PayForIt Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Passionerede spillere elsker at spille på de bedste PayForIt betting sider i Danmark. Her betaler du via din mobilregning, hvor pengene trækkes nemt og sættes hurtigt ind på din betting konto. På denne side gennemgår vi alt hvad du har brug for at vide om at spille på sport på de bedste PayForIt bookmakere i Danmark.
Hjemmeside
www.payforit.net
Virksomhed
Payforit Inc
Betalingstyper
Cards
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
No

Fordele

 • Du kan indbetale via dit mobilnummer
 • Nem indbetaling via mobilen
 • Du angiver ikke dine bankoplysninger til bookmakeren
 • Du kan indbetale til bookmakeren på farten
 • Øjeblikkelig mulighed for at spille på sport

Ulemper

 • Det er ikke muligt at udbetale gevinster med Payforit
 • Lav indbetalingsgrænse på 30 £ per dag
 • Gælder kun tipsters i Storbritannien
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

De Bedste Betting Sider Med PayForIt 2024

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Hvilke er de bedste bookmakere med PayForIt? Det er spørgsmålet til den helt store million. Heldigvis er du landet på det rette sted til at få svaret. Nedenfor kan du se nogle af de faktorer, som vi tjekker til udelukkende at finde frem til pålidelige online bookmakere med PayForIt. 

  • Sikkerhed i orden: Vi kigger på licens og privatlivspolitikken. Det er det vigtigste punkt for de mest pålidelige bookmakere.

  • Support: At der er mulighed for at chatte med supporten, en stor FAQ-sektion mm.

  • Odds: Stort udvalg af odds med mange betting markeder, live odds, boostede odds og meget mere. 

  • Bonus: Mange bonustilbud med fair bonusbetingelser.

  • Mobilvenligt design: Optimeret design til den mobile browser og eventuel mobil app.

  • Hurtig udbetaling: Øjeblikkelig behandling af udbetalingsanmodninger. 

  • Gebyrfri betaling: At der ikke er ekstra gebyrer for at indbetale og udbetale til og fra bookmakeren. 

  Hvad Er PayForIt?

  PayForIt er et britisk koncept. Her er der tale om en britisk betalingsmetode, hvor tipsters i Storbritannien kan indbetale til bookmakere via deres mobilnummer. Hvis du har et registreret mobilnummer, som hører til et af de understøttede netværk, kan du benytte det som din betalingsmetode hos de bedste PayForIt bookmakere på internettet.

  Nogle af de understøttede netværk er blandt andet Vodafone, 02, EE og Three. Sidstnævnte minder om 3 i Danmark, men det er altså den britiske udgave. Du kan ikke benytte 3 i Danmark hos PayForIt bookmakere, da det er nødvendigt at dit mobilnummer hører til det britiske netværk.  

  Hvordan Fungerer PayForIt?

  Når du betaler via PayForIt trækkes pengene fra din mobilregning. Det fungerer på en af to måder. Hvis du har et månedsabonnement trækkes pengenekte fra det abonnement. Bruger du i stedet taletid vil indbetalingen blive trukket fra din nuværende saldo. Derfor skal du have tilstrækkeligt på dit taletidskort, ellers vil der opstå en fejl med indbetalingen.  

  Kan Jeg Bruge PayForIt i Danmark?

  I princippet kan du godt benytte PayForIt i Danmark. Reglerne fra Spillemyndigheden i Danmark fastsætter at du som tipsters har frie tøjler til at spille på sport hos de nye  bookmakere samt eksisterende betting sider som du vil. 

  De har blot regler for at en betting side ikkekte må henvende sig til det danske publikum, hvis de ikke har dansk licens. Det skal forstås som at hvis siden er oversat til dansk eller du kan betale med DKK. Ligeledes hvis de har dansktalende support, kan det betragtes som værende et fokus på tipsters i Danmark. 

  Alt dette betyder at de bedste PayForIt bookmakere i Danmark sjældent er oversat til dansk. Dog bør det ikke være noget problem, da de fleste danskere er dygtige til at tale engelsk. Det gælder især dem, som nok er mest tilbøjelige til at spille på PayForIt betting sider i og med at du nok bor i Storbritannien, hvis du betaler denne vej igennem. Men ja, du kan godt oprette dig hos de bedste PayForIt betting sider i Danmark fra din bopæl i en dansk by. Spørgsmålet er om du har PayForIt eller kan oprette den betalingsmetode uden at have et britisk mobilnummer. 

  Skal Jeg Betale Skat Af Mine Gevinster?

  Når det kommer til online betting, skal du ikke betale skat af gevinster på spillesider med licens inden for EU. Fx i Danmark, er det selve bookmakerne med dansk licens, som sørger for at betale til Skattefar. Derfor skal du ikke gøre det, når du vinder penge på dine sportsvæddemål hos dem. Ligeledes hvis der er tale om en bookmaker med en anden form for EU-licens, som fx fra Malta Gaming Authority (MGA), skal du heller ikke betale skat af dine gevinster. 

  I forbindelse med betting på de bedste PayForIt betting sider i Danmark skal du normalt betale skat. Det skyldes at Storbritannien ikke længere hører til den Europæiske Union (EU). Dog er vi ikke helt sikre på om der rent faktisk bliver opkrævet skat af dine gevinster på PayForIt bookmakere. Når det kommer til regler for skat i Storbritannien kender vi heller ikke til dem. Sørg derfor for at tjekke om du skal betale skat af eventuelle gevinster på de bedste PayForIt odds sider i Danmark. Hvis det er tilfældet, kan det måske være en god at overveje en anden bookmaker, hvor du kan nyde skattefrie gevinster. Hvem ønsker at betale mere skat end nødvendigt?

  Hvordan Finder Vi Frem Til De Bedste PayForIt Betting Sider i Danmark? 

  Som altid er det vigtigt for os hos Betpack udelukkende at anbefale de mest pålidelige og troværdige bookmakere med PayForIt. Derfor følger vi en proces med fire trin til at vurdere de bedste PayForIt betting sider og at klassificere dem til dig.

  1

  Trin 1: Førstehåndsindtryk

  En side skal imponere os udefra, før vi vælger at oprette en konto. Hvis de har et dårligt design, giver det ingen mening at hverken du eller vi spilder vores tid. Derfor er det første trin at danne et førstehåndsindtryk.

  2

  Trin 2: Opret En Konto

  Hvis de består vores prøve med førstehåndsindtrykket, går vi videre til at oprette en konto. Det skal være nemt og hurtigt at komme igennem denne proces. Vi sørger for at bekræfte kontoen og at indbetale med PayForIt for at vurdere den del.

  3

  Trin 3: Spil På Sport

  For os er det tredje trin nok det sjoveste. Her placerer vi nogle penge på et eller flere væddemål. Det er vigtigt for os at analysere den oplevelse. Ligeledes tjekker vi om udbetalingerne rent faktisk overføres til ens konto.

  4

  Trin 4: Klassificering

  Til sidst samler vi hele vores analyse for at give siden en form for karakter. På den måde kan vi sammenligne den med andre PayForIt bookmakere. Det giver os mulighed for at lave toplister over at skabe de bedste PayForIt betting sider i Danmark, som du kan se på denne side.

  Betting Med PayForIt

  Du skal altid gå efter den bedst mulige oplevelse med at spille på sport på de bedste PayForIt betting sider i Danmark. I denne forbindelse anbefaler vi at tjekke følgende faktorer nedenfor.

  • Betting bonus: Gå altid efter en bookmaker med meget bonus til nye og eksisterende kunder og dertilhørende retfærdige bonusbetingelser for tipsters. 

  • Udvalg af sportsgrene: Jo mere, desto bedre, er reglen for antallet af sportsgrene.

  • Antal betting markeder: Det er også altid en god at vælge en bookmaker med mange betting markeder. 

  • Spil på specials: Hvis du foretrækker at spille på asiatisk handicap odds og lignende, bør du tjekke dine muligheder for at spille på specials. 

  • Konkurrencedygtige odds: Det er naturligvis også vigtigt at der generelt er konkurrencedygtige odds.

  • Boostede odds: Det er et stort plus hvis bookmakeren booster odds for at give dig mulighed for at maksimere gevinster. 

  • Luk vælddemål før tid: Gå gerne efter en bookmaker med cash-out hvor du kan lukke væddemål før tid.

  • Live betting: Det er altid en god at vælge en bookmaker med mange live odds ikke kun på fodbold, eSport og tennis, men også mange andre sportsgrene. 

  • Live streaming af sport: Det er et sjældent syn, men hvis du kan vælge en bookmaker med live streaming af store og små sportsbegivenheder bidrager det til en bedre betting oplevelse. 

  Hvordan Opretter Du Dig Hos PayForIt Bookmakere?

  Du kan meget nemt komme i gang på de bedste PayForIt betting sider i Danmark. Det skyldes at de normalt ikke skal indtaste mange oplysninger. Desuden skal du ikke igennem bekræftelse med MitID ligesom du skal på bookmakere med dansk licens. For at tilmelde dig, skal du blot gøre følgende.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Skaf Et Britisk MobilnummerSkaf Et Britisk Mobilnummer Trin 1

  Skaf Et Britisk Mobilnummer

  PayForIt er kun tilgængeligt for brugere med et mobilnummer på det britiske mobilnetværk. Her skal du have O2, EE, Vodafone eller Three. Derfor er det første trin at skaffe et af disse mobilnumre og at fylde din saldo op, så du kan indbetale til bookmakeren.

  Vælg En PayForIt Bookmaker Trin 2

  Vælg En PayForIt Bookmaker

  I det andet trin, skal du vælge en bookmaker har du kan indbetale med PayForIt. Her på siden giver vi dig en liste over de bedste PayForIt betting sider i Danmark. Der kan du få gode bonustilbud, spille på konkurrencedygtige odds osv. Du skal blot vælge den bookmaker, som passer bedst til dig, og oprette din konto.

  Indbetal Med PayForIt Trin 3

  Indbetal Med PayForIt

  Når du har udfyld tilmeldingsformularen, skal du indbetale med PayForIt. Her skal du gå til betalingssektionen. Der skal du vælge PayForIt som din foretrukne betalingsmetode, indtaste indbetalingsbeløbet og bekræfte indbetalingen. Du skal nok bekræfte din indbetaling med en SMS-besked, som du modtager på din mobil. Husk at opfylde minimumsindbetaling for eventuel velkomstbonus.

  Gå i Gang Med At Spille Trin 4

  Gå i Gang Med At Spille

  I det fjerde trin skal du aktivere din velkomstbonus og derefter kan du gå i gang med at spille. Find frem til din yndlingssport og tjek de kampe, som du kender til. Vælg et eller flere betting markeder, tilføj odds til din kupon og gå i gang med at vædde for ægte penge.

  Personlige Oplysninger Hos PayForIt

  Flere personer vælger en betalingsmetode som PayForIt for at undgå at angive private oplysningerkte til bookmakerne. Når du opretter din konto og indbetaler med PayForIt skal du i den første omgang ikke angive dine betalingskortdata. Det samme gælder for eventuelle bankoplysninger. Dog er det en betalingsmetode, som kun gælder til indskud. Derfor vil du skulle angive dine betalingskortoplysninger, når du forhåbentligt vinder på dine sportsvæddemål. 

  Måske kan det gøre dig usikker, men det er der også en løsning til. Så længe at du altid vælger en troværdig bookmaker med licens, behøver du ikke at bekymre dig for at angive dine betalingsoplysninger til dem. Ligeledes hvis du betaler med fx VISA eller MasterCard er der tale om enorme virksomheder, som har sikkerheden i orden. Derfor bør dette punkt med de personlige oplysninger ikke holde dig væk fra de bedste PayForIt betting sider i Danmark. 

  Hvordan Gennemfører Jeg PayForIt Indbetalinger?

  Det er først og fremmest vigtigt at du har et britisk mobilnummer på et af de understøttede netværk for at indbetale med denne løsning. Når du har dit mobilnummer, kan du gennemføre indbetalingen med følgende trin nedenfor.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til sektionen med indbetaling.

  • Trin 3: Vælg PayForIt som din indbetalingsmetode.

  • Trin 4: Indtast indbetalingsbeløbet.

  • Trin 5: Bekræft indbetalingen hos bookmakeren.

  • Trin 6: Bekræft den SMS, som du modtager på din mobil.

  • Trin 7: Tjek at pengene er gået ind på din bookmaker konto.

  Hvor Hurtig Er Indbetaling Hos PayForIt Bookmakere?

  Normalt går pengene ind med det samme. Hvis du ikke kan se dem på din betting saldo, kan du vente i et kvarter eller lignende. Går de stadigvæk ikke ind, er der ingen grund til at gå i panik. Tjek først din saldo hos PayForIt. Det kan du blandt andet gøre med den mobile app. Måske har du ikke tilstrækkeligt på din saldo, og det kan være årsagen til at indbetalingen ikke er gået ind. Det kan også være at der er opstået en fejl med bekræftelsen. Hvis du stadigvæk ikke kan løse problemet, kan du altid kontakte supporten hos bookmakeren samt eventuelt hos PayForIt.

  Hvordan Udbetaler Jeg Med PayForIt?

  Det er ikke muligt at udbetale via PayForIt. I dette tilfælde vil du typisk vælge betalingskort som fx VISA eller MasterCard, eller en bankoverførsel til din udbetaling. Det er vigtigt at tage højde for, da flere måske bliver tiltrukket af denne betalingsmetode for netop ikke at angive sine betalingskortoplysninger direkte til bookmakeren. Det vil dog være nødvendigt før eller senere med PayForIt. 

  PayForIt Betting vs Apple Pay Bookmakere

  PayForIt Betting
  Check icon

  Online betting uden MitID

  Cancel icon

  Gælder kun i Storbritannien

  Check icon

  Fungerer på alle mobile enheder

  Check icon

  Mobile apps til iOS og Android

  Check icon

  Hurtig indbetaling uden dit betalingskort

  vs

  Apple Pay Bookmakere
  Cancel icon

  Skattefrie gevinster hos bookmaker med dansk licens

  Check icon

  Gælder i mange lande

  Cancel icon

  Fungerer udelukkende på iPhones

  Cancel icon

  Ingen Apple Pay mobil app til Android

  Cancel icon

  Du skal sætte Apple Pay op med dit betalingskort på mobilen

  PayForIt Betting Oplevelser

  Peter: “Jeg har boet i London i mange år. Jeg sætter pris på at en side som Betpack ikke kun fokuserer på danskere i Danmark, men også at give os stof til os udenlandsdanskere. Det har hjulpet mig frem til den bedste PayForIt bookmaker. Tak skal i have.” 

  Morten: “Med bopæl i Wales er jeg egentligt vant til at betale via min mobilregning. Derfor er det fedt at kunne gøre det hos bookmakerne. Pengene trækkes hurtigt og det er helt uden problemer. Derfor jeg kan godt anbefale det.”

  Mette: “En af mødrene på mit barns skole fortalte mig om det her koncept. I begyndelsen var jeg lidt skeptisk, men det gik hurtigt op for mig hvor nemt det er betale til en bookmaker via mobilregningen med PayForIt.”

  Mobil Kompatibilitet Hos PayForIt Bookmakere 

  En af de store fordele ved PayForIt er at der findes mobile apps til såvel Android som iOS.

  Kigger vi på Google Pay Store, kan vi se at den app er blevet downloadet mere end 10.000 gange. Desuden giver det en grafisk af hvordan du kan danne et godt overblik over dit forbrug med denne form for app. Altså kan det måske hjælpe dig med at holde styr på hvor mange penge du satser på sportsvæddemål på internettet. Det kan være at du tænker at det er lidt at den er blevet downloadet 10.000 gange, men husk på at PayForIt udelukkende er tilgængeligt i Storbritannien.

  Noget andet som vi kan fremhæve er betting apps. I og med at PayForIt har gode apps til iOS og Android, er det oplagt at gå efter en bookmaker med en app. Hvis du har en iPhone, bør du gå efter en bookmaker med en iOS betting app. Har du i stedet Android, er det blevet tid til at vælge en PayForIt bookmaker med en Android betting app. Naturligvis kun, hvis du tror at du vil benytte den mobile applikation.

  En app til PayForIt og en applikation til bookmakeren kan gøre din oplevelse med at spille på sport meget nemmere. På den måde kan du direkte tjekke din indbetaling via PayForIt og hurtigt åbne applikationen til dine sportsvæddemål og sende din spillekupon afsted.

  Mange tipsters foretrækker at spille på sport på mobilen nu til dags. Det gælder især med de apps hvor det er muligt at gemme dit yndlingshold eller turnering til favoritter. På den måde skal du ikke søge efter dem, hver gang du ønsker at placere et sportsvæddemål. 

  Der findes også gode PayForIt Betting sider uden mobile applikationer. Her er det vigtigste at de optimerer spillesiden til en spektakulær oplevelse i din mobile browser. Når du finder frem til din foretrukne bookmaker, anbefaler vi altid at tjekke betting siden både på din computer og din mobil, eventuelt også din tablet, før du opretter din konto. Måske føles det som mange ekstra trin, men det er et top tip til at finde frem til de bedste PayForIt betting sider i Danmark. 

  Alternativer til PayForIt Bookmakere

  I og med at PayForIt udelukkende eksisterer i Storbritannien, kan det være en god at overveje alternative betalingsmetoder. Du kan udelukkende anvende denne betalingsmetode, hvis du har bopæl i Storbritannien. Altså er denne side nok mest relevant til de danskere, som bor i London og andre steder i Storbritannien. Er det ikke dit tilfælde, kan du overveje de betalingsmetoder, som vi angiver nedenfor. 

  Apple Pay Betting Sider

  Har du en tilbøjelighed til at betale via din mobil, kan det være at Apple Pay bookmakere er et godt alternativ til PayForIt betting sider. Her betaler du via Apple Pay på din iPhone. Det kræver først at du sætter dit betalingskort op på din mobil. Derefter er det nemt at indbetale via Apple Pay. Denne løsning findes på mange bookmakere med dansk licens, da adskillige danskere har iPhones og benytter Apple Pay. Desuden betyder det at du kan nyde skattefrie gevinster. 

  Dog skal det siges at denne betalingsform stadigvæk overgås af MobilePay i Danmark, som langt flere danskere benytter. Desuden kan du kun indbetale med Apple Pay og du vil altid skulle bruge betalingskortet på bookmakeren, når det kommer til udbetaling. Ellers kan alternativet være bankoverførsel, men det plejer at være langsomt, have høje minimumsgrænser for indbetaling og udbetaling og komme med eventuelle gebyrer. Derfor vil du nok vælge udbetaling til betalingskortet, hvis du indbetaler med Apple Pay. 

  Google Pay Odds Sider

  Hvis du kan lide at betale via din mobilregning, er det måske fordi du kan lide at betale via mobilen. Er det tilfældet, er Google Pay betting sider et oplagt alternativ. Her indbetaler du via Google Pay, som du installerer på din mobil. Det kræver dog at du sætter det op med dit VISA-kort på din mobil. Desuden gælder Google Pay kun til indbetaling. Det vil sige at det måske er bedrekte at vælge VISA, men det er op til dig at vurdere. Sammenlignet med PayForIt betting sider kan Google Pay være bedre, i og med at du kan downloade Google Pay til såvel Android som iOS. Desuden er der mange bookmakere med dansk licens, som har Google Pay. Det betyder blandt andet at du kan nyde skattefrie gevinster. 

  MasterCard Bookmakere

  Du kan ikke udbetale med PayForIt, da det udelukkende er en metode til indbetaling. Derfor er der mange danske tipsters, som direkte vælger MasterCard bookmakere. Hvis du alligevel skal benytte dit MasterCard til udbetaling, kan det måske være nemmere også at anvende det til indbetaling. 

  Dog skal det nævnes at der er nogle betting sider, som udelukker MasterCard fra udbetaling på grund af de interne politikker. Derfor bør du altid tjekke om du kan anvende det både til indbetaling og udbetaling. Ellers kommer du ikke langt med MasterCard bookmakere, da du vil have det samme problem med at du har MasterCard til indbetaling og en anden metode til udbetaling. 

  Der er mange fordele ved MasterCard bookmakere. Blandt andet findes det på stort set alle betting sider med dansk licens. Desuden er det sjældent at MasterCard er udelukket fra bonus. Desuden kan du få MasterCard både via Neteller, EcoPayz og Skrill. Derfor kan det være en glimrende løsning hvis du har et MasterCard via en e-wallet eller din bank. 

  VISA Betting Sider

  Et andet oplagt alternativ er VISA bookmakere. Det gælder især hvis du har et VISA-kort. Modsat MasterCard kan du stort set altid anvende VISA til såvel indbetaling og udbetaling. Det er naturligvis et stort plus. Ligeledes findes VISA på stort set samtlige bookmakere med dansk licens og MGA-licens. Altså kan du nyde skattefrie gevinster og alle fordele på grund af den Europæiske Union. Måske er udbetaling med VISA en lille smule langsom, men i sidste ende plejer der ikke at gå alt for lang tid. 

  PayForIt Betting Konklusion 

  Der er tale om et unikt koncept med indbetaling til bookmakere, som du kun kan nyde i Storbritannien. Det vil sige at de bedste PayForIt betting sider i Danmark udelukkende gælder til udenlandsdanskere med et mobilnummer på det britiske mobilnetværk med et af de understøttede mobilselskaber. Det er en anderledes metode til at indbetale til bookmakere og at komme i gang med dine sportsvæddemål. Husk altid at gå efter de bedste betting sider, da der er mange at vælge imellem. Det er en god at kigge på odds bonus, live chat support, gebyrfrie indbetaling, hurtig udbetaling og andre vigtige faktorer. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvad er PayForIt?

  PayForIt er et betalingssystem med betaling via din mobilregning. Her kan du overføre penge via din mobilregning til bookmakeren.

  Hvor meget kan jeg indbetale til min betting konto med PayForIt?

  Du kan max indbetale 30 pund per dag med PayForIt.

  Hvor hurtig er udbetaling fra PayForIt bookmakere?

  Hvor hurtig din udbetaling er, afhænger af den udbetalingsmetode, som du vælger. Du kan ikke udbetale med PayForIt og derfor skal du mange gange vælge enten udbetaling til dit betalingskort eller bankoverførsel.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8.2
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu