litecoin Indbetalinger?

  Det er typisk meget nemt at gennemføre indbetalinger med Litecoin til din foretrukne bookmaker. Normalt er det mest komplicerede at vælge den krypto wallet, som du ønsker at anvende. Herefter føles det næsten som en leg i manegen. Nedenfor kan du se trin-for-trin hvordan du kan indbetale med Litecoin til en bookmaker. 

  • Trin 1: Analyser krypto wallets på nettet og vælg din foretrukne.

  • Trin 2: Opret en konto.

  • Trin 3: Køb Litecoin.

  • Trin 4: Åben din bookmaker i et nyt vindue.

  • Trin 5: Opret din konto.

  • Trin 6: Vælg Litecoin som indbetalingsmetode.

  • Trin 7: Vælg indbetalingsmetode.

  • Trin 8: Indtast indbetalingsbeløb. 

  • Trin 9: Bekræft din indbetaling.

  Hvordan Gennemfører Du Litecoin Udbetalinger?

  Det er i princippet nemt at gennemføre udbetalinger til Litecoin, når du først har gennemført dit indskud. Normalt er det nemlig automatisk din foretrukne udbetalingsmetode. De fleste Litecoin bookmakere kræver at du benytter den samme betalingsmetode til indbetaling og udbetaling når det er tilgængeligt, og det er altså muligt med Litecoin. For at gennemføre udbetalingen skal du normalt gøre som følgende:

  • Trin 1: Log ind på din betting konto.

  • Trin 2: Gå til betalingssektionen. 

  • Trin 3: Vælg udbetaling.

  • Trin 4: Bekræft Litecoin som din udbetaling.

  • Trin 5: Indtast det beløb, som du ønsker at udbetale.

  • Trin 6: Bekræft din udbetaling.

  • Trin 7: Tjek saldoen i din Crypto valuta. 

  Normalt er udbetalingen øjeblikkelig. Andre gange skal du vente nogle timer på at den gennemføres. Derfor kan der måske gå lidt flere minutter mellem trin seks og syv, men generelt er det en meget simpel proces. 

  Litecoin vs Andre Bookmakere

  Litecoin
  Check icon

  Færre gebyrer

  Check icon

  Ofte særlig krypto bonus

  Check icon

  Litecoin kan også bruges til investering

  Cancel icon

  Har eksisteret i mindre end 20 år

  Cancel icon

  Ikke tilgængelig hos bookmakere med dansk licens

  vs

  PayPal
  Cancel icon

  Ry for høje gebyrer

  Cancel icon

  Tit udelukket fra bonus

  Cancel icon

  Udelukkende fiatvaluta

  Check icon

  Har eksisteret i mere end 20 år

  Check icon

  Tilgængelig på betting sider med dansk licens

  Litecoin Betting Oplevelser

  Anne-Mette: “Jeg har haft Litecoin i mange år, og derfor var det oplagt for mig at bruge det til at spille på håndbold. Mine oplevelser har været gode indtil nu, og jeg kan sagtens anbefale det.”

  Jesper: “Altså det er ærgerligt at det ikke er muligt hos bookmakere med dansk licens, men sådan er det nu. Når det er sagt kommer udenlandske bookmakere med Litecoin med mange andre fordele.”

  Henrik: “Jeg var skeptisk i begyndelsen og startede med små væddemål. Nu holder jeg mig ikke tilbage hehe. Gør måske som mig med at prøve dig frem, jeg kan i hvert fald godt lide det.”

  Mobile Kompatibilitet hos Litecoin Bookmakere

  Hvis du ofte spiller på sport på din mobil, er det vigtigt at du vælger en betting side, som er mobilvenlig. Måske behøver du ikke som sådan en mobil app. Det kan også være at du modsat meget gerne vil have en betting app til din iPhone eller Android-enhed. Uanset hvad anbefaler vi altid at holde et vågent øje med din potentielle mobile oplevelse. Det vil hjælpe dig med at spille på sport hvor som helst og når som helst. Desuden gør det livet nemmere i forhold til at tjekke live odds, indbetale og udbetale og andre funktioner, som altid er gode at have ved hånden. 

  Betting Bonus 

  Du kan mange gange få odds bonus på spillesider med Litecoin. Det kan være alt fra velkomstbonus til cash-back og mange andre tilbud. Vi anbefaler altid at tjekke kampagnesektionen, før du opretter din konto, så du kan få en af hvad du kan forvente af lækre tilbud. Det er især positivt, når de har et VIP-program, hvor du kan stige i niveau i takt med at du er aktiv på siden.

  Alternativer Til Litecoin Bookmakere

  Der er naturligvis også alternativer til bookmakere med Litecoin. Dog skal det siges at mange betting sider har flere forskellige betalingsmetoder og ikke kun én. Når det er sagt kigger vi på alternativer til at betale med denne Altcoin nedenfor. 

  Bitcoin Betting Sider

  Det ligger til højrebenet at sammenligne Litecoin spillesider med Bitcoin bookmakere. Hvis du overvejer at spille på en betting side med Litecoin, kan det være at du også har Bitcoin. Måske kan det være at dit valg står mellem de to. Som sagt er Litecoin designet til at være mere til hverdagsbrug. Derfor kan den måske være mere oplagt. 

  Dog er der nogle personer, som foretrækker Blockchain fremfor Scrypt. Desuden udtalte Charlie Lee i 2017 at han havde solgt alle sine Litecoin. Det førte til en del bekymring om hvorvidt projektet er interessant, hvis grundlæggeren ikke satser på det. Mere end fem år senere er det dog stadigvæk en populære kryptovaluta. Desuden kan du normalt vælge mellem Bitcoin og Litecoin hos de fleste krypotvaluta bookmakere.  

  VISA Bookmakere

  Hvis du søger et andet alternativ end kryptovaluta, er det oplagt at kigge på betalingskort. Mange tipsters vælger at benytte VISA til at indbetale og udbetale penge til og fra en bookmaker. I de fleste tilfælde er personen vant til at benytte VISA-betalingskortet til overførsler på internettet. 

  Der er også tale om en betalingsmetode, som har eksisteret i mere end 60 år, mens Litecoin har eksisteret i mindre end to årtier. Når det kommer til VISA, skal det nævnes at der kan være tale om langsommere udbetaling. Desuden har mange kryptovaluta bookmakere særlig krypto bonus, og den kan du ikke få med fiatvaluta. Derfor skal du nærstudere hvad der er det vigtigste for dig, når du vælger hvor du ønsker at spille på sport.

  Neteller Odds Sider

  Ønsker du at betale med fiatvaluta, men med hurtigere udbetaling, kan e-wallets være et glimrende alternativ til kryptovaluta. Her er der især mange personer, som indbetaler og udbetaler med Neteller, som er populær i Norden. Indbetalinger er øjeblikkelige, mens udbetalinger også plejer at være lynhurtigere. Hvis udbetalingen ikke er øjeblikkelig, går der ofte ikke længere end 24 til 48 timer. 

  Med Neteller skal du ikke angive dine betalingsoplysninger direkte til bookmakeren. Det er en af de største årsager til at mange tipsters vælger denne e-wallet som deres foretrukne betalingsmetode. Hos de fleste bookmakere er der ikke gebyrer fra deres side. Dog kan der være gebyrer fra Neteller i forbindelse med inaktivitet og/eller gebyrer til din bankkonto. Det kan også være at Neteller er udelukket fra bonus, hvilket er tilfældet hos en lang række bookmakere. 

  Som med alle de andre betalingsmetoder har Neteller betting sider også sine fordele og ulemper, som du bør analysere, før du vælger om du ønsker at betale med Neteller eller en anden betalingsmetode. Der findes også andre populære e-wallets som fx Skrill og PayPal. Måske foretrækker du noget helt andet i form af mobil betaling. Det kigger vi på nedenfor. 

  Apple Pay Betting Sider 

  Du kan også vælge diverse bookmakere med mobil betaling. Heriblandt er der Apple Pay, som er en iPhone-baseret betalingsmetode. Det er udelukkende en betalingsmetode til personer med iPhone, da den kun gælder til mobil betaling. Fx er det ikke muligt at anvende Apple Pay via desktop. Måske begrænser det dig på nogle områder, og det er vigtigt at huske på.

  Dog er der mange, som elsker hvor nemt det er at indbetale med Apple Pay via mobilen. Når det kommer til tech-gigantens betalingsmetode, skal du vide at den kun gælder til indbetaling. Derfor vil du mange gange have VISA, MasterCard eller betalingskort til automatisk udbetalingsmetode.

  Litecoin Betting Konklusion

  Vi synes at kryptovaluta bookmakere er yderst interessante. Der er tale om moderne betalingsmetoder med et ekstra lag sikkerhed. Du kan endnu ikke spille på spillesider med dansk licens, men der er gode muligheder udenfor Danmark. De bedste Litecoin bookmakere i Danmark har et stort udvalg af odds og bonus til både nye og eksisterende kunder. Det er vigtigt at deres platform kommer i et brugervenligt design både til desktop og mobil. Du behøver ikke at bruge mange timer på at finde de bedste betting sider selv. Her på siden kan du klikke dig videre til en række gode Litecoin bookmakere. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Er det sikkert at betale med Litecoin hos en bookmaker?

  Mange personer føler at der er tale om en sikker betalingsmetode, som er bygget på topavanceret teknologi. Dog er det også vigtigt at du fokuserer på licens. Spil gerne hos en bookmaker med licens fra en anerkendt instans.

  Er Litecoin den mest sikre betalingsmetode hos bookmakere?

  Der findes mange forskellige sikre betalingsmetoder. Det er ikke muligt at klassificere hvilken er den mest sikre metode. I den sidste ende er det bedst at du vurderer det selv.

  Hvilken er den bedste Litecoin bookmaker?

  Der er mange gode spilleside med denne betalingsmetode. Her på siden kan du klikke dig videre til en række af de bedste og vælge den, som passer mest til dig.

  Kan jeg få bonus hos en Litecoin bookmaker?

  De fleste bookmakere med Litecoin er gavmilde med bonus både til nye og eksisterende kunder. Husk at tjekke både udvalget af bonus samt bonusbetingelserne for at finde frem til de bedste tilbud.

  Hvad kan jeg satse på hos en bookmaker med Litecoin?

  Normalt kan du spille på alle de store sportsgrene. Det gælder med alt fra fodbold til basketball, ishockey, tennis, håndbold og mange andre sportsgrene.

  Er Bitcoin bedre end Litecoin?

  Mange foretrækker Bitcoin som kryptovaluta, da det er den mest populære kryptovaluta i verden. Dog har Litecoin også en række fordele sammenlignet med Bitcoin. Derfor handler det i den sidste ende om at vælge det, der passer bedst til dig.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu