eSports betting sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

eSports betting sider er blevet populært i løbet af ingen tid. Spil, som har eksisteret i mange år, har fået nyfunden popularitet med væddemål og live streaming af talentfulde eSportsspillere. Nedenfor guider vi dig igennem hvor og hvordan du kan spille på Counter-Strike, LoL, Dota og andre spil.

Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre
Ny Bonus Ny Bonus
Karamba
Ekstremt dårligt

Bedømmelse:

1/10

Ekstremt dårligt
Gift icon
Ingen bonus
Spil Nu Karamba anmeldelse
Fordele
 • Både sportsvæddemål og casino
 • Stort udvalg af sport
 • Mobil app til Android og iOS
Ulemper
 • Ingen telefonisk support

Odds Margen: 95%

Betalingsmetoder: Neteller

US
United States Accepteret

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Nordicbet
Ekstremt dårligt

Bedømmelse:

1/10

Ekstremt dårligt
Gift icon
Ingen bonus
Spil Nu Nordicbet anmeldelse
Fordele
 • Mange odds på dansk sport
 • App til iOS og Android
 • MobilePay betaling
Ulemper
 • Ikke altid dansk chat tilgængelig
 • Intet loyalitetsprogram
 • Til tider lave odds

Odds Margen: 10%

Ekstra Funktioner: Turneringer, Live Streaming, Odds Boost, Mobile App

Betalingsmetoder: Neteller, PayPal, Skrill, MasterCard, Visa

US
United States Accepteret

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Indholdsfortegnelse

  Hvilken slags eSport kan du spille på?

  Du kan naturligvis spille på forskellige former for eSport betting hos de bedste bookmakere. Det kan både deles op i forskellige former for odds og de spil, som du spiller på. Først gennemgår vi de mest populære spil, når du finder frem til eSport betting odds på nettet. Få hjælp til at finde frem til de bedste eSport bookmakere i Danmark ved at læse nedenfor.

  Dota 2

  Dota 2 siges at være verdens største eSport. Spillet udkom helt tilbage i 2013. Siden dag er der blevet uddelt over 225 millioner dollars i præmiepenge. Det er Valve Corporation, som står bag det populære spil. Totallet er forbundet med at det er efterfølgeren til det første spil i rækken, som hedder Defense of Ancients: All-Stars. 

  Spillet er især populært i USA og Europa. Typisk spilles det med hold af fem personer. Hver spiller forsvarer sit området på et map. Et hold vinder, når de destruerer en struktur, som kaldes for ”ancient”, og den er på det andet holds base.

  Spillet er især kendt i Danmark, da Johan ”N0tail” Sundstein, er en af verdens bedste spillere. Samlet set har han vundet over 7,1 millioner dollars i løbet af sin karriere. Faktisk er det Sundstein, som har vundet flest penge ved at være en professionel Dota 2-spiller. Dog overgås N0tail blandt andet af Miroslaw ”Mira” Kolpakov fra Ukraine, som siges at være en af de bedste Dota-spillere på skrivende fod. Alligevel er det ikke overraskende at mange danske tipsters spiller på Dota hos eSport bookmakere i Danmark.

  CS:GO

  En anden populær form for eSport betting både hos nye bookmakere i Danmark og eksisterende betting sider er Counter-Strike: Global Offensive. Det er også kendt som CS:GO. Igen er det Valve Corporation, som står bag CS:GO, der blev lanceret tilbage i 2012. De skabte de nu enormt populære spil i samarbejde med Hidden Path Entertainment. 

  Spillet er et første-person skyderspil, som også kaldes for first-person shooter spil. Måske får det klokkerne til at ringe, og det gælder især hvis du er vokset op i halvfemserne. Det er nemlig det fjerde spil i Counter Strike-serien. I CS:GO står to hold overfor hinanden. Det ene hold er terrorister og det andet hold er en form for specialstyrke, der kaldes for anti-terrorister. Der er fem spillere på hvert hold.

  Hver spiller styrer en figur på et af holdene. Der kan spilles to forskellige scenarier. Enten er der tale om gidseltagning eller placering af en bombe. Det vil sige at der enten skal befries gidsler, eller undgås at bomben placeres, hvis du er en del af specialstyrken. Typisk spilles der bedst ud af tre, men der kan også være bedst ud af fem, og det er vigtigt fx med esport betting.

  Spil på de danske CS:GO-spillere

  Som skrevet længere oppe, er CS:GO eSport betting meget udbredt i Danmark. Det skyldes især at det danske hold Astralis er et af verdens bedste CS:GO-hold. Hele holdet består af danske spillere.

  På nuværende tidspunkt er der tale om Andres ”Xyp9x” Højsleth, Lukas ”gla1ve” Rossander, Kristian ”k0nfig” Wienecke, Asger ”Farlig” Jensen, og Benjamin ”blameF” Bremer.

  På andre CS:GO-hold har vi også Patrick ”es3tag” Hansen på NIP. Derudover er det helt danske Heroic-hold med Casper ”cadiaN” Møller, Ismail ”refrezh” Ali, Martin ”Stavn” Lund, René ”TeSeS” Madsen og Rasmus ”sjuush” Beck.

  Et andet glimrende hold i form af Vitality har også to danske repræsentanter med Peter ”dupreeh” Rasmussen og Emil ”Magisk” Reif.

  Det kan naturligvis variere hvor de forskellige gutter spiller, men der er ingen tvivl om at mange danske tipsters har ekstra interesse i CS:GO betting på grund af alle de danske spillere. Derfor er der mange danske tipsters, som spiller på CS:GO på odds sider med bonus.

  League of Legends

  League of Legends går helt tilbage til 2009, og det er også kendt som ”LoL”. Her er det Riot Games, der står bag det strategiske actionspil. Spillet er mest populært i Asien, men har også en stor fanskare i Europa. Det bedste ved eSport betting er at du kan spille på turneringer over hele verden. Derfor har det ingen betydning om du er i Asien, Danmark, eller et andet sted i verden.

  League of Legends spilles med to hold. Der kan være tre eller fem spillere på hvert af holdene, og spillet minder i høj grad om Dota. Her handler det blot om at destruere en struktur, som kaldes for ”Nexus”. Den er naturligvis på det andet holds base. De bedste LoL-spillere er asiatiske. Derfor er det ikke overraskende at League of Legends er mest populært i Asien. Dog er der også dygtige spillere som fx Søren ”Bjergsen” Bjerg.

  Call of Duty

  Når du kigger på den mest populære form for eSport betting, finder du ikke altid Call of Duty. Alligevel har vi valgt at inkludere det her. Spillet af Steam er blandt den mest populære form for eSport betting.

  Call of Duty udkom helt tilbage i 2003, og er stadigvæk populært den dag i dag. Især efter at der er kommet Call of Duty odds på de virtuelle betting sider i Danmark har sporten fået en ny popularitet. Det er verdens største first-person shooter (FPS) spil. Der er to primære hovedspil. Den ene er en ”kampagne”, som også kaldes for campaign. Der bliver der fortalt en historie. Det andet hovedspil er Multiplayer, og det er den primære form for eSport betting med Call of Duty.

  Sådan vælger vi de bedste eSport bookmakere i Danmark

  Du behøver ikke bare at tage vores ord for at de bookmakere, som vi linker til, er gode i forbindelse med odds på eSport. Nedenfor kan du se en gennemgang af hvilke faktorer vi tager højde for, når vi finder frem til gode muligheder for eSport betting i Danmark.

  1

  Sikkerhed

  Først og fremmest går vi højt op i sikkerhed. Det er vigtigt for os at en spilleside enten har en anerkendt dansk eller udenlandsk licens. Med den danske spillelicens kan du blandt andet nyde skattefrie gevinster. Desuden er danske bookmakere meget fremme i skoene med kryptering og omhyggelig behandling af personlige data. Derudover er det et plus, når der er sikre betalingsmetoder som fx PayPal, NETELLER eller Skrill.

  2

  Design

  Vi bedømmer også spillesider alt efter om bookmakeren har et brugervenligt design. Det skal være en behagelig oplevelse at spille på Counter Strike og anden eSport hos en bookmaker. Derfor er det vigtigt at de har en søgefunktion, filtreringsmuligheder og generelt et behageligt design. Mange gange er det godt med farver og grafik, som gør det mere interessant at besøge bookmakeren. 

  3

  Spillemarkeder

  Betting på eSport er stadigvæk er forholdsvist nyt koncept. Derfor er det ikke alle bookmakere, som har et stort spiludvalg. De bedste betting sider har naturligvis et bredt udvalg af tilgængelige odds. Det gælder især med spil på fx DOTA 2 og CS:GO. Derfor kigger vi på antallet af odds på Counter Strike, League of Legends og andre former for eSport, når vi analyserer bookmakeren.

  4

  Live streaming

  Live stream er en vigtig del af denne form for sport. Derfor er det et stort plus, når en bookmaker giver dig mulighed for at streame via Twitch eller andre platforme. Ofte er det muligt at gøre allerede før du logger ind. Her fokuserer bookmakere altså på at give alle tipsters en god oplevelse. Fx kan det være fint, hvis du allerede har spillet på begivenheden, og du blot ønsker at streame den live for at se hvordan det går med dine forudsigelser.

  eSport betting odds

  Du kan spille på flere forskellige odds med eSport væddemål. Enkelte kampe kan have over 50 spilmarkeder, som det kaldes i betting verden. Nedenfor kigger vi på de mest udbredte odds.

  Kampodds

  Typisk kan et eSport event ikke ende uafgjort på samme måde som fx en håndboldkamp kan ende uafgjort. Derfor er esport betting odds på kampen normalt simple med at du spiller på at det ene eller andet hold vinder.

  Map Handicap

  Du kan også spille med Map Handicap med eSport betting. Fx kan du spille på at et holdr med 1,5 færre maps, eller at de modsatr med en fordel med +1,5 maps.

  Samlet antal Maps 

  Generelt er det største fokus på maps med eSport væddemål. Fx kan du også spille på over/under samlet antal maps på eSports betting sider. Typisk spiller du på om opgøret ender med over 2,5 maps eller under 2,5 maps, men det kan naturligvis variere fra en begivenhed til en anden.

  Korrekt Map Score

  Du kan normalt også spille på korrekt map score hos eSport bookmakere. Det betyder at du spiller på hvad kampen ender helt præcist. Fx kan det være at du spiller på at Ninjas vinder en kamp 2-0, hvis de er en af modstanderne i et CS:GO bet. Det er blot et eksempel på hvordan denne slags væddemål kan se ud.

  Skin eSport betting odds

  Skin er også forbundet med Counter-Strike: Global Offensive. Det er dækker over udsmykninger til dine våben i spillet. Generelt er det merekte forbundet med spillet, og ikke spil på odds hos online bookmakere.

  eSport vs traditionel betting

  eSport betting er et nyt koncept, som mange har spørgsmål til. Derfor kan det hjælpe at sammenligne det med traditionelle væddemål. Når vi tænker på traditionelle odds, refererer vi fx til fodbold, håndbold, golf og andre sportsgrene.

  eSport betting
  Cancel icon

  Ikke alle mener at eSport er sport.

  Check icon

  Du kan live streame eSport på Twitch.

  Cancel icon

  Færre odds end traditionel sport.

  Check icon

  Det foregår primært online.

  vs

  Traditionel betting
  Check icon

  Der er ingen tvivl at fodbold, håndbold og andre odds er på ægte sport.

  Cancel icon

  Twitch har normalt ikke live streaming af traditionel sport

  Check icon

  Større udvalg af odds.

  Check icon

  Kampene spilles i den virkelige verden.

  Sådan spiller du på eSport 

  Du kan nemt spille på eSport ligesom du spiller på enhver anden eSport betting. Hvis du aldrig har prøvet at spille på væddemål, skal du blot gennemgå disse fire nemme trin.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:04
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid
  Vælg en bookmaker Trin 1

  Vælg en bookmaker

  Først skal du vælge en odds side med eSport betting. Ikke alle spillesider har lige mange odds på eSport. Derfor anbefaler at du vælger en af de odds sider, som vi har anbefalet længere oppe.

  Opret din konto Trin 2

  Opret din konto

  Det andet trin handler om at oprette en konto. Du skal bare finde en valgmulighed for tilmelding eller lignende. Der skal du udfylde dine personlige data.

  Overfør penge Trin 3

  Overfør penge

  I det tredje trin skal du overføre dit første indskud. Hos bookmakere med dansk licens, skal du altid vælge den samme betalingsmetode til både indskud og udbetaling. Derfor anbefaler vi at du læser om betalingsmetoderne, og derefter overfører din første indbetaling.

  Spil på eSport Trin 4

  Spil på eSport

  Når du har din eSport-konto og overført dit første indskud, kan du gå i gang med at spille. Længere oppe har vi gennemgået de forskellige former for computerspil og eSport betting du kan spille på.

  Live streaming af eSport

  Du kan live streame LoL, Dota 2 og meget mere hos flere forskellige eSport bookmakere på nettet. Typisk har de inkluderet en medieafspiller, der senderkte fra Twitch. Normalt skal du opfylde betingelser for at kunne streame sport hos en bookmaker. Typisk skal du have et minimumsbeløb stående på din konto, eller spille på et væddemål inden for 24 timer, før du ønsker at streame sporten.

  Dog er det anderledes og bedre med eSport. Da der sendeskte fra Twitch, kan du mange gange streame et opgør uden at skulle opfylde betingelser. Faktisk behøver du ikke engang at være logget ind for at streame CS:GO, Fortnite, eller andre spil.

  Stream eSport på din mobil

  I forlængelse med ovennævnte kan du også streame eSportkte på din mobil. Du kan med fordel vælge en bookmaker, som har en mobil betting apps, hvis du foretrækker det. Det kan gøre det nemmere at streame og spille på eSport betting odds på smartphones og tablets. Desuden kan diverse betalingsmetoder bookmakere løsninger mange gange være nemmere på de mobile apps. Husk at der er mange forskellige betalingsmetode hos eSport bookmakere. Mange danskere er vilde med Neteller betting sider, hvor du betaler via den elektroniske pengepung. Andre foretrækker Bitcoin eller Ethereum, og her er der betting sider med kryptovaluta betaling, hvis du er til det.

  Samlet Konklusion

  Der er mange gode muligheder for at spille på odds hos såvel nye som eksisterende eSport bookmakere. De har ofte spil på CS:GO, Dota 2, League of Legends og andre populære former for elektroniske sportsgrene. Det gode ved denne form for betting er at det næsten altid kombineres med live streaming. Med andre ord kan du streame live stream af den sport, som du spiller på, og det kan gøre det mere interessant. Det er stadigvæk en voksende kategori på en bedst betting side. Derfor anbefales det specifikt at gå efter en odds side, som har en bred vifte af tilgængelige spil på eSport-turneringer hver uge.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Er det lovligt at spille på eSport betting?

  Ja, du kan lovligt spille på eSport betting. Vi anbefaler at spille hos bookmakere med anerkendte danske eller udenlandske licenser. Dem har vi gennemgået længere oppe.

  Hvilken er den mest populære eSport betting?

  Dota2 er det mest populære eSport spil.

  Hvor er de bedste eSport betting odds?

  De bedste odds på eSport kan variere fra det ene event til det andet. Vi anbefaler at sammenligne odds for at maksimere eventuelle gevinster.

  Hvordan spiller jeg på eSport betting?

  Følg vores trin-for-trin vejledning og vælg en af eSport bookmakerne længere oppe til at spille på den moderne sport.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu