Indholdsfortegnelse

  Ansvarsfraskrivelse

  Betpack.dk, dets datterselskaber, partnere, filialer og andre organisationer er udelukkende designet til underholdende formål. Enhver form for information, som er delt på hjemmesiden, eller relevant indhold skal ikke mistolkes som finansiel rådgivning. Informationen og tjenesterne, som tilbydes på hjemmesiden er gratis, og der er ingen særlige abonnementer, gebyrer eller opdaterede medlemskaber. 

  Forklaring af Tjenesterne

  Betpack.dk, er en tredjepart sport betting filial platform, som ikke ejes eller drives af en online sport betting/gambling virksomhed. Platformen er ene og alene designet til at dele information og tilbyder ikke gambling tjenester. Vores informationsportal inkluderer de seneste nyheder, bookmaker anmeldelser og anbefalinger af betting sider og relateret materiale. 

  Vi reklamerer med bannere og annoncer til en tredjepartstjeneste som en filialside. Dog er Betpack ikke relateret til enhver af disse platforme. Vi er ikke bundet af eller vil ikke holdes til ansvar for enhver tredjepart, som vi linker til på vores hjemmeside. Dog giver vores filial os ret til at tjene gebyrer for referencer til søgemaskiner og andre lignende aktiviteter på vores hjemmeside. 

  Mens at vi yder enhver indsats for at vedligeholde hjemmesiden opdateret, anerkender vi at vi ikke kan garantere ægtheden for hver del information, som angives på hjemmesiden.

  Hver del af informationen er korrekt og bekræftes på tidspunktet for offentliggørelsen. Dog giver vi ingen garanti. 

  Desuden vil vi ikke holdes til ansvar for en gæsts oplevelse uden for hjemmesiden ved at følge et eksternt link. Gaming på internettet til en økonomisk gevinst er risikabelt og skal udføres på læserens eget ansvar. Som en tredjepart filial er vores rolle at foreslå platforme, som vi tror tilbyder de bedste tjenester. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden, giver du udtrykkeligt samtykke til erklæringerne ovenfor og går med til ikke at holde Betpacck.dk eller nogle af de andre associerede til ansvar for din betting oplevelse.

  Vigtige Bemærkninger

  1. Al information på Betpack.dk er rettet mod online sport betting tipsters. Betpack.dk eller enhver af sine associerede står ikke til ansvar for sine besøgendes beslutninger eller nøjagtigheden af informationen på hjemmesiden.
  2. Hjemmesiden eller dens associerede står ikke til ansvar for finansielle tab, som lides på grund af anvendelse af hjemmesiden. Betpack.dk er ikke en online bookmaker og tager ikke imod sportsvæddemål med ægte penge.
  3. Betpack.dk forbeholder sig rettighederne til at ændre eller justere sine Vilkår og Betingelser, Privatlivspolitik og andre juridiske sektioner uden forudgående tilkendegivelse. Derfor anbefales brugere at forblive opdateret med den juridiske tekst, før de anvender hjemmesiden.
  4. Gambling er risikabelt. Du opfordres til at gamble de penge, som du har råd til at tabe. Mens Betpack.dk bringer dig de seneste tilbud og bedste tilbud fra adskillige online bookmakere, står vi ikke til ansvar for tab, som opstår i forbindelse med pengespil.
  5. På trods af vores bedste forsøg på at vedligeholde en opdateret hjemmeside, forstår vi at visse oplysninger måske er ukorrekte. Betpack.dk står ikke til ansvar for enhver form for tab, som opstår på grund af de oplysninger. Læsere opfordres til at tjekke kilderne, før de tro på ægtheden af den data.
  6. Alle former for betting med ægte penge er risikable, og væddemål er i sidste ende den individuelle persons eget valg. Betpack.dk garanterer ikke økonomisk gevinst og står heller ikke til ansvar for tab forbundet med gambling.
  7. Al information på Betpack.dk er tiltænkt at undervise læsere og aspirerende tipsters om bedste praksis med gambling. Hjemmesiden opfordrer ikke individer til at gå i gang med at gamble imod deres vilje.
  8. Betpack.dk angiver eksterne link til sine partner hjemmeside. Dog står vi ikke til ansvar for din oplevelse, når du forlader vores hjemmeside.
  9. Mens Betpack.dk forbliver forpligtet til at finde de bedste odds og at forbedre sine sandsynligheder for at vinde, garanterer vi ikke en gevinst hver gang eller beskyttelse mod tab. Alle odds er underlagt mulige ændringer og var korrekte på det tidspunkt de blev offentliggjort.
  10. Tidligere præstationer garanterer ikke fremtidige resultater. Intet garanteres, når det kommer til sportsvæddemål med ægte penge. Læsere påmindes om at det er bedst at risikere penge, som de er komfortable med muligvis at miste.

  Betpack.dk opfordrer læsere til at gøre sig selv familiære med juridiske termer, før du bruger hjemmesiden. Vi står ikke til ansvar for misforståelser eller misfortolkninger. Læsere skal være mindst 18 år gamle eller ældre for at besøge Betpack.dk. Dog restriktioner for juridisk alder være gældende. 

  Hjemmesiden respekterer databeskyttelse, og vi indsamler og anvender udelukkende dine oplysninger som angivet i vores Privatlivspolitik. Vi sælger eller deler aldrig dine oplysninger med uautoriserede tredjeparter. Vi opfordrer tipsters til at spille ansvarligt og inden for deres grænser.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 DKK
  Velkomstbonus
  Spil Nu