Dash Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Her hos Betpack er det vigtigt for os at gennemgå alle de interessante bookmakere på nettet. Derfor finder vi også frem til de bedste Dash bookmakere i Danmark. Vi går højt op i at kende til alle aspekter af online betting, og derfor bruger vi også vores tid på at klassificere de bedste Dash betting sider i Danmark til dig. Nedenfor kan du læse om dem og hvordan vi finder frem til top bookmakere med Dash kryptovaluta indbetaling og udbetaling.
Hjemmeside
www.dash.org
Virksomhed
-
Betalingstyper
Cryptocurrency
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
op til 3 dage

Fordele

 • Mere anonym spiloplevelse
 • Dash er mere egnet til forbrug end investering
 • Dash betting sider plejer at være mere gavmilde med bonus
 • Særlig krypto bonus

Ulemper

 • Altid uden dansk licens
 • Mange tvivler på dens fremtid
 • Til tider krævende bonusbetingelser
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Betting Sider Som Accepterer Dash

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Det er vigtigt for os hos Betpack at finde frem til pålidelige online betting sider, som accepterer Dash. Derfor tjekker vi altid at der er tale om en udenlandsk bookmaker med licens fra en anerkendt instans. Mange gange er der tale om Curacao betting sider, men det er naturligvis ikke altid tilfældet. Sikkerheden er ikke det eneste vigtige element. Nedenfor kan du se en række af de afgørende faktorer for at vi klassificerer spillesider som de bedste Dash betting sider i Danmark. 

  • Top sikkerhed: Licens er vigtigt og det samme gælder for kryptering af dine personlige data, en god cookies-politik og anden cybersikkerhed. 

  • Brugervenligt design: Det skal være nemt at spille på sport hos Dash bookmakere. Derfor bør der være filtreringsmuligheder, et responsivt mobilvenligt design og andet lignende.

  • Venlig support: Ikke alene skal supporten være rare at tale med, de skal også være nemme at kontakte. De bedste Dash odds sider i Danmark har live chat support hele døgnet rundt.

  • Attraktive bonustilbud: Alle tipsters bør udnytte de mange muligheder for betting bonus på nettet. De bedste bookmakere med Dash har en overskuelig kampagnesektion med mange tilbud til såvel nye som eksisterende kunder og fair bonusbetingelser. 

  Hvad er Dash og hvordan virker det?

  Dash er nærmest en billigere kopi af Bitcoin. Denne kryptovaluta blev præsenteret for verden i januar 2014. I begyndelsen blev den lanceret som Xcoin af Evan Duffield, som står bag den. Det er en Altcoin, og blev kritiseret en del i begyndelsen. Derfor gennemgik de en rebranding og omdøbe den Darkcoin. Dog førte til negativ presse, da flere valgte at forbinde det med den mørke del af internettet, som også kaldes for ”The Dark Web.

  Derfor gennemgik denne Altcoin endnu en rebranding i 2015, da den blev omdøbt til Dash. Det skulle være en form for kombination af de to engelske ord ”digital cash”, altså digitale penge. Hvorvidt det er et godt navn kan stadigvæk diskuteres. Det skyldes blandt andet at det er forholdsvis svært at finde frem til den på internettet. Hvis du blot søger på Dash kommer der mange forskellige ting, og det anbefales at søge efter Dash kryptovaluta. 

  Der er tale om en krypovaluta, som bliver overskygget af flere andre med blandt andet Dogecoin, Ethereum og Bitcoin i front. Dog er der lande hvor Dash er utroligt populært. Det gælder blandt andet Venezuela og Zimbabwe. Faktisk er Dash ved at blive meget populær i en række afrikanske lande. Du kan også købe den i Danmark, og det gennemgår vi i den næste sektion.

  Hvordan Virker Dash Betting?

  Først og fremmest skal du have Dash kryptovauta, før du kan bruge den til at spille på sport odds. Typisk kan du købe Dash via en crypto wallet som fx Coinbase eller Binance. Vi anbefaler ikke en bestemt, og her er det dit ansvar at finde frem til der hvor du ønsker at købe dine Dash kryptovalutaer. Hvis du allerede har dem, ved du allerede hvordan det fungerer.

  Det hele er sat op hos bookmakerne, til at du kan indbetale med Dash. Du skal først oprette en konto hos din foretrukne bookmaker. Derefter skal du vælge det, som du ønsker at indbetale med Dash. Husk at tjekke værdien på din Dash, så du ved lige præcist hvor meget du overfører til bookmakeren. 

  Hvordan Finder Vi De Bedste Dash Bookmakere? 

  Vi benytter egentligt den samme metode til at finde frem til de bedste Dash bookmakere i Danmark og andre førende betting sider. Her hos Betpack har vi en fastlagt proces, som hjælper os med at klassificere de bedste odds sider til dig.

  1

  Trin 1: Vælg En Dash Bookmaker

  Først vælger vi en bookmaker med Dash. Dem er der endnu ikke så mange af, og vi sikrer at bookmakeren har Dash, før vi analyserer dem til denne klassificering.

  2

  Trin 2: Gennemgang af Bookmakeren

  Derefter danner vi et førstehåndsindtryk med gennemgang af de vigtigste faktorer. Vi kigger på betalingsoversigten, designet af siden, udvalg af odds, eventuel live streaming og vurderer om det er vores tid værd at oprette en konto.

  3

  Trin 3: Oprettelse af Konto

  Hvis bookmakeren har bestået de to første trin, opretter vi en konto. Normalt er det nemt og hurtigt hos udenlandske bookmakere, hvor det ikke plejer at tage mange minutter. Herefter indbetaler vi og tester siden indefra.

  4

  Trin 4: Klassificering af Bookmakeren

  Efter en grundig analyse klassificerer vi betting siden. På den måde laver vi en topliste over de bedste Dash betting sider i Danmark til dig.

  Betting Med Dash

  Da der stort set er tale om nye udenlandske bookmakere og eksisterende spillesider uden dansk licens med Dash, er det vigtigt at være ekstra opmærksom på betting. I Danmark følger vi de decimale odds, men der findes også fraktionelle odds samt andre typer. De bedste bookmakere med Dash giver dig mulighed for at vælge hvilken form for odds du foretrækker. Det er vigtigt at du ved præcist hvad du spiller på, og hvad det potentielle udfald er.

  Dash Betting På Dansk Sport

  Når det kommer til de udenlandske bookmakere, har de ikke altid et lige stort fokus på dansk sport. Danmark er et lille land, og det kan vi sagtens forstå. Dog er der mange bookmakere, som skiller sig ud blandt mængden ved at have odds på såvel store som små turneringer. Altså inklusive håndbold odds, spil på fodbold fodbold, ishockey og anden sport i Danmark. Det er de bedste Dash bookmakere, hvis du spørger os.

  Sportsgrene Hos Dash Bookmakere

  Der er normalt de samme sportsgrene hos en Dash bookmaker, som på mange andre odds sider på nettet. De fleste tilbyder odds på amerikansk fodbold, basketball, golf, tennis, europæisk fodbold og andre udbredte sportsgrene. Vi anbefaler altid at gå efter en bookmaker, som har mange forskellige sportsgrene. Dog mens du husker på at det vigtigste er at de har den sport, som du foretrækker at spille mest på. 

  Hurtigt Ude Med Odds

  En anden måde at finde frem til de bedste spillesider er at kigge på de bookmakere, som er hurtigt ude med odds. De bedste Dash bookmakere i Danmark er tidligt ude med spil på især de store turneringer. Her tænker vi på turneringer som Wimbledon i tennis, VM i fodbold, de Olympiske Lege, EM i håndbold osv. Et hurtigt kig på udvalget af odds og datoerne for de sportsbegivenheder, vil give dig en af hvorvidt de plejer at være tidligt ude med odds.

  Boostede Odds

  Betting bonus har en afgørende rolle hos de bedste Dash betting sider i Danmark. Det samme gælder med de boostede odds. Flere af top bookmakere booster odds på meget populære begivenheder. Et klart eksempel kan være Superbowl i amerikansk fodbold, som mange spiller på, når det bliver tid til det i februar hvert år. Det gør de for at motivere dig til at spille hos dem fremfor hos konkurrenterne. Normalt reklamerer de med det direkte på deres side, hvis det er tilfældet. 

  Moderne Betting Hos Dash Bookmakere

  Vi mener også at betting sider skal være fremme i skoene. Det er Dash betting sider allerede med at have kryptovaluta. Der er også andre moderne elementer som nyere sportsgrene. Her tænker vi blandt andet på eSport odds, som ikke bør mangle hos en bookmaker. Desuden er det et stort plus, hvis de har virtuel betting. Altså odds på virtuelle sportsgrene, som skabes af computere med avancerede algoritmer, som gør at du kan spille på udfald af virtuelle hestevæddeløb, volleyballkampe og meget mere. 

  Hvordan Opretter Du Dig Hos Dash Bookmakere?

  Når det kommer til tilmelding hos bookmakere med Dash, er det vigtigt at vide at de altid udelukkende er udenlandske bookmakere. Det betyder blandt andet at du skal indtaste færre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen og at du kan gemme dit MitID væk. Du kan læse om de fire trin i forbindelse med oprettelse hos Dash bookmakere nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg din Dash bookmaker Trin 1

  Vælg din Dash bookmaker

  Først og fremmest skal du vælge den Dash bookmaker, som du foretrækker. Her er der normalt en del at vælge imellem. Der er ikke lige så mange som med Bitcoin bookmakere, men der er stadigvæk en bred vifte. Analyser derfor godt hvor du ønsker at spille på sport.

  Opret en konto Trin 2

  Opret en konto

  I det andet trin skal du oprette din konto. Da der er tale om udenlandske bookmakere, skal du indtaste færre oplysninger. På de mest anonyme Dash betting sider skal du kun indtaste din e-mailadresse og ønskede adgangskode, før du kan gå videre til indbetaling.

  Vælg Dash som din betalingsmetode Trin 3

  Vælg Dash som din betalingsmetode

  I det tredje trin skal du vælg Dash som din foretrukne indbetalingsmetode. Typisk åbner der et pop-op-vindue direkte i forbindelse med tilmeldingen. Andre gange skal du gå til betalingssektionen og der skal du vælge Dash som din indbetalingsmetode.

  Bekræft din indbetaling Trin 4

  Bekræft din indbetaling

  Når du har valgt Dash til indbetaling, skal du indtaste hvor meget du ønsker at overføre. Husk på værdien af din Dash, da det ikke er det samme som kroner og øre. Desuden bør du også være opmærksom på eventuel minimumsindbetaling for velkomstbonus.

  Dash Bookmakere Uden MitID

  Vi har været kort inde på det, men det er værd at gå mere i detaljer med at Dash betting sider ikke har MitID. Det er endnu ikke tilladt at betale med kryptovaluta hos bookmakere inden for EU. Derfor er kryptovaluta bookmakere på skrivende fod uden for den Europæiske Union.

  I Danmark skal tipsters altid verificere deres identitet med MitID på betting sider med dansk licens. Det er den nye udgave af NemID, som du måske kender mere til. Siden at Dash betting sider er uden for EU, skal du ikke bekræfte din identitet med MitID, NemID eller lignende. Derfor foretrækker mange danske tipsters at spille på de bedste Dash betting sider i Danmark uden MitID.

  Dash Betting Sider Uden ROFUS

  En anden årsag til at mange danske tipsters måske vælger Dash bookmakere, er at du kan spille udenom ROFUS. Her er det vigtigt at understrege at vi altid opfordrer dig til at spille ansvarligt. I Danmark har vi Registret For Frivilligt Udelukkede Spillere, altså ROFUS. Hvis du ved en fejl har skrevet dig op i det register, eller du føler at du er klar til betting på ny, og du stadigvæk står i ROFUS, kan du spille hos de udenlandske betting sider. Sørg dog altid for at spille ansvarligt.

  Anonym Spiloplevelse Hos Dash Bookmakere

  Du behøver ofte ikke at indtaste mange oplysninger i forbindelse med din tilmelding hos de bedste Dash betting sider i Danmark. Dog ønsker vi altid at være helt ærlige. De sider sælges ofte som at være mere anonyme, og det kan de også være i begyndelsen. Dog er det meget alment udbredt at når du skal gennemføre din første udbetaling, eller når du har vundet for et bestemt beløb, skal du indsende dokumenter for at bekræfte din identitet. 

  Det vil sige at du kan opleve at skulle sende beviser på din bopælsadresse, betalingskort eller andet lignende. Dog behøver du ikke at være bekymret for det på de spillesider, som har sikkerheden i orden. Sørg derfor at vælge at spille på betting sider med en god privatlivspolitik, cookies-politik og licens fra en anerkendt spillemyndighed.

  Hvordan Gennemfører Du Dash Indbetalinger?

  Hvis du ikke kender til krypto betting, skal du måske først finde ud af det, før du begynder at indbetale med Dash til en bookmaker. Når det kommer til kryptovaltua, skal du benytte en særlig coin wallet til at investere i dine kryptovaluta. Tjek derfor internettet for hvor du køber dine Dash. Derefter kan du benytte dem til at indbetale hos bookmakerne, som vi gennemgår nedenfor.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Besøg betalingssektionen. 

  • Trin 3: Vælg Dash som din indbetalingsmetode.

  • Trin 4: Indtast dit indbetalingsbeløb.

  • Trin 5: Bekræft indbetalingen.

  • Trin 6: Tjek at indbetalingen er gået ind på din bookmaker konto.

  Hvordan Gennemfører Du Dash Udbetalinger?

  Når du først har valgt Dash til indbetaling, bør det være nemt at udbetale. Du har normalt altid den samme indbetalingsmetode som udbetalingsmetode. Derfor bør det ikke tage dig mere end fem minutter at gennemføre din udbetaling med trinene nedenfor. 

  • Trin 1: Log ind på betting siden.

  • Trin 2: Gå til sektionen med udbetaling.

  • Trin 3: Bekræft Dash som din udbetalingsmetode.

  • Trin 4: Indsæt dit indskudsbeløb. 

  • Trin 5: Bekræft udbetalingen.

  • Trin 6: Tjek at udbetalingen er tikket ind i din Coin Wallet. 

  Bemærk at der kan muligvis gå lidt tid mellem trin fem og seks. Mange gange er kryptovaluta-udbetaling øjeblikkelig. Andre gange går der op til 24 timer. Det vigtigste er blot at du er opmærksom på det. Normalt bør der ikke opstå nogen fejl med udbetalingen, men det er altid vigtigt at være på den sikre side.

  Dogecoin vs Dash Bookmakere

  Dogecoin
  Cancel icon

  Værdi på 0,062 EUR per styk

  Check icon

  Mere udbredt hos bookmakere

  Check icon

  Særlig krypto bonus

  Cancel icon

  Mindre lys fremtid for investering

  Check icon

  Mere anonym betting oplevelse

  vs

  Dash
  Check icon

  Værdi på omkring 43,4 EUR per styk

  Cancel icon

  Mindre udbredt hos bookmakere

  Check icon

  Særlig krypto bonus

  Check icon

  Mere egnet til investering

  Check icon

  Mere anonym betting oplevelse

  Dash Betting Oplevelser

  Mads: “Jeg var skeptisk i forhold til Dash til at med. Men jeg læste om det og besluttede at prøve det af. Jeg tror ikke jeg købte så mange. Måske et par stykker til max 500 DKK i alt. Så satsede jeg det på sport, og vandt væddemålet. Dobbelt op i løbet af 48 timer. Perfeeekt”

  Leif: “Mit førstevalg til at shoppe på nettet er altid krypto. Jeg er træt af at de store virksomheder arbejder med bankerne og regeringerne. Men Bitcoin er dyrt, så jeg valgte det næstbedste med Dash. Til min store overraskelse kører det som smurt.” 

  Kamille: “For mig er det problemet med MitID. Jeg gider ikke at bruge det til online betting. Det gør mig usikker. Så jeg løber chancen i forhold til at betale den ekstra skat af gevinsterne. For mig er det mest for sjov skyld at jeg spiller på håndbold.”

  Alternativer til Dash Bookmakere

  Der findes ikke så mange Dash betting sider sammenlignet med andre bookmakere. Derfor er det naturligvis relevant ikke alene at overveje Dash bookmakere, men andre odds sider. Vi anbefaler altid at sammenligne de forskellige valgmuligheder, som du har, når du finder frem til hvor du ønsker at spille på sport.

  Bitcoin Bookmakere

  Mange vælger at sammenligne Dash med Bitcoin. Det skyldes at der ikke er nogen tvivl om at Dash siges at være en kopi af Bitcoin, men altså en billigere version. Mens en Bitcoin koster tæt på 20.000 EUR, koster en Dash omkring 40 EUR. Det er altså en stor forskel. Generelt bruges Bitcoin mere til investering, mens Dash måske anvendes mere til forbrug. 

  Nogle stoler måske mere på Bitcoin, da en række personer er i tvivl om at Dash har en lys fremtid. Flere personer mener at der er tale om hurtigere transaktioner med Dash sammenlignet med Bitcoin. Dog er der ingen tvivl om at der er langt flere bookmakere med Bitcoin sammenlignet med betting siderne med Dash. Det kan altså have en altafgørende rolle, når du vælger hvilken kryptovaluta du ønsker at bruge hos bookmakeren. 

  Ethereum Betting Sider 

  Et andet klart alternativ til Dash er Ethereum bookmakere. Det er den næststørste kryptovaluta i verden efter Bitcoin. Her er der en klar forskel på at en Bitcoin har en værdi tæt på 20.000 EUR, mens en Ethereum koster omkring 1385 EUR. Det er måske stadigvæk en del, når det kommer til at spille på sport med den, men det er op til dig at vælge.

  Ethereum findes på langt flere betting sider sammenlignet med Dash. Desuden er der flere som stoler på den sammenlignet med Dash. Når det kommer til overførselstider, er der stort set tale om det samme. Uanset om du vælger Ethereum, Dash eller en tredje kryptovaluta som fx Ripple, kan du forvente hurtig indbetaling og udbetaling.

  PayPal Bookmakere

  Der er naturligvis ikke kun kryptovaluta bookmakere på internettet. Du kan også vælge andre spillesider som fx PayPal odds sider. Her er det en klar fordel at det gælder både på udenlandske betting sider og inden for EU. Derfor kan du spille på PayPal betting sider med skattefrie gevinster. Desuden kan du spille med mildere bonusbetingelser på PayPal odds sider med licens fra Spillemyndigheden i Danmark. 

  De sætter blandt andet loftet for gennemspilskravet på ti gange. Til tider kan PayPal være udelukke fra odds bonus. Det er stik modsat Dash, som ofte er en del af særlig kryptovaluta bonus. Derfor må du vælge om du foretrækker Dash, PayPal eller noget helt tredje.

  VISA Betting Sider 

  Stort set samtlige bookmakere på internettet er VISA bookmakere. Det skal forstås som at det er sjældent at en betting side ikke har VISA. Der er dog en række betting sider, som udelukkende er kryptovaluta bookmakere. De er undtagelsen, som ikke tilbyder VISA.

  Dog er der mange andre betting sider med VISA. Det gælder både inden for Danmark, EU og uden for den Europæiske Union. Der er tale om en anerkendt virksomhed, som har eksisteret i mere end 50 år. Faktisk er det verdens største betalingsudbyder i forhold til kunder. Kigger vi på de rigeste virksomheder ligger PayPal højere end både VISA og MasterCard, men det er en anden historie. Sammenlignet med Dash er der meget langsommere udbetalinger med VISA, som kan tage helt op til fem arbejdsdage. Mens VISA stort set altid er inkluderet i bonus, skal det siges at mange udenlandske bookmakere med krypto har særlig crypto bonus med Dash. 

  Samlet Konklusion Om Dash Betting

  At spille hos de bedste Dash bookmakere i Danmark er ofte et personligt valg. Det er bestemt ikke den mest udbredte kryptovaluta, og de fik også en uheldig start med branding. Når det er sagt, er det stadigvæk en populær kryptovaluta, og den siges at være mere egnet til forbrug end fx Ethereum og Bitcoin, som står til langt højere priser.

  Dash bookmakere kommer typisk i et mobilvenligt design og de bedste har en betting app til såvel iOS som Android. Deres side kommer også i et brugervenligt design, som gør det nemt at spille på de mange forskellige sportsgrene, og de skal helst være tidligt ude med odds. 

  Mange Dash bookmakere booster endda odds for at motivere dig til at spille hos dem. Derfor kan der sagtens være mange gode grunde til at spille hos Dash bookmakere uden dansk licens, ROFUS og MitID. I sidste ende er det dit valg. Her fra siden kan du klikke de videre til en række af de bedste Dash betting sider i Danmark. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Findes der danske Dash bookmakere?

  Der findes ikke direkte bookmakere med Dash, som er oversat til dansk. Faktisk er det imod den danske lovgivning. Til gengæld kan du sagtens spille på de bedste udenlandske Dash bookmakere i Danmark fra din bopæl her i landet.

  Hvilken er den bedste Dash bookmaker i Danmark?

  Vi kan ikke fremhæve én enkelt side. Faktisk skifter vores klassificering løbende i takt med at der kommer nye sider og at eksisterende bookmakere opgraderer deres udvalg. Analyser derfor flere forskellige betting sider for at finde frem til den bedste til dig.

  Er det sikkert at spille hos Dash bookmakere?

  Vi anbefaler altid at du vælger at spille på sport hos en bookmaker med en form for licens. Mange af de bedste Dash betting sider i Danmark har licens fra spillemyndigheden i Curacao.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu