American Express Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

I Danmark er Amex betting sider ikke så udbredte. Det skyldes at American Express ikke længere kan udstedes til privatkunder i Danmark, men det kan være at du er udlandsdansker og læser denne side om Amex bookmakere. Måske sidder du også med et American Express-kort i Danmark og ønsker at bruge det på en odds side. Så er du landet på det rette sted. Her på siden vil vi gennemgå alt hvad du har brug for at vide om såvel indbetalinger til bonus og udbetalinger af gevinster hos de bedste bookmakere med Amex.
Hjemmeside
americanexpress.com
Virksomhed
American Express Inc
Betalingstyper
Cards
Indbetal
øjeblikkelig
Udbetal
øjeblikkelig

Fordele

 • Mange interessante udenlandske bookmakere
 • En virksomhed som går ind på ligestilling
 • Lang virksomhedshistorie helt tilbage til 1850
 • Over 120 millioner personer bruger Amex

Ulemper

 • Ikke udbredt hos bookmakere med dansk licens
 • Findes ikke på dansk
 • Lukket ned i Danmark
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Bookmakere Som Accepterer Amex 2024

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Det kan føles som at lede efter en nål i en høstak at lede efter den bedste Amex bookmaker. Der er mange af dem og indholdet minder ofte om hinanden. Hvad gør en Amex betting side til en af de bedste? Det er vi eksperter i her hos Betpack. Vi analyserer bestemte faktorer til at klassificere bookmakere med American Express til dig. 

  På den måde kan vi bane vejen for dig til at få en glimrende oplevelse hos en bookmaker med betalingskortet. Vi analyserer først og fremmest designet. Gode bookmakere har en brugervenlig platform på såvel desktop som mobil.

  Derudover tjekker vi naturligvis også betting bonus. Det er vigtigt at der er en kampagnesektion med et godt udvalg af bonusser og turneringer til kunderne. Naturligvis både med velkomstbonus og bonus til eksisterende kunder. Vi kigger også på bonusbetingelserne og fair vilkår for fx gennemspilskrav og tidsfrist for at opfylde det. 

  Vores team bruger også tid på at analysere selve bettingen. Det gælder med at se antallet af sportsgrene, udvalget af odds, muligheder for live betting og live streaming og andet lignende. Dertil kommer ekstra funktioner som fx boostede odds, cash-out-funktion, statistik og andre goder, som kan gøre betting oplevelsen endnu bedre. 

  Desuden kigger vi også på andre betalingsmetoder samt supporten og en eventuel FAQ-sektion. Der er også andre områder, som vi analyserer til klassificeringen, men det behøver vi ikke at kede dig med. Det vigtigste er at du ved hvor du hurtigt kan finde frem til de bedste Amex betting sider. 

  Hvad Er Amex og Hvordan Virker Det?

  Det er ikke muligt at få udstedt et privat kreditkort med American Express i Danmark. Den mulighed blev lukket ned helt tilbage i april i 2012. Det skete da Danske Bank opsagde deres samarbejde med American Express. Du kan kun få et American Express kort i Danmark, hvis du har en mindre eller større virksomhed. Generelt er Amex ikke udbredt i Europa. Det skyldes på grund af den europæiske lovgivning, som gør det svært for dem at konkurrere med VISA og MasterCard. 

  American Express er mest populært i 23 lande, hvis der sammenlignes med netop MasterCard og VISA. Her er der blandt andet tale om Kroatien, Island, Italien, Letland og Storbritannien på det europæiske kontinent. Desuden er Amex utroligt populært i USA og Mexico, som ligger op og ned ad hinanden. 

  Hvordan Finder Vi De Bedste Amex Bookmakere? 

  Hvis du har besøgt vores side før, ved du at vi går højt op i at levere dig godt indhold. Det gør vi blandt andet med en utrolig grundig proces til at finde frem til de bedste American Express betting sider. Vi tjekker alt det, som er vigtigt, så du ikke behøver at bruge flere timer eller endda dage på den samme proces. Det kan du se med vores fire trin nedenfor.

  1

  Find Amex Bookmakere

  Først tjekker vi om det er en Amex betting side. Det gør vi ved at kigge i sidefoden og se om American Express har deres logo der. Vi kigger også på betalingsoversigten. Hvis de har Amex kigger vi også på eventuelle gebyrer, overførselstid, grænser mm.

  2

  Gennemgang af Amex Betting Siden

  Når vi har verificeret at det er en Amex bookmaker, kigger vi på siden udefra. Her tester vi om det er værd at oprette en konto eller at stoppe processen her. Vi kigger på brugervenlighed, mobilvenlighed, support, udvalg af odds mm.

  3

  Oprettelse Af Konto

  Hvis bookmakeren består i trin nummer to, går vi videre til det tredje trin. Her opretter vi en konto, vælger Amex til indbetaling, overfører penge og ser hvordan den proces går. Det er vigtigt for os at tjekke at pengene rent faktisk overføres fra Amex til bookmakeren.

  4

  Spil På Sport

  Til sidst kan du bruge dine penge til at spille på sport. Husk at spille ansvarligt, og at vurdere de mulige udfald, før du spiller på dem. Det er også vigtigt at være opmærksom på eventuelle krav for gennemspilskrav, hvis du spiller med en bonus. Husk også at nyde hele processen.

  Betting Med Amex

  At spille på sport hos Amex bookmakere er i princippet det samme som mange andre online bookmakere. Altså kan du normalt spille på de samme sportsgrene. Dog skal du huske på at det primært er udenlandske bookmakere uden dansk licens. Derfor kan de have et større eller mindre fokus på dansk sport alt afhængigt af hvor globaliserede de er. Hvis du er vild med at spille på dansk fodbold, håndbold, ishockey og lignende, anbefaler vi at du analyserer udvalget af odds på dansk sport, før du eventuelt opretter din konto.

  Live Betting Hos Amex Bookmakere

  At spille live på sportsbegivenheder er blevet utroligt populært hos bookmakere. Hvis du er glad for at spille på live odds, bør du tjekke dine valgmuligheder, før du opretter dig hos bookmakeren. De bedste Amex bookmakere har live spil på amerikansk fodbold, europæisk fodbold, tennis og mange andre sportsgrene. 

  Luk Væddemål Før Tid

  Når det kommer til betting hos en Amex bookmaker, er det også en god at tjekke om du kan lukke væddemål før tid. Det hedder også cash-out. Mange tipsters er glade for at have denne valgmulighed. Det gælder især hvis en kamp ikke går som forventet og at du ønsker at reducere eventuelle tab.

  Virtuel Betting Hos Amex Bookmakere

  Hvis du foretrækker en ekstra moderne American Express betting side, kan du overveje en platform med spil på virtuel sport. Den virtuelle betting er et af de nyeste skud på stammen med odds. Der er endda undergrene af forskellige virtuelle sportsgrene med alt fra hestevæddeløb til eSport. Sidstnævnte kender du måske allerede det, da mange folk streamer eSport på Twitch, og det kan du også gøre hos de bedste Amex bookmakere.

  Hvordan Opretter Du Dig Hos En Amex Bookmaker?

  Denne slags bookmaker er som sagt normalt uden dansk licens. Det er et stort plus for tilmeldingen, som typisk er hurtigere. Du skal blandt andet ikke bekræfte din identitet med MitID, som måske føles langsomt og kedeligt for nogle personer. Nedenfor kan du se de fire trin til tilmelding på en Amex betting side.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg En Amex Bookmaker Trin 1

  Vælg En Amex Bookmaker

  Først skal du vælge hvor du ønsker at spille. I stedet for at lede selv, kan du benytte vores klassificering over de bedste spillesider med betalingskortet. Husk at de fleste er på engelsk og andre sprog end dansk.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Med trin nummer to skal du oprette din konto. Det gør typisk hurtigt, da du ikke skal bruge MitID. Du skal blot klikke på registreringsknappen og udfylde formularen, dernæst skal du bekræfte den og så bør din tilmelding være gennemført.

  Indbetal Med Amex Trin 3

  Indbetal Med Amex

  I det tredje trin skal du overføre penge til din betting konto med Amex. Normalt er der en betalingssektion, hvor du skal vælge Amex som din foretrukne betalingsmetode. Herefter skal du indtaste det beløb, som du ønsker at overføre og bekræfte indbetalingen.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  Til sidst kan du placere dine sportsvæddemål. Husk at opfylde eventuelle bonusbetingelser for en velkomstbonus, hvis du spiller med sådan en. Det kan fx være relevant for kvalificerende væddemål, gennemspilskrav og andet lignende.

  Amex Bookmakere Uden MitID

  De fleste betting sider med Amex har ikke dansk licens fra Spillemyndigheden, men i stedet en anden form for licens. Vi anbefaler i hvert fald kun bookmakere med en form for anerkendt licens. Under alle omstændigheder behøver du normalt ikke MitID til at bekræfte din identitet hos Amex betting sider.

  Det skyldes at MitID er obligatorisk på spillesider med dansk licens. En bookmaker uden dansk licens med Amex er derfor ikke forbundet til MitID. Det er en klar fordel for de personer, som ønsker mere fortrolighed ved ikke at forbinde deres MitID til deres online betting. Desuden kan det spare tid og måske energi at du ikke behøver at bekræfte din konto med MitID eller at logge ind med det hver gang. 

  Hvordan Laver Du Amex Indbetalinger Til Bookmakeren?

  Indskud til en Amex betting side er lige så nemme som med MasterCard og VISA. Det vigtigste er at du har kortet, som du altså ikke kan få i Danmark. Måske har du et Amex-kort i et andet land, og derfor læser du denne side. Her kan du læse nedenfor hvordan du hurtigt kan overføre penge til din betting konto med Amex-kortet i hånden.

  1.    Log ind hos bookmakeren.

  2.    Åben betalingssektionen og vælg ”indskud”.

  3.    Vælg American Express som dit foretrukne betalingskort.

  4.    Indtast det beløb du ønsker at overføre. 

  5.    Bekræft din indbetaling. 

  6.    Tjek at pengene er på din saldo.

  Minimumsindbetaling Til Amex Betting Velkomstbonus

  Når du laver et indskud til en bookmaker med Amex, er det vigtigt at du er opmærksom på eventual minimumsindbetaling. Generelt kan du ikke gennemføre indbetalingen, hvis den er på under minimumsgrænsen. Vi tænker også på betting bonus. Det gælder især for velkomstbonus, da du nødigt skal gå glip af et velkomsttilbud fordi du ikke overholder minimumsindbetaling. Der kan også mange gange være et minimumskrav for odds bonus til eksisterende kunder. Husk derfor at tjekke eventuelle bonusbetingelser, før du skal gennemføre dit indskud.

  Hvordan Laver Du Amex Udbetalinger?

   Det er normalt lynhurtigt at lave udbetalinger med American Express. Reglen er som regel at du altid skal have den samme betalingsmetode til indbetaling og udbetaling. Derfor vil Amex være din automatiske udbetalingsmetode, hvis du allerede har brugt det til indskud. Her skal du blot igennem følgende proces nedenfor.

  1.    Log ind på din betting konto.

  2.    Åben betalingssektionen.

  3.    Vælg udbetaling.

  4.    Tjek at Amex er din foretrukne udbetalingsmetode.

  5.    Indtast det beløb du ønsker at udbetale.

  6.    Bekræft udbetalingen.

  Selve hastigheden af udbetalingen varierer fra en Amex betting side til en anden. Normalt tager det op til 2-3 arbejdsdage at udbetale eventuelle gevinster fra sportsvæddemål til Amex. Her kan behandlingstiden få en afgørende rolle. Nogle bookmakere behandler dine udbetalingsanmodninger øjeblikkeligt, mens der går op til et par dage hos andre. Derfor er det en god at tjekke den faktor, når du vælger din foretrukne bookmaker. 

  Amex vs Bitcoin Betting Sider

  Du kan også finde adskillige kryptovaluta bookmakere på nettet. Her er der blandt andet Litecoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin og Bitcoin. Vi sammenligner American Express bookmakere med Bitcoin betting sider nedenfor.

  Amex Bookmakere
  Check icon

  Virksomhedshistorie på over 160 år

  Check icon

  Nemmere at regne fiatvaluta værdi ud

  Check icon

  Betalingskort du kan bruge til mange ting

  Cancel icon

  Ikke tilgængeligt i Danmark

  Check icon

  Tilgængeligt på visse bookmakere inden for EU

  vs

  Bitcoin Betting Sider
  Cancel icon

  Bitcoin har eksisteret i mindre end 20 år

  Cancel icon

  Værdien kan svinge end del

  Cancel icon

  Mere begrænset hvad du kan købe med Bitcoin

  Check icon

  Du kan investere i Bitcoin fra Danmark

  Cancel icon

  Ikke tilgængeligt inden for EU

  Amex Betting Sider Vurderinger

  Morten: “Jeg bor i USA og har hverken Dankort, VISA eller noget andet. For mig var det helt naturligt at bruge Amex til at spille på NFL og andre sportsgrene, som jeg går op i. Det er nemt, sikkert og jeg bruger det også til mange andre ting.”

  Henriette: “Jeg havde American Express, men så blev det lukket ned af Danske Bank. Som jeg husker det var det et fint betalingskort, og jeg ville ønske at det kom igen. I stedet bruger jeg nu VISA, og det er vel også fint nok.”

  Mads: “Jeg bor i London, og har haft American Express i mange år. Nu ved jeg ikke hvordan det fungerer i Danmark, men jeg kan i hvert fald sige at i England går det som det skal. Indbetalingerne går hurtigt igennem, pengene tikker ind på betalingskortet i forbindelse med udbetalinger osv. Alt er godt.”

  Er Amex Bookmakere Mobilvenlige?

  Det kan da godt være at selve American Express er over hundrede år gammelt, men det er bookmakerne ikke. Online betting er generelt et nyere koncept, og mange bookmakere som har Amex kommer i et mobilvenligt design. 

  Det er dog ikke alle sammen. Hvis du foretrækker at spille på din mobil, kan det måske være en god at holde øje med især nye bookmakere. De plejer at være stærke med mobile-first, da de ved at det er vigtigt for brugerne. 

  Mange gode Amex betting sider har endda en betting app. Her kan det fx være en iOS-app, som du kan bruge på iPads og iPhones. Det kan også være en Android betting app, som du kan downloade i Google Play Store. Den app kan du bruge til tablets og smartphones, som kører på Android. Hvis du meget gerne vil have en betting app, bør du tjekke det hos Amex bookmakeren på forhånd. Det er langt fra alle sammen, som har det.

  Amex Betting Bonus

  Du kan også få odds bonus på de bedste betting sider med American Express. Det skal være nemt at finde frem til de bonustilbud. De bedste bookmakere har også et nyhedsbrev, hvor de ikke spammer for meget, men blot sørger for at du ikke går glip af tilbud.

  Gode bookmakere sørger også for at være relevante. Det gør de med at følge med moden og blandt andet have turneringer og bonusser, der fokuserer på igangværende sportsbegivenheder. Fx med VM i fodbold, Superbowl i amerikansk fodbold, de Olympiske Lege og lignende. 

  American Express Odds Bonus Til Nye Kunder

  Først og fremmest er det vigtigt at bookmakeren har betting bonus til nye medlemmer. De fleste American Express betting sider har en velkomstbonus på dit første indskud. Der matcher de dit første indskud med betalingskortet med en bestemt procentdel op til et loft af et beløb. Andre gange kan velkomsttilbuddet være et gratis bet.

  Betting Bonus Til Loyale Kunder

  Der kan også være indbetalingsbonus til eksisterende kunder. Det hedder som regel reload bonus hos de udenlandske bookmakere. Ligeledes kan der også være gratis væddemål til eksisterende kunder og her er det især populært med free bets uden indskudskrav

  Vi anbefaler også altid at gå efter en spilleside, som har et loyalitetsprogram. Hos udenlandske bookmakere kaldes det normalt for et VIP-program. Når det er ekstra godt kombineres det med deres cash-back-tilbud, hvis de har sådan et. Flere og flere bookmakere belønner tipsters med en stigende procentdel af cash-back, når de stiger i VIP-programmet. Ikke alle Amex bookmakere har et VIP-program, og derfor er det vigtigt at tjekke det på forhånd.

  Alternativer Til Amex Bookmakere

  Det er helt oplagt at tjekke alternativer til American Express betting sider. Nu hvor du ikke kan få kortet i Danmark, kan det måske være at du søger en anden løsning. I Danmark skal en betalingsudbyder være godkendt af Spillemyndigheden i Danmark for at kunne være tilgængelig hos en bookmaker. Vi kigger på en række alternative betalingsmetoder til Amex nedenfor.

  VISA Betting Sider

  Naturligvis kan du finde VISA bookmakere med betalingsformen, som er en af de største konkurrenter for American Express. VISA er et af de mest udbredte betalingskort i Danmark sammen med Dankortet. Derfor vælger mange tipsters at spille på bookmakere med VISA. De har nogenlunde de samme betingelser, og den klare fordel er at du rent faktisk kan benytte VISA i Danmark. Desuden kan du nyde skattefrie gevinster på betting sider med denne betalingsform. Derfor kan den være et glimrende alternativ til Amex, men det er naturligvis op til dig at vælge. 

  MasterCard Bookmakere

  Et andet godt alternativ kan være MasterCard betting sider. Igen er det en af de største konkurrenter for Amex. Denne valgmulighed er især relevant hvis du har et MasterCard. Der er mange betting sider i Danmark og i Europa med MasterCard-betalinger. Nogle steder er der gebyrer og det kan også hænde at betalingsmetoden kun er tilgængelig til indbetaling. Det kommer an på den enkelte bookmaker og derfor er det altid vigtigt at tjekke vilkår og betingelser. Faktisk bør du altid tjekke betalingsbetingelserne, når du sammenligner Amex, MasterCard, VISA og andre løsninger. 

  Neteller Odds Sider

  Hvis du ønsker et betalingskort uden en bankkonto, kan valget meget vel falde på Neteller. Det er en af de mest populære e-wallets i Skandinavien og derfor er Neteller bookmakere også utroligt populære blandt danske tipsters. Nu tilbyder Net+ et MasterCard uden at du behøver at have en bankkonto. Det betyder at du både kan få en e-wallet, som du kan bruge til sikre indbetalinger og udbetalinger til betting, og et MasterCard, som du kan bruge hos bookmakeren samt til andet forbrug. 

  Hvis du vælger Neteller, bør du være ekstra opmærksom på om det er inkluderet i betting bonus. Nogle betting sider udelukker Neteller-indbetalinger fra odds bonus, og derfor kan det være bedst at vælge en anden side. Måske kan dog bruge dit Net+ MasterCard til at få bonus, og stadigvæk nyde at have Neteller. Der findes også Neteller bookmakere hvor du sagtens kan benytte denne e-wallet til at få bonus. Desuden kan du også nyde øjeblikkelige indbetalinger og lynhurtige udbetalinger af gevinster inden for 24 til 48 timer. 

  ecoPayz Betting Sider  

  Ligesom Neteller har ecoPayz også en løsning, hvor du kan åbne en konto med denne e-wallet og få et MasterCard. Altså igen en mulighed for at få et MasterCard uden at skulle forbinde det med din bankkonto. ecoPayz er bestemt mindre udbredt på betting sider sammenlignet med Neteller. Til gengæld er det sjældent at denne betalingsform udelukkes fra betting bonus. ecoPayz byder ligesom Neteller på hurtige indbetalinger og udbetalinger. De har dog en lang række gebyrer, som du skal være opmærksomme på. Det er vigtigt at du analyserer alle faktorer, når du vurderer hvilken slags bookmaker du ønsker at spille på. 

  Samlet Konklusion Om Amex Bookmakere

  Man kan sige at valget af en Amex betting side afhænger af hvor du er i verden. Det er ikke så relevant, hvis du er i Danmark. Her kan du ikke få American Express medmindre at du har en mindre eller større virksomhed, og de penge bruger du nok ikke til online betting. 

  Men det kan naturligvis være at du er en udlandsdansker. Hvis du fx er bosiddende i USA eller Storbritannien, kan det måske være at du foretrækker at bruge Amex, når du vil spille på sport. Det er under alle omstændigheder i anerkendt virksomhed med mange ansatte og en sund virksomhedsøkonomi. De har eksisteret i mere end 150 år og har et godt omdømme. Derfor er der flere tipsters, som vælger at bruge Amex til indbetaling og udbetaling, når de spiller på sport, eSport, håndbold og andre sportsgrene på nettet. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Er der Amex Bookmakere i Danmark?

  Der er ikke rigtigt nogen spillesider med Amex og dansk licens, men du kan sagtens spille på betting sider med American Express fra din bopæl i Danmark.

  Kan jeg få American Express i Danmark til betting?

  Du kan ikke få et Amex kreditkort til privatkunder i Danmark. Der er kun Amex betalingskort til mindre og større virksomheder, men de penge er nok ikke tiltænkt til at spille på sport.

  Hvor kan jeg bruge Amex til betting på sport?

  Du kan klikke dig videre til de bedste Amex bookmakere fra denne artikel. Vi har testet dem godt og grundigt og klassificeret dem til dig.

  Kan jeg få bonus hos Amex bookmakere?

  Ja, de fleste American Express betting sider tilbyder odds tilbud til både nye og eksisterende kunder. Kom eventuelt godt i gang med en velkomstbonus med indbetalingsbonus eller et free bet alt afhængigt af hvilken bookmaker, der er tale om.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu