Mobilregning Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Der er ikke mange danskere, som betaler via deres mobilregning, men nogle foretrækker at gøre det. Derfor har vi valgt at kaste lyset på de bedste mobilregning betting sider i Danmark. Her på siden kan du læse alt om hvordan du hurtigt kan indbetale til førende bookmakere i Danmark og hvor pengene bliver trukket fra din mobilregning. Det er en nem og hurtig løsning til at komme i gang med odds bonus, spille på sport, live streame sportsbegivenheder og meget mere. Tjek vores store guide nedenfor.
Hjemmeside
-
Virksomhed
-
Betalingstyper
Wire
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
No

Fordele

 • Det er nemt at indbetale via din mobilregning
 • Indbetaling på få minutter
 • Det er glimrende hvis du ikke har en bankkonto
 • Du deler ikke dine bankoplysninger med banken
 • Bekræftelse via SMS giver ekstra sikkerhed

Ulemper

 • Få spillesider accepterer mobilregning betaling
 • Det kan være svært at danne et overblik over dine udgifter
 • Der kan være høje minimumsgrænser
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

De Bedste Betting Sider Som Accepterer Mobilregning Betaling

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Der er ikke mange online bookmakere, som tilbyder mobilregning betaling. Det betyder dog ikke at du behøver at vælge den første og den bedste til at placere dine sportsvæddemål. Du kan tjekke flere faktorer hos såvel nye bookmakere som eksisterende betting sider. På listen nedenfor kan du se nogle af de områder, som vi mener bidrager til at der er tale om de bedste mobilregning bookmakere i Danmark. 

  • Licens: Uanset om der er tale om en udenlandsk bookmaker eller en dansk betting side, er det altid vigtigt at de har en form for licens. Enten fra Spillemyndigheden i Danmark, Malta Gaming Authority (MGA) i Sydeuropa, Estland i de Baltiske lande, Curacao udenfor Europa osv.

  • Betting: Naturligvis skal du have en god oplevelse med at spille på sport. Derfor bør der være mange sportsgrene, et godt udvalg af betting markeder, osv. 

  • Mobilvenligt design: Det skal altid være nemt at spille på sport på mobilen. Enten i din mobile browser eller med en betting app. 

  • Support: Der skal altid være tale om en god support med blandt andet en stor FAQ-sektion og mulighed for at skrive til live chatten. 

  • Bonus: Der er mange vigtige elementer ved betting bonus. Blandt andet bør der være mange bonustilbud både til nye og eksisterende kunder. Desuden skal der være tale om milde bonusbetingelser, som gør det muligt rent faktisk at udbetale eventuelle gevinster.  

  Hvad Er Mobilregning Betaling Bookmaker og Hvordan Virker Det?

  Navnet har næsten allerede afsløret sig selv. Mobilregning betaling bookmakere er betting sider hvor du indbetaler til dem via din telefonregning. Der er altså ikke tale om en mobil betaling som fx Google Pay, MobilePay, Apple Pay eller lignende. 

  Det er meget mindre udbredt at betale via din mobilregning i Danmark sammenlignet med udlandet. Faktisk er det ikke en godkendt betalingsmetode af Spillemyndigheden i Danmark. Derfor vil du ikke kunne benytte denne betalingsmetode hos en bookmaker med dansk licens. Til gengæld er det tilgængeligt på de udenlandske betting sider. 

  I udlandet som fx i USA er det mere udbredt at få penge trukket fra sin telefonregning til forbrug. Her føler mange at det er nemt og hurtigt. Hvis du også synes det, kan du med fordel oprette dig hos en af de bedste mobilregning betaling bookmakere i Danmark. 

  Hvordan Virker Telefonregning Betaling Bookmakere?

  Selvom at det ikke er særlig udbredt i Danmark, siger det nærmest sig selv hvordan denne betalingsform fungerer. Du sætter indbetaling og udbetaling op med din telefonregning hos den bookmaker, der tillader denne betalingsløsning. I denne forbindelse bliver de penge, som du bekræfter at sætte ind på din bookmaker konto, trukket direkte fra din mobilregning. Så simpelt er det, spørgsmålet er blot hvilke betting sider, der tillader denne betalingsform i Danmark. 

  Hvordan Finder Vi De Bedste Mobil Betaling Bookmakere?

  Vi har efterhånden vurderet hundredsvis af online bookmakere. Heldigvis tager det ikke så lang tid, da vi har en gennemtestet proces med fire trin. Vi følger de fire trin til at finde frem til de bedste mobil betaling bookmakere i Danmark. Du kan se de fire trin nedenfor. 

  1

  Trin 1: Førstehåndsindtryk

  Først og fremmest danner vi et førstehåndsindtryk. Hvis siden ikke imponerer os udefra, giver det ingen mening at spilde tid på den. Måske lyder det hårdt, men sådan ligger landet. Det er vigtigt at der er tale om høj kvalitet.

  2

  Trin 2: Opret En Konto

  Består bookmakeren det første trin, går vi videre til at oprette en konto. Her registrerer vi os, indtaster data, bekræfter tilmeldingen og hele molevitten. Det er vigtigt at den proces er nem, hurtig og smertefri.

  3

  Trin 3: Indbetal og Spil

  I det tredje trin overfører vi penge. Det gør vi naturligvis via en mobilregning. Vi hos Betpack er i flere steder i verden, og derfor kan vi sagtens analysere siden inklusive dette trin. Når vi har indbetalt, spiller vi på et eller flere væddemål og udbetaler eventuelle gevinster.

  4

  Trin 4: Samlet Vurdering

  Til sidst tager vi hele analysen og sammenligner den med andre bookmakere. På den måde kan vi lave toplister over de bedste mobilregning bookmakere i Danmark. Det giver dig mulighed for hurtigt at finde frem til de bedste odds sider med denne betalingsform.

  Betting Med Mobilregning Betaling

  Der skal være tale om en god oplevelse med at spille på sport hos de bedste bookmakere med mobilregning betaling. Her anbefaler vi altid bookmakere med mere end 25 forskellige sportsgrene. De bør have odds på tennis, fodbold, håndbold, golf, motorsport og mange andre populære sportsgrene.  

  Brugervenligt Design

  Desuden bør det være nemt at lave din spillekupon. De bedste spillesider giver forskellige muligheder for at se odds på amerikansk fodbold, hestevæddeløb, motorsport osv. I Europa spiller de fleste personer med decimale odds. Når du spiller hos en udenlandsk bookmaker, er det ekstra vigtigt at du tjekker at du kan vælge den slags odds, som du kan forstå. 

  Spil På Dansk Sport

  Netop med de udenlandske bookmakere, kan det også være at de har et mindre fokus på dansk sport. Er det vigtigt for dig at spille på dansk sport blandt andet med odds på dansk ishockey eller andre sportsbegivenheder i Danmark, bør du tjekke dine valgmuligheder for at spille på den slags odds, før du opretter din betting konto. 

  Live Betting Med Streaming

  Det er altid et stort plus, hvis du kan spille på live betting hos de bedste mobilregning bookmakere i Danmark. Mange danske tipsters er vilde med at spille på live odds. Er det også dit tilfælde, bør du tjekke dine valgmuligheder for netop at gøre det. 

  Det er helt perfekt, når det kombineres med andre elementer. Blandt andet er det positivt, når du kan lukke væddemål før tid med cash-out. Desuden er det en god, hvis de har tilgængelig statistik og grafik, der måske kan hjælpe dig med at analysere de potentielle udfald.

  Der er også tale om de bedste mobilregning bookmakere i Danmark med live streaming af sport. Flere og flere bookmakere kombinerer eSport betting med live streaming fra Twitch, og det kan være et stort plus for dig, hvis du er glad for at spille på CS:GO, LoL, Dota 2 og anden form for eSport. 

  Betting Bonus

  Det er også altid lækkert, når du kan få mere ud af dine sportsvæddemål med betting bonus. De bedste mobil betaling bookmakere i Danmark giver dig indbetalingsbonus, gratis væddemål, cash-back og anden form for bonus til at hjælpe dig med at få mere ud af dine sportsvæddemål. 

  Hvordan Registrerer Du Dig Hos Mobil Betaling Bookmakere?

  Hvis du ikke kender til denne form for betting, kan det være at du ikke ved hvordan du kan komme i gang. Bare rolig, det bør ikke tage dig mange minutter. Der er fire trin med oprettelsen. De trin kan du læse om nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Find Din Foretrukne Mobilbetaling Leverandør Trin 1

  Find Din Foretrukne Mobilbetaling Leverandør

  Først skal du vælge den leverandør, som du foretrækker til denne betalingsmetode. Du skal først oprette en leverandør til mobilt netværk og oprette dit mobilnummer.

  Vælg En Pålidelig Mobilbetaling Bookmaker Trin 2

  Vælg En Pålidelig Mobilbetaling Bookmaker

  Når du har dit mobilnummer, skal du vælge den betting side, hvor du kan betale med denne løsning. Her fra Betpack kan du klikke dig videre til flere forskellige og finde frem til den mobilbetaling betting side, der passer bedst til dig. Opret derefter din konto.

  Indbetal Med Mobilbetaling Trin 3

  Indbetal Med Mobilbetaling

  I det tredje trin skal du logge ind på din nye betting konto og gå til betalingssektionen. Her skal du vælge betaling via din mobilregning som din foretrukne betalingsmetode. Herefter skal du indtaste dit ønskede indbetalingsbeløb og bekræfte din indbetaling. I flere tilfælde skal du bekræfte indbetalingen med en SMS-besked, der tikker ind på din telefon.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  I det fjerde trin kan du nu bruge dine penge på din betting konto til at spille på sport. Her kan du analysere de tilgængelige sportsbegivenheder og vælge det eller de odds, som du ønsker at satse på. Husk at nyde hele oplevelsen med at spille på sport.

  Mobilregning Bookmakere Uden MitID

  Det er sjældent at der er tale om mobilregning bookmakere med dansk licens. Det betyder at du ikke skal bruge dit MitID, når du spiller på de bedste mobilregning betting sider i Danmark. Tidligere hed det NemID, men nu er alle danskerne skiftede over til MitID.

  Dette punkt er et af de punkter, som motiverer mange danskere til at spille denne slags bookmakere. Måske ønsker du ikke at angive din NemKonto af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan også være at du ikke har et MitID. Måske kan det være at du føler at det er bøvlet at skulle logge ind med MitID hver gang. Uanset hvad kan du altså stole på at du ikke skal bruge dit MitID på de bedste mobilregning odds sider i Danmark.

  Online Betting Uden ROFUS

  Ligesom at du ikke skal bruge dit MitID, kan du også glemme alt om ROFUS på mobilregning betting sider på internettet. Det skyldes at ROFUS, som er Registret For Frivilligt Udelukkede Spillere, udelukkende hører til det danske Spillemarked. Hvis du ønsker at spille hos en online bookmaker uden ROFUS, beder vi dig om at være påpasselig. 

  Dette punkt er meget delikat, da du bør velovervejet din beslutning, hvis det er din motivation. ROFUS er vigtigt til at hjælpe de tipsters, som har et kompliceret forhold til at placere penge på sportsvæddemål. Derfor er online betting uden ROFUS kun et alternativ, når du måske føler at du er klar til at styre dit pengespil på ny. Måske kan det være at du står i ROFUS på grund af en fejl. I sidste ende er det op til dig at vurdere om du er i stand til at spille ansvarligt på sport uden om ROFUS. 

  Hvordan Indbetaler Du Til Bookmakere Via Din Mobilregning? 

  En af de største fordele ved at betale via din mobilregning, er at det er meget nemt og hurtigt. Hos de fleste bookmakere med denne betalingsform, kan du sætte det hele op i løbet af få minutter. Det gør du med følgende trin nedenfor.

  • Trin 1:  Log ind på betting siden. 

  • Trin 2: Gå til betalingssektionen.

  • Trin 3: Vælg indbetaling med din mobilregning.

  • Trin 4: Indtast dit indbetalingsbeløb. 

  • Trin 5: Bekræft din indbetaling hos bookmakeren.

  • Trin 6: Bekræft SMS-koden på din mobil. 

  • Trin 7: Tjek at pengene er blevet trukket fra din mobilregning. 

  • Trin 8: Bekræft din nye saldo hos bookmakeren.

  Normalt er denne betalingsform øjeblikkelig. Bemærk at det sjette trin med bekræftelse via SMS ikke altid er nødvendigt. Det kommer an på din mobilleverandør. Mange gange kan du også springe trin nummer syv over. Det er ofte tilstrækkeligt blot at tjekke om at pengene er gået ind på din bookmaker konto. Dog anbefaler vi for en god ordens skyld at tjekke det de begge steder. De bedste mobilleverandører giver dig mulighed for at downloade en mobil app, så du hurtigt kan tjekke om pengene er blevet trukket fra din mobilregning. 

  Hvordan Udbetaler Du Fra Bookmakere til Din Mobilregning? 

  Du kan i princippet ikke udbetale med denne løsning på bookmakere i Danmark. Det betyder naturligvis ikke at du ikke kan udbetale dine gevinster. I stedet vil du blot vælge en anden betalingsform til dine udbetalinger. Ofte vil det være med betalingskort eller bankoverførsel. Dog kan det også være at du kan have frit valg på alle hylder inklusive e-wallets som fx Skrill, Neteller, PayPal osv. 

  Mobilregning Bookmakere vs Google Pay Betting Sider 

  Mobilregning Bookmakere
  Check icon

  Hurtig indbetalingsløsning

  Check icon

  Betal direkte med din mobilregning

  Cancel icon

  Mindre udbredt i Danmark

  Check icon

  Mere anonym oplevelse

  Cancel icon

  Gælder ikke med alle mobilselskaber

  vs

  Google Pay Betting Sider
  Cancel icon

  Kræver Google Pay konto

  Cancel icon

  Du skal benytte dit betalingskort i Google Pay

  Check icon

  Mere udbredt i Danmark

  Cancel icon

  Google har adgang til dine transaktionsdata

  Check icon

  Virker både på Android og iOS

  Oplevelser Med Mobilregning Betting 

  Kristian: “Jeg kan godt lide at betale via min mobilregning. Det er en skam at det ikke er mere udbredt i Danmark for jeg synes at det er den perfekte løsning til at holde styr på mit forbrug.”

  Mikkel: “Det er vigtigt at kombinere Mobilregning betting med andre ansvarlige værktøjer som fx grænser for indbetaling og indsatser. Ellers kan det hurtigt tage overhånd når du ikke direkte ser det på din betalingskort. Jeg taler af erfaring, men når det er sagt, kan jeg godt anbefale det.”

  Lene: “Jeg har boet i Texas i mange år. Her blev jeg introduceret til det her pay by phone koncept, som altså fungerer godt. Jeg ved ikke om du kan bruge det i Danmark, men her i USA kører det perfekt. Nemt og overskueligt.”

  Mobilvenlige Bookmakere Med Mobilregning Betaling 

  Hvis du er glad for at benytte din mobilregning til at indbetale til bookmakerne, er det sikkert også vigtigt for dig at der er tale om mobilvenlige betting sider. Her er der flere forskellige punkter, som kan gøre mobilregning betaling bookmakere til de bedste i Danmark. Dem kigger vi på nedenfor.

  • Responsivit design: Først og fremmest bør deres spilleside tilpasse sig til din skærm uanset hvilken du bruger. Altså skal det være nemt at se bookmakeren på en smartphone, tablet osv. 

  • Gem spil under favoritter: Det hjælper også når der er et hjertesymbol eller et stjernesymbol, som giver dig mulighed for at gemme turneringer, hold og andet under favoritter. På den måde kan du nemmere spille på sport.

  • App til iOS: Ikke alle bookmakere har en applikation til iPhones, iPads og lignende. Det er dog et stort plus, når du kan downloade en mobil applikation. På den måde kan du nyde en mere personaliseret oplevelse.

  • App til Android: Uanset om du har Apple eller Android, er det altid et stort plus, hvis de har en betting app til Android. Du ved aldrig om du vil få en Android-enhed i fremtiden. Hvis du har en Android-mobil i dag, vil du sikkert nyde en bookmaker app til den enhed. 

  • Mobil bonus: Der er også nogle bookmakere, som giver særlig betting bonus på mobilen. Det gør for at motivere dig til at besøge deres side enten i den mobile browser eller med deres betting app. Uanset hvad er der tale om en ekstra god oplevelse på de bedste mobilbetaling bookmakere i Danmark. 

  Alternativer Til Mobilregning Bookmakere

  I og med at der ikke er så mange betting sider med mobilregning betaling i Danmark, er det relevant også at kigge på andre løsninger. Her på siden kigger vi på alternative betalingsmetoder. Nogle af dem er også med betaling via mobilen som fx med Apple Pay og Google Pay. Læs med nedenfor. 

  Apple Pay Betting Sider

  En anden form for mobil betaling er Apple Pay. Især mange danskere har iPhones, og derfor er Apple Pay bookmakere ekstra populære i Danmark. Her er der tale om en nem løsning til at indbetale til betting siden direkte via din iPhone. Dog er det udelukkende en løsning til indbetaling via mobil betaling. Du kan ikke udbetale med Apple Pay. Derfor vil du i stedet have andre udbetalingsmetoder hos Apple Pay betting sider. Typisk udbetaler du enten med et betalingskort som VISA eller MasterCard, eller en bankoverførsel. Det er vigtigt at tage højde for, når du vælger om du foretrækker at spille på en Apple Pay betting side eller en anden form for bookmaker. 

  Google Pay Bookmakere

  Et andet godt alternativ er Google Pay betting sider. Sammenlignet med Apple Pay, kan nogle personer føle at det er bedre. Det skyldes at det fungerer på både Android og iOS. Ligesom med Apple Pay gælder det dog kun til mobil indbetaling. Du kan ikke benytte Google Pay til udbetaling. 

  Sammenlignet med mobilregning betaling, er det langt mere udbredt på spillesider med dansk licens. Det betyder at de er nemmere at finde. Desuden kan du også føle at du har en ekstra sikkerhed med beskyttelse af lovgivningen, som Spillemyndigheden fastsætter. Ligeledes skal du ikke betale skat af eventuelle gevinster, når du spiller på Google Pay odds sider med licens fra Spillemyndigheden i Danmark.    

  VISA Betting Sider

  Du kan også vælge en meget mere traditionel betalingsmetode med betalingskort. De fleste danskere har et VISA-kort, som kan bruges på stort set alle betting sider med dansk licens. Altså kan du vinde skattefrie gevinster. Desuden er det sjældent at VISA er udelukket fra betting bonus.

  Måske er du bange for at benytte VISA-kortet hos bookmakeren, men der bør ikke være nogen problemer med at gøre det. På den ene side er VISA en af de mest sikre betalingsudbydere i verden. Desuden benytter de bedste VISA betting sider sikre systemer til at kryptere dine personlige oplysninger. Derfor behøver du ikke at være bange for at indbetale og udbetale med VISA til og fra bookmakerne. Naturligvis er det op til dig at vurdere. 

  MasterCard Bookmakere

  Denne form for mobilregning betaling gælder udelukkende til indbetaling. Derfor vil din udbetalingsmetode ofte være enten til MasterCard eller VISA alt afhængigt af hvilket betalingskort du har. Det betyder at det måske kan være en god direkte at overveje de bedste MasterCard bookmakere

  Denne form for betting sider er udbredte på det danske spillemarked. Det betyder at du ofte nemt kan finde MasterCard odds sider med dansk licens. Når de har dansk licens, kan du nyde skattefrie gevinster. Desuden har Spillemyndigheden gjort en indsats for at der er fair bonusbetingelser på alle bookmakere med dansk licens. 

  En af de ting, som trækker ned med MasterCard, er at du skal indtaste dine betalingskortoplysninger, hver gang du ønsker at indbetale. Desuden er der nogle bookmakere, som udelukker det fra udbetaling på grund af interne politikker. Dog er det sjældent at MasterCard er udelukket fra betting bonus og det er naturligvis positivt. Som altid er der fordele og ulemper ved MasterCard betting sider. Dem kan du analysere for at finde frem til den online bookmaker, der passer bedst til dig. 

  Samlet Mobil Betaling Betting Konklusion 

  Vi håber at du har lært en del om mobilregning betting på denne side. Her har du haft mulighed for at læse alt hvad du har brug for at vide om at indbetale til en bookmaker via din mobilregning. Det er ikke et yderst udbredt koncept blandt danskere, men der findes stadigvæk en bred vifte med de bedste mobilregning betting sider i Danmark. 

  Her anbefales det altid at analysere designet og hvor nemt det er at spille på sport. Det bør især være et mobilvenligt design, da mange tipsters placerer sportsvæddemål på mobilen nu til dags. Desuden anbefaler vi altid bookmakere med masser af odds bonus. De bedste mobilregning bookmakere har et loyalitetsprogram med VIP-bonus og cash-back. Husk at du kan klikke dig videre til mange af de bedste bookmakere med mobil betaling her fra denne side. På den måde kan du forhåbentligt finde den betting side, der passer bedst til dig. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvad er mobilregning betting?

  Det er helt naturligt, hvis du ikke kender så meget til dette koncept. Der er ikke så mange danskere, som spiller på sport på denne måde. Med mobilregning betting indbetaler du til en bookmaker via betaling fra din mobilregning.

  Hvor hurtig er udbetaling til min mobilregning?

  Det kommer an på den betalingsmetode, som du vælger. Du kan ikke udbetale til din mobilregning på bookmakere med denne betalingsform. I stedet vil du vælge udbetaling til din bank, dit betalingskort eller din foretrukne e-wallet. Udbetalingstiden afhænger af den løsning, som du ender med at vælge.

  Kan jeg få betting bonus hos mobilregning bookmakere?

  Ja, de fleste bookmakere med betaling via din mobilregning giver dig mulighed for at komme i gang med velkomstbonus. Ligeledes er der ofte mange bonustilbud til eksisterende kunder, og det er positivt, når du kan deltage i et loyalitetsprogram.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu