BetalingsmetoderBetalingsmetoder

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Når du spiller på sport på nettet, handler det om at finde frem til de bedste bookmaker betalingsmetoder. Det skal helst gå hurtigt, være så sikkert som muligt, og have ingen eller lave gebyrer. Mulighederne er mange med online betaling til at spille på sport. Her er der betalingskort, e-wallets, mobil betaling og endda kryptovaluta.

Vis Alle
Cards
Wire
E-wallets
Cryptocurrency

Mobilregning Bookmakere

0 Mobilregning Bookmakere

PayForIt Bookmakere

0 PayForIt Bookmakere

iDebit Bookmakere

1 iDebit Bookmakere

WebMoney Bookmakere

0 WebMoney Bookmakere

Paysafecard Bookmakere

4 Paysafecard Bookmakere

Person to Person Bookmakere

0 Person to Person Bookmakere

Google Pay Bookmakere

0 Google Pay Bookmakere

Ripple Bookmakere

1 Ripple Bookmakere

Ethereum Bookmakere

3 Ethereum Bookmakere

Dash Bookmakere

0 Dash Bookmakere

Revolut Bookmakere

1 Revolut Bookmakere

Dogecoin Bookmakere

2 Dogecoin Bookmakere

Visa Bookmakere

5 Visa Bookmakere

MasterCard Bookmakere

6 MasterCard Bookmakere

Skrill Bookmakere

4 Skrill Bookmakere

PayPal Bookmakere

4 PayPal Bookmakere

Litecoin Bookmakere

3 Litecoin Bookmakere

Bitcoin Bookmakere

2 Bitcoin Bookmakere

Boku Bookmakere

0 Boku Bookmakere

American Express Bookmakere

0 American Express Bookmakere

ecoPayz Bookmakere

2 ecoPayz Bookmakere

Neteller Bookmakere

7 Neteller Bookmakere

Klarna Bookmakere

0 Klarna Bookmakere

Apple Pay Bookmakere

1 Apple Pay Bookmakere
Indholdsfortegnelse

  Hvordan finder du frem til den bedste betalingsmetode til indbetaling hos en bookmaker? Det er spørgsmålet til den helt store guldmedalje, da der er mange betalingsmetoder på betting sider. Heldigvis hjælper vi dig på den rette vej. Vi gennemgår en række af de primære betalingsmetoder hos etablerede og nye bookmakere i Danmark for ind- og udbetalinger. Du kan også tjekke vores fire nemme trin til at vælge den betalingsmetode, der passer bedst til dig.

  De Bedste Betalingsmetoder Hos Danske Bookmakere 

  Der er mange forskellige betalingsmetoder til sportsbetting på spillesider i Danmark. Det kan være alt fra betalingskort til mere moderne løsninger på de virtuelle betting sider Danmark. I forbindelse med det øgede fokus på sikkerhed og anonymitet på nettet, vælger flere og flere tipsters at bruge mobil betaling, e-wallets og kryptovaluta. Vi kigger på alt dette nedenfor. 

  Bitcoin Bookmakere

  Du kan spille med Bitcoin og andre kryptovalutaer, som er bookmaker betalingsmetoder på gode betting sider uden dansk licens. Det er ikke tilladt at satse Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Ripple, og andre former for krypto på spillesider med dansk eller europæisk licens. På skrivende fod er kryptovaluta odds sider altid på udenlandske casinoer uden MitID(NemID), ROFUS og dansk licens.

  Flere danske tipsters foretrækker denne betalingsform hos de bedste eSport bookmakere og andre betting sider da flere former for kryptovaluta er bygget på blockchain, som er et sikkert netværk. Desuden er det en mere anonym betalingsform hvor bookmakeren kun ser transaktionsnummeret og ikke dine personlige følsomme oplysninger. Derfor vælger flere og flere altså kryptovaluta som nettets bedste betalingsmetoder til odds betting.

  paysafecard Betting Sider 

  Der findes også spillesider med elektroniske vouchers, eller gavekort, hvis du ønsker at kalde dem det.  Med denne form for sportsbetting betalingsmetoder overfører du penge til fx paysafecard, og benytter det til at betale hos bookmakeren.

  Det er endnu en foretrukken betalingsmetode af tipsters, som ikke ønsker at angive personlige data fra betalingsmetoderkte hos diverse bookmakere. Her er det dog vigtigt at vide at det udelukkende gælder til indbetaling, og normalt har du betalingskort som fx Visa til udbetaling.

  PayPal Odds Sider

  Der er flere forskellige bookmakere med e-wallets. Den mest berømte e-wallet er PayPal, som var den første i rampelyset. Andre foretrækker fx NETELLER betalingsmetoder eller Skrill som deres foretrukne betalingsmetoder til sportsbetting. Det er anonymitet og hastighed.

  Igen er der tale om en af de betalingsmetoder hos bookmakere, hvor du ikke angiver dine betalingsoplysningerkte til spillesiden. Desuden er det kendt som en af de hurtigste løsninger i forhold til sportsbetting betalingsmetoder på det europæiske spillemarked. Indbetalinger er øjeblikkelige og normalt gælder det samme for udbetaling. I de mest langsomme tilfælde går der på til 24 til 48 timer på arbejdsdage. Der kan dog være en ulempe på nogle spillesider, hvor e-wallets som Neteller er udelukket selv fra de bedste betting bonus. Det er noget af det, som vi kigger på, når vi analyserer PayPal bookmakere, Neteller odds sider osv. 

  Apple Pay Bookmakere

  Du kan også vælge Apple Pay bookmakere. Dette er i princippet det samme som mobil betaling betting sider. Altså overfører du indskud til odds siden med den mobile betalingsmetode fra Apple. Altså er det udelukkende til tipsters med en iPhone. Disse spillesider kommer endda nogle gange med iOS mobiler sportsvæddemål apps til en endnu mere topteknologisk oplevelse. Du kan kun bruge den mobile betalingsform til indskud, og det gælder ikke til udbetaling, men sådan er det generelt med mobil betaling, når du benytter denne form for betalingsmetoder hos bookmakere online.

  Google Pay Betting Sider

  Ligesom at der er mobile betalingsmetoder med iPhone betaling, er der også bookmakere med Google Pay. Dog er det mindre udbredt blandt i Danmark.  Når det kommer til mobil betaling, er der ingen tvivl om at den bedste betalingsmetode hos de danske bookmakere er MobilePay. Den danske mobile betalingsmetode er mest udbredt i Danmark.

  De fleste danskere, som ikke bruger MobilePay, bruger Apple Pay, fordi de er fans af iPhone og generelt af Apple. Dog betyder det ikke at der ikke er folk, som foretrækker Google Pay. Hvis det er dig, kan du overveje en bookmaker med Googles mobile betalingsløsning. I sidste ende handler det om hvilken af de mange apps til sportsvæddemål betalingsmetoder, der passer bedst til dig.

  Bookmakere Med Betalingskort Visa & Mastercard

  Naturligvis kan du også vælge de gode gamle betalingskort blandt betalingsmetoder hos bookmakere. Det kan fx være Visa eller Mastercard, som er blandt de mest udbredte betalingsmetoder på betting sider med betalingskort. De bedste bookmakere i Danmark har også Dankort, som foretrækkes af en række danske tipsters. Betalingskort kan være en nemmere løsning, hvis du fx allerede er vant til at bruge det på nettet. 

  Hvordan Vælger Du Den Bedste Betalingsmetode Hos Danske Bookmakere

  Hvis du er i tvivl om hvilken betalingsmetode du ønsker at benytte, kan du sammenligne dine valgmuligheder. Det gør du ofte ved først at vælge en betalingsmetode som fx Visa, og lære den at kende. Normalt minder vilkårene om hinanden hos de forskellige bookmakere. For at vælge betalingsmetoden kan du gøre som nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:04
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg En Betalingsmetode Trin 1

  Vælg En Betalingsmetode

  Først skal du vælge den betalingsmetode, som du ønsker at nærstudere. Fx kan det være Visa, som vi har brugt i eksemplet ovenfor. Her kan du klikke dig videre til Visa bookmakere og se hvordan den oplevelse er. Altså får du et førstehåndsindtryk af en spilleside med denne betalingsmetode.

  Tjek Grænserne & Gebyrer Trin 2

  Tjek Grænserne & Gebyrer

  Når du analyserer bookmakeren, er det ikke alene vigtigt at få et godt førstehåndsindtryk. Du bør kigge på betalingsoversigten for at se de vigtigste faktorer. Det er grænserne for minimumsudbetaling og max for udbetaling. Desuden bør du gå efter en bookmaker med gebyrfrie indbetalinger og udbetalinger.

  Læs Vores Anmeldelser Trin 3

  Læs Vores Anmeldelser

  Du kommer også langt ved at læse vores anmeldelser af betalingsmetoder hos bookmakere. Vi har skrevet en omfattende anmeldelse af de primære betalingsmetoder her på siden. Derfor kan du fx læse vores side om Visa bookmakere, når du overveje dette betalingskort.

  Sammenlign Betalingsmetoderne Trin 4

  Sammenlign Betalingsmetoderne

  Til sidst handler det om at sammenligne betalingsmetoderne. Her starter du næsten forfra med det første trin. Det vil sige du gennemgår de tre første trin og til sidst vejer du de to valgmuligheder op imod hinanden. Dette kan du naturligvis gøre med flere forskellige betalingsformer.

  Samlet Konklusion

  Generelt er der mange gode muligheder for bookmaker betalingsmetoder. Det er nærmest et luksuriøst udvalg hvor enhver løsning vil være god. Hvilke der er de bedste betalingsmetoder til spil på en odds side afhænger ofte af din personlige smag i den sidste ende. Du skal vurdere hvor anonymbetalingsmetoden bør være, om du foretrækker den samme metode til indbetaling og udbetaling, hvor hurtig udbetaling bør være osv. Benyt vores fire trin og anmeldelser af de forskellige løsninger til at finde frem til den bedste metode til dig. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvilken er den bedste betalingsmetode hos bookmakere?

  Det er svært at sige og kommer an på hvad der er vigtigst for dig. Fx kan det være hurtige udbetalinger, fair grænser for indbetaling og udbetaling, muligheder for bonus mm.

  Hvilken er den hurtigste betalingsmetode hos betting sider?

  Typisk er e-wallets som Skrill og Neteller de hurtigste betalingsmetoder hos danske bookmakere, og kryptovaluta er den hurtigste løsning hos udenlandske bookmakere uden MitID.

  Kan jeg spille kryptovaluta med hos alle bookmakere?

  Nej, det er ikke tilladt at spille på sport med Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer på spillesider med dansk licens, MGA-licens eller andre steder inden for Europa. Du kan kun spille med kryptovaluta hos udenlandske betting sider.

  Skal jeg betale gebyrer for indbetalinger til bookmakere?

  Det er sjældent at der er gebyrer for indbetalinger og udbetalinger til bookmakere, men det er altid vigtigt at tjekke.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  Playbet.io
  9.5
  Bedømmelse
  Gratis Spil På 25% op til 100 USDT
  Velkomstbonus
  Spil Nu