Person til Person Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Når du betaler fra en person til en anden, er der tale om internationale betalingssystemer. Her kan du som individuel person sende og modtage penge på sikker vis. Det er også kendt som Person til Person eller blot P2P. Måske kender du allerede til Western Union og MoneyGram, som er kendte for at virke til denne løsning. Den betalingsmetode kan nu også benyttes på de bedste person til person betting sider i Danmark til såvel indbetaling som udbetaling. Her på siden kan du læse alt hvad du har brug for at vide om at spille på sport på de bedste P2P bookmakere i Danmark.
Hjemmeside
-
Virksomhed
-
Betalingstyper
E-wallets
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
op til 3 dage

Fordele

 • Hurtig løsning til overførsel af penge til en bookmaker konto
 • Indbetaling til en bookmaker uden behov for at have en bankkonto
 • Mere anonym betalingsmetode
 • Send og modtag penge uden en internetforbindelse

Ulemper

 • Mindre udbredt i Danmark
 • Høje transaktionsgebyrer sammenlignet med stort set alle andre betalingsmetoder
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

De Bedste Person til Person Betting Sider i Danmark

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Som altid er der en række online bookmakere, der er bedre end andre. På denne side vil du se hvordan vi finder frem til netop de bookmakere. For os hos Betpack er det vigtigt udelukkende at anbefale troværdige og pålidelige spillesider. På listen nedenfor kan du se hvilke er de mest afgørende faktorer for at der er tale om de bedste af de bedste person til person betting sider i Danmark.

  • Sikkerhed med licens: Vi anbefaler altid udelukkende bookmakere, som har en form for licens fra en anerkendt spillemyndighed. Hvis det ikke er den danske, er det en anden spillemyndighed, men der skal altid være tale om licens. 

  • Mange tilgængelige sportsgrene: Det er vigtigt at de har mange sportsgrene, helst med mere end 25 forskellige sportsgrene. 

  • Bred vifte af betting markeder: Ligeledes er det vigtigt at du kan spille på mange forskellige odds både med mere typiske og mere specielle væddemål.  

  • Live betting i høj grad: De bedste betting sider har et stort udvalg af live odds, som kommer med grafik og statistik.

  • Gode bonustilbud: Det skal være nemt at finde frem til de gode odds bonusser til såvel nye som eksisterende kunder. 

  • Milde bonusbetingelser: Hos de bedste bookmakere er betingelserne for bonus retfærdige og mulige at opfylde. Derfor må der ikke være tårnhøje gennemspilskrav med en kort tidsfrist.

  • Let tilgængelig support: Det skal være nemt at få hjælp blandt andet med en stor FAQ-sektion helst med en søgefunktion. Ligeledes bør der være tilgængelig live chat support både før og efter at du er logget ind.  

  • Hurtig indbetaling og udbetaling: De bedste bookmakere tilbyder øjeblikkelig indbetaling og ligeledes behandler de anmodninger om udbetalinger så hurtigt som muligt.

  • Gebyrfrie overførsler: Mens der kan være gebyrer hos selve betalingsudbyderen, bør der ikke være gebyrer hos selve bookmakeren.

  • Mobil betting: Det skal være nemt at spille på sport på mobile enheder hos de bedste P2P betting sider i Danmark. Deres side skal være optimeret til den mobile oplevelse. Desuden er det et stort plus, hvis de har en app til Android eller iOS eller måske endda begge dele. 

  Hvordan Finder Du En P2P Bookmaker?

  Som en tipster kan det måske være en udfordring at finde en god bookmaker, som har den betalingsmetode, som du ønsker. Måske bruger du meget tid på at lede efter en odds side, hvor du kan betale fra person til person. Det er vi udmærket godt opmærksomme på og derfor har vi lavet en liste over de bedste betting person til person betting sider i Danmark. I den næste sektion kan du læse om hvordan vi finder frem til de bedste bookmakere med denne betalingsmetode. 

  Hvordan Finder Vi De Bedste P2P Bookmakere?

  Det kan måske virke som lidt, men vi bruger kun fire trin til at rangere de bedste bookmakere på internettet. Både når det kommer til P2P bookmakere og andre betting sider for den sags skyld, skal vi kun igennem fire trin for at vide om bookmakeren er noget værd. Du kan se de fire trin nedenfor. 

  1

  Trin 1: Gennemgang Af Bookmakeren

  Først tjekker vi betting siden fra top til bund. Det betyder at vi kigger på designet, læser vilkår og betingelser, kigger på udvalget af odds og meget mere. Med andre ord danner vi et førstehåndsindtryk af siden.

  2

  Trin 2: Opret En Sport Betting Konto

  Når vi har kigget udefra, dykker vi ned i siden. Det gør vi ved at oprette en bruger. Her tjekker vi om det er nemt at oprette en konto og at bekræfte den. Det er en vigtig del af anmeldelsen.

  3

  Trin 3: Spil På Sport

  Når vi har kontoen, overfører vi penge med en P2P-betalingsmetode. Dernæst tager vi en række væddemål og spiller på dem. Det kan måske tage nogle timer eller dage alt afhængigt af hvornår væddemålet afvikles. For os er det især vigtigt at verificere udbetalingen af gevinster.

  4

  Trin 4: Klassificering Af Bookmakeren

  Til sidst samler vi hele vurderingen for at klassificere bookmakeren. På den måde laver vi en ærlig liste over de bedste P2P bookmakere i Danmark, hvor du kan klikke dig videre til en eller flere.

  En af de ældste virksomheder, som tilbyder internationale pengeoverførsler fra person til person, er Western Union (WU). Den virksomhed blev grundlagt helt tilbage i 1851. Nu til dags er det muligt at sende penge til andre personer enten med deres fysiske filialer eller online i mere end 200 forskellige lande. Western Union har over 150 millioner kunder, og over en halv million fysiske samarbejdspartnere på tværs af kloden. 

  Du kan benytte Western Union på P2P betting sider. Her kan du sende penge online, fysisk eller via telefonen. Hvis du har et betalingskort, kan du gå ind på Western Unions hjemmeside eller ringe til dem. De har også en mobil app, som gør det nemt at overføre penge til en anden person. Hvis du foretrækker at gøre det med kroner og øre, skal du besøge et af deres fysiske steder. De har blandt andet flere steder i den danske hovedstad i København. Når du har gennemført transaktionen, modtager du et kontrolnummer med koden MTCN, som står for Money Transfer Control Number på engelsk.

  Naturligvis er tjenesten ikke gratis, da de skal betale for at holde forretningen kørende. Derfor er der gebyrer forbundet med at benytte Western Union. Til gengæld kan der være fordele som at det er en mere anonym betalingsmetode. Som enhver anden betalingsmetode handler det om at vurdere fordele og ulemper og finde den betalingsmetode, som passer bedst til dit formål. 

  MoneyGram Overførsler Til P2P Bookmakere

  En anden populær betalingsmetode på de bedste Person til Person betting sider i Danmark er MoneyGram. De har hovedkontor i Dallas i Texas, i USA. Det helede op i 1980, og det er den næststørste udbyder af pengeoverførsler efter Western Union. MoneyGram er tilgængeligt i mere end 200 lande. De har et globalt netværk med mere end 345.000 samarbejdspartnere. Desuden arbejder mere end 2200 personer for MoneyGram. Virksomheden havde en omsætning på 900 millioner dollars i 2019. Altså er der tale om en virksomhed med en sund økonomi. Ligesom med Western Union tjener de primært penge ved at opkræve gebyrer for de overførsler, som du måske bruger til online betting. 

  Andre Person Til Person Betalingsløsninger Hos Bookmakerne

  Der findes naturligvis flere betalingsmetoder med overførsel fra person til person end blot Western Union og MoneyGram. Her har vi blot gennemgået de to mest populære. Du kan også overveje flere andre løsninger, men langt de fleste benytter enten MoneyGram eller Western Union på de bedste P2P betting sider i Danmark.

  Sikkerhed På De Bedste Person Til Person Betting Sider i Danmark

  Vi har endnu ikke set denne slags bookmakere med dansk licens. Det skyldes at Spillemyndigheden i Danmark specifikt skal godkende en betalingsmetode for at du kan benytte den til pengespil. I og med at der her er tale om person til person betting sider, kan Spillemyndigheden ikke kontrollere hvordan der betales fra den ene person til den anden.

  Det betyder dog ikke at du ikke kan spille på denne slags betting sider fra din bopæl i Danmark. Der findes mange af de bedste person til person betting sider i Danmark, som har en form for udenlandsk licens. Uanset hvor du vælger at spille, anbefaler vi altid kun at spille på en spilleside med licens.

  Hvordan Ved Jeg At Bookmakeren Har Licens?

  Du kan tjekke licens på de bedste person til person bookmakere i Danmark nemt og hurtigt. Det kan gøres på flere måder. Blandt andet kan du rulle ned i bunden af siden. I sidefoden står der som regel hvilken licens de har og hvordan den blev udstedt. Hvis informationen ikke fremgår, er det et klart advarselstegn på at de ikke har licens. Dog kan du også tjekke under sidens vilkår og betingelser, hvor du normalt kan læse om deres licens. 

  P2P Betting Hos De Bedste Bookmakere

  Der er flere vigtige dele med online betting, når du finder frem til de bedste person til person bookmakere i Danmark. Blandt andet bør der være et godt udvalg af sportsgrene og ligeledes med betting markeder. Desuden skal det være nemt at sammensætte en spillekupon med odds på ishockey, volleyball og andre sportsgrene.

  De bedste betting sider i Danmark har også et stort udvalg af live betting på tennis, eSport og mange andre sportsgrene. Desuden giver de dig mulighed for at lukke væddemål før tid med cash-out. Det er også et stort plus, når de booster odds. Ligeledes bør de generelt have konkurrencedygtige odds på golf, fodbold og andre sport, når du sammenligner med andre betting sider med P2P eller andre betalingsmetoder. Alt dette kan hjælpe dig med at få en god oplevelse med at spille på sport på de førende P2P betting sider i Danmark. 

  Hvordan Registrerer Du Dig Hos P2P Bookmakere?

  Uanset hvilken P2P-betalingsløsning du vælger, vil tilmeldingen stort set altid være den samme. Det gælder faktisk med stort set samtlige betalingsmetoder på internettet. Nærmest alle bookmakere følger én og samme proces til tilmelding, og den kan du se nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg Din Foretrukne Bookmaker Trin 1

  Vælg Din Foretrukne Bookmaker

  Først skal du vælge den bookmaker, som du ønsker at spille hos. Tjek gerne flere forskellige betting sider. På den måde kan du finde frem til den bedste person til person betting side i Danmark, der passer til dig og dine behov.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Når du har udvalgt din foretrukne bookmaker, skal du oprette din konto. Det er normalt hurtigt og kræver mange gange ikke masser af personlige oplysninger på de udenlandske betting sider.

  Overfør Med P2P Trin 3

  Overfør Med P2P

  Efter at du har oprettet din konto, kan du gennemføre dit første indskud med P2P. Husk at tjekke regler for eventuel minimumsindbetaling for velkomstbonus, hvis der er sådan et krav.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  Når du har oprettet din konto, og du har indbetalt penge til den, kan du gå i gang med at spille på sport. Det er vigtigt at du analysere de potentielle udfald. Husk også at sammenligne odds, så du kan maksimere eventuelle gevinster.

  De Bedste Person Til Person Betting Sider Uden MitID

  Hvis du spiller hos de bedste Person til Person bookmakere i Danmark, betyder det at du ikke behøver at bekræfte din konto med MitID. Det hed også NemID før i tiden. Verificering med MitID er udelukkende et krav på spillesider med dansk licens. Derfor er der flere tipsters, som foretrækker P2P bookmakere uden MitID (NemID). 

  Det kan være af flere årsager. Der er personer, som ikke ønsker at angive de personlige oplysninger direkte til bookmakerne. Altså ønsker de ikke at tilknytte deres NemKonto til betting siden. Andre personer føler blot at det er indviklet at skulle logge ind med MitID hver gang de ønsker at spille på sport. Uanset hvad kan det altså være en fordel ved at spille på de udenlandske P2P bookmakere uden dansk licens.

  P2P Betting Uden ROFUS

  Ligesom at du ikke skal spille med MitID, kan du også spille på P2P bookmakere uden ROFUS. Det er Registeret For Frivilligt Udelukkede Spillere i Danmark. For os er det vigtigt at understrege at vi udelukkende opfordrer til ansvarligt spil. Hvis du har et svært forhold til pengespil, er det bedre at du søger hjælp i stedet for at spille udenom ROFUS. 

  Dog er der nogle personer, som måske har skrevet sig op i ROFUS ved en fejl. Bordet fanger med det register og du kan ikke fortryde din registrering. Det kan også være at du har kølet af i den nødvendige periode, men at du stadigvæk står i ROFUS og derfor ønsker du at spille på sport på en udenlandsk bookmaker. Det kan du altså gøre på P2P bookmakere uden dansk licens. 

  Hvordan Indbetaler Du På Person Til Person Betting Sider?  

  Når det kommer til indbetaling til person til person betting sider, afhænger processen en smule af hvilken udbyder du vælger. Det er ikke det samme med MoneyGram og Western Union, eller noget helt tredje for den sags skyld. Derfor har vi simplificeret guiden nedenfor. Husk at tjekke hvordan du indbetaler med din foretrukne P2P betalingsmetode.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren. 

  • Trin 2: Gå til indbetalingssektionen.

  • Trin 3: Vælg din foretrukne indbetalingsmetode.

  • Trin 4: Log ind hos din P2P-udbyder.

  • Trin 5: Indtast dit ønskede betalingsbeløb.

  • Trin 6: Bekræft indbetalingen.

  • Trin 7: Tjek at indbetalingen er gået ind på din konto. 

  Hvordan Udbetaler Du På Person Til Person Betting Sider?  

  En af de største fordele ved Person til Person betting sider i Danmark er at du også kan anvende denne betalingsmetode til udbetaling. Igen afhænger selve processen af om du benytter Western Union, MoneyGram eller noget tredje. Ligesom med indbetalingen har vi simplificeret processen nedenfor, så du kan danne en af hvordan det foregår.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren. 

  • Trin 2: Gå til sektionen med udbetaling.

  • Trin 3: Bekræft P2P som din udbetaling

  • Trin 4: Log ind hos din P2P-udbyder.

  • Trin 5: Indtast det du ønsker at udbetale.

  • Trin 6: Bekræft udbetalingen.

  • Trin 7: Tjek at din udbetaling er gået ind på din konto. 

  Person Til Person Betting Sider vs VISA Bookmakere  

  Person til Person Betting Sider
  Check icon

  Anonym betalingsmetode

  Check icon

  Spil uden MitID

  Cancel icon

  Ikke altid skattefrie gevinster

  Check icon

  Betal uden en internetforbindelse

  Cancel icon

  Til tider høje gebyrer

  vs

  VISA Bookmakere
  Cancel icon

  Du angiver data direkte til spillesiden

  Check icon

  Ekstra sikkerhed med dansk licens

  Check icon

  Skattefrie gevinster med dansk licens

  Cancel icon

  Du skal have internet

  Check icon

  Sjældent høje gebyrer

  P2P Betting Oplevelser 

  Frederik: “Jeg bruger Western Union til mange ting, inklusive betting. Det har et øget niveau af anonymitet, som jeg godt kan lide.”

  Peter: “MoneyGram er en god løsning til at spille på sport på internettet. Sådan har jeg det i hvert fald. Det er anonymt og nemt at anvende.”

  William: “Jeg kan godt lide P2P. For mig giver det mig en fornemmelse af at jeg beskytter mine data, selv når jeg bruger mine penge på online betting.”  

  Spærrede Betalinger Hos Person til Person Bookmakere

  Til tider kan Western Union eller MoneyGram blokere dig fra at modtage penge. Det værste er at du måske ikke ved det, før du besøger dem for at modtage dine penge. Derfor er det vigtigt at holde øje med dine overførsler.

  Generelt set vil du normalt ikke blive blokeret af Western Union, hvis du sender og modtager mindre transaktioner. Er der i stedet tale om store gevinster på over 10.000 DKK, vil de højst sandsynligt skulle tjekke ægtheden. Det skyldes at en virksomhed som Western Union er forpligtet til at holde øje med transaktioner for ikke at være en del af hvidvaskning. Hvis du havner i den situation er der mange andre betalingsmetoder, som du kan benytte til at spille på håndbold og andre sportsgrene på internettet. 

  Alternativer Til P2P Betting Sider  

  Der er ikke så mange bookmakere i Danmark med P2P. Derfor er det relevant at kigge på betting sider, som har andre betalingsmetoder. Nedenfor kigger vi på forskellige betalingsmetoder med alt fra kryptovaluta til e-wallets. 

  Bitcoin Bookmakere

  P2P betaling kan måske virke kompliceret og komme med mange gebyrer. Til gengæld er det anonymt. Søger du en anden anonym betalingsform, kan du overveje kryptovaluta bookmakere. Her er Bitcoin den mest udbredte form for kryptovaluta betting. Ligesom med P2P skal du ikke angive dine betalingsoplysninger direkte til spillesiden. Det betyder at de ikke kan se de private oplysninger for dine betalingsdata. Desuden kan du mange gange modtage særlig odds bonus med indskud med kryptovaluta. Dog er der udelukkende tale om bookmakere uden dansk licens. Derfor skal du altid betale skat af eventuelle gevinster. 

  Skrill Betting Sider

  En anden anonym betalingsform er Skrill. Der er mange Skrill bookmakere med dansk licens, hvor du er beskyttet af Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder at du ikke behøver at betale skat af dine gevinster, da bookmakeren sørger for at dække det. Med Skrill betyder det også at du ikke behøver at angive dine betalingsoplysninger direkte til bookmakeren. I visse tilfælde kan Skrill være udelukket fra bonustilbud. Der kan også forekomme gebyrer for indbetaling af penge til din Skrill-konto fra dit betalingskort. Derfor må du vurdere om du er mest til Skrill, P2P eller en anden betalingsform.

  PaySafeCard Odds Sider

  Der findes også elektroniske gavekort, som er kendt som e-vouchers. En af de mest berømte løsninger af PaySafeCard. Her bunder en stor forskel i at der findes mange PaySafeCard bookmakere med dansk licens. Altså at du kan være beskyttet af Spillemyndigheden i Danmark, nyde skattefrie gevinster og meget mere. Dog fungerer det elektroniske gavekort kun til indbetaling og ikke til udbetaling. Derfor vil du før eller senere skulle angive dine personlige bankoplysninger til bookmakeren. Et andet alternativ er den online e-wallet, som PaySafeCard har skabt. Altså er der flere alternativer inden for PaySafe, når du sammenligner med P2P.

  Revolut Bookmakere 

  En anden betalingsmetode, som har taget mange danskere med storm, er Revolut. Derfor stiger Revolut bookmakere også i popularitet. Her er der tale om en neobank, som hundrede procent er online. De har fået status som bank i lande som Spanien og Litauen, hvilket er interessant. Desuden kan du tjene cash-back, altså optjene en procentdel, når du bruger det betalingskort på diverse betting sider. Det er et interessant alternativ sammenlignet med de bedste person til person bookmakere i Danmark.

  Samlet P2P Betting Konklusion 

  Der er måske delte vande i forhold til Person til Person betting. Det er ikke helt nemt, og der findes ikke så mange af de bedste P2P betting sider i Danmark. Dog er det bestemt muligt og det handler blot om at finde frem til det. 

  Med betalingsudbydere som Western Union og MoneyGram kan du indbetale til bookmakere og spille på sport. Det føles som en mere anonym betalingsform og der er tale om hurtig indbetaling og udbetaling. Her fra denne side kan du klikke dig videre til de bedste Person til Person bookmakere i Danmark og vælge den odds side, som passer bedst til dig. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvilke Fordele Byder Person Til Person Bookmakere På?

  Det er en unik betalingsmetode, som ikke mange betting sider byder på. Normalt tager det få minutter at indbetale penge, og der er tale om en anonym løsning, hvor du ikke angiver dine oplysninger om din bank eller dit betalingskort til bookmakeren.

  Er Det Muligt At Udbetale Gevinster Hos P2P Odds Sider?

  Ja, naturligvis, ellers ville ingen spille hos dem. Dog skal du bemærke at der nok er gebyrer alt afhængigt af hvor meget du udbetaler.

  Kan Jeg Få Betting Bonus Hos P2P Bookmakere?

  Ja, de fleste person til person betting sider giver en form for bonus. Det kan fx være gratis væddemål, boostede odds og loyalitetsbelønninger.

  Hvad skal jeg gøre hvis min indbetaling ikke går ind til bookmakeren?

  Du kan kontakte supporten hos din P2P-udbyder og/eller bookmaker, hvis der opstår uventede problemer med din indbetaling.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8.2
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu