Google Pay Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Flere danske mænd og kvinder benytter Google Pay til forbrug hver dag. Derfor falder det dem helt naturligt at spille på sport hos de bedste Google Pay bookmakere i Danmark. Dem er der heldigvis mange af. Her kan du komme godt i gang med velkomstbonus, nyde den øjeblikkelige indbetaling, spille på mange forskellige odds og meget mere. Læs alt hvad du har brug for at vide for at finde frem til de bedste Google Pay betting sider i Danmark ved at læse videre nedenfor.
Hjemmeside
www.pay.google.com
Virksomhed
Google
Betalingstyper
E-wallets
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
No

Fordele

 • Lynhurtig indbetaling
 • Angiv ikke dine betalingskortsoplysninger til siden
 • Findes på danske betting sider
 • Kompatibel med Google Pay app

Ulemper

 • Gælder ikke til udbetaling
 • Du skal anvende en anden udbetalingsmetode
 • Ikke særlig udbredt i Danmark
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Betting Sider Som Accepterer Google Pay

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Hvilke er de bedste bookmakere med Google Pay i Danmark? Det er det spørgsmål, som de fleste ønsker svaret på. Den gode nyhed er at du er landet på det rette sted. Her på siden bruger vi meget energi på udelukkende at finde frem til pålidelige Google Pay betting sider til dig. Det gør vi blandt andet med en række af faktorer, som vi gennemgår nedenfor. 

  • Top sikkerhed: Vi analyserer kun de sikre betting sider, som har en form for licens. Det kan være med licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Der kan også være tale om en anerkendt instans inden eller uden for EU.

  • Betting bonus: Det næste på listen er altid odds bonus. Her skal det være nemt at finde frem til odds tilbud til såvel nye som eksisterende kunder. Der skal helst være en kampagnesektion, som inkluderer et loyalitetsprogram.

  • Milde bonusbetingelser: Vi foretrækker mange gange Google Pay betting sider med dansk licens. På den måde er gratis væddemål altid uden gennemspilskrav og indbetalingskrav. Loftet for gennemspilskrav for indbetalingsbonus holdes også på ti gange. 

  • Brugervenligt design: Det skal være nemt at finde frem til såvel pre-match som live odds og at sammensætte en spillekupon. På de bedste sider udregner de den potentielle gevinst for dig, så du bedre kan vælge hvor meget du ønsker at satse. 

  • Live chat support: Det skal være nemt at få hjælp med en omfattende FAQ-sektion. Desuden bør de have live chat support, som helst har åbent hele døgnet rundt. Naturligvis skal de være hurtige og hjælpsomme til at hjælpe.

  • Ansvarligt spil: En god bookmaker går ikke kun op i at tjene penge, men også i at hjælpe dig med at spille ansvarligt. Der skal være god hjælp og værktøjer, så du kan have et sundt forhold til at spille på sport.

  • Hurtig udbetaling: Google Pay gælder ikke til udbetaling, men det gør betalingskort. Her skal udbetalingen helst være hurtig og gennemføres inden for to til tre arbejdsdage. 

  Hvad er Google Pay og Hvordan Virker Det? 

  I september 1998 kom en af verdens nu største virksomheder til verden. Her taler vi om Google, der også er kendt som Alphabet på Børsen. Over et årti senere lancerede de Google Wallet. Det blev sendt i luften i maj 2011. Fem år senere skiftede det navn til Android Pay. I begyndelsen af 2018 blev Android Pay omdøbt til Google Pay, som vi kender det den dag i dag.

  Der er tale om en mobil betalingsmetode, som kører på mange systemer. Blandt andet på Android 5 og senere. Det fungerer også på Fitbit OS og iOS, som Apple står bag. På skrivende fod er Google Pay tilgængelig i mere end 60 forskellige lande og Danmark er et af dem. Mange danskere har taget betalingsmetoden til sig og bruger den blandt andet på de bedste Google Pay betting sider i Danmark. 

  Hvordan Virker Google Pay?

  Før du kan anvende Google Pay hos en online bookmaker skal du sætte det op på din enhed. Her skal du først og fremmest downloade deres app enten til iOS eller Android alt efter hvad du har. Herefter skal du åbne en konto enten med din Gmail eller ved at sætte en ny konto op fra bunden. Når du har gjort det, skal du forbinde dit betalingskort til metoden. Det vil sige at du normalt benytter dit VISA-kort eller MasterCard til løsningen. 

  Her kan folk tro at det måske er det samme som en VISA bookmaker, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Der er en stor forskel i og med at du ikke angiver dit betalingskort direkte til bookmakeren. I hvert fald ikke i den første omgang. 

  Det kan føles mere sikkert, men da Google Pay ikke gælder til udbetaling, skal du nok senere angive dit betalingskort til udbetaling af gevinster. Derfor er hastigheden normalt den primære årsag til at Google Pay indbetale hos bookmakere, som er nemt og hurtigt.

  Er Det Gratis At Anvende Google Pay Hos Bookmakerne?

  Det er gratis at anvende Google Pay. Altså betaler du ikke noget for at downloade Google Pay app’en i Google Play Store eller App Store til iOS. Der er ingen gebyrer for tilmeldingen. Du benytter dit betalingskort, som i de fleste tilfælde er VISA, via Google Pay. 

  Kan Google Se Dine Transaktionsoplysninger?

  Det er vigtigt at fremhæve at når du anvender Google Pay, kan Google og deres tilhørende selskaber se dine betalingsdata. De kan se de køb, som du gennemfører via Google. Det er en forudsætning for at du kan betale med Google Pay. Hvis du ikke ønsker at de får adgang til den data, skal du nok vælge en anden løsning.

  Hvordan Finder Vi De Bedste Bookmakere?

  Her hos Betpack går vi højt op i at rangere de bedste bookmakere med Google Pay. For os er det en sand fornøjelse at teste gode og mindre spillesider, så du kan spare tid og bruge den fx med din familie. Derfor klassificerer vi de bedste bookmakere med vores fire trin nedenfor. 

  1

  Trin 1: Udvalg af Google Pay Bookmakere

  Vi vurderer konstant gode og mindre gode betting sider på internettet. I den forbindelse har vi en kategori med Google Pay betting sider, som vi kigger på med vores klassificering. Vi vælger en side og tester den.

  2

  Trin 2: Det vigtige førstehåndsindtryk

  Først og fremmest er det vigtigt for os at danne et godt førstehåndsindtryk. Der skal være tale om et visuelt lækkert design. Gode bonustilbud. Nemme muligheder for at spille på odds. Sød og venlig kundeservice og andet lignende.

  3

  Trin 3: Opret en konto

  For os er det ligeledes vigtigt at vi ikke kun læser om en bookmaker, men rent faktisk tester den af. Derfor opretter vi en konto, indbetaler med Google Pay og spiller du sport. Når vi har vundet gevinster, tester vi udbetalingen til en anden metode.

  4

  Trin 4: Klassificering af bookmakeren

  Til sidst klassificerer vi betting siden. På den måde skaber vi en liste over de bedste Google Pay betting sider i Danmark. Det gælder både med nye og eksisterende bookmakere, så du kan danne et godt overblik.

  Betting med Google Pay 

  Der er en række ting, som skal være gode på de bedste Google Pay betting sider i Danmark. En del af dem er forbundet med betting. I den sidste ende er du jo hos dem for at spille på sport. Nedenfor kan du læse om en række af de områder, som du bør være opmærksom på, når du finder frem til de bedste Google Pay bookmakere i Danmark.

  Udvalg af Sportsgrene

  Gå gerne efter en bookmaker, som tilbyder odds på mange forskellige sportsgrene. Der skal gerne være odds på fodbold, håndbold og ishockey, som især er populært i Danmark. Mange danskere vælger også at spille på tennis odds. Kig ikke kun på antallet af sportsgrene, men den sport, som er vigtig for dig. Fx hvis du er vild med at spille på eSport, bør det være muligt hos bookmakeren. 

  Boostede Odds

  Det er langt fra alle som gør det, men det gør de bedste Google Pay betting i Danmark. De booster odds på populære sportsbegivenheder. Årsagen er at de ønsker at motivere dig til at spille hos dem fremfor de andre bookmakere. Det kan du nyde til din egen store gavn.

  Luk Væddemål Før Tid

  Du kan også lukke væddemål før tid hos de bedste Google Pay bookmakere i Danmark. Det er også kendt som cash-out på mange sider. Der er tale om en populær funktion især på betting apps, som du altid kan have lige ved hånden. På den måde kan du reducere eventuelle tab, hvis en kamp måske ikke lige går som forventet. 

  Stort Udvalg af Live Odds

  Mange tipsters er også glade for at spille på live sport. Hvis det er dit tilfælde, bør du tjekke de valgmuligheder, før du opretter din konto. De bedste Google Pay betting sider i Danmark kommer ikke kun med live odds. Der er også tale om grafik og anden data, der gør det nemmere at spille på den slags odds. Andre har endda live streaming, når der er tale om toppen af poppen med online betting. 

  Moderne Sportsgrene

  Vi har været inde på eSport. De bedste Google Pay betting sider i Danmark har netop moderne sportsgrene som eSport. De bedste af de bedste har virtuel betting. Det er en nyere form for sportsvæddemål hvor du kan spille på virtuelle kampe af traditionel sport som fx amerikansk fodbold, volleyball og cykling.

  Hvordan Tilmelder Du Dig Hos De Bedste Google Pay Bookmakere?

  I og med at det er så nemt at anvende Google Pay, bør det heller ikke tage dig mange minutter at tilmelde dig hos en bookmaker med denne betalingsmetode. Hvis du allerede har en betting konto hos en bookmaker, kender du sikkert til de fire trin, som vi gennemgår nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg Din Google Pay Betting Side Trin 1

  Vælg Din Google Pay Betting Side

  Først og fremmest skal du vælge hvor du ønsker at spille på sport. Der er flere forskellige bookmakere, og du kan vælge den bedste Google Pay bookmaker i Danmark ved at analysere dine valgmuligheder.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Når du har valgt, hvor du ønsker at spille, skal du oprette din konto. Her skal du typisk udfylde en oprettelsesformular og indtaste dine data. Til sidst skal du bekræfte din tilmelding.

  Indbetal Med Google Pay Trin 3

  Indbetal Med Google Pay

  I det tredje trin kommer Google Pay ind i billedet. Her skal du vælge den mobile betalingsmetode til indbetaling. Det gøres enten direkte i forbindelse med tilmeldingen eller i betalingssektionen.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  Når du har penge på din bookmaker konto, kan du komme til det sjoveste. Altså spille på sport. Husk at analysere de mulige udfald godt og grundigt, før du satser dine penge.

  Verificering Hos Google Pay Bookmakere i Danmark

  Der kan være flere forskellige former for verificering hos bookmakere i Danmark med Google Pay. Hvis du spiller på en betting side med dansk licens, skal du verificere din identitet med MitID inden for 30 dage efter din tilmelding. Er der i stedet tale om en udenlandsk bookmaker med EU-licens eller en anden slags licens, skal du normalt bekræfte din identitet via e-mail. 

  Hvordan Indbetaler Du Med Google Pay til Bookmakere?

  Det bør ikke tage mange minutter at indbetale på de bedste Google Pay betting sider i Danmark. I hvert fald ikke når du har sat din Google Pay op på din mobil. Tjek indbetalingen trin-for-trin nedenfor.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til betalingssektionen.

  • Trin 3: Vælg indbetaling.

  • Trin 4: Vælg Google Pay til indbetaling.

  • Trin 5: Indtast dit indbetalingsbeløb. 

  • Trin 6: Bekræft indbetalingen.

  • Trin 7: Tjek at indbetalingen er gået ind.

  I forbindelse med det sjette og syvende trin, skal det nævnes at indbetaling på de bedste Google Pay betting sider i Danmark typisk er øjeblikkeligt. For en god ordens skyld og for din sindsro anbefaler vi naturligvis altid at tjekke det. Hvis du ikke tjekker det, vil du altid vide det, hvis pengene ikke er på din betting saldo. 

  Udbetalinger Med Google Pay 

  Uanset hvilken betalingsmetode du vælger med mobil betaling, gælder det udelukkende til indskud. Sådan er det med Google Pay. Det gælder også for ApplePay og MobilePay for den sags skyld. Vi formoder at det er forbundet med betalingsmetodens opsætning, og hvordan det endnu ikke er muligt at udbetale den vej via bookmakerne. 

  Det betyder naturligvis ikke at du ikke kan udbetale dine gevinster. Blot at du har en anden udbetalingsmetode end Google Pay. Typisk er det automatisk en bankoverførsel. Andre gange kan du vælge med betalingskort. På betting sider med dansk licens, kan det være at det er direkte til din NemKonto. Tjek gerne detaljerne for udbetaling, når du vælger den bedste bookmaker til dig. 

  Apple Pay Bookmakere vs Google Pay Betting Sider

  Apple Pay Betting Sider
  Cancel icon

  Virker kun på iPhones

  Cancel icon

  Gælder kun til indbetaling

  Check icon

  Mere udbredt i Danmark

  Cancel icon

  Går tilbage til 2014

  Check icon

  Kan anvendes i mere end 70 lande

  vs

  Google Pay Odds Sider
  Check icon

  Virker både på iOS og Android

  Cancel icon

  Gælder kun til indbetaling

  Cancel icon

  Mindre udbredt i Danmark

  Check icon

  Går teknisk set tilbage til 2011

  Cancel icon

  Kan anvendes i mere end 60 lande

  Google Pay Betting Oplevelser 

  Torben: “Jeg bruger Google Pay til mange ting med shopping på nettet. Derfor ønskede jeg specifikt en bookmaker med denne betalingsmetode. Det har bestemt ikke skuffet mig. Tværtimod. Jeg synes at det er super nemt at indbetale med Google Pay fra min mobil.”

  Mikkeline: “Jeg har både Google Pay og Apple Pay på min iPhone. Valget af Google Pay faldt mig naturligt, da jeg synes at det er nemmere at anvende. Pengene sættes altid øjeblikkeligt ind hos bookmakerne, og det krypteres fra Google. Det er det vigtigste for mig.”

  Jimmy: “Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men jeg havde svært ved at vælge min foretrukne betalingsmetode. Spild ikke tiden og vælg Google Pay. Det er super nemt, og så er det jo også enormt sikkert. Længere er den ikke”. 

  Mobil Kompatibilitet Hos Google Pay Bookmakere 

  Der findes nærmest ikke en mere mobilvenlig løsning end de bedste Google Pay betting sider i Danmark. Her er der tale om en mobil betalingsmetode, som er skabt af de legendariske folk hos Google. Når man sammenligner med konkurrenterne, er det især vigtigt at vide at Google Pay fungerer såvel til iOS og Android. 

  Google Pay er mindre udbredt hos bookmakere med dansk licens. Dog er det til at finde på en række odds sider. Det samme gælder for betting siderne af udenlandsk oprindelse. Denne form for bookmakere er typisk yderst brugervenlige og mobilvenlige. De er mobile-first, hvilket vil sige at de først og fremmest fokuserer på din oplevelse på mobilen.

  Der findes en Google Pay app til såvel iOS som Android. Den er nem at downloade uanset hvilken form for mobil enhed du har. Den mobile app går perfekt hånd i hånd med betting apps. På den måde har du alt samlet på din mobile enhed uanset om det er en tablet eller en smartphone. Der findes såvel iOS betting apps samt applikationer til Android-enheder. De er også kendt som Android betting apps. Her handler det mest af alt om hvilken mobile enhed du har. 

  Der er mange fordele ved bookmaker apps til iOS og Android. Blandt andet betyder det ofte at du ikke behøver at logge ind hver gang du ønsker at spille på sport. Desuden kan du undgå at skulle bruge dit MitID, tidligere kendt som NemID, hver gang du logger ind. Altså hvis du spiller hos en bookmaker med dansk licens. Betting apps gør normalt også cash-out nemmere samt at spille på live sport. Det er langt fra alle bookmakere, som har en mobil app. Dog har de bedste Google Pay betting sider i Danmark altså en applikation til såvel iOS og Android. 

  Alternativer til Google Pay Bookmakere 

  Generelt har de bedste Google Pay betting sider i Danmark mange forskellige betalingsmetoder. Typisk kan du betale med betalingskort som VISA og MasterCard. Andre gange kan der også være Amex samt andre betalingskort. Ligeledes kan der være diverse e-wallets med alt fra Neteller til PayPal. Nedenfor kan du læse om alternative betalingsløsninger hos de online bookmakere.

  Neteller Betting Sider

  Mange personer, som overvejer at betale med Google Pay hos en bookmakere, er generelt til mere moderne betalingsmetoder. Derfor kan det falde dem helt naturligt at overveje at betale med Neteller fremfor Google Pay. Man kan sige at Neteller på mange måder minder om den oprindelige udgave af Google Pay. Altså Google Wallet. Neteller er en e-wallet, som også kan oversættes til en elektronisk pengepung. 

  Der er adskillige fordele sammenlignet med Google Pay. Blandt andet gælder Neteller til både indbetaling og udbetaling. Desuden er der normalt såvel øjeblikkelig indbetaling som udbetaling hos Neteller bookmakere. Dog skal det nævnes at Neteller til tider kan være udelukket fra odds bonus. Det er sjældent tilfældet med Google Pay. Derfor er det som altid vigtigt at sammenligne betalingsmetoderne, når du finder frem til den som du foretrækker at benytte.

  VISA Bookmakere

  Hvis du ikke er helt sikker på Google Pay, kan du også overveje VISA betting sider. Mens Google Pay ikke er på alle bookmakere, kan du stort set altid vælge at betale med VISA. Desuden har Google Pay eksisteret i mindre end 10-20 år, mens VISA har en historie på mere end 60 år. 

  VISA-betaling til bookmakere fungerer begge veje. Altså kan du benytte betalingskortet til såvel indbetaling som udbetaling. Netop i forhold til udbetaling kan det til tiders betragtes som værende langsomt sammenlignet med fx Skrill og Neteller. Til gengæld er VISA stort set altid inkluderet i odds bonusser hos bookmakerne. 

  Klarna Betting Sider

  Der findes også Klarna bookmakere. Her er der tale om en svensk bank og derfor er det på en måde mindre udbredt i Danmark. Dog er det bestemt muligt at vælge på diverse udenlandske betting sider. Det er vigtigt at nævne at denne betalingsmetode mest af alt er oplagt, hvis du allerede benytter Klarna. Ellers vælger de fleste typisk VISA eller MasterCard, men det er naturligvis op til dig at vurdere i den sidste ende. 

  Litecoin Bookmakere

  Der findes også udenlandske betting sider med kryptovaluta. Her er der mange forskellige. Den mest populære er Bitcoin. Dog kan Bitcoin være mere dyrt at investere i, og derfor vælger flere måske at betale med Litecoin. Denne slags Litecoin betting sider giver dig mulighed for at indbetale og udbetale med den mere light version af Bitcoin. Blandt andet er Litecoin kendt for at være billigere at investere i og at have hurtigere transaktionstider. 

  Uanset om du betaler med Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller noget helt fjerde, vil du altid spille hos udenlandske bookmakere uden dansk licens. Derfor skal du blandt andet betale skat af dine gevinster. Det er ikke nødvendigt på de bedste Google Pay betting sider inden for EU og Danmark. Dog kan kryptovaluta bookmakere komme med adskillige fordele. Blandt andet plejer de at være mere gavmilde med bonus. Desuden kan det føles som en mere anonym spiloplevelse.

  Samlet Google Pay Betting Konklusion

  De bedste Google Pay betting sider i Danmark er oplagte til dem, som foretrækker en mere moderne betalingsform. Det er også oplagt til de personer, som er glade for Google og hvordan den verdensomspændende virksomhed fungerer. Måske trækker det lidt ned, at det ikke er muligt at udbetale med Google Pay, men så kan du i stedet udbetale til VISA-kortet. Desuden er der ikke mange bookmakere, som har Google Pay. Dog skal det siges at dem, som tilbyder det, normalt kommer i et meget mobilvenligt design, med mange odds, brugervenligt design, venlig support og meget mere. Derfor kan du sagtens overveje denne slags betting sider. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvorfor går min Google Pay indbetaling ikke ind hos bookmakeren?

  Normalt er det automatisk, men hvis du har problemer kan du kontakte supporten hos bookmakeren og eller Google Pay.

  Har alle bookmakere Google Pay?

  Nej, det er langt fra alle betting sider, som har Google Pay. Hvis du ønsker at indbetale med det, bør du altså vælge en god Google Pay bookmaker.

  Kan jeg få bonus hos Google Pay bookmakere?

  Ja, de fleste betting sider med Google Pay giver bonus til både nye og eksisterende kunder.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  Playbet.io
  9.5
  Bedømmelse
  Gratis Spil På 25% op til 100 USDT
  Velkomstbonus
  Spil Nu