Klarna Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Flere og flere danskere vælger at spille på en eller flere Klarna betting sider i Danmark. Det er en moderne betalingsløsning, som gør at du ikke behøver at angive dine betalingsoplysninger direkte til spillesiden. Desuden er der tale om en mobilvenlig betalingsmetode, som giver dig et klart overblik over dit spilbudget, hvis du lærer at bruge den. Men hvad giver Klarna bookmakere egentligt? Det kigger vi på nedenfor hvor vi gennemgår alt hvad du har brug for at vide om odds sider med den svenske betalingsmetode.
Hjemmeside
klarna.com
Virksomhed
Klarna Bank AB
Betalingstyper
Cards
Indbetal
øjeblikkelig
Udbetal
øjeblikkelig

Fordele

 • Oversat til dansk og tilgængelig i Danmark
 • Over to millioner transaktioner hver dag
 • Brugbar Klarna app til iOS og Android
 • Angiv ikke dine data direkte til bookmakeren
 • Sjældent udelukket fra betting bonus

Ulemper

 • Ikke en dansk virksomhed
 • Manglende konkret information om Klarna betting
 • Ikke tilgængelig hos mange danske bookmakere
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Bedste Betting Sider Som Accepterer Klarna 

  Der er efterhånden en del sider, som accepterer den svenske betalingsmetode. Derfor handler det ikke blot om at finde frem til en Klarna betting side. Det handler om at finde frem til den bedste bookmaker. Heldigvis behøver du ikke at lede selv.

  Her hos Betpack arbejder vi konstant på at finde frem til de bedste bookmakere. Vi tjekker generelt både nye og eksisterende odds sider. I forbindelse med den proces og analyse, finder vi frem til top Klarna bookmakere. Den information benytter vi til at klassificere de bedste Klarna betting sider, som er åbne for spillere i Danmark. 

  Hvad er Klarna og Hvordan Virker Det?

  Klarna er ikke en e-wallet. Det er heller ikke en bank. Man kan sige at det er mere eller mindre end mellemting. Der er ingen tvivl om at det er en af de hurtigst voksende betalingsløsninger. Dede op så sent som i 2005. I 2014 slog de sig sammen med SOFORT. Spoler vi tiden frem til i dag er det en stor virksomhed med over 5000 medarbejdere og mere end to millioner transaktioner hver dag. 

  Det er en online betalingsløsning. Du kan vælge at downloade deres app til iOS eller Android, alt efter hvad du har. Det er også muligt at logge ind direkte i din browser. Her kan du samle alle dine fakturaer og betalinger på et sted. Det gælder både med betting og andre former for forbrug. Netop dette er en af de største fordele ved at benytte Klarna til online betting. På den måde kan du nemmere holde styr på dit spilbudget og de penge, som du bruger på sportsvæddemål.

  Hvordan Finder Vi De Bedste Klarna Bookmakere?

  Her hos Betpack gennemsøger vi nettet for de bedste bookmakere, som accepterer indbetaling og udbetaling med Klarna. Det gør vi med en omfattende proces, som vi kan resumere til fire trin nedenfor.

  1

  Find En Klarna Bookmaker

  Først og fremmest finder vi frem til en Klarna betting side. Det er ikke altid at en bookmaker har Klarna, og til netop denne analyse er det vigtigt at de har denne betalingsmetode.

  2

  Førstehåndsindtryk af Bookmakeren

  Dernæst danner vi et førstehåndsindtryk af betting siden. Det gør vi før vi opretter en konto. Her handler det om hvor nemt det er at finde frem til ting, farverne på siden, den tilgængelige information om Klarna osv.

  3

  Oprettelse af Konto

  I det tredje trin opretter vi en konto. Her tilmelder vi os for at se hvor nemt det er at oprette en konto. Vi gennemfører det første indskud med Klarna og ser hvordan det går, og prøver at spille på sport på siden.

  4

  Klassificering Af Bookmakeren

  Til sidst kommer vi nærmest med det vigtigste for dig. Altså en klassificering af de bedste Klarna bookmakere på nettet, så du får hjælp på vej til hvor du kan spille på sport.

  Betting med Klarna

  Denne side handler naturligvis om at spille hos bookmakere med penge, og det kan du gøre på Klarna betting sider. Normalt tilbydes der de samme sportsgrene på spillesider med Klarna, Neteller, MasterCard og mange andre.

  Det betyder at de især har spil på fodbold, som er den mest populære sport med odds. I hvert fald i Europa. Kigger vi på USA er de måske mere til amerikansk fodbold, basketball og ishockey. Der findes også yderst moderne Klarna bookmakere med spil på virtuel sport. Det er et nyere koncept, hvor du spiller på virtuelle udgaver af traditionelle sportsgrene som fx fodbold, cykling, volleyball, golf osv. I sidste ende handler det måske ikke om hvad der er mest populært, men mere hvad du er mest til. 

  Klarna Bookmakere Med Mange Betting Markeder 

  Ikke alene er det vigtigt at de har mange sportsgrene, men også et godt udvalg af betting markeder. Derfor kan du analysere begivenheder, før du opretter en konto. De bedste bookmakere angiver et talkte på spillesiden på begivenheden. Det anbefaler at de har en bred vifte af betting markeder. Især med fodbold er det positivt, når der er flere hundrede betting markeder på Champions League, VM osv. 

  Betting og Live Streaming Med Klarna

  Det er sjældent at de har det, men det er ikke umuligt. Der er en række bookmakere med Klarna, som live streamer sport. Det kan du tjekke på forhånd, før du opretter din konto. Ikke alene bør du tjekke udvalget af live streaming, men også betingelserne for at opnå adgang. Desuden bør du være opmærksom på at streaming af sport kan variere fra et land til et andet. 

  Det kommer gerne an på fx Tv-rettigheder. Derfor kan det være at en Klarna odds side tilbyder live streaming af sport, men at du ikke har ret til at se den sportsbegivenhed hos dem. I de tilfælde plejer du dog nemt at kunne se sporten i dansk Tv. 

  Hvordan Tilmelder Du Dig Hos Klarna Bookmakere?

  Du skal i princippet igennem den samme proces med tilmelding hos en Klarna bookmaker sammenlignet med andre betting sider. Generelt er processen nærmest altid den samme. Du skal vælge en side og oprette en konto. Det kan du læse om i de fire trin nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, Penge
  Vælg Din Klarna Bookmaker Trin 1

  Vælg Din Klarna Bookmaker

  Først og fremmest skal du vælge hvilken Klarna betting side du ønsker at spille hos. Du behøver ikke at lede selv. Her på siden anbefaler vi en række anerkendte Klarna odds sider, som vi har analyseret fra den ene ende til den anden.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  I trin nummer to skal du oprette din konto. Normalt skal du klikke på Tilmeld eller lignende, hvis siden er på dansk. Er der tale om en udenlandsk bookmaker, vil det være Sign Up eller lignende. Der skal du indtaste dine personlige oplysninger og gå videre til betaling.

  Overfør Et Indskud Med Klarna Trin 3

  Overfør Et Indskud Med Klarna

  I det tredje trin skal du gennemføre din indbetaling med Klarna. Typisk bliver du videresendt til en side, hvor du vælger din foretrukne betalingsmetode. Er det ikke tilfældet, skal du gå ind i betalingssektionen. Indtast hvor mange penge du ønsker at overføre og bekræft overførslen.

  Bekræft Med MitID Trin 4

  Bekræft Med MitID

  Hvis det er en dansk bookmaker, skal du altid verificere din identitet med MitID. Du har 30 dage til at gøre det. Ellers skal de lukke din konto. Derfor anbefaler vi altid at du gør det med det samme, når du opretter din konto hos en Klarna bookmaker.

  Klarna Betting Uden Gebyrer

  En af de bedste ting ved betting med Klarna er at de ikke opkræver voldsomt mange gebyrer. Der er ikke gebyrer, når du benytter Klarna app’en, betaler med det samme eller inden for 30 dage. Til gengæld kan der være gebyrer i forbindelse med månedlig finansiering og du/eller når du benytter muligheden for at udskyde fristen for betaling.

  Hvordan Laver Jeg Klarna Indbetalinger? 

  Du skal først og fremmest have en konto hos Klarna for at kunne overføre penge til en bookmaker. Det er nemt og hurtigt. Desuden er det en troværdighed virksomhed med hovedkontor i Stockholm i Sverige. Derfor kan du sagtens bruge dem til at indbetale hos bookmakeren. Her skal du gøre følgende.

  • Trin 1: Vælg din foretrukne Klarna bookmaker.

  • Trin 2: Opret din konto.

  • Trin 3: Vælg Klarna som betalingsmetode.

  • Trin 4: Vælg dit første indskud, og husk at opfylde minimumsindbetaling, hvis der er en velkomstbonus.

  • Trin 5: Bekræft din konto med MitID, hvis det er en dansk bookmaker.

  • Trin 6: Gå i gang med at spille.

  Når det kommer til indbetaling, er det først og fremmest det første indskud, der har flest trin. Efter at du har oprettet din konto, og valg Klarna som din foretrukne indbetalingsmetode, bør det være valgt som standard til dine fremtidige indbetalinger. Ovenfor kan du se at du skal huske at bekræfte din konto med MitID. Det gælder udelukkende, hvis du spiller hos en bookmaker med dansk licens.

  Hvordan Laver Jeg Klarna Udbetalinger? 

  Hvis det er nemt at lave Klarna indbetalinger, er udbetalingerne endnu nemmere. Det skyldes at de fleste online bookmakere automatisk kræver at du har den samme betalingsmetode til indbetalinger og udbetalinger. Så længe at det er muligt, og det er det med Klarna. Derfor skal du normalt gøre følgende for at modtage udbetalinger.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til udbetalingssektionen.

  • Trin 3: Bekræft at du har Klarna til udbetaling.

  • Trin 4: Indbetal ønsket udbetaling.

  • Trin 5: Bekræft din udbetalingsanmodning.

  Klarna vs Neteller Bookmakere

  Klarna er et interessant koncept, som nærmest hverken er en bank eller en e-wallet. Det er en voksende betalingsløsning. Derfor er der klart mange fordele ved at overføre penge til bookmakeren via Klarna. Er det dog bedre end Neteller? Det analyserer vi nedenfor.

  Klarna
  Check icon

  Sjældent udelukket fra betting bonus

  Check icon

  Over 5000 medarbejdere

  Check icon

  App med over 800.000 bedømmelser i App Store

  Cancel icon

  På færre danske bookmakere

  Check icon

  Gik sammen med SOFORT i 2014

  vs

  Neteller
  Cancel icon

  Mange gange udelukket fra odds bonus

  Cancel icon

  Ca. 440 medarbejdere

  Cancel icon

  App med under 500 vurderinger i App Store

  Check icon

  Mere udbredt hos danske bookmakere

  Check icon

  Hører til den samme virksomhed som Skrill og PaySafeCard

  Klarna Bedømmelser

  Mette U. ”Jeg bruger generelt Klarna på nettet og har gjort det i et par år. Det hjælper mig med at holde styr på min økonomi. Derfor faldt det mig helt naturligt at spille på sport med Klarna”.

  Peter E. ”Ærlig talt var jeg skeptisk i begyndelsen. Jeg kender ingen som bruger Klarna, eller i hvert fald før. Nu hvor jeg har haft en god oplevelse med dem og indbetalinger til diverse bookmakere, har jeg anbefalet dem til mine venner og familie”.

  Christian S. ”Det er både ja og nej for mig. Jeg synes ikke at det er en betalingsmetode, som er til at råbe højt hurra for. Altså det går da OK, men det er ikke fordi at det er noget spektakulært”.

  Lars A. ”Jeg kan godt lide at de har en rigtig god app til iPhones. Så kan jeg nemt indbetale til bookmakeren, og tjekke overførslen med min app uden at skulle åbne forskellige vinduer på min computer.”

  Ansvarligt Spil Med Klarna Betting

  En af de største fordele ved at benytte Klarna til indbetaling og udbetaling hos bookmakere, er dine muligheder for at danne et klart overblik over dit forbrug. Det deles op i forskellige former for grafik, og du kan også filtrere. 

  På den måde kan du nemt se hvor mange penge du har overført med Klarna til en bookmaker i løbet af fx en måned. Når du kombinerer det med andre værktøjer som fx grænser til indbetaling, tab eller lignende, kan du nemt få en oplevelse med ansvarligt spil. Dermed sørger du for at have et sundt og godt forhold til at spille på sport.

  Mobil Kompatibilitet Hos Klarna Bookmakere

  Nogle betalingsmetoder er mere mobilvenlige end andre. Klarna er bestemt en drøm til mobilen. De er blevet vurderet 850.000 gange i App Store af Apple, og nej det er ikke en tastefejl. Mest af alt er det imponerende at selv med alle de bedømmelser står de til næsten fem ud af fem stjerner i App Store. 

  Du kan også downloade Klarna app’en til Android i Google Play Store. Her har de fået over 500.000 bedømmelser. På skrivende fod står de til 4,5 ud af fem stjerner, da vi skrev denne anmeldelse.

  Et er naturligvis apps og noget andet er selve bookmakeren. Dog er de fleste Klarna bookmakere mobilvenlige. Det skyldes at de netop har moderne betalingsløsninger som fx den svenske betalingsudbyder. Derfor kan du ofte støde på mobilvenlige odds sider, hvor du nemt kan spille på sport med din tablet eller mobil. I visse tilfælde har de endda en Android app eller en iOS-app. Hvis det er meget vigtigt for dig at du kan downloade en bookmaker app med Klarna-betaling, bør du tjekke det på forhånd, før du opretter din konto.  

  Betting Bonus Hos Klarna Bookmakere

  Ofte kan du få odds bonus på spillesider med Klarna. Det skyldes at der generelt er meget konkurrence på spillemarkedet i Danmark. Derfor er der flere bookmakere, som giver bonus. Det betyder at en odds side, som ikke har gode bonustilbud, typisk taber kunderne til konkurrenterne.

  Alt dette kan du nyde gavn af med alt fra velkomstbonus til bonus til eksisterende kunder. Når det kommer til odds bonus hos Klarna bookmakere, er der normalt meget at vælge imellem.

  Det kan fx være indbetalingsmetode. Typisk matches dit indskud med Klarna med en bestemt procentdel op til et loft af et beløb. Andre gange kan det være et gratis væddemål. Det kan både være med indbetaling eller andre gange et free bet uden indbetalingskrav. 

  Du kan også få cash-back hos mange bookmakere. Det er et koncept, som især er begyndt at sprede sig i løbet af de seneste år. Her får du penge tilbage på tabte indsatser. Naturligvis ikke alle pengene. Ofte er det et sted mellem fem og 15-20 procent. Det kommer an på spillesiden. 

  De bedste Klarna bookmakere giver dig et klart overblik over odds bonusserne i kampagnesektionen. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og top bookmakere plejer ikke at overfalde dig med e-mails. I stedet sender de dig kun det vigtigste. 

  Sikkerhed Hos Klarna Bookmakere 

  Der er et enormt fokus på sikkerhed på spillesiden. Du kan læse om databeskyttelse, køberbeskyttelse og andre tryghedsfaktorer direkte hos Klarna. Desuden anbefales det altid at spille på en spilleside med en form for licens. Hvor det hører til i verden, er i princippet ikke det vigtigste. 

  Her beslutter du om du foretrækker en odds side med dansk licens, MGA-licens inden for Europa, Curacao-licens uden for Europa osv. Det vigtigste er at de har en form for licens og at en tredjepart kontrollerer at der er tale om fair udbetalinger, betingelser for odds osv.

  Alternativer til Klarna Betting Sider 

  Der er naturligvis alternativer til Klarna bookmakere. Dog skal det nævnes at mange betting sider ikke kun har en, men flere forskellige betalingsmetoder. Når det er sagt gennemgår vi fire alternativer til Klarna bookmakere nedenfor.

  Mobil Betaling Bookmakere 

  Der er tale om en svensk virksomhed, og altså ikke et dansk foretagende. Hvis du foretrækker at benytte en dansk betalingsløsning, er der ikke overraskende få valgmuligheder på internettet. Danmark er et lille land, og bliver ofte overskygget af internationale betalingsudbydere.

  Dog er der løsninger som fx mobil betaling i form af MobilePay, som er begyndt at blive populært hos bookmakere. Det gælder især de danske bookmakere. På udenlandske betting sider har de ikke altid MobilePay. Igen skyldes det at de har et mindre fokus på lille Danmark. Desuden gælder MobilePay kun til indbetaling, og ikke til udbetaling. Der vil du stort set altid have bankoverførsel eller betalingskort som automatisk udbetaling.

  Du kan også vælge andre mobile bookmakere med mobile betalingsudbydere. Her er ApplePay nummer to i rækken, når det kommer til popularitet i Danmark. Flere danskere har også Google Pay. Det gælder især, hvis de går efter Android betting apps. Ligesom med MobilePay, kan du kun benytte ApplePay til indbetaling. Desuden fungerer det udelukkende på iPhone. Alt dette er vigtigt at have med i dine overvejelser.

  Bitcoin Bookmakere

  Der findes en række kryptovaluta bookmakere på internettet. Blandt de mest populære er Bitcoin, som er den mest berømte kryptovaluta. Mens de fleste Klarna bookmakere er inden for EU, er Bitcoin, Ethereum, Litecoin bookmakere og lignende altid uden for EU.

  Det er vigtigt at vide, da du stort set altid skal betale skat af eventuelle gevinster. Mange gange er det på omkring fyrre procent. Det kan man sige er en del, i og med at du kan nyde skattefrie gevinster hos danske bookmakere og på betting sider med en anden form for europæisk licens.   

  Dog kan kryptovaluta bookmakere byde på andre fordele. Som fx plejer de at være mere gavmilde med betting bonus. I mange tilfælde er der også tale om en mere anonym spiloplevelse. Derfor handler det i sidste ende om at analysere det, som passer bedst til dig.

  VISA Betting Sider

  Du kan også vælge at betale med VISA, når du skal nyde online betting. Det kan du hos stort set samtlige bookmakere. Først og fremmest er det en tryg valgmulighed, som mange forbrugere allerede benytter til anden form for online shopping. Desuden er det en anerkendt virksomhed, som har eksisteret i mere end 50 år.

  Når du betaler med VISA, skal du altid angive dine betalingsoplysninger direkte til spillesiden. Det kan være både en fordel og en ulempe, alt afhængigt af hvordan du ser på det. Fx kan det være en fordel, da du ikke skal igennem et ekstra trin til indbetaling og udbetaling. Nogle personer kan føle at det er en ulempe, da du skal angive dine betalingsoplysninger direkte til platformen. 

  VISA i sig selv arbejder i høj grad på sikkerheden. De har omfattende sikkerhedspolitikker og procedurer, som bidrager til en tryg oplevelse. Desuden anvender de diverse former for kryptering, som hjælper med at beskytte dine følsomme data. Når det kommer til VISA, er denne betalingsform stort set altid inkluderet i tilbud med odds bonus.

  Skrill Bookmakere 

  Klarna minder i høj grad om at være en e-wallet uden at være det. Du kan også betale med diverse e-wallets hos bookmakere. I Norden er især Skrill en populær valgmulighed. Her kan du ligesom med Klarna nyde at du ikke behøver at angive dine betalingsoplysninger direkte til spillesiden. Det kan gøre at du føler dig mere tryg ved at gennemføre indbetalinger og udbetalinger. 

  Dog skal du vide at mange gange er Skrill, Neteller og PaySafeCard for den sags skyld udelukkede fra odds bonusser. Det skyldes at bookmakerne skal betale gebyrer for overførsler den vej, og derfor ekskluderer de dem fra bonus. Hvis du meget gerne vil betale med en e-wallet, bør du altså tjekke bonusbetingelserne en ekstra god gang. 

  Samlet Klarna Betting Konklusion

  Samlet set er Klarna betting sider mindre udbredte sammenlignet med andre bookmakere. Det skyldes måske at danskerne har mere tendens til at betale med Neteller, MobilePay, VISA osv. 

  Dog kan du sagtens spille på odds sider med Klarna fra din bopæl i Danmark. Det er der allerede flere danske tipsters, som vælger at gøre. Her nyder de gerne mobilvenlige spillesider, som går perfekt i spænd med Klarna som også har apps til både iOS og Android. 

  Normalt kan du altid få betting bonus, når du betaler med Klarna. Det er naturligvis altid vigtigt at tjekke. Desuden bør du se om de har en betting app, dine foretrukne sportsgrene, betting markeder og lignende, før du opretter en konto. Ligeledes kommer de bedste bookmakere i et brugervenligt design med nem oprettelse. Heldigvis behøver du ikke at lede selv, da vi har klassificeret de bedste Klarna bookmakere til danskerne.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Er Klarna en dansk betalingsmetode?

  Nej, der er tale om et svensk foretagende med hovedkontor i Stockholm. Til gengæld findes deres side på dansk, hvilket er yderst positivt.

  Er det sikkert at betale med Klarna hos bookmakere?

  Ja, det er en troværdig betalingsmetode. Der gennemføres mere end to millioner transaktioner med Klarna hver dag og det siger en del.

  Kan jeg få odds bonus, når jeg betaler med Klarna?

  I de fleste tilfælde er betalingsmetoden inkluderet i forhold til betting bonus, men det er naturligvis altid vigtigt at læse bonusbetingelserne.

  Hvad skal jeg gøre når jeg har problemer med min Klarna-betaling?

  Tjek om problemet er hos bookmakeren eller om det er hos Klarna. Hvis det er betalingsudbyderen, kan du nemt kontakte chatten alle ugens dage mellem klokken 9.00 og 17.00.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 DKK
  Velkomstbonus
  Spil Nu