Nordicbet

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

gift
18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C
Grundlæggelse: 2002
Minimumsindbetaling:
Licenser: Danish Gambling Authority
1/10 Betpack Bedømmelse

Nordicbet anmeldelse

Fordele & Ulemper

Pros

Fordele

 • Mange odds på dansk sport
 • App til iOS og Android
 • MobilePay betaling
Cons

Ulemper

 • Ikke altid dansk chat tilgængelig
 • Intet loyalitetsprogram
 • Til tider lave odds

Nordicbet Oversigt

Licenser
Danish Gambling Authority
Sprog
Grundlæggelse
2002
Loyalitet/VIP-Program
Nej
Nordicbet Ekstra Funktioner
Turneringer, Live Streaming, Odds Boost, Mobile App
Udbetalingsgrænser
500.000 DKK Per dag

Nordicbet Betalingsmetoder

Indbetalingsmetoder
Udbetalingsmetoder

Nordicbet Ekstra Funktioner

Ekstra Funktioner

Tilgængelige Bonusser hos Nordicbet

Indholdsfortegnelse

  Nordicbet Anmeldelse

  I vores Nordicbet anmeldelse kan du læse om en af de ældste spillere på det danske betting marked. De imponerer især med deres odds på fodbold og eSport, men har også odds på mere end 30 andre sportsgrene. 

  I denne Nordicbet Danmark anmeldelse kan du læse om hvordan du kan komme i gang med en velkomstbonus med et free bet på 500 DKK. Desuden kan du vinde op til 500.000 DKK med deres 50/50 konkurrence. Læs alt i vores anmeldelse nedenfor. 

  Gennemgang Nordicbet Bonustilbud

  Der er ikke mange bonustilbud til sport betting hos Nordicbet. Det så vi hurtigt, da vi skrev denne Nordicbet anmeldelse. Dog lader det til at de fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. Måske har de ikke mange bonustilbud, men de bonusser som de har, har en høj standard. Det gennemgår vi i de næste sektioner. 

  Nordicbet Velkomstbonus Med Free Bet

  Bookmakeren er kendt for at være gavmild med velkomstbonus. Det tjekkede vi som noget af det første, og kan kun være enige. Hvis du er en ny spiller på siden, kan du få et freebet på 500 DKK. Reglerne er ret simple.

  Først og fremmest gælder det udelukkende til nye medlemmer. Efter oprettelsen skal du placere et væddemål med en minimumsindsats på 500 DKK, og herefter får du et gratis væddemål på 500 DKK, hvis du opfylder alle de kvalificerende krav. Det bedste af det hele, er at eventuelle gevinster fra dit gratis væddemål er uden omsætningskrav. Dermed kan du udbetale eventuelle gevinster med det samme.

  Du bør bide mærke i at bonussen kun gælder den første gang at du placerer et væddemål med en minimumsindsats på 500 DKK. Fx kan du ikke først placere et bet på 100 DKK, dernæst et nyt på 150 DKK og til sidst et på 250 DKK for at aktivere bonussen. Loftet er også på 500 DKK. Hvis du placerer et væddemål på fx 750 DKK, vil det udløse et gratis væddemål på 500 DKK.

  Primære Vilkår Og Betingelser For Velkomstbonus

  • Velkomstbonus kun til nye medlemmer fra Danmark. 

  • Gælder i 60 dage efter din tilmelding. 

  • Placer et væddemål med en minimumsindsats på 500 DKK.

  • Gælder både førkamp (pre-match) og live odds. 

  • Minimum odds er på 1.80. 

  • Bonus uden omsætningskrav. 

  • Bonussen gælder både på computer og mobile enheder.

  • Dit freebet har ikke minimumsodds.

  • Væddemål hvor du benytter cash-out (væddemål der lukkes) tæller ikke med.

  • Systemspil tæller ikke med. 

  • Såvel tabte som vundne væddemål gælder til at modtage dit gratis væddemål. 

  • Tilbuddet gælder kun en gang per person, familie, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer, IP-adresse osv.

  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. 

  • Kampagnen gælder ikke ”spil på begge sider” hvor du helgarderer dig med at spille på flere udfald for at sikre en gevinst.

  Der er også andre vilkår og betingelser, som du kan læsekte hos bookmakeren. Under alle omstændigheder har vi gennemgået de primære betingelser ovenfor, og der er bestemt tale om fair betingelser. 

  Nordicbet Gratis Væddemål

  Du kan få gratis væddemål med deres velkomstbonus. På skrivende fod er der ingen anden Nordicbet free bet bonus. Måske kommer det på et senere tidspunkt. Du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet for ikke at gå glip af risikofrie væddemål hos Nordicbet. Desuden kan du holde øje med deres kampagnesektion og de sociale medier. 

  Nordicbet Loyalitetsprogram

  Der er desværre ikke noget VIP-program hos Nordicbet. Det trækker en smule ned, at du ikke kan indtjene point i takt med at du spiller på sport hos Nordicbet. Hos andre bookmakere kan du tjene point og få bonus for at stige i niveau. Desuden belønnes tipsters med cash-back i loyalitetsprogrammer hos andre bookmakere. Det er altså endnu ikke tilgængeligt hos Nordicbet. Måske kommer det på et tidspunkt, men det er der ikke lige nu.

  Andre Nordicbet Bonusser 

  Der er ikke så mange bonusser hos bookmakeren. Dog har de en interessant konkurrence med titlen 50/50. Først skal du oprette din konto for at deltage i denne kampagne. Derefter skal du med Nordicbet 50/50. I dette spil lægger du ud med at modtage 500.000 DKK. Det lyder for godt til at være sandt, men den er god nok. Naturligvis kommer det med regler. 

  Du skal til at med at svare på et spørgsmål. Her kan du vælge enten at splitte dine penge eller at gå ”all in” på et svar. Altså at satse hele molevitten. Efter at du har truffet dit valg, låser du dit svar. Derefter går du videre til det næste spørgsmål. Der er i alt 20 spørgsmål, og hvis du har penge tilbage, når du har svaret på de 20 spørgsmål, vil du beholde de bonuspenge. 

  Det er en konkurrence, som du kan igen og igen. Desuden er det gratis at deltage. Du kan modtage eventuelle gevinster inden for 72 timer. Præmier op til 7500 DKK udbetales med det samme. Under alle omstændigheder er der ingen gennemspilskrav. Du kan læse alt om den interessante kampagnekte på spillesiden. Denne kampagne alene er meget unik, og det at du kan deltage lige så mange gange som du har lyst, er rigeligt motivation for mange til at oprette en konto hos Nordicbet Danmark.

  Nordicbet: Design & Brugervenlighed 

  Der er mange gode ting at sige om designet hos Nordicbet. Først og fremmest kommer det i simple hvide og blå nuancer, som gør det til en fryd for øjet.

  Du kan nemt danne et overblik over sidenkte på forsiden. Her kan du vælge mellem blandt andet betting og livebet i menuen, hvor du også kan dykke ned i kampagnesektionen.

  Den vigtigste sektion er betting og den er nem og overskuelig. I menuen til venstre kan du finde brugbare valgmuligheder med fx livebet, kommende kampe og 50/50 kampagnen, som vi har nævnt længere oppe. Du kan også tjekke din spilhistorik. Desuden er der mulighed for at kigge på statistikker og livescore, som kan hjælpe dig med at analysere de mulige udfald. 

  Nordicbet Sport

  Der er mere end 30 forskellige kategorier med odds hos bookmakeren, hvilket er yderst positivt. Du kan spille på amerikansk fodbold, badminton, tennis, specials, eSport og meget mere. 

  Fodbold Er i Fokus

  Der er ingen tvivl om, at fokus er på fodbold odds hos Nordicbet. Under populære events kan du se Premier League, Serie A, La Liga, Bundesligaen og Superligaen i Danmark. På forsiden er der også fokus på de live fodboldkampe, som er i gang, mens du besøger siden. 

  Masser af eSport Odds

  Nordicbet er også kendt for at være banebrydende med eSport odds. De har masser af odds på CS:GO, LoL, Dota 2, Call of Duty og meget mere. Da vi skrev denne anmeldelse var der odds på mere end 105 forskellige begivenheder, hvilket siger en del om det store udvalg. 

  Specials Med Musik, Finans og Politik

  Nordicbet er også et oplagt valg til dem, som foretrækker at spille på specials odds. Det er endda delt op i to sektioner. På den ene side har du musik og på den anden side er der politik og finans. Du kan spille på politiske valg især i lande som USA og Storbritannien. Med musik plejer der blandt andet at være mange odds på det Europæiske Melodi Grand Prix, når Eurovision er rundt om hjørnet. 

  Nordicbet Betting markeder     

  Der er et godt udvalg af betting markeder hos bookmakeren. Fx tjekkede vi La Liga hvor en enkelt kamp havde mere end 280 betting markeder. Et hurtigt kig på eSport viste et opgør med mere end 40 betting markeder, hvilket også er højt.

  Du kan spille på 1X2, handicap samt over/under på mange af fodboldkampene. Desuden kan du dække dine væddemål mere end ved at spille på dobbeltchance. I amerikansk fodbold kan du blandt andet spille på antal point enten i hele opgøret eller for et bestemt hold i form af hjemmeholdet eller udeholdet. Generelt er der altså mange tilgængelige betting markeder hos Nordicbet.

  Nordicbet Live Betting

  Vi blev også imponerede af sidens live odds. Først og fremmest var der masser af live betting på fodbold. Men de strækker også længere med andre sportsgrene som fx håndbold, tennis, ishockey, bordtennis, badminton, eSport, cricket og meget mere. Med deres live betting er det muligt at benytte cashout. Altså kan du lukke væddemål før tid, hvis du skulle have lyst til at gøre det. 

  Nordicbet Odds

  Nordicbet ligger lidt lavere, når det kommer til odds på de fleste opgør sammenlignet med andre bookmakere. Dog er der ikke en enormt stor forskel. Der er også en række tilfælde, hvor du kan få højere odds hos Nordicbet. Det gælder især med det hold, som måske ikke er favoritten til at vinde kampen.

  Der er også en særlig sektion hos Nordicbet med boostede odds. Her kan du tjekke de daglige specialtilbud. Her kan du få ekstra ud af dine odds, hvis nogle særlige scenarier ender med at finde sted.

  Nordicbet Live Streaming   

  Som noget meget unikt kan du rent faktisk live streame sport hos Nordicbet. Hvad du kan streame afhænger af hvor du befinder dig på grund af Tv-rettigheder og den lokale lovgivning. Du skal være logget ind for at streame sport. Naturligvis kan du både live streame sport i din browser på din desktop eller mobil. Ligeledes kan du nyde live streamingen med deres app til iOS og Android.

  Nordicbet Mobil App Til iOS og Android

  En af de største fordele ved denne bookmaker er, at der er en mobil app til såvel iOS som Android. Det er langt fra alle betting sider, der har en app nu til dags. Deres Android app opdateres hyppigt. Da vi skrev denne anmeldelse, havde de opdateret den inden for de seneste fire måneder. Der er også tale om en app med høj sikkerhed. Blandt andet krypteres data i forbindelse med overførsel af dem.

  Du kan også downloade deres app til iOS. Uanset om du downloader deres Nordicbet Android eller iOS app, er den gratis. Det giver dig mulighed for at spille på sport hvor som helst og når som helst.

  I princippet er der ikke nogen decideret mobil bonus. Da vi skrev denne anmeldelse, havde de ikke særlige tilbud til betting udelukkende via deres mobile app. Det er positivt, da du selv har frie tøjler til at vælge om du foretrækker at spille på sport i deres desktop eller mobile browser, eller med den mobile applikation. 

  Nordicbet Kundeservice Med Stor FAQ

  Nordicbet imponerer med deres kundeservice. Du kan kontakte Nordicbet Danmark via live chat, e-mail og telefon. Den danske support har åbent alle ugens dage mellem klokken 8.00 og 24.00.

  Få Selv Svar Med FAQ

  Det skal siges at du først og fremmest selv kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i deres FAQ-sektion. Her kan du læse om indbetaling, udbetaling, bonusser og meget mere. 

  Nordicbet Live Chat

  Hvis du har brug for hjælp, anbefaler vi altid at kontakte live chatten. De svarer normalt inden for 30 sekunder. På den måde kan du svare i realtid, sende billeder osv. 

  Nordicbet E-Mail

  Hvis du foretrækker at sende en e-mail, kan du også gøre det. Normalt svarer de inden for 30 til 60 minutter, hvilket bestemt også er acceptabelt. 

  Ring Til Nordicbet

  Langt fra alle bookmakere tilbyder telefonsupport, men det gør de hos Nordicbet. Du kan ringe til dem og forvente at få svar inden for 15 til 60 minutter. Det er bestemt hurtigt, men live chatten er bedre, hvis du spørger os. 

  Hvordan Tilmelder Du Dig Hos Nordicbet?

  Det er heldigvis nemt og hurtigt at oprette en konto hos Nordicbet. Du kan komme i gang med blot fire trin, som vi gennemgår nedenfor.

  Besøg Nordicbet

  Først og fremmest skal du klikke dig videre til Nordicbet. For at være på den sikre side, anbefaler vi dig at du benytter et af vores links til at lande på den ægte udgave af Nordicbet.

  Opret Din Konto

  I det andet trin skal du oprette din konto. Her skal du udfylde formularen med dit fornavn, efternavn, bopælsadresse osv. Til sidst skal du bekræfte din konto. 

  Bekræft Med MitID

  Du skal også bekræfte din konto med MitID, som tidligere hed NemID. Spillemyndigheden kræver at du gør det inden for 30 dage efter din tilmelding. Vi anbefaler altid at gøre det med det samme. 

  Indbetal Og Spil

  Til sidst skal du gennemføre din første indbetaling. Husk at tjekke dine valgmuligheder. Desuden bør du også huske at dit første væddemål skal være på minimum 500 DKK, hvis du ønsker at få velkomstbonus med et free bet.           

  Nordicbet Betalingsmetoder    

  Hos Nordicbet skal du ligesom hos mange andre online bookmakere med dansk licens benytte den samme betalingsmetode til indbetaling og udbetaling, så længe at det er valgmuligt. De har et hav af forskellige betalingsmetoder, som vi kigger på nedenfor. 

  Mobil Indbetaling Med MobilePay

  Mange danske tipsters elsker at det er muligt at indbetale med MobilePay hos bookmakeren. Det kan du nemt gøre med MobilePay på din mobil. Du kan ikke udbetale til MobilePay. Her vil du i stedet normalt udbetale med Trustly, som vi kigger mere på lidt længere nede. 

  Det Gode Gamle VISA Dankort

  Du kan først og fremmest udbetale med VISA Dankort, eller blot VISA-kortet, hvis du har sådan et. Indbetalingerne er øjeblikkelige, mens udbetaling kan tage op til tre arbejdsdage.

  MasterCard Til Indbetaling

  Du kan også vælge et MasterCard til indbetaling, hvis du har sådan et. Her skal du vide at du ikke kan udbetale til MasterCard. I stedet vil du normalt udbetale via Trustly, som vi gennemgår lidt længere nede.  

  Betal Med Maestro

  Maestro er bestemt en mindre udbredt valgmulighed blandt betalingskort i Danmark, men du kan indbetale og udbetale med det hos Nordicbet. Ligesom med de andre betalingskort, kan udbetalingen tage op til tre arbejdsdage. 

  Den Traditionelle Bankoverførsel

  Du kan også vælge bankoverførsel til indbetaling og udbetaling. Dog er det ikke yderst anbefalet. Typisk er der høje grænser for minimumsindbetaling og udbetaling. Desuden er det kendt som den mest langsomme udbetalingsmetode hos online bookmakere. 

  Trustly Inden For 15 Minutter

  Modsat bankoverførsel er Trustly lynhurtig indbetaling og udbetaling. Indbetalingen er øjeblikkelig. Udbetaling tager i gennemsnittet 15 minutter, hvilket er super hurtigt. Dog tager det lidt længere tid, hvis din udbetaling er på over 37.500 DKK. Du skal minimum udbetale med 50 DKK via Trustly. Det er muligt at vælge Trustly med stort set alle danske banker. Dog bør du tjekke detkte hos bookmakeren for at være på den sikre side. 

  Sikkerhed Med PayPal 

  Det er også muligt at vælge PayPal til indbetaling og udbetaling hos bookmakeren. Mange tipsters foretrækker denne løsning for at undgå at angive betalingsoplysningerkte til spillesiden. Desuden plejer indbetaling at være øjeblikkelig, mens udbetaling normalt ikke tager mere end 24 timer. 

  Tryghed Med Skrill 

  I Norden er Skrill i top-3 over de mest populære e-wallets. Derfor er det positivt, at du også kan vælge dette hos Nordicbet. Normalt er indbetalingen øjeblikkelig, mens udbetalingen typisk heller ikke tager mange minutter. Dog kan det være, at der går op til 24 til 48 timer i en række tilfælde. Du kan endda købe kryptovaluta via Skrill, hvilket er utroligt innovativt. 

  Den Populære e-Wallet Neteller

  Skrill og Neteller hører til den samme virksomhed i form af PaySafe Group. Derfor minder de i høj grad om hinanden. Ligesom med Skrill og PayPal, skal du ikke indtaste dine betalingsoplysningerkte til bookmakeren, når du vælger denne betalingsmetode. Desuden er indbetalingerne øjeblikkelige, mens udbetalingen gennemføres inden for 24 til 48 timer. Dog plejer det at ske allerede inden for få minutter eller timer. 

  Er Det Sikkert At Spille Hos Nordicbet?

  Hvis du er skeptisk, når det kommer til sikkerhed hos online bookmakere, kan du gøre dig selv en tjeneste og læse privatlivspolitikken. Her kan du se at den dataansvarlige er BML Group Ltd, som har hovedkontor i Malta. Dette bekræfter blandt andet at de skal overholde lovgivningen for databehandling inden for den Europæiske Union. 

  I privatlivspolitikken fremgår det også at dine personlige information ikke sælges til tredjeparter. Desuden overdrager de ikke informationer til andre tredjeparter med markedsføringsformål uden dit samtykke.

  Desuden har de licens fra Spillemyndigheden i Danmark, hvilket betyder at de udelukkende må tilbyde godkendte betalingsmetoder, som også har et højt sikkerhedsniveau. 

  Nordicbet Dansk Spillelicens

  Mange danskere kender til Nordicbet på grund af deres reklamer i dansk fjernsyn. De kan reklamere sig på det danske spillemarked takket være deres licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Deres licens er 21-96995, som gælder fra perioden 2022 og frem til 2026. Virksomheden går dog helt tilbage til 2002 og har været på det danske spillemarked siden liberaliseringen af det i 2012. 

  Samlet Nordicbet Anmeldelse

  Der er gode og mindre gode ting ved Nordicbet. De har ikke så mange bonusser, men de bonustilbud der er, kommer med lækre betingelser. Desuden kommer siden generelt i et yderst brugervenligt design, som gør det nemt at spille på pre-match og live odds. Måske er nogle odds lidt lavere sammenlignet med andre bookmakere, men det kommer altid an på kampen. Husk at du også kan spille på boostede odds, ligesom at det er muligt at lukke væddemål før tid. Tjek Nordicbet ud for at se om bookmakeren er noget for dig. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Har Nordicbet licens fra Spillemyndigheden?

  Ja, Nordicbet har haft licens fra Spillemyndigheden i Danmark siden liberaliseringen af markedet tilbage i 2012.

  Hvilke er de tilgængelige betalingsmetoder hos Nordicbet?

  Du kan vælge imellem mange betalingsmetoder med blandt andet Dankort, VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, PayPal, bankoverførsel, MobilePay og Trustly.

  Har Nordicbet en mobil app til Android og iOS?

  Ja, de har imponerende apps til såvel iOS som Android, som forbedrer din mobile betting oplevelse på smartphones og tablets.

  Hvad er den maksimale udbetaling hos Nordicbet?

  Du kan højst udbetale 500.000 DKK i en periode på 24 timer. Dog kan du udbetale mere end det, hvis du har en særlig aftale med Nordicbet.

  Er der live streaming hos Nordicbet?

  Ja, du kan live streame sport hos Nordicbet. Dog afhænger udvalget af din fysiske placering. Du kan først se hvilken sport du kan streame, når du har oprettet din konto og er logget ind.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu