Bedste Boku Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Vidste du at du kan spille på sport med penge via din telefonregning på de bedste Boku betting sider i Danmark? Boku er en mobile-first betalingsform, som trækker penge fra din telefonregning og sætter dem ind på din bookmaker konto, når du anmoder om det. Konceptet er endnu ikke så udbredt i Danmark, men er blandt verdens største i udlandet. Derfor kan du spille på top Boku odds sider i Danmark med den nemme indbetalingsløsning, som gør at du hurtigt kan spille på eSport, fodbold, håndbold og andre sportsgrene.
Hjemmeside
boku.com
Virksomhed
Boku Inc
Betalingstyper
Cryptocurrency
Indbetal
øjeblikkelig
Udbetal
No

Fordele

 • Hurtig indbetaling til bookmakeren
 • Verdens største mobile-first netværk
 • Angiv ikke dine betalingsoplysninger direkte til bookmakeren
 • Du behøver ikke at oprette en konto hos Boku for at bruge det
 • Samarbejder med verdens førende tech-brands

Ulemper

 • Gælder ikke til udbetaling
 • Ikke meget udbredt i Danmark
 • Udgifterne blandes sammen på din telefonregning
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Betting Sider Som Accepterer Boku 2024

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Nogle Boku betting sider er bedre end andre. Det kan vi hurtigt se ved at analysere visse faktorer. Her hos Betpack kigger vi altid på mobilvenlighed, brugervenligt design, god support, udvalg af odds og andre faktorer, når vi klassificerer de bedste Boku odds sider. 

  På den måde kan du springe den proces over. Du kan stole på at vi tjekker hvorvidt det er nemt at bruge spillesiden på såvel desktop som mobil. Vi kigger også på hvordan oprettelsen af kontoen foregår og hvor nemt det er at indbetale penge via Boku. Naturligvis dykker vi også ned i spiludvalget med en analyse af udvalget af odds på såvel pre-match samt live kampe. Alt dette og meget mere bidrager til at vi kan klassificere de bedste betting sider med Boku på baggrund af hele deres side og ikke kun betalingsløsningen. 

  Boku Betting Sider i Danmark

  Det skal siges at dette koncept ikke er så udbredt i Danmark. Til dels skyldes det at mange danskere er glade for at bruge MobilePay og at det er svært for andre mobile betalingsmetoder at slå dem ad pinden. Desuden er det ikke udbredt at en telefonregning i Danmark bruges til andet end til telefonregning. Altså er der ikke det samme koncept med at betale andre ting via din telefonregning som fx de penge, som du har lyst til at spille på sport. 

  Men at du ikke kan finde mange spillesider med dansk licens, betyder ikke at du ikke kan spille på Boku betting sider i Danmark. Der er andre bookmakere med udenlandsk licens. Hvis det er muligt, anbefales det at spille på en odds side inden for EU. Fx kan det være med MGA-licens fra Malta Gaming Authority. På den måde skal du ikke betale skat af eventuelle gevinster fra sportsvæddemål. 

  Hvad Er Boku og Hvordan Virker Det?

  Måske har du ikke hørt om Boku, men det er en af verdens største mobile betalingsmetoder. De blev startet op af Mark Britto, Erich Ringewald og Ron Hinson helt tilbage i 2008 til at øge antallet af mobile transaktioner og gøre dem mere sikre i en mobile-first verden. I dag er de i 70 forskellige lande, og de har en årlig transaktionsvolumen på over ni milliarder dollars. De har to hovedkontorer, som er henholdsvis i San Francisco i USA og London i England. 

  Ifølge deres hjemmeside bruger verdens største digitale kommercielle brands Boku. De siger at Google, Apple, Facebook, Spotify, Microsoft og Netflix benytter Boku. Virksomheden tilbyder over 340 mobile betalingsmetoder, og har over 28 millioner aktive brugere hver måned. I løbet af de seneste 24 måneder har over 50 millioner betalende personer oprettet en konto hos Boku. Derfor er det også blevet mere udbredt at benytte denne betalingsmetode til at spille på sport på nettet. 

  Det er ikke den samme mobile betalingsmetode som fx MobilePay eller ApplePay. Der er decideret tale om en mobil betalingsløsning, hvor de trækker pengene fra din telefonregning. Blandt andet samarbejder de med Telefonica, Verizon, Vodafone, T-Mobile og flere andre førende betalingsudbydere. 

  Hvordan Finder Vi De Bedste Boku Odds Sider? 

  Man kan sige at det er en forholdsvist hurtig proces for os at finde de bedste betting sider med Boku. Der er endnu ikke så mange af dem, og vi hører hurtigt om dem, når der kommer nye bookmakere. Vi sørger naturligvis konstant for at analysere såvel nye som eksisterende betting sider med Boku. Det gør vi med disse fire trin nedenfor. 

  1

  Udvælg Boku Bookmakeren

  Først finder vi frem til en betting side med Boku. Det ser vi hurtigt på betalingsoversigten. Der kigger vi også på eventuelle gebyrer, udbetalingshastighed, minimumsgrænser osv.

  2

  Analyser Betting Siden

  Med det andet trin analyserer vi bookmakeren fra den ene ende til den anden. Vi kigger på udvalg af sport odds, live betting, odds bonus, support og meget mere. Alt dette bekræfter os i at det er en god side, eller det modsatte.

  3

  Oprettelse Af Konto

  Hvis vi har fået et godt førstehåndsindtryk, går vi videre med tilmeldingen. Det betyder at vi opretter en konto og vælger Boku til indbetaling. Dernæst tjekker vi om pengene trækkes fra telefonregningen og hvor hurtigt de sættes ind på kontoen.

  4

  Spil På Sport

  Til sidst tjekker vi den generelle oplevelse med betting. Her bruger vi eventuel velkomstbonus, eller vores egne penge til at spille på sport og se hvordan det går. Det er vigtigt for os at udbetale eventuelle penge, for at se at alt er som det skal. Til sidst klassificerer vi siden.

  Spil På Sport Med Boku

  Du kan normalt spille på de samme sportsgrene hos Boku bookmakere, som du kan på andre spillesider. De har ikke mindre eller færre sportsgrene. Normalt er der de samme sportsgrene hos Neteller bookmakere, MasterCard odds sider, VISA betting sider osv. Vi kigger på nogle af sportsgrenene nedenfor.

  Europæisk Fodbold

  Som dansk tipster, er du måske ekstra interesseret i fodbold betting. Det er i hvert fald den slags odds, som du de fleste danskere spiller på. Her er det en god at kigge på flere faktorer. Blandt andet om der er store og små turneringer. Desuden er det godt, når de er tidligt ude med odds. Naturligvis bør de enkelte også have mange tilgængelige odds som fx 1X2, over/under mål, halvlegsresultatet og andre lignende betting markeder. 

  Amerikansk Fodbold

  NFL og amerikansk fodbold er uden tvivl den største sport i USA. Boku er et amerikansk koncept, og er især udbredt på spillesider, som måske har et mindre eller større fokus på USA. Derfor har de normalt mange odds på NFL-kampe, og det er naturligvis positivt, hvis du foretrækker at spille på den sport.

  Håndbold

  Det kan også være at du foretrækker at satse dine penge på håndbold odds. Her er det vigtigt at du vælger en Boku bookmaker, som har odds på den eller de ligaer, som du følger mest med i. Husk på at denne slags betting sider normalt er udenlandske. Hvis du er stor fan af at spille på dansk håndbold, bør du se om de har den slags odds, før du opretter din konto. 

  Virtuelle Sportsgrene

  Boku er i sig selv en meget moderne betalingsløsning. Derfor er det normalt tilgængeligt på spillesider, som ligeledes er lidt mere moderne end konkurrenterne. Flere og flere udenlandske bookmakere har et stigende fokus på virtuelle sportsgrene. Her er der tale om computergenererede sportskampe med fx cykling, volleyball, fodbold eller noget helt fjerde. Den mest populære form for virtuel betting er eSport, som du sikkert har hørt om. Hvis du foretrækker en mere moderne Boku betting side, bør du tjekke om de har mange odds på virtuelle sportsgrene.

  Volleyball

  Du kan også kaste blikket på mindre sportsgrene. I sidste ende handler det om hvad du er mest til. Hvis du foretrækker at spille på traditionel volleyball fremfor den virtuelle, som vi har nævnt ovenfor, bør du tjekke udvalget af odds, før du opretter din konto. Det er en mindre sportsgren og ikke alle bookmakere har lige mange odds på volleyball. Brug derfor et par minutter på at analysere det, når du finder frem til din foretrukne bookmaker. 

  Tennis

  Der er ingen tvivl om at tennis er verdens mest populære individuelle sportsgren. Det gælder både med antallet af spillere samt interessen fra fans og tipsters for den sags skyld. Derfor har de fleste Boku bookmakere normalt mange odds på tennis. De bedste betting sider med Boku har et stort udvalg af live odds, som mange gange kan gøre det ekstra interessant at spille på tenniskampe.

  Sådan Vælger Du Sportsgrenen

  Der er naturligvis mange flere sportsgrene på de bedste Boku betting sider, end dem som vi allerede har nævnt. Faktisk handler det ikke om at finde frem til svaret på hvilken er den bedste sport at spille på. Det er op til dig at vælge den sport, som du har størst interesse i. Ellers får du ikke meget ud af dine odds på sport, som nok hurtigt bliver kedeligt. Dog kan det være en stor hjælp, hvis du vælger en sport med mere mediedækning, så du har godt med materiale til at analysere de kommende sportsbegivenheder. 

  Hvordan Opretter Du Dig Hos Boku Bookmakere?

  Det er normalt ikke en omfattende proces at oprette en konto på en Boku betting side. Normalt tager det ikke mere end fem til ti minutter. Typisk skal du blot igennem fire trin, og dem gennemgår vi nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg Din Boku Bookmaker Trin 1

  Vælg Din Boku Bookmaker

  Først skal du vælge hvor du ønsker at spille. Det bør ikke tage mange minutter, da der ikke er enormt mange Boku betting sider at vælge imellem. Den gode nyhed er at der generelt er et godt niveau, og du sikkert vil blive glad for enhver af de sider, som vi har nævnt her på siden.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Dernæst skal du oprette din konto. Normalt tager det ikke mere end et par minutter. Det gælder især hvis det er en udenlandsk bookmaker uden MitID. Husk dog at du sikkert skal bekræfte din kontooprettelse via en e-mail, som du får tilsendt, når du gennemfører tilmeldingen.

  Indbetal Med Boku Trin 3

  Indbetal Med Boku

  Når du har oprettet din konto, skal du gennemføre din indbetaling med Boku. Det gør du typisk automatisk med oprettelsen, hvis der er velkomstbonus. Andre gange skal du ind i betalingssektionen, hvor du skal vælge Boku som din indbetalingsmetode. Dernæst skal du vælge et beløb og bekræfte din indbetaling.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  Når du har penge på din betting konto, kan du gå i gang med at spille. Husk at nærstudere dine mulige væddemål, så du får mest muligt ud af de penge, som du overfører til din Boku betting konto.

  Boku Indbetalinger og Udbetalinger

  Normalt skal du altid have den samme betalingsmetode til indbetalinger og udbetalinger. Det gælder især hos danske bookmakere med licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Her er det obligatorisk at du har den samme metode til såvel indbetaling som udbetaling. 

  Dog er der en undtagelse, hvis betalingsmetoden ikke er tilgængelig til udbetaling og det er tilfældet med Boku. Derfor vil du altid have en anden udbetalingsmetode, når du vælger Boku. Mange gange er det dit betalingskort helt automatisk. Andre gange kan du selv vælge om du fx foretrækker at udbetale til din e-wallet. Det er vigtigt at læse efter om det er en automatisk bankoverførsel til udbetaling. Især hos udenlandske bookmakere er denne faktor essentiel. Det skyldes at bankudbetalinger kan være langsomme og have ekstra gebyrer, samt høje grænser for indbetaling og udbetaling. Derfor anbefaler vi ofte at vælge en god Boku bookmaker hvor du kan vælge en fordelagtig udbetalingsmetode på egen hånd.

  Hvordan Laver Du Boku Indbetalinger?

  Du kan ikke vælge Boku til udbetalinger, men det er tilgængeligt til indbetalinger. Normalt er det utroligt nemt, da du ikke behøver at have en konto hos Boku. Det er bookmakerne i sig selv, som er kunder af Boku, og du vælger dem blot som din mellemmand mellem dig, din telefonregning og bookmakeren. Derfor er indbetalingsprocessen normalt hurtig og den kan du se nedenfor. 

  1.     Vælg din foretrukne bookmaker.

  2.     Opret din konto. 

  3.     Log ind på din konto. 

  4.     Vælg Boku som din indbetalingsmetode.

  5.     Indbetal beløbet.

  6.     Bekræft indbetalingen. 

  Hvis alt går som det skal, bliver de penge trukket fra din telefonregning og dermed sat ind på din konto. Typisk gøres det med det samme og du får en bekræftelse via e-mail.

  Boku vs Apple Pay Bookmakere

  Der findes flere mobile betalingsløsninger end blot Boku. Blandt andet er der MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Vi kigger på sidstnævnte, når vi sammenligner de to ting nedenfor.

  Boku
  Check icon

  Du behøver ikke at oprette en konto hos Boku

  Check icon

  Gælder til alle mobile enheder og desktop

  Check icon

  Verdens største mobile-first netværk

  Cancel icon

  Mindre kendt i Danmark

  vs

  Apple Pay
  Cancel icon

  Du skal åbne en Apple Pay konto

  Cancel icon

  Gælder udelukkende til iPhones og iPad

  Check icon

  Mere udbredt i Danmark

  Check icon

  Hos flere danske bookmakere

  Vurderinger Af Boku Betting Sider 

  Peter: “Jeg har boet i USA i fem år og derfor er jeg vant til at betale ting med min telefonregning. Det er et fedt koncept, som gør at jeg kan overføre pengekte til min bookmaker konto uden at skulle hive betalingskortet frem. Derfor synes jeg at det fungerer godt.”

  Sophie: “Jeg var lidt skeptisk til at med, men den er god nok. Det er nemt at trække pengenekte fra telefonregningen. Jeg bruger ikke så mange penge på sportsvæddemål, og derfor er det en fin løsning for mig.”

  Arne: “For mig er det fint at man ikke skal oprette en konto. Jeg gider ikke MobilePay eller Apple Pay fordi jeg skal oprette en bruger. Hvorfor skal man det? Det må bookmakeren sørge for, og derfor er Boku den perfekte løsning til mig.”

  Mobilvenlige Boku Bookmakere

  Med Boku indbetaler du til bookmakeren via din telefonregning. Derfor plejer det at være en mobilvenlig platform. Hvis det er en ekstra god mobil bookmaker har de også en betting app. Flere odds sider designer fx en app til iOS. Andre designer til Android. Nogle tilbyder apps til såvel iOS som Android. Med mobile applikationer kan du mange gange gemme ting til dine favoritter, hurtigt indbetale, chatte med supporten osv. 

  Selv hvis de ikke har en mobil app, kan det stadigvæk være en mobilvenlig Boku betting side. Det kræver blot at designet af siden tilpasser sig din smartphone eller tablet. Alt dette tjekker vi, når vi vurderer de bedste betting sider. Det er en vigtig del af vores klassificering af de bedste Boku odds sider på nettet. 

  Betting Bonus Hos Boku Bookmakere

  Du kan normalt på betting bonus på spillesider med Boku. Der kan være flere forskellige tilbud. Det første fokus vil normalt altid være velkomstbonus. Den kan variere alt efter hvad den specifikke bookmaker vælger. Nogle betting sider giver bonuspenge med matchende indbetalingsbonus på dit første indskud. De penge kan du bruge til at spille til sport. Andre giver et free bet som velkomstbonus.

  De bedste betting sider med Boku har også odds bonusser til eksisterende kunder. Det kan fx være cash-back, hvor du får penge tilbage på tabte indsatser fra en bestemt periode på en dag, måned eller uge. Der kan også være andre odds bonusser som fx risikofrie væddemål med free bets. De mest populære væddemålsbonusser er gratis væddemål uden indskud. En række Boku betting sider har også et godt VIP-program, hvor du kan nyde flere fordele som fx bonus for at stige i niveau, øget procentdel af cash-back, hurtigere udbetaling og andre goder. 

  Alternativer til Boku Bookmakere

  Generelt har nye bookmakere og eksisterende betting sider flere forskellige betalingsmetoder. Derfor har de ikke kun Boku, men flere andre. Det er faktisk obligatorisk på Boku betting sider, da denne betalingsmetode ikke er tilgængelig til udbetaling.

  Nedenfor kigger vi på alternativer til Boku betting sider. Husk på at en MasterCard betting side måske også har Boku, og at det i sidste ende handler om at du vælger den betalingsmetode, som passer bedst til dig. Det skal du altså gøre under alle omstændigheder, da du kun kan have Boku til indbetaling og du skal vælge en anden betalingsmetode til udbetaling.

  MasterCard Betting Sider

  Mange som overvejer Boku betting sider, ender måske med at vælge MasterCard i den sidste ende. Det er en utrolig fleksibel løsning. Dette skyldes at der er flere valgmuligheder. Først og fremmest er der MasterCard-betalingskortet i sig selv, som kan være forbundet til din bankkonto. Du kan også få et MasterCard uden at have en bankkonto, da der er særlige løsninger med enten ecoPayz eller Neteller. I visse tilfælde kan der dog være mindre eller større gebyrer, og det er altid vigtigt at overveje uanset hvilken MasterCard-løsning du ender med at vælge, hvis det ikke bliver til Boku. 

  Neteller Odds Sider

  Du kan også vælge den traditionelle form for Neteller. Altså ikke Neteller med MasterCard, men blot e-wallet. Det er en populær løsning blandt tipsters, som ikke ønsker at angive deres betalingsoplysningerkte til bookmakeren. Desuden er det altid en øjeblikkelig indbetaling og mange gange er udbetaling ligeledes øjeblikkelig eller lynhurtig inden for 24 til 48 timer. 

  Nogle gange er Neteller udelukket fra betting bonus, og derfor vælger visse tipsters at gåkte udenom Neteller og vælger Boku eller en anden løsning. Derfor er det som altid vigtigt at analysere dine valgmuligheder. 

  Google Pay Betting Sider

  I og med at Boku er en mobil betalingsløsning, kan det også være smart at overveje en anden mobil betalingsform. Her kan du fx vælge Google Pay. Det er især passende, hvis du har en Android-telefon. Man kan sige at Google Pay er mere udbredt end Boku. Desuden betaler du med dit betalingskort via den mobile betaling fremfor at pengenekte bliver trukket fra din telefonregning. Der er også andre mobile betalingsløsninger som fx Apple Pay, der er mere oplagt hvis du har en iPhone. I Danmark er det dog MobilePay, som er kongen af mobil betaling. Det findes hos visse online bookmakere, men bestemt ikke alle. 

  Litecoin Bookmakere

  Der findes også kryptovaluta bookmakere, men endnu ikke med dansk licens. Her kan du vælge en udenlandsk bookmaker med fx Litecoin. Det er mindre udbredt end Bitcoin, men det er langt billigere at investere I Litecoin, og måske er den derfor lidt mere oplagt til spil på sport. Mange foretrækker kryptovaluta som Bitcoin, Litecoin, Ethereum og andre lignende løsninger da det kan føles mere anonymt. Du skal dog altid spille skat af eventuelle gevinster hos udenlandske bookmakere uden dansk licens, og du har bopæl i Danmark. Det er vigtigt at tage højde for, når du overvejer Litecoin bookmakere eller andre betting sider med kryptovaluta. 

  Samlet Konklusion Om Boku Bookmakere

  Vi håber at du har lært mere om Boku betting sider i dag. Det er bestemt et interessant koncept, som måske før eller senere vil udbrede sig mere til Danmark og andre europæiske lande. Indtil nu er det mest populært på udenlandske betting sider, og dem kan du sagtens spille på. Husk at tjekke at spillesiden er sikker og har licens. Det gør vi altid, og derfor kan du overveje at besøge en af de bookmakere, som vi har klassificeret. Der kan du også stole på at de har fair betingelser for indbetalinger, bonusser, spil på sport og meget mere. Vi opdaterer konstant vores anmeldelser, så du altid får den bedst mulige oplevelse hos Boku betting sider med indbetaling via din telefonregning. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Er der Boku bookmakere i Danmark?

  Betalingsløsningen er i sig selv mindre udbredt i Danmark. Til gengæld kan du sagtens spille på Boku betting sider med udenlandsk spillelicens, og der kan også komme nye Boku betting sider med dansk licens. Det er ikke til at sige.

  Er det sikkert at bruge Boku hos bookmakere?

  Det er verdens førende mobile-first netværk. Desuden stoler Facebook, Apple, Google og andre store virksomheder på dem.

  Giver Boku betting sider bonus?

  Det kommer an på den enkelte betting side. I de fleste tilfælde giver de odds bonus til både nye og eksisterende kunder da det er kutyme på spillemarkedet.

  Må jeg spille på udenlandske Boku odds sider?

  Ja, du har som dansker frie tøjler til at spille hvor du har lyst. Vi anbefaler altid at spille på en Boku betting side med licens fra en anerkendt spillemyndighed.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu