Bitcoin Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Flere og flere danske tipsters foretrækker at spille på sport på Bitcoin betting sider. Her er der tale om udenlandske bookmakere, hvor du kan nyde en mere anonym spiloplevelse. Du kan spille med Bitcoin på flere forskellige odds sider. Nogle spillesider er naturligvis bedre end andre. Gå gerne efter Bitcoin bookmakere med hurtige udbetalinger, mange sportsgrene, mobilvenligt design og mange bonusser
Hjemmeside
bitcoin.org
Virksomhed
Bitcoin
Betalingstyper
Cryptocurrency
Indbetal
øjeblikkelig
Udbetal
øjeblikkelig

Fordele

 • Spil uden MitID
 • Gavmilde med betting bonus
 • Lynhurtig udbetaling
 • Sikker Blockhain-teknologi
 • Mobilvenligt design med betting på mobilen

Ulemper

 • Ingen licens fra Spillemyndigheden
 • Mere krævende bonusbetingelser
 • Mere svingende værdi end Bitcoin
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste Betting Sider Som Accepterer Bitcoin

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Der er mange gode betting sider med Bitcoin, men hvilke er de bedste? Det kommer an på flere forskellige faktorer. Her hos Betpack finder vi frem til nettets bedste Bitcoin bookmakere. Det gør vi ved at analysere forskellige faktorer, som du kan se nedenfor.  

  Brugervenligt Design

  Det er vigtigt at spillesiden kommer i et brugervenligt design. Når det kommer til spil på amerikansk fodbold og andre sportsgrene, skal det være nemt at danne et overblik over odds. Ligeledes skal det være nemt at kunne placere en spilkupon osv. 

  Hurtig Udbetaling

  Nogle spillesider med Bitcoin tilbyder øjeblikkelig udbetaling, og det er naturligvis meget positivt. Andre gange udføres udbetalingen inden for 24 eller 48 timer. De bedste spillesider har en klar oversigt over udbetalingstider, gebyrer, minimum, maksimum, osv. 

  Stort Spiludvalg

  De bedste Bitcoin bookmakere har et stort udvalg af spil på sport. Det gælder blandt andet med udvalg af sportsgrene med tennis, amerikansk fodbold, basketball, ishockey, hestevæddeløb og mange andre. 

  Desuden bør de individuelle sportsgrene have mange kampe. De bedste bookmakere har kampe både fra populære ligaer og mindre turneringer. I hver enkelt kamp er der typisk mange betting markeder. Desuden er de hurtigt ude med odds. Tjek derfor udvalget af sportsgrene, betting markeder osv. før du opretter din konto.  

  Bitcoin Bookmakere i Danmark

  Det er endnu ikke muligt at spille med Bitcoin på betting sider i Danmark. Spillemyndigheden i Danmark har endnu ikke godkendt Bitcoin som betalingsmetode. Måske kommer det på et tidspunkt, men på skrivende fod er det ikke muligt. 

  Derfor er det altid udenlandske bookmakere. Du har frie tøjler til at spille lige hvor du har lyst fra din bopæl i Danmark. Kun de spillesider, som ikke overholder den danske lovgivning, bliver blokerede af Spillemyndigheden. Det gælder i de tilfælde hvor de direkte markedsfører sig til danske tipsters. Enten ved at tilbyde DKK, dansktalende support eller at siden er oversat til dansk.

  Derfor er Bitcoin bookmakere sjældent oversat til dansk. I stedet kan du typisk spille på mange forskellige andre sprog. Fx kan det være engelsk, men der kan også være polsk, spansk, tysk, fransk og mange andre sprog. De fleste danskere har det fint med at spille på engelsk, men det er naturligvis vigtigt at vide.

  Hvad Er Bitcoin og Hvordan Virker Det? 

  Bitcoin er verdens mest berømte kryptovaluta. Selve navnet består af to dele ”Bit” og ”Coin”, som altså er en bitmønt. Den blev opfundet i 2008 af en ukendt person eller en gruppe af personer, som gik kunder navnet Satoshi Nakamoto. Året efter oplevede verden den første Bitcoin-transaktion i januar 2009.

  Den dag i dag er Bitcoin lovlig i syv ud af verdens top 10 verdensøkonomier. Nogle økonomier går imod Bitcoin, mens nogle delvist bandlyser det. På den anden side er der flere lande, som begynder at tillade Bitcoin-transaktioner. Derfor kan du benytte Bitcoin til at shoppe på nettet, spille på sport, investering og andre formål. 

  Netop investering er det, som de fleste personer bruger Bitcoin til. Den svinger utroligt meget i værdi. Nogle personer har været heldige og har slået til i begyndelsen. Det har ført til store fortjenester på salg af Bitcoin. 

  Andre vælger denne kryptovaluta som en sikker betalingsmetode. Bitcoin er skabt på Blockchain. Det kan oversættes til blokkæde på dansk. Der er tale om en kæde af transaktioner, som ikke kan redigeres fordi de er i en kæde med hinanden. Desuden kan en forretning eller virksomhed ikke se dine personlige oplysninger, når du betaler med Bitcoin. De kan blot se transaktionsnummeret. Derfor er der nogle personer, som foretrækker at spille med Bitcoin fremfor fx Neteller, VISA eller andre mere traditionelle betalingsmetoder.

  Hvordan Finder Vi Frem Til De Bedste Bitcoin Bookmakere? 

  Det er vigtigt for os at du får en god oplevelse, og vi går højt op i at beskytte vores omdømme. Derfor anbefaler vi kun toppen af poppen med Bitcoin bookmakere på nettet. Vi bruger bestemte trin til at finde frem til de bedste Bitcoin odds sider på nettet. Dem kan du se nedenfor. 

  1

  Udvælgelse af Bitcoin bookmakere

  Først kigger vi på hvilke betting sider, der tilbyder Bitcoin. På den måde indsnævrer vi til de udenlandske bookmakere, som tilbyder denne form for kryptovaluta til indbetaling og udbetaling.

  2

  Analysering af bookmakeren

  Når vi har indsnævret til spillesider, som tilbyder Bitcoin, analyserer vi de forskellige betting sider én efter én. Vi kigger på designet af siden, antallet af sportsgrene, udvalget af betting markeder, muligheder for support osv.

  3

  Oprettelse af konto

  I det tredje trin opretter vi en konto. Den er god nok. Vi opretter rent faktisk en konto for at tjekke oplevelsen på indersiden. Det vil sige at vi analyserer tilmeldingen og eventuel velkomstbonus, hvis det er relevant.

  4

  Indbetal med Bitcoin og spil

  I det tredje trin indbetaler vi med Bitcoin og går i gang med at spille. Vi tjekker hvor nemt det er at betale med Bitcoin, hvor hurtigt det går, om der er gebyrer osv. Derefter bruger de vi de indbetalte penge til at spille på sport og gennemgår den proces. Til sidst har vi en samlet analyse, som vi benytter til at klassificere de bedste Bitcoin bookmakere.

  Betting Med Bitcoin

  Hvilken sport kan du spille på med Bitcoin? Generelt kan du spille på de samme sportsgrene, som du kan spille på hos standard odds sider. Altså eSport, basketball, fodbold, håndbold, golf, tennis og mange andre sportsgrene. 

  Det foregår normalt på den samme måde, som når du spiller med fx DKK. På de fleste spillesider kan du danne et overblik over pre-match eller live odds. Der vælger du en kamp og tilføjer et eller flere odds til din spillekupon. Når du har sammensat din kupon, kan du indtaste din indsats. På de bedste betting sider kan du se de potentielle udfald med den indsats. Når du er tilfreds med din spillekupon, kan du placere og bekræfte den. 

  Odds Med Bitcoin 

  Du kan ikke spille med Bitcoin på danske bookmakere med licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Det er endnu ikke tilladt. Desuden er det heller ikke tilladt inden for den Europæiske Union. Derfor er du altid udenfor Danmark og EU. 

  Typisk er det en bookmaker med Curacao-licens eller en anden form for udenlandsk licens. I og med at det er udenlandske bookmakere, skal du være opmærksom på hvordan odds udregnes. Om det er fraktionelle, decimaler, amerikanske eller noget helt andet. Det kan du typisk selv personalisere på de bedste betting sider, og det er blot vigtigt at være opmærksom på. 

  Hvordan Kan Du Oprette Dig Hos Bitcoin Bookmakere?

  Du kan normalt meget hurtigt komme i gang med at spille på betting sider med Bitcoin. Denne slags bookmakere er altid udenfor den Europæiske Union. Derfor skal du typisk ikke indtaste så mange oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Du skal heller ikke bekræfte din konto med MitID. Nedenfor kan du se tilmeldingens fire trin.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg En Bookmaker Trin 1

  Vælg En Bookmaker

  Først skal du vælge hvor du ønsker at spille på sport. Du behøver ikke at gå i gang med den helt store jagt. På denne spilleside linker vi dig til de bedste betting sider.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Når du har valgt din foretrukne spilleside, skal du oprette din konto. Denne slags spillesider kræver normalt ikke mange personlige data, og du skal ikke verificere med MitID.

  Overfør Din Indbetaling Trin 3

  Overfør Din Indbetaling

  Når du har oprettet din konto, skal du overføre dit første indskud. Her skal du vælge Bitcoin, hvis du foretrækker at indbetale med denne kryptovaluta. Indtast det beløb, som du ønsker at overføre, og husk at opfylde eventuel minimumsindbetaling for velkomstbonus.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  Til sidst venter det bedste med at spille på sport. Husk at spille på kvalificerende væddemål, hvis du spiller med velkomstbonus. Det kan du altid læse i bonusbetingelserne for velkomsttilbuddet.

  Anonym Spiloplevelse

  At spille hos en Bitcoin bookmaker kan ofte føles som en mere anonym spiloplevelse. Det skyldes at du normalt ikke skal indtaste mange personlige data i forbindelse med tilmeldingen. Mange gange skal du kun indtaste din e-mailadresse, vælge ønsket valuta og adgangskode og derefter gå i gang med at spille.

  Dog skal det siges at du måske kan blive anmodet om flere data senere hen. Nogle betting sider kræver det under alle omstændigheder. Visse spillesider kræver først bopælsadresse og andre dokumenter, når du har vundet mere end et bestemt beløb. Det kan du altid tjekke under vilkår og betingelser. Hvis det er vigtigt for dig at angive så få data som muligt, kan du læse vilkår og betingelser, før du tilmelder dig. 

  Bitcoin Bookmakere Uden MitID

  Det er ikke nødvendigt at verificere din identitet med MitID, når du spiller hos en bookmaker med Bitcoin. Denne slags spillesider har ikke licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Det er kun spillesider med licens fra Spillemyndigheden i Danmark, som kræver at du verificerer din identitet med MitID inden for 30 dage for din oprettelse. MitID hed tidligere NemID, og det skiftede over til MitID i oktober 2022.

  Det er en klar fordel for flere danske tipsters. Mens MitID kan være et ekstra sikkerhedselement, er der nogle personer, som synes at det er irriterende at skulle logge ind med MitID hver evig eneste gang. Det skal du ikke hos krypto bookmakere. Ikke alene gør det tilmeldingen hurtigere, men måske giver det dig også en mere brugervenlig oplevelse. 

  Betting Sider Med Bitcoin Uden ROFUS

  Når du spiller på betting sider med Bitcoin, kan du også spille uden om ROFUS. Det er Registret For Frivilligt Udelukkede Spillere. ROFUS er udelukkende forbundet med Spillemyndigheden i Danmark, og derfor er det ikke forbundet med Bitcoin bookmakere. Det betyder at du kan spille uden om ROFUS, når du spiller på sport hos en betting side med Bitcoin. Naturligvis er det vigtigt at være påpasselig, og altid spille ansvarligt uanset hvilken bookmaker du spiller hos.

  Hvordan Indbetaler Du Med Bitcoin Indbetalinger?

  Du skal først og fremmest købe Bitcoin, før du kan bruge denne kryptovaluta til at spille på sport. Det er en af de mest omfattende processer med indbetaling i begyndelsen. Når du først har en Bitcoin wallet og Bitcoin, bør det ikke tage mange minutter at gennemføre indbetalingen. Det gør du som angivet nedenfor.

  • Opret en konto på en Bitcoin handelsplatform. 

  • Overfør penge til din Bitcoin handelsplatform.

  • Køb Bitcoin. 

  •  Log ind hos din Bitcoin bookmaker.

  • Vælg indbetalingssektionen. 

  • Vælg Bitcoin. 

  • Indtast det beløb du ønsker at overføre.

  • Gennemfør transaktionen. 

  Hvordan Kan Du Lave Bitcoin Udbetalinger?

  Det er i princippet simpelt at lave Bitcoin udbetalinger fra bookmakeren, når du først har oprettet din konto og valgt denne kryptovaluta til indbetaling. Normalt har du automatisk den samme udbetalingsmetode som din foretrukne indbetalingsmetode. Derfor skal du gøre som nedenfor for at gennemføre udbetalingen. 

  • Log ind hos din Bitcoin bookmaker.

  • Vælg udbetalingssektionen.

  • Bekræft at du har valgt Bitcoin som din udbetalingsmetode.

  • Indtast det beløb du ønsker at udbetale.

  • Bekræft transaktionen. 

  Bitcoin vs Ethereum Bookmakere

  Verdens to største kryptovalutaer er Bitcoin og Ethereum. Derfor er det passende at sammenligne netop de to, hvis du er i tvivl om hvad du foretrækker. Det gør vi nedenfor.

  Bitcoin
  Check icon

  Mere berømt end Ethereum

  Check icon

  Mere udbredt blandt bookmakere

  Cancel icon

  En Bitcoin koster over 110.000 DKK

  Cancel icon

  Bitcoin har et begrænset antal mininger

  Check icon

  Flere personer har Bitcoin

  Check icon

  Til tiders specifik Bitcoin bonus

  vs

  Ethereum
  Cancel icon

  Mindre berømt end Bitcoin

  Cancel icon

  Mindre udbredt end Bitcoin hos bookmakere

  Check icon

  En Ethereum koster under 10.000 DKK

  Check icon

  Ethereum har et uendeligt antal mininger

  Cancel icon

  Færre personer har Ethereum

  Cancel icon

  Sjældent specifik Ethereum bonus

  Bitcoin Betting Erfaringer 

  Henrik: “Jeg kan godt lide at spille på sport med Bitcoin fordi jeg føler at det er mere sikkert. Når jeg spiller på odds, ønsker jeg ikke at de kender til alle mine personlige oplysninger. Derfor er det super at kunne spille med en anonym spiloplevelse som denne.”

  Jonas: “Jeg orker ikke al den kontrol, der er i Danmark med MitID, registrering af bopæl, ROFUS og alt det der er. Derfor har jeg ikke noget imod at betale lidt mere skat for at få en mere fortrolig oplevelse. Så jeg kan anbefale at spille på sport med Bitcoin, hvis du søger det samme.”

  Katrine: “Kryptovaluta bookmakere tilbyder normalt mere bonus, flere sportsgrene, hurtig udbetaling og ting som måske ikke er tilgængelige på danske betting sider. Det er i hvert fald den konklusion, som jeg er kommet frem til. Derfor er jeg glad for at spille på håndbold med Bitcoin.”

  Sikkerhed På Bitcoin Betting Sider

  Det er helt naturligt at spørge ind til sikkerhed og tryghed hos Bitcoin bookmakere. Her er det vigtigt at tjekke hvilken licens de har. Selv når de ikke har licens fra Spillemyndigheden i Danmark, kan de have licens fra en anden instans. Faktisk er det meget vigtigt. Desuden kan du læse fortrolighedspolitikken for kryptering af personlige data. Det gode ved Bitcoin bookmakere er betalingsmetoden i sig selv med Bitcoin, som er kendt for det høje sikkerhedsniveau. 

  Mobil Kompatibilitet Hos Bitcoin Bookmakere

  En Bitcoin bookmaker er typisk en moderne spilleside, som kommer i et mobilvenligt design. Der plejer at være tale om platforme, som specifikt er designet til at levere en god oplevelse på mobilen. 

  Her skal det blandt andet være nemt at indbetale, udbetale og naturligvis at spille på sport som fx tennis. Desuden kan det være brugbart at kunne gemme odds til favoritter og lignende. Måske kan du tjekke statistik eller sportsnyheder, og det er også et stort plus.

  Måske foretrækker du en bookmaker, som har en betting app. Her bør du tænke på dit foretrukne styresystem. Måske har du en Android-telefon. I dette tilfælde er det smart at gå efter en Android betting side. Hvis du i stedet er fan af Apple, bør du i stedet kigge på iOS betting sider. Typisk har en mobilvenlig betting side med en app begge dele, men i visse tilfælde har de kun én af de to ting. Hvis du meget gerne vil spille hos en bookmaker med din foretrukne app, kan det altså være en god at tjekke om Bitcoin betting siden har en app, før du opretter din konto. 

  Bitcoin Betting Bonusser

  Curacao-spillesider og andre Bitcoin bookmakere er kendt for at være meget gavmilde med betting bonus. Der kan være mange forskellige odds bonusser, som enten erkte forbundet med kryptovaluta bonus eller som er standard tilbud. Vi kigger lidt på de forskellige tilbud nedenfor.

  Kryptovaluta Bonus

  Der findes i visse tilfælde specifik kryptovaluta bonus eller Bitcoin bonus på betting sider. Her får du udelukkende bonus, hvis du betaler med Bitcoin eller andre tilgængelige kryptovalutaer på siden. Mange gange har en bookmaker ikke kun Bitcoin, men også andre kryptovalutaer som fx Ripple, Dogecoin, Tether, Tron og andre kryptovalutaer. 

  Velkomstbonus Til Nye Medlemmer

  Mange bookmakere har odds bonus til nye medlemmer. Typisk er det en bonus på dit første indskud. Her matcher de normalt din første indbetaling med en bestemt procentdel op til et loft. Det kan også være at du får et free bet, eller noget andet. I sidste ende kommer det an på bookmakeren.

  Gratis Væddemål

  Mange Bitcoin bookmakere giver også gratis væddemål til såvel nye som eksisterende kunder. De kan hedde gratis væddemål, free bets, risikofrie væddemål eller andet lignende. Der kan være forskellige betingelser. Nogle gange skal du først bruge dine egne penge, og se hvad der sker. Andre gange får du et decideret risikofrit væddemål uden at skulle indbetale Det hedder også et free bet uden indskud

  Cash-Back

  Der er også flere forskellige bookmakere, som giver cash-back til eksisterende kunder. Her kan du få penge tilbage på tabte gevinster. Det kan variere i procentdel alt afhængigt af spillesiden. Mange Curacao-bookmakere giver større og større procentdel med deres VIP-programmer, som du kan læse mere om nedenfor.  

  VIP-Bonus

  Der også mange Bitcoin bookmakere med VIP-programmer. Her indtjener du point, når du spiller på sport. Typisk er der 10 eller flere niveauer. Mange gange får du bonus for at stige i niveau. Andre gange er der fordele som fx højere udbetalingsgrænser, hurtigere udbetalingstid, eksklusive bonustilbud osv. 

  Alternativer Til Bitcoin Bookmakere

  Der er også andre betting sider, som er alternativer til Bitcoin bookmakere. Her er der forskellige betalingsmetoder, og det handler om at du skal analysere den valgmulighed, der passer bedst til dig. Det gør du typisk ved at kigge på eventuelle gebyrer, minimum for indbetaling, minimumsudbetaling, overførselshastighed osv. Nedenfor kigger vi på en række alternativer.  

  Andre Kryptovalutaer

  Du kan naturligvis også tjekke andre kryptovalutaer end Bitcoin. Faktisk er der normalt flere forskellige valutaer hos kryptovaluta bookmakere. Typisk kan du vælge imellem Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether og andre populære kryptovaluta. Analyser gerne de forskellige valgmuligheder en efter en og vurder på den måde hvilken du foretrækker at betale med. Denne betalingsmetode er ligesom Bitcoin udelukkende tilgængelig hos udenlandske bookmakere uden dansk licens. 

  Betalingskort

  Der er også mere traditionelle betalingsmetoder, som fx betalingskort. Her er der flere forskellige valgmuligheder som fx VISA og MasterCard. Denne betalingsmetode findes både hos danske og udenlandske bookmakere. Derfor kan det være en fordel at du fx kan nyde skattefrie gevinster, når du spiller på danske betting sider med fx VISA og du har bopæl i Danmark. 

  Betalingskort er lidt langsommere end kryptovaluta. Til gengæld er det nemmere at forstå hvad du betaler fordi du betaler med fx DKK eller EUR, som du sikkert kender mere til end med Bitcoin. Derfor handler det om at sammenligne betalingskort og kryptovalutaer for at finde frem til det, som du foretrækker.

  e-Wallets

  En tættere mellemløsning mellem traditionelt og kryptovaluta, kan være e-wallets. Her er der mange forskellige at vælge imellem. PayPal er helt bestemt den mest populære. I norden er såvel Neteller som Skrill også populære. 

  Med denne løsning har du også en konto hos en tredjepart og du angiver ikke dine betalingsoplysninger direkte til bookmakeren. Derfor kan det måske føles mere sikkert. Modsat Bitcoin er e-wallets tilgængelige både hos danske og udenlandske bookmakere. Desuden er de også kendte for at være lynhurtige med indbetalinger og udbetalinger. Nogle gange kan de være udelukket fra betting bonus, og det er naturligvis vigtigt at være opmærksom på.

  Mobil Betaling

  Til sidst er det også interessant at sammenligne Bitcoin med mobil betaling. Det er muligvis sammen med kryptovaluta blandt de betalingsmetoder, som er ved at blive mest populære på betting siderne. På udenlandske spillesider med europæisk licens kan du typisk betale med ApplePay. Nogle gange har de Google Pay. På de bedste danske bookmakere har de MobilePay, som mange danskere elsker. 

  Der er normalt tale om lynhurtige indbetalinger uden gebyrer. Det som trækker mest ned ved mobil betaling er at fx ApplePay kun kan bruges på mobilen og ikke desktop, og at det kun fungerer med iOS. Desuden er det vigtigt at vide at de fleste mobile betalinger kun gælder til indbetaling og ikke til udbetalinger af eventuelle gevinster. 

  Samlet Konklusion Om Bitcoin Bookmakere

  Der er mange gode betting sider med Bitcoin-betaling. De er altid uden for Danmark og den Europæiske Union. Mange gange er der tale om bookmakere med gavmilde betting bonusser, mange sportsgrene at spille på, mobilvenligt design osv. Naturligvis er der Bitcoin bookmakere, som er bedre end andre. Du kan blandt andet klikke videre til en række spillesider, som vi anbefaler her på siden. Dem har vi gennemtestet fra den ene ende til den anden. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvilken Er Den Bedste Bitcoin Bookmaker?

  Det kommer lidt an på smag og behag. Der er forskellige elementer, som du kan tjekke som fx bonus, udvalg af odds, mobilvenligt design osv.

  Kan Jeg Få Hos Bonus På Bitcoin Betting Sider?

  Ja, de fleste Bitcoin bookmakere giver bonus til både nye og eksisterende kunder. Det kan være indbetalingsbonus, indbetalingsfri bonus, free bets osv.

  Findes Der Danske Bitcoin Bookmakere?

  Nej, der er endnu ikke betting sider med dansk licens og Bitcoin. Det skyldes at Spillemyndigheden ikke tillader betaling med Bitcoin. Derfor er det altid udenlandske bookmakere uden dansk licens. De er sjældent oversat til dansk, men findes ofte på engelsk.

  Har Bitcoin Betting Sider Andre Kryptovalutaer?

  Ja, normalt kan du betale med Ethereum, Litecoin, Bitcoin, eller andre kryptovalutaer.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 DKK
  Velkomstbonus
  Spil Nu