WebMoney Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

De bedste WebMoney bookmakere i Danmark er blandt de bedste steder i verden til at spille på sport, hvis du søger en simpel, hurtig og sikker betalingsmetode. På denne side gennemgår vi alt hvad du har brug for at vide om de førende betting sider, som accepterer WebMoney. Vi guider dig igennem hvad det vil sige at spille med betting bonus, hvilken form for sport du kan spille på, og hvilke er de andre afgørende faktorer for at du får en god oplevelse med at spille på sportsvæddemål.
Hjemmeside
www.wmtransfer.com
Virksomhed
Webmoney
Betalingstyper
Cards
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
op til 3 dage

Fordele

 • Gælder både til indbetaling og udbetaling
 • Lang historik tilbage til 1998
 • Du kan købe kryptovaluta med WebMoney
 • Sikre transaktioner med en pålidelig virksomhed
 • Hurtig indbetaling og udbetaling

Ulemper

 • Findes ikke på alle danske betting sider
 • Du betaler ikke med DKK
 • Ikke tilgængelig på dansk
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

Bedste WebMoney Betting Sider i Danmark

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Det vigtigste for dig at vide hvordan du finder frem til de bedste WebMoney bookmakere i Danmark. Den gode nyhed er at vi hos Betpack går højt op i netop at finde pålidelige og troværdige betting sider til dig. Nedenfor kan du se nogle af de elementer, som vi analyserer i forbindelse med vores vurderinger af WebMoney bookmakere.

  • Sikkerhed & licens: Det første punkt er altid sikkerheden og licens fra en anerkendt instans. Derfor kigger vi på hvilken licens de har. Vi læser også privatlivspolitikken, cookie-politikken samt vilkår og betingelser for at analysere dette punkt.

  • Bonus: Det er også vigtigt at kigge på bonustilbud, da det ofte er dette punkt, som gør en bookmaker bedre end en anden. Derfor kigger vi på design af kampagnesektionen, antal af bonustilbud, betingelser for bonus osv. 

  • Brugervenligt design: Naturligvis er det også at de har et godt intuitivt og brugervenligt design. Det skal være nemt at sammensætte en spillekupon, spille på odds og meget mere.

  • Venlig support: Hos de bedste betting sider er det nemt at få hjælp. Først og fremmest skal der være en god FAQ-sektion med svar på de ofte stillede spørgsmål. Desuden bør der være en tilgængelig live chat, som har åbent døgnet rundt. Den live chat skal være tilgængelig, selv når du ikke er logget ind.

  • Mobilvenligt design: Det skal også være en god betting oplevelse, når du spiller på sport fra din mobil. Derfor tjekker vi oplevelsen med at spille på sport med en smartphone og en tablet. Hos Betpack tjekker vi alt ned til den mindste detalje, så vi udelukkende anbefaler de bedste bookmakere. 

  Hvad Er WebMoney?

  WebMoney er et online betalingssystem, som i høj grad minder om e-wallets som fx PayPal, Skrill og Neteller. Det helede op i Rusland i 1998. Siden da har det udvidet sig til mange lande. Derfor kan du som dansker også benytte de bedste WebMoney betting sider i Danmark. På den måde kan du overføre penge via WebMoney til bookmakeren og blandt andet ikke angive dine betalingsoplysninger direkte til betting siden. 

  Hvordan Fungerer WebMoney?

  Med WebMoney kan du opbevare dine penge på deres e-wallet. Ligeledes kan du investere i kryptovaluta. Uanset hvilken form for valuta du benytter, skal du først besøge den officielle hjemmeside med WebMoney. Der kan du oprette din konto direkte i din webbrowser. Du kan også vælge at downloade deres mobile app og oprette en konto den vej igennem. Derefter kan du overføre dine penge til din WebMoney-konto. Du kan indbetale til WebMoney via bankoverførsel, betalingskort samt internationale pengeoverførsler som fx Western Union og MoneyGram. 

  Invester i Kryptovaluta med WebMoney

  Et andet plus ved WebMoney er at du kan benytte det til at købe kryptovaluta. Der findes ikke kryptovaluta bookmakere med dansk licens. Du kan heller ikke finde betting sider med europæisk licens, som tilbyder kryptovaluta betaling. Men der kan være bookmakere med WebMoney, og det kan altså være en smutvej til at betale med kryptovaluta. Du kan købe Tether, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin med WebMoney. Måske vil de udvide tjenesten i fremtiden, men på skrivende fod kan du altså benytte den til at investere i nogle af de mest populære kryptovalutaer i verden. 

  Hvordan Finder Vi Frem Til De Bedste WebMoney Bookmakere?

  Vi har en gennemtestet proces til at finde frem til de bedste WebMoney betting sider i Danmark. I denne proces følger vi fire trin til at analysere alle de mest vigtige aspekter ved en bookmaker. Du kan læse om de fire trin nedenfor. 

  1

  Trin 1: Kig På Bookmakeren

  I det første trin kaster vi blikket på betting siden. Vi kigger på designet af siden, udvalget af odds, bonustilbud, live chat support og andre elementer, som ikke må fejl, når det kommer til den bedste bookmaker.

  2

  Trin 2: Registrering Hos Bookmakeren

  Hvis bookmakeren giver os et godt førstehåndsindtryk, går vi videre til at oprette en konto. I stedet for at læse om tilmeldingen, går vi videre til at registrere en konto. Det er vigtigt for os at det er nemt og hurtigt at oprette en konto, så det tjekker vi.

  3

  Trin 3: Indbetaling Med WebMoney

  I det tredje trin tester vi hvor nemt det er at indbetale med WebMoney. Vi tjekker også eventuel aktivering af velkomstbonus, og hvor hurtig indbetalingen er. Derudover spiller vi på sport og udbetale gevinster fra de sportsvæddemål.

  4

  Trin 4: Klassificering af Bookmakeren

  Det fjerde og sidste trin er hvor vi klassificerer bookmakeren. Her tager vi den samlede anmeldelse og sammenligner den med andre betting sider. Vi vurderer løbende de bedste betting sider. På den måde har vi altid en aktuel liste af de bedste WebMoney bookmakere i Danmark.

  Betting Med WebMoney

  Der er flere afgørende faktorer, når det kommer til at spille på volleyball og anden sport på de bedste WebMoney betting sider i Danmark. I denne sektion fremhæver vi de områder, som du bør analysere, når du finder frem til den bookmaker, der passer bedst til dig.

  Gå Efter De Rette Sportsgrene

  Det virker meget åbenlyst, men der er mange faktorer, når det kommer til de tilgængelige sportsgrene. Blandt andet er det altid anbefalet at de har mange sportsgrene. Måske er du vild med at spille på amerikansk fodbold i dag, men det kan være at du ønsker at spille på golf i fremtiden. Det kan ingen vide, og tommelfingerreglen er jo mere, desto bedre. Det gælder især hvis de har et loyalitetsprogram med bonus, hvor du stiger i niveau. Der ønsker du nødigt at skulle forfra på en ny bookmaker i fremtiden. 

  De Mere Unikke Sportsgrene

  Det kan også anbefales at tjekke om der er tale om en nytænkende bookmaker. Her tænker vi blandt andet på de bookmakere, som går det ekstra skridt ved at have spil på specials. Det er en kategori, som ofte bliver overset. Hvis du elsker at spille på politiske valg, sangkonkurrencer og prisuddelinger, kan du tjekke om de har en specials kategori. 

  Ligeledes kan du se om de har virtuel betting. Det er en nyere form for online betting, hvor du spiller på virtuelle kampe. Her har de taget traditionel sport som fx hestevæddeløb, gjort dem til en slags computerspil, og oprettet muligheder for at du kan vædde på den slags sport. 

  Fokus På Dansk Sport

  Med de bedste WebMoney Bookmakere i Danmark, er der tale om betting sider, der primært har fokus på udenlandsk sport, da de sjældent er af dansk oprindelse. Hvis du er vild med at spille på håndbold, fodbold, ishockey og anden sport i Danmark, bør du tjekke deres udvalg af betting på den slags turneringer. Kig derfor på om de har odds på Superligaen, Metalligaen osv. 

  Live Streaming af Sport

  Mange tipsters er vilde med de bedste WebMoney bookmakere i Danmark, som live streamer sport. Det gælder især med live streaming af fodbold fra de bedste ligaer. Desuden er det populært at live streame tennis, hestevædeløb og andre voldsomt populære sportsgrene. Det er langt fra alle bookmakere, der live streamer sport. Hos de bedste WebMoney betting sider i Danmark er det altså tilgængeligt. Normalt skal du opfylde nogle betingelser for at kunne live streame sport. Naturligvis skal du have en konto hos den online bookmaker. Det skal også nævnes at på grund af Tv-rettigheder kan det variere hvilken live streaming du kan se fra din bopæl. Dog bør du have mulighed for at live streame fx eSport, som typisk sættes ind hos bookmakeren med et plug-in fra Twitch. 

  Hvordan Opretter Du Dig Hos WebMoney Bookmakere?

  Det bør ikke tage mange minutter at oprette en konto hos WebMoney. Især på de udenlandske betting sider uden dansk licens, hvor du ikke skal bekræfte dig med MitID, tager det ikke mange minutter at komme i gang. Nedenfor kan du læse om tilmeldingen trin-for-trin.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Åben Din Konto Hos WebMoney Trin 1

  Åben Din Konto Hos WebMoney

  Først skal du oprette en konto hos WebMoney, før du kan benytte den til indbetaling hos bookmakeren. Gå derfor til WebMoney hjemmesiden eller download deres app og opret din konto hos dem.

  Vælg En Bookmaker Med WebMoney Trin 2

  Vælg En Bookmaker Med WebMoney

  I det andet trin kan du vælge en betting side, som tillader betaling med WebMoney. Du kan klikke dig videre til flere odds sider med WebMoney her fra siden og på den måde finde frem til den bookmaker, der passer bedst til dig.

  Indbetal Med WebMoney Trin 3

  Indbetal Med WebMoney

  I det tredje trin skal du oprette din konto, bekræfte tilmeldingen og gennemføre dit første indskud. Husk at opfylde eventuel minimumsindbetaling for velkomstbonus, hvis du skal gennemføre en kvalificerende indbetaling for at modtage bonus.

  Sats På Sport Trin 4

  Sats På Sport

  Til sidst kommer det sjoveste med at du kan gå i gang med at spille på sport. Analyser dine forskellige valgmuligheder og sats på sport. Husk at der kan være eventuelle minimum odds, som du skal tage højde for, hvis du spiller med velkomstbonus.

  WebMoney Bookmakere Uden MitID

  De fleste WebMoney betting sider er uden dansk licens. Det skyldes at WebMoney ikke er særlig udbredt på det danske spillemarked. Dette punkt betyder også at du ikke behøver at verificere din identitet med MitID. Mange danske tipsters foretrækker WebMoney bookmakere ene og alene af denne årsag. Dog husker vi dig på at du altid bør vælge en bookmaker inden for den Europæiske Union, så du ikke skal betale skat af eventuelle gevinster. Hvis de ikke har dansk licens, så se om de har maltesisk MGA-licens fra Malta Gaming Authority, estisk licens eller noget lignende.

  Hvordan Indbetaler Du Med WebMoney?

  Det er utroligt nemt at indbetale penge til de bedste WebMoney online bookmakere i Danmark. Hvis du endnu ikke har en konto hos WebMoney, kan du processen fra det første trin nedenfor. Har du allerede en konto, kan du springe de første trin over.

  • Trin 1: Besøg WebMoney.

  • Trin 2: Opret din konto hos WebMoney.

  • Trin 3: Overfør penge til din saldo hos WebMoney.

  • Trin 4: Gå til bookmakeren.

  • Trin 5: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 6: Gå til betalingssektionen.

  • Trin 7: Vælg indbetaling.

  • Trin 8: Vælg WebMoney som din foretrukne indbetalingsmetode.

  • Trin 9: Indtast dit indbetalingsbeløb.

  • Trin 10: Bekræft indbetalingen.

  • Trin 11: Tjek at pengene er gået ind på din konto.   

  Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Der Opstår En Fejl Med Indbetalingen?

  Normalt er der ikke nogen problemer med indbetalinger via WebMoney til bookmakeren. Det bør overføres med det samme helt uden problemer. Hvis du ikke kan se pengene gå ind på din bookmaker konto, kan du først og fremmest vente i nogle minutter, for at se om de går ind på din konto. Har du ventet i en time eller længere tid, kan vi anbefale at tale med supporten hos bookmakeren. Hvis de ikke kan hjælpe dig, vil de bede dig om at kontakte WebMoney. 

  Hvordan Udbetaler Du Med WebMoney? 

  Når du først har indbetalt med WebMoney, bør det ikke tage særlig lang tid at udbetale. Det skyldes at du allerede har tilknyttet din WebMoney-konto til bookmakeren. Derfor skal du ikke igennem alle de første trin som med indbetalingen, som vi har gennemgået ovenfor.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til sektionen med betaling.

  • Trin 3: Vælg udbetaling.

  • Trin 4: Bekræft WebMoney som udbetaling.

  • Trin 5: Indtast beløb til udbetaling.

  • Trin 6: Bekræft udbetalingen.

  • Trin 7: Tjek at udbetalingen tikker ind på din konto hos WebMoney. 

  Hvor Hurtig Er Udbetaling Hos WebMoney Bookmakere?

  Officielt set går der op til 48 til 72 timer med udbetaling hos de bedste WebMoney betting sider i Danmark. I praksis plejer det dog at være øjeblikkeligt. Dog afhænger det også af hvor hurtig bookmakeren er til at godkende din anmodning om udbetaling. De bedste WebMoney bookmakere i Danmark bekræfter din udbetalingsanmodning øjeblikkeligt. 

  WebMoney Bookmakere Vs Neteller Betting Sider 

  WebMoney Bookmakere
  Check icon

  Køb kryptovaluta med WebMoney

  Cancel icon

  Findes på fem sprog

  Cancel icon

  Mindre udbredt på det danske spillemarked

  Check icon

  Udenlandske bookmakere er mere gavmilde med bonus

  Check icon

  Sport betting uden MitID

  vs

  Neteller Betting Sider
  Check icon

  Køb kryptovaluta med Neteller

  Check icon

  Findes på mere end 10 sprog

  Check icon

  Mere udbredt på det danske spillemarked

  Cancel icon

  Til tider udelukket fra betting bonus

  Cancel icon

  Du skal logge ind med MitID hver gang

  WebMoney Betting Oplevelser

  Søren: “Jeg kendte til WebMoney lang tid før alle de andre kom ind i billedet. For mig er det blot vigtigt at det kører perfekt og det gør det. Jeg kan især anbefale deres app til iPhones, som jeg bruger meget.”

  Mette: “For mig er WebMoney en god virksomhed på grund af deres ry og historik. De har eksisteret i lang tid og jeg har aldrig hørt noget dårligt om dem. Derfor bruger jeg dem i forbindelse med online betting og det fungerer helt fint.”

  Torben: “Altså, det der med Rusland, det er jeg ikke så glad for, men jeg har haft min konto hos dem i så lang tid og jeg har også investeret i Bitcoin med dem. Så jeg er lidt splittet, men altså med overførsler af penge fungerer det helt fint.”

  Mobil Kompatibilitet Hos WebMoney Bookmakere

  Der findes en WebMoney app til såvel iOS som Android. Altså kan du hurtigt danne et overblik over din e-wallet direkte på din mobil. Hvis du er typen, som foretrækker at bruge mobilen til indbetaling, udbetaling samt at spille på sport, er det vigtigt at du vælger en mobilvenlig bookmaker.

  Gå efter de bedste WebMoney betting sider i Danmark, som kommer i et mobilvenligt design. Det kan sagtens være tilstrækkeligt med at de har optimeret designet til din mobile browser. Altså at siden tilpasser sig til din skærm på din mobil, så du ikke får ondt i hovedet af at prøve at placere sportsvæddemål på din mobil. 

  Ikke alle betting sider har en mobil applikation, men de bedste WebMoney bookmakere i Danmark kommer også med mobile apps. Hvis de har en app, betyder det typisk at der en app til såvel iOS som til Android. Her er det vigtigste at du kan downloade en app til dit styresystem som fx en Android betting app, hvis du har sådan en slags mobil. En betting app kan byde på mange fordele. Blandt andet at din session kan holdes åben og at du ikke behøver at logge ind hver gang. Hvis den ikke holdes åben, kan du normalt hurtigt logge ind med dit fingeraftryk og/eller ansigtsgodkendelse. 

  Som sagt er det langt fra alle bookmakere, som kommer med en betting app. Hvis det er meget vigtigt at de har sådan en, bør du specifikt gå efter de bedste WebMoney odds sider med mobile apps til iOS og Android.

  Alternativer Til WebMoney Bookmakere 

  WebMoney er ikke en særlig udbredt betalingsmetode i Europa. Derfor kan det være at du måske foretrækker en anden form for betalingsmetode, hvis du ikke har adgang til en god WebMoney bookmaker. Der er heldigvis mange andre gode e-wallets i Danmark samt resten af Europa. Nedenfor gennemgår vi nogle af dem. 

  Neteller Betting Sider

  Hvis du overvejer WebMoney, kan det være at du foretrækker e-wallets. WebMoney er mindre udbredt på det danske og europæiske spillemarked. I den modsatte boldgade finder vi Neteller. Det er en af de mest populære e-wallets især i Norden. Derfor er Neteller bookmakere generelt populære blandt de danske tipsters. Ligesom med WebMoney er det positivt at du ikke angiver dine betalingskortoplysninger direkte til bookmakeren. Ligeledes er det en af de hurtigste løsninger til indbetaling og udbetaling hos bookmakere nu til dags.

  Det skal siges at der er nogle bookmakere, som vælger at udelukke Neteller fra betting bonus. Dog er det ikke alle sammen. Hvis du foretrækker at indbetale og udbetale med Neteller, kan du derfor specifikt gå efter bookmakerne, som inkluderer dem i bonustilbud. 

  PayPal Bookmakere

  En anden populær e-wallet ikke kun i Danmark, men i hele verden er PayPal. Der er nok tale om verdens mest berømte e-wallet. Derfor er der generelt mange PayPal betting sider både i Danmark, Europa og andre steder i verden. Du har mange valgmuligheder. Det betyder blandt andet at du kan forvente en høj kvalitet. Desuden kan du nyde skattefrie gevinster, hvis du spiller på PayPal betting sider med dansk licens.

  Ligesom med WebMoney behøver du ikke at angive dine betalingsoplysninger direkte til bookmakeren. Før i tiden var der måske en del gebyrer med PayPal. Nu til dags opkræver de ikke gebyrer af forbrugerne. Derfor kan du snildt overveje PayPal betting sider som et godt alternativ til WebMoney. 

  Skrill Betting Sider

  Du kan også spille på sport på de bedste Skrill betting sider. De hører til PaySafe Group ligesom Neteller. Måske foretrækker du Skrill. Ligesom med WebMoney kan du investere i kryptovaluta med Skrill. Desuden kan du oprette et kort med MasterCard i stedet for at have det igennem din bank. En e-wallet som Skrill byder på lignende fordele som med WebMoney. 

  Blandt andet skal du ikke angive dine betalingsoplysninger direkte til bookmakeren. Desuden er det en af de hurtigste løsninger til indbetaling og udbetaling sammenlignet med betalingskort som fx VISA. Dog er der en klar ulempe med at Skrill til tider kan være udelukket fra betting bonus. Desuden kan det også trække ned at der kan være gebyrer forbundet med overførsler fra din bank til Skrill. Som altid er det vigtigste at du analyserer hvilken slags online bookmaker, der passer bedst til dine behov.   

  PaySafeCard Bookmakere

  Du kan også betale via e-wallet hos de bedste PaySafeCard betting sider. Her er der både tale om en e-wallet og et elektronisk gavekort. Den elektroniske voucher er glimrende, hvis du søger en fysisk løsning hvor du kan købe et form for gavekort og benytte det til indbetaling hos bookmakeren. Dog gælder det kun til indbetaling og ikke til udbetaling. Ofte vil du have bankoverførsel eller betalingskort som din udbetalingsmetode alt afhængigt af hvad du vælger.

  Der findes nu også PaySafe e-wallet, som i høj grad minder om Neteller og Skrill. Det skyldes at de hører til den samme virksomhed med PaySafeGroup. Hvis du har læst om Neteller og Skrill ovenfor, kender du allerede til fordelene med anonymitet og hurtige overførsler. Så længe at du vælger en PaySafeCard betting side hvor betalingsmetoden er inkluderet i betting bonustilbud, vil det sikkert passe godt til dig. 

  Samlet WebMoney Betting Konklusion

  Vi kan konkludere at WebMoney er en interessant løsning, hvis du søger en e-wallet, som ikke hører til PaySafe Group eller som ikke er PayPal. Der er ikke altid mange e-wallets hos bookmakerne, og WebMoney er mindre udbredt, men nogle af de bedste spillesider giver dig mulighed for at indbetale og udbetale hurtigt via WebMoney. Det er gratis at oprette en WebMoney-konto, og når du har overført penge til den, vil du hurtigt kunne oprette en konto hos en bookmaker. 

  Husk på at de bedste WebMoney betting sider i Danmark har et godt udvalg af odds, lækre bonustilbud, retfærdige bonusbetingelser, et mobilvenligt design og meget mere. Du kan netop klikke dig videre til top bookmakere med WebMoney indbetaling og udbetaling lige fra denne side. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvilken er den bedste WebMoney bookmaker i Danmark?

  Der er mange gode betting sider, hvor du kan indbetale og udbetale med WebMoney. Her på denne side kan du klikke dig videre til de bedste odds sider med WebMoney.

  Hvor hurtig er WebMoney udbetaling hos bookmakerne?

  Det minder i høj grad om en e-wallet. Typisk er udbetalingen øjeblikkelig, men der kan også nogle gange gå op til 48 timer på arbejdsdage. Normalt udbetales pengene med det samme.

  Kan jeg få betting bonus hos WebMoney bookmakere?

  Ja, stort set alle odds sider med WebMoney giver dig bonus som tak for oprettelse. Det er også kendt som velkomstbonus. Mange gange er der også bonus til eksisterende kunder med reload bonus, gratis væddemål osv.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  Playbet.io
  9.5
  Bedømmelse
  Gratis Spil På 25% op til 100 USDT
  Velkomstbonus
  Spil Nu