iDebit Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Der findes ikke mange af de bedste iDebit betting sider i Danmark. Her på siden gennemgår vi alt hvad du har brug for at vide til at finde frem til de bedste iDebit bookmakere for danske tipsters. Hvis du blot er nysgerrig, kan du også læse denne side for at tjekke informationen om den canadiske betalingsform. Ligeledes gennemgår vi information om alternative betalingsløsninger, hvis du ønsker at finde en betalingsmetode, som minder om iDebit.
Hjemmeside
idebitpayments.com
Virksomhed
iDebit Payments, Inc.
Betalingstyper
Cards
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
op til 3 dage

Fordele

 • En god løsning til borgere i Canada
 • Betalingsform uden en betalingskort
 • Top sikkerhedsniveau med personlige oplysninger
 • Gratis at oprette en iDebit-konto

Ulemper

 • Du kan udelukkende benytte iDebit i Canada
 • Gebyrer på overførsler
 • Ikke beskyttet af Spillemyndigheden i Danmark
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Betting Sider Som Accepterer iDebit 2024

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Når du skal finde frem til den bedste iDebit side til dig, skal du være opmærksom på forskellige faktorer. Her hos Betpack bruger vi tid og energi på udelukkende at finde frem til de bedste sider. Det betyder at vi ikke nøjes med at læse om bookmakerne online. Her på siden sørger vi også for at læse ombit betting sider fra nær og fjern. Vi opretter en konto og sørger for at nærstudere alle de små ting, så vi kan have god smag i munden med at anbefale netop den spilleside. 

  • Sikkerhed i orden: I og med at det er en canadisk betalingsmetode, er det sjældent en bookmaker med dansk licens. Til gengæld kan og bør de have en anden form for licens fx inden for EU med MGA eller uden for EU med Curacao. 

  • God bonus: Enhver fremragende bookmaker bør have gode bonustilbud med milde og fair bonusbetingelser.

  • Fint udvalg af odds: Der skal naturligvis være tale om et godt udvalg af konkurrence dygtige odds, mange sportsgrene, en bred vifte af betting markeder osv. 

  • Mobilvenligt design: Det skal være nemt og hurtigt at spille på odds med såvel smartphones som tablets hos denne bookmaker. 

  • God support: Det skal være nemt og hurtigt at få hjælp fra venlige kundeservicemedarbejdere hos de bedstebit betting sider i Danmark. Vi anbefaler altid bookmakere med live chat support, som har åbent i størstedelen af timerne i løbet af døgnet. 

  Hvad er iDebit og Hvordan Fungerer Det?

  iDebit er en canadisk betalingsmetode, som udelukkende virker med de canadiske banker. Til gengæld virker det med nogle af de største banker i Canada som fx Bank of Montreal (BMA) og Scotiabank, som også er kendt som Nova Scotia.

  iDebit har et motto med at det er en øjeblikkelig bankoverførsel. Her kan du nyde sikkerhed på et bankniveau. Du kan øjeblikkeligt benytte dine midler og det er nemt at anvende. Du betaler direkte fra din bank uden et betalingskort. Altså er det positivt, hvis du ikke ønsker at anvende fx VISA eller MasterCard. Det er nemt og hurtigt at oprette en konto. Desuden er der ingen skjulte gebyrer. iDebit trækker lave transaktionsgebyrer og du kan overføre midler til fx en bookmaker helt gratis. 

  Hvordan fungerer iDebit betting?

  Du skal blot have en konto hos iDebit for at benytte den til at indbetale og udbetale til og fra en bookmaker. Her skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Canada. Du skal have en bank fra en af de samarbejdspartnere, som arbejder medbit. Desuden skal du have adgang til din online bank. Har du ikke det, skal du først kontakte din bank. Når du har oprettet din konto hos iDebit, kan du benytte din saldo til at overføre til bookmakeren.

  Hvordan Finder Vi De Bedstebit Bookmakere?

  Når du først kender til processen, er det ærlig talt nemt og hurtigt at finde frem til de bedste i branchen. Måske kan det være at du ikke gider at tjekke alle sammen, når vi gør det for dig. Men det kan også være at du gerne vil vide hvordan vi klassificerer de bedstebit bookmakere til danske tipsters. Den proces kan du læse om nedenfor.

  1

  Trin 1: Førstehåndsindtryk af siden

  Det første trin er muligvis det vigtigste. For os er det essentielt at danne et godt førstehåndsindstryk af bookmakeren. Derfor laver vi en objektiv analyse af blandt andet designet og udvalg af odds, før vi går videre til det næste trin.

  2

  Trin 2: Oprettelse af Konto

  I det andet trin opretter vi en konto på betting siden med iDebit. På den måde tester vi oprettelsen, indbetalingen, spil på sport og andre vigtige faktorer.

  3

  Trin 3: Udbetaling Af Gevinster

  Det er vigtigt at vide om du rent faktisk får dine penge udbetalt hos en bookmaker. Derfor spiller vi på sport og sørger for at vinde en række sportsvæddemål. Derefter udbetaler vi gevinsterne til iDebit og tjekker den proces.

  4

  Trin 4: Klassificering af Bookmakeren

  I det fjerde trin går vi videre til at klassificere den betting side. Her kan du stole på at vi altid laver ærlige ranglister. De klassificeringer sørger vi for at opdatere løbende for at give dig et klart overblik over de bedste iDebit betting sider i Danmark på skrivende fod.

  Betting medbit

  Du skal naturligvis overveje dine muligheder for at vædde hos de bedste iDebit betting sider i Danmark. Der er forskellige faktorer, som kan gøre din betting oplevelse til ekstraordinær. Dem kigger vi naturligvis på nedenfor. 

  • Tilgængelige sportsgrene: Gå altid efter en bookmaker med mindst 20 forskellige sportsgrene.

  • Bred vifte af betting markeder: Der bør være mange muligheder for at spille på både standard odds samt specials på de fleste sportsgrene.

  • Cash-out: Det anbefales altid at vælge en bookmaker, som giver dig mulighed for at lukke væddemål før tid.

  • Boostede odds: De bedste iDebit betting sider i Danmark booster også en række odds for at gøre dem mere konkurrencedygtige at spille på. 

  • Live odds: Top bookmakere har ikke kun mange pre-match odds, men også live betting, som du kan satse på.

  • Live streaming af sport: Hvis det er muligt, er det altid et stort plus, hvis du kan live streame sport på betting siden med iDebit. 

  Hvordan Registrerer Du Dig Hos iDebit Bookmakere?

  Du skal først og fremmest have en konto hos iDebit, før du kan benytte den hos en bookmaker. Den er gratis at oprette og det bør ikke tage dig mange minutter. Når du har din iDebit betalingskonto, kan du gå videre med at oprette en konto hos bookmakeren. Det kan du gøre på den følgende måde.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg Din iDebit Bookmaker Trin 1

  Vælg Din iDebit Bookmaker

  Først skal du vælge den bookmaker med iDebit, som du ønsker at spille hos. Husk på at der er flere at vælge imellem. Tag dig derfor god tid til at finde frem til den betting side, som passer bedst til dig.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Efter at du har truffet din beslutning, skal du videre til at oprette din konto. Det plejer ikke at tage mange minutter efter at du har indtastet fornavn, efternavn, bopæl osv. Til sidst skal du bekræfte din konto.

  Indbetal Med iDebit Trin 3

  Indbetal Med iDebit

  I det tredje trin skal du overføre din indbetaling til bookmakeren. Her skal du huske på at opfylde eventuel minimumsindbetaling for velkomstbonus, hvis der er et tilbud til nye medlemmer på spillesiden.

  Spil på Sport Trin 4

  Spil på Sport

  Normalt er indbetalingen øjeblikkelig og du kan direkte gå i gang med at spille på sport. Husk at analysere dine sportsvæddemål godt og grundigt, før du placerer dine penge.

  Hvordan Laver Du iDebit Indbetalinger? 

  Hvis du allerede kender til online betalingsmetoder som fx PayPal, vil du også vide hvordan du indbetaler med iDebit. Det minder i høj grad om hinanden og er generelt nemt og hurtigt at foretage et indskud. Den indbetaling går normalt øjeblikkeligt ind hos bookmakeren, når du gør følgende: 

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til indbetalingssektionen.

  • Trin 3: Vælg iDebit til indbetaling.

  • Trin 4: Log ind på din iDebit-konto. 

  • Trin 5: Indtast dit ønskede indbetalingsbeløb.

  • Trin 5: Bekræft din indbetaling.

  • Trin 7: Tjek at pengene er gået ind hos bookmakeren.

  Normalt går indbetalingen ind med det samme. I få tilfælde skal du vente i nogle minutter. Derefter kan du gå i gang med at spille på sport. 

  Hvordan Udbetaler Du Med iDebit? 

  Det er meget nemt at udbetale til din iDebit-konto. Normalt når du har indbetalt med den til bookmakeren, er den allerede forbundet til din konto. Det er ikke lige så krævende at udbetale tilbit. Nedenfor kan du se den hurtige proces. 

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til udbetalingssektionen.

  • Trin 3: Bekræft at du har iDebit til foretrukne udbetalingsmetode.

  • Trin 4: Indtast dit ønskede udbetalingsbeløb.

  • Trin 5: Bekræft udbetalingen. 

  • Trin 6: Tjek at udbetalingen er gået ind på din iDebit-konto.

  I og med at det hele foregår online, bør udbetalingen være øjeblikkelig. Nogle gange kan der gå op til 48 timer. Det afhænger blandt andet af hvor hurtige bookmakeren er til at behandle din udbetalingsanmodning. De bedstebit betting sider i Danmark behandler din anmodning om udbetaling med det samme. 

  iDebit Bookmakere vs VISA Betting Sider  

  iDebit Bookmakere
  Check icon

  Betalingsform uden betalingskonto

  Check icon

  Angiv ikke dine betalingsdata direkte til bookmakeren

  Check icon

  Typisk øjeblikkelig udbetaling

  Check icon

  Sikkerhed med 128-bit kryptering

  vs

  VISA Betting Sider
  Cancel icon

  Udelukkende med betalingskort

  Cancel icon

  Du skal angive dine betalingsdata direkte til bookmakeren

  Cancel icon

  Udbetaling kan tage op til fem arbejdsdage

  Check icon

  Højt sikkerhedsniveau

  iDebit Betting Oplevelser 

  Henriette: “Jeg har boet i Canada i næsten hele mit liv, men foretrækker stadigvæk at læse på dansk. Derfor benyttede jeg Betpack til at finde frem til en god iDebit bookmaker og kan kun rose dem for oplevelsen”. 

  Kristian: “Jeg foretrækker en betalingskonto uden kort og alt det der fis. Så for mig var iDebit en god løsning, og det kan godt være at de trækker lidt gebyrer, men det betaler jeg gerne for den ekstra sikkerhed.”

  Jimmy: “Til at med var jeg lidt skeptisk, og jeg satsede vist kun 50 kr eller noget i den stil. Den var god nok, pengene gik ind på min konto hos iDebit. Det er efterhånden mange måneder siden og alt har kørt som smurt siden da.”

  iDebit Bookmaker Bonus

  Der findes efterhånden mange betting sider. Ikke alene medbit indbetaling og udbetaling, men også andre betalingsmetoder. Vi har i hvert fald vurderet mere end 50 forskellige bookmakere på internettet. De har alle sammen til fælles at de konkurrerer med hinanden med odds bonus. Du som tipster kan i høj grad finde frem til de bedstebit betting sider ved at nærstudere deres betting tilbud. Her er der især tre faktorer, som du bør være opmærksom på. Vi kigger naturligvis på de faktorer nedenfor.

  Kampagnesektion 

  Det virker åbenlyst, men det er langt fra alle bookmakere som har det. De bedstebit betting sider i Danmark og andre lande gør det nemt at finde frem til betting bonus. På den ene side er det nemt direkte på forsiden. Dog bør de også have en decideret kampagnesektion. Ikke alle spillesider har en sektion hvor du kan se de aktuelle tilbud til nye og eksisterende kunder. Det er der dog på de bedste odds sider medbit. 

  Gode Bonustilbud

  Der skal naturligvis også være lækre former for betting bonus på de bedstebit betting sider i Danmark. Når det kommer til online betting, findes der efterhånden mange forskellige bonusser. Nedenfor kan du læse om en række af de mest udbredte tilbud.

  Velkomstbonus På iDebit Betting Sider

  Langt de fleste bookmakere har en indbetalingsbonus på dit første indskud. De bedstebit bookmakere i Danmark giver bonus på ikke alene dit første indskud, men på flere af dine første indbetalinger. Det kan være på dine tre første indskud. På den måde føler du muligvis et mindre pres med dine første indbetalinger i forhold til bonus. Der er også top bookmakere, som giver bonus på helt op til dit fjerde og femte indskud. 

  Gratis Væddemål

  Free bets er nok den mest populære form for odds bonus på internettet. Det er også kendt som gratis væddemål og derfor kan du måske forstå hvorfor det er populært. Her kan du spille gratis på sport enten med eller uden et indbetalingskrav. Der findes blandt andet gratis væddemål uden indbetalingskrav, som naturligvis er ekstra populære. Det samme gælder for de gratis væddemål, som ikke kommer med et omsætningskrav. Denne slags tilbud er sjældne, men bestemt til at finde på de bedstebit betting sider i Danmark. 

  Cash-Back på tabte væddemål

  Det er også i høj grad blevet populært at give tipsters penge tilbage på tabte væddemål. Denne form for bonus er ligeledes kendt som cash-back. Altså at du kan få penge tilbage. Normalt udregnes det i form af nettogevinst eller nettotab. I en bestemt periode udregnes hvor meget du enten har tabt, altså nettotab, eller vundet, hvilket er nettogevinst. Hvis du har lidt et samlet nettotab, vil du få en procentdel cash-back tilbage alt afhængigt af bonusreglerne. Nogle bookmakere giver den samme bonus til alle tipsters. Andre giver en øget cash-back, når du stiger i VIP-programmet, som vi kigger på nedenfor.

  iDebit Betting Sider Med VIP-programmer

  Vi klassificerer stort set altid de bedstebit betting sider i Danmark med VIP-programmer højere end de bookmakere, som ikke har et loyalitetsprogram. Et VIP-program er næsten altid gratis. Derfor er det altid mere fordelagtigt at vælge en bookmaker med et loyalitetsprogram sammenlignet med en odds side, hvor det ikke er tilgængeligt.

  Kender du ikke til konceptet med VIP-programmer siger det nærmest sig selv. Der er tale om loyalitetsprogrammer hvor du kan indtjene point for hver gang du satser en samlet sum på sportsvæddemål. Andre gange kombineres det med casino, hvis bookmakeren også har casino spil. Når du har indsamlet det tilstrækkelige antal point stiger du i niveau. Typisk giver det en bonus.

  VIP-programmet kan også have andre fordele som fx hurtigere udbetaling, prioriteret support, særlige bonusser og events og meget mere. Som sagt kan det også være at du kan få mere i cash-back, når du stiger i niveauet i VIP-programmet hos de bedstebit betting sider i Danmark. 

  Retfærdige Bonusbetingelser

  Nogle betting sider kan måske love guld og grønne skove i forhold til bonus. Her er det altid vigtigt at læse de såkaldte “små bogstaver”. Altså bonusbetingelserne. Nedenfor gennemgår vi nogle af de mest afgørende bonusbetingelser.

  • Tidsfrist: Det er altid vigtigt at have så lang tid som muligt til at opfylde bonusbetingelser, især hvis der er tale om højere gennemspilskrav.

  • Gennemspilskrav: Gå altid efter en odds bonus med så lave gennemspilskrav som muligt.

  • Minimum odds: Det er også en god at gå efter en betting bonus med lave minimumsodds. Standard er normalt på 1.80. De bedstebit betting sider i Danmark sætter minimumsodds på mellem 1.40 og 1.60. 

  • Max bonus: Du skal helst have gode muligheder for at vinde en fin sum penge med din odds bonus. Tjek derfor loftet for eventuel max bonus. 

  • Kvalificerende odds: Det er vigtigt at kigge på hvilke odds, der kvalificerer sig til gennemspilskravet. Du skulle nødigt ende med at spille på en sport blot for at opdage at det væddemål ikke gælder med din betting bonus. 

  • Udelukkede betalingsmetoder: Normalt er iDebit altid inkluderet i odds bonus, men tjek bonusbetingelserne for en god ordens skyld. 

  Mobil Kompatibilitet hos iDebit Bookmakere 

  Sørg også gerne for at spille på sport hos de mobilvenlige iDebit bookmakere. Der skal helst være tale om en mobiloptimeret oplevelse, så du kan danne et klart overblik i din mobile browser. Desuden er det et stort plus, hvis du kan downloade betting apps fra den pågældende bookmaker. Her skal du være opmærksom på om de har en app til iOS, eller til Android, eller begge dele. Det vigtigste er at de har en mobil applikation til den slags mobil du ejer.  

  Alternativer til iDebit Bookmakere 

  Det er blevet tid til at kigge på alternativer til de bedstebit betting sider i Danmark. I og med at iDebit ikke er tilgængeligt i Danmark, er det yderst relevant. Her har vi udvalg fire betalingsmetoder, som er mindst lige så moderne som iDebit, og som du kan bruge fra din bopæl i Danmark.

  Revolut Betting Sider

  En af de betalingsmetoder, som måske minder mest ombit, er Revolut. Her er der tale om en fintech-virksomhed, der delvist er af litauisk og delvist britisk oprindelse. Det er en moderne betalingsform, hvor du kan få et betalingskort udenom din bank. Der er endnu ikke mange Revolut bookmakere i Danmark, men de findes helt bestemt. Desuden findes Revolut på dansk, hvilket også er et stort plus sammenlignet medbit. 

  PayPal Bookmakere

  I forbindelse med PayPal betting sider skal du bruge din bankkonto og/eller dit betalingskort. Alligevel er det et glimrende alternativ tilbit. Blandt andet er PayPal blandt top 150 af verdens største virksomheder målt på omsætning. Desuden findes der efterhånden mange PayPal bookmakere i Danmark med licens fra Spillemyndigheden, hvilket er positivt sammenlignet medbit. I visse tilfælde er PayPal udelukket fra betting bonus, og det kan naturligvis trække ned på den slags odds sider. Som altid kan du veje fordele og ulemper ved at sammenligne diverse bookmakere, og på den måde finde frem til den bedste til dig. 

  Skrill Betting Sider

  PayPal er mindre udbredt i Europa sammenlignet med andre former for e-wallets. I Danmark er der især mange brugere, som benytter Neteller og Skrill. Det gælder især på det seneste hvor det nu er blevet muligt at investere i kryptovaluta som fx Bitcoin via Skrill. Når du anvender Skrill behøver du ikke at angive dine betalingskortoplysninger direkte til bookmakeren. Desuden er der tale om en betalingsmetode, som er udbredt på mange bookmakere med dansk licens. 

  Det skal siges at ligesom med PayPal, kan Skrill til tider være udelukket fra betting bonus. Desuden kan der forekomme gebyrer med indbetaling til din Skrill-konto, alt afhængigt af hvilken slags konto du har. Derfor lader vi det være op til dig at vælge om du foretrækker en Skrill odds side, iDebit bookmaker eller noget helt tredje. 

  Ripple Odds Sider 

  Du kan også spille hos diverse kryptovaluta bookmakere. Her er der efterhånden mange at vælge imellem. Et godt alternativ til de bedstebit bookmakere i Danmark kan være Ripple betting sider. Det er en billigere kryptovaluta sammenlignet fx med Ethereum og Bitcoin. Der er ikke lige så mange Ripple odds sider, men de findes helt bestemt. 

  Her skal du huske på at du altid spiller uden for den Europæiske Union. Det betyder blandt andet at du skal betale skat af eventuelle gevinster. Til gengæld kan du forvente større bonustilbud og mere anonymitet. Derfor kan det måske være et fint alternativ tilbit betting siderne. 

  Samlet iDebit Betting Konklusion

  Det er en smule kompliceret at dække meget om de bedstebit betting sider i Danmark. Denne betalingsform gælder udelukkende til folk med bank og bopæl i Canada. Derfor er det måske en perfekt løsning til udenlandsdanskere i Canada, men den er ikke godkendt af Spillemyndigheden i Danmark. 

  Til gengæld har de et enormt højt sikkerhedsniveau hos iDebit. Det er som at have en bank uden at have betalingskort. Alt foregår online nemt og hurtigt. Måske bliver det spredt ud til resten af verden på et tidspunkt. Indtil nu er det en god løsning til de bosiddende i Canada, som søger en troværdig betalingsmetode til at indbetale og udbetale til og fra bookmakerne.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Findes der iDebit bookmakere i Danmark?

  Der er ikke mange iDebit betting sider i Danmark i og med at det er en canadisk betalingsmetode.

  Hvilken er den bedste iDebit betting side?

  Du kan tjekke vores liste over de bedste iDebit bookmakere på skrivende fod og på den måde finde frem til den betting side, der passer bedst til dig.

  Hvor hurtig er udbetaling hos iDebit bookmakere?

  Normalt er udbetalingen øjeblikkelig med iDebit, men det kommer også an på hvor hurtigt bookmakeren behandler din udbetalingsanmodning.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu