Håndbold Betting Sider i Danmark

Håndbold kan med rette nævnes som værende én af danmarks absolutte nationalsportsgrene. Særligt i udlandet er vi kendte for at kunne give den gas på håndboldbanen - både i herreligaer og i dameligaerne. Vi er det land i verden der har 4. flest guldmedaljer i VM, og håndbold tiltrækker millioner af seere hver gang der er en turnering. Men hvilke betting sider bør man gå efter, hvis man gerne vil bette på håndbold?

Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre
Gift icon
Fjerde Indbetalingsbonus 200% Jagt op til 1500 USDT
Glimrende Bedømmelse:
9.5/10 Glimrende

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Velkomstbonus tilbud 100% op til 500 KR
Meget god Bedømmelse:
8.2/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Casino VIP-velkomstbonus 125% op til 1,500$
Meget god Bedømmelse:
8.1/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Lucky Break Velkomst Bonus 75% op til $500 + 50 Gratis Spins
Meget god Bedømmelse:
8.1/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Cashback 5-10% op til 100-2.500 KR
Meget god Bedømmelse:
8/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Indholdsfortegnelse

  I denne dybdegående artikel vil du blive meget klogere på alt hvad du har brug for at vide omkring håndbold betting, herunder hvordan du finder de bedste bookmakere, de bedste ligaer, og meget, meget mere. Hvis du er håndboldfan, og gerne vil prøve kræfter med at bette på de forskellige kampe, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil du blive klædt på, så du kan træffe de bedste beslutninger i forhold til hvor du skal spille, hvilke forskellige betting markeder du kan forvente, og hvad der egentlig adskiller de forskellige bookmakere fra hinanden. Så hvis du gerne vil lære mere om hvordan du kan finde de bedste betting platforme, og hvad de forskellige bets indebærer, så er du kommet til det helt rette sted, og så kan du trygt læse videre!

  Bedste Håndbold Bookmakere i Danmark

  Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark og en sport, der har en stor og trofast følgeskare. Derfor er det også en sport, der har tiltrukket en række bookmakere, som tilbyder odds på både danske og internationale kampe og turneringer. I denne artikel vil vi give dig en dybdegående indsigt i, hvad du kan forvente af de bedste håndbold bookmakere i Danmark, og hvordan du kan vælge den bedste bookmaker til dine behov.

  Vi vil diskutere en række faktorer, som er vigtige at tage hensyn til, når man vælger en håndbold bookmaker, herunder kampagne og bonus tilbud, cashback muligheder, tilgængelige markeder, live betting muligheder, mobil app funktionalitet, betalingsmetoder, sikkerhed og kundesupport. Vi vil også præsentere en liste over de bedste bookmakere til håndboldbetting i Danmark og diskutere fordele og ulemper ved hver enkelt. Artiklen vil give dig et godt overblik over, hvad der er vigtigt at tage hensyn til, når du vælger en håndbold bookmaker, og give dig de nødvendige oplysninger til at kunne træffe en informeret beslutning. Med en god bookmaker vil du kunne få den bedste håndboldbetting oplevelse og mulighed for at vinde store gevinster på dine væddemål.

  Hvordan Vi Vælger de Bedste Håndbold Betting Sider i Danmark

  Når vi sammenligner forskellige håndbold betting sider, forsøger vi altid at gøre processen så ensartet som muligt, så vores analyser bliver så brugbare som muligt. Derfor sammenligner vi altid de sammenligne ting hos de forskellige udbydere. Nogle fokuserer vi mere på end andre, da vi har erfaret os at vores brugere lægger særligt vægt på enkelte. Disse ting er eksempelvis:

  1

  Bredt udvalg af håndboldkampe

  Det er vigtigt at en håndbold betting side ikke kun fokuserer på de store turneringer, men også på de mindre. Det giver spillere bedre muligheder for at bette, og derfor er det en vigtig ting vi konsekvent undersøger.

  2

  Gode bonusser og kampagner

  Det er absolut en fordel hvis en håndbold betting side tilbyder forskellige bonusser og kampagner, specifikt til håndbold. Det kan være freebets, eller bedre vilkår under store turneringer som eksempelvis EM eller VM. Derfor tjekker vi altid op på hvilke bonusser der er til rådighed.

  3

  Høje odds på tværs af kampe

  De bedste håndbold betting sider skal tilbyde gode og høje odds på tværs af alle deres kampe, og ikke kun på dem de ved trækker spillere til, som eksempelvis finaleopgør. Med konsekvent høje odds får spillerne bedre mulighed for at opnå lukrative gevinster.

  4

  God kundeservice

  Hvis der går noget galt, er det vigtigt at man kan få hjælp. Derfor tjekker vi altid op på om der er en kundeservice, og hvordan man kan komme i kontakt med den.

  Populære Håndbold Turneringer hos Online Bookmakere

  Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark og derfor også en af de mest bettede på. Der er flere store og spændende håndboldbegivenheder rundt om i verden, som er yderst populære hos online bookmakere. En af de mest bettede håndboldbegivenheder er verdensmesterskabet, som afholdes hvert fjerde år og samler de bedste hold fra hele verden. Derudover er EM i håndbold også en stor begivenhed, der afholdes hvert andet år og er kendt for at tiltrække millioner af fans og bettere. 

  Der er også flere store klubturneringer, som tiltrækker opmærksomhed fra både fans og bettere. Champions League er den største klubturnering i Europa og samler de bedste håndboldhold fra hele kontinentet. Derudover er der også EHF Cup, som er den næststørste klubturnering i Europa og tiltrækker mange fans og bettere. Når man better på håndboldbegivenheder, er det vigtigt at vælge en pålidelig og sikker bookmaker, der tilbyder de bedste odds og en bred vifte af markeder at spille på. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af de bedste håndbold bookmakere i Danmark og deres tilbud til håndboldfans og bettere.

  Verdensmesterskaberne i Håndbold

  VM i håndbold er en af de mest prestigefyldte begivenheder inden for håndbold og tiltrækker de bedste hold fra hele verden. Bookmakere tilbyder et stort udvalg af spillemuligheder under turneringen, herunder kampvindere, topscorere og handicapspil. Her vil der også ofte være store bonusser at hente, ligesom bookmakerne ofte sætter ekstra ind i forhold til håndboldrelaterede kampagner.

  De Olympiske Lege

  OL i håndbold tiltrækker også stor opmærksomhed fra både fans og bookmakere. Turneringen finder sted hvert fjerde år og byder på spændende og intense kampe mellem de bedste hold fra hele verden. Bookmakere tilbyder et stort udvalg af spilmuligheder, herunder kampvindere, topscorere og antal mål. Derudover er der også massiv mediedækning, så det er særligt oplagt at gå ind i live betting her.

  Verdensmesterskabet i herrehåndbold

  De danske håndbold bookmakere har typisk meget stort fokus på verdensmesterskabet i herrehåndbold. Turneringen spilles hvert andet år, og samler de bedste herrehold fra hele verden. Bookmakere tilbyder et stort udvalg af spilmuligheder, herunder kampvindere, topscorere og antal mål. Derudover bliver der ofte lanceret særlige bonusser og kampagner op til, og under VM i herrehåndbold.

  EHF Champions League

  EHF Champions League er den største klubturnering i Europa og tiltrækker nogle af de bedste håndboldhold fra hele kontinentet. Den fungerer på samme måde som europamesterskaberne i ishockey, hvor det ikke er nationer, men individuelle klubber der konkurrerer. Bookmakere tilbyder et stort udvalg af spilmuligheder under turneringen, herunder kampvindere, topscorere og antal mål. Der er også mulighed for at placere væddemål på gruppevinderne og vinderen af ​​hele turneringen.

  Tips til at Vælge de Bedste Håndbold Betting Sider

  Med så mange bookmakere, der hver især fokuserer kraftigt på håndbold, kan det være svært at vælge sin endegyldige favorit. Her er 4 tips du kan bruge til lettere at danne dig et overblik:

  Vælg en bookmaker med den rette platform

  Hvis du på forhånd ved at du kommer til primært at bette på mobilen, så vælg en bookmaker der har en god betting app, så du ikke skal sidde klistret foran skærmen på din computer. På denne måde får du en oplevelse der passer bedre ind i din hverdag.

  Gå efter både velkomst- og loyalitetsbonusser

  Velkomstbonusser er gode, men de er hurtigt glemt igen. Sørg også for at vælge en bookmaker der tilbyder loyalitetsbonusser, så du kan blive ved med at høste fordele når du spiller hos dem. Det kan eksempelvis være i form af cashbacks på dine tab, freebets på kampe eller lignende.

  Sørg for at bookmakeren dækker flere turneringer

  Jo flere kampe og turneringer bookmakeren dækker, jo større er sandsynligheden for at du ikke behøver skifte bookmaker. Derfor er det vigtigt at de dækker et bredt udvalg af store såvel som små håndboldkampe, og selvfølgelig de største ligaer og begivenheder, som OL, VM og EM.

  Vælg en bookmaker med live betting

  Håndbold er en sport hvor spillet lynhurtigt kan ændre sig. Derfor er det en fordel at kunne justere sine bets undervejs. Så sørg for at vælge en bookmaker der tilbyder live betting, så du for alvor kan få mest muligt ud af de bets du lægger på kampen.

  Fordele & Ulemper ved Håndbold Bookmakere i Danmark

  Som ved alt andet, er der fordele og ulemper ved de forskellige håndbold bookmakere. Her kan du se nogle af de mere generelle fordele og ulemper du vil støde på:

  Pros

  Fordele

  • Gode velkomst bonusser til nye spillere
  • Stabile platforme hvor størstedelen tilbyder live betting
  • Høj sikkerhed hvis bookmakeren er licenseret
  • Hurtige ind-og ud betalinger af penge
  • De fleste bookmakere tilbyder apps så du kan holde dig opdateret når som helst, hvor som helst
  Cons

  Ulemper

  • Ikke alle bookmakere tilbyder konsekvent gode odds
  • Ikke alle betalingsmetoder kan bruges alle steder - krypto som Bitcoin er f.eks. sjældent blandt danske bookmakere
  • Det kan være svært at gennemskue bonusvilkår

  Betting Odds på Håndbold Betting Sider

  Når man better på danske håndbold bookmakere, kan man typisk vælge mellem flere forskellige typer bets, som f.eks. kampvinder, handikap, over/under og antal målscorere. Nogle af disse bets er mere udfordrende at ramme end andre, hvilket afspejles i oddsene. For eksempel vil kampvinder-bets typisk have lavere odds end bets på antal målscorere eller over/under, da det er nemmere at forudsige en kamps udfald end at forudsige det nøjagtige antal mål.

  Det kan være en fordel at vælge bets med højere odds, da dette kan give en større udbetaling, men samtidig kan det også øge risikoen for tab. Det er derfor vigtigt at vælge sine bets med omhu og sørge for at have en god strategi på plads.

  En god tommelfingerregel er at vælge bets, der er baseret på objektive faktorer, som f.eks. statistik og form, frem for at lade sig påvirke af personlige præferencer eller følelser. Det kan også være en god idé at undersøge, hvordan bookmakeren fastsætter sine odds og hvilken tilbagebetalingsprocent de tilbyder, da dette kan have stor betydning for mulighederne for at vinde gevinster på længere sigt.

  Ting man bør Undgå ved Håndbold Bookmakere i Danmark

  Selvom man selvfølgelig altid bør huske på, at det at bette på enhver sportsbegivenhed, i højere grad bør handle om at tilføre ekstra underholdning til spillet, og ikke at sikre sig en indtægt, kan det alligevel i nogle tilfælde ødelægge oplevelsen ved en god håndboldkamp, hvis man begår nogle dumme fodfejl - specielt hvis det er nogle fejl der ender med at koste én en masse penge. Og det er selvfølgelig ærgerligt hvis oplevelsen ved en god håndboldkamp skulle blive ødelagt af nogle dårlige bets. Derfor kan du med fordel læse vores tre typiske fejl mange spillere begår, og hvordan du kan undgå at falde i disse fælder!

  Manglende research

  Overvurdering af favoritterne

  Utålmodighed

  Mange mennesker begår fejlen at placere væddemål uden at have undersøgt de faktorer, der kan påvirke kampresultatet. Det er vigtigt at kende holdenes historie, deres tidligere præstationer i sæsonen, og deres nuværende form. Dette kan hjælpe dig med at træffe mere informerede beslutninger om dine væddemål, og dermed give dig mere stabile gevinster.

  Håndbold kan gå stærkt, og derfor kan spillet også lynhurtigt ændres. En anden hyppig fejl er at overvurdere favoritholdene og tro, at de altid vil vinde. Dette kan føre til overoptimistiske væddemål og øge risikoen for tab. Det er vigtigt at tage hensyn til alle faktorer, før man placerer et væddemål.

  En tredje fejl, som folk ofte begår, er at mangle disciplin og placere for mange væddemål på én gang. Det er vigtigt at have en strategi og en plan for dine væddemål. Det kan også være nyttigt springe en kamp over i ny og næ, hvis man ikke har haft tid til at lave sin research ordentligt.

  Sådan Registrerer du dig hos Håndbold Bookmakere

  Nu hvor du efterhånden snart er klar til at gå i krig med betting oplevelsen, er det relevant at se på hvordan du rent faktisk opretter din konto. Med kun 4 lette trin kan du være i gang før du ved af det!

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Undersøg markedet Trin 1

  Undersøg markedet

  Start med at undersøge markedet for de bedste bookmakere. Du kan med fordel vælge én af de bookmakere vi har nævnt i vores liste, hvor vi har gjort alt det nødvendige research for dig.

  Tilmeld dig hos din favorit bookmaker Trin 2

  Tilmeld dig hos din favorit bookmaker

  Tilmeld dig hos din favorit bookmaker, og verificer din konto via den mail eller den SMS du har fået tilsendt fra bookmakeren.

  Indsæt penge og kræv din bonus Trin 3

  Indsæt penge og kræv din bonus

  Sørg for at indsætte nok penge til at du kan få del i din bonus - hvis der er tale om en matchbonus, så er det en god idé at indsætte så meget du har råd til, så du får mest muligt ud af den.

  Kom i gang med at bette! Trin 4

  Kom i gang med at bette!

  Herefter er det bare at komme i gang med at bette på dine yndlings kampe. Husk at spille ansvarligt, så det fortsat er en fornøjelse og ikke en last at bette.

  Konklusion

  Håndbold er en ekstremt populær sport i Danmark, og med god grund. Spillet har alt fra tempo til kontakt, og er nærmest altid garant for en god portion underholdning. Der er aldrig ét kedeligt øjeblik i en håndboldkamp, og det hurtige tempo kan ofte være med til at udviske forskellene mellem favoritterne, og dermed skabe en langt mere spændende kamp – og dermed langt bedre odds. En god måde at tilføre ekstra underholdning og entusiasme til enhver håndboldkamp, er selvfølgelig ved at lave nogle væddemål på kampen. Det tvinger dig samtidig til at tage stilling til kampene inden de sker, og på denne måde sætte dig mere ind i denne fantastisk populære sport. Husk også på at der er masser af håndboldkampe udenfor Danmark, og udenfor de store events som OL, EM og VM. Med andre ord, er der altså altid en håndboldkamp der venter på dig!

  Med vores artikel i hånden er du samtidig godt klædt på til at kunne træffe fornuftige valg, når du skal ud og finde din nye favorit bookmaker, og også til at kunne gennemskue de forskellige bonusser og odds. Hvis du holder dig til vores råd, og vælger en bookmaker fra vores liste, kan du være sikker på at alle bookmakerne er blevet grundigt gennemgået af vores team, og at vi har foretaget en grundig research af alle bookmakerens tilbud, platformens funktioner, og meget mere. På denne måde sparer du tid og energi, og kan i stedet for, bare slappe af og fokusere på at nyde din betting oplevelse. Det er altid en god idé at spille med omtanke, og derfor anbefaler vi også at man laver et budget man kan spille for, og så holder sig til det. På denne måde sikrer man sig at betting er en sjov oplevelse i lang tid.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvordan vælger jeg den bedste håndbold bookmaker?

  Det er vigtigt at overveje en række faktorer, herunder udvalg af håndboldmarkeder, kvaliteten af odds, betalingsmetoder, kundeservice og bonusser, når du vælger en håndbold bookmaker. Hvis du er i tvivl, kan du med fordel se vores guide, hvor vi forklarer om de bedste håndbold betting sider, og hvad vi måler dem ud fra.

  Hvilke typer af håndbold bets bør jeg kigge efter hos en bookmaker?

  Det afhænger af din personlige præference, men populære bets inkluderer kampvinder, handikap betting og over/under mål. Hvis du gerne vil have så mange forskellige typer af bets som muligt, er det en god idé at vælge en bookmaker der har specialiseret sig i håndbold.

  Er det vigtigt at vælge en bookmaker med et bredt udvalg af håndboldmarkeder?

  Ja, det er en vigtig faktor at overveje, især hvis du ønsker at placere bets på kampe i mindre ligaer eller lande. Jo flere forskellige betting typer du har adgang til, jo bedre mulighed har du for at bruge en strategi - og dermed forøge dine gevinster. Det kan godt blive et problem hvis man har valgt en bookmaker der kun fokuserer på de store turneringer, da du så vil mangle kampe at spille på udenfor disse sæsoner.

  Er det vigtigt at vælge en bookmaker med høje odds på håndboldkampe?

  Ja, det kan være en vigtig faktor at overveje, da højere odds kan give dig en højere udbetaling på dit bet. Her er det også vigtigt at vælge en bookmaker der ikke kun har høje odds på store kampe, som eksempelvis VM, men som har konsekvent høje odds. På denne måde sikrer du at du kan få så gode odds som overhovedet muligt, uanset hvilken turnering og hvilke kampe du vælger at spille på. Og i sidste ende kan det være med til at gøre det mere attraktivt at blive hos den gældende bookmaker.

  Er det vigtigt at vælge en bookmaker med hurtige udbetalinger?

  Dette er igen en personlig præference. Som udgangspunkt er det en nice to have, men for nogle kan det være mere vigtigt at der er hurtige udbetalinger. Som oftest kan du forvente udbetalinger i løbet af et par få bankdage. Det er samtidig værd at bemærke, at du i langt de fleste tilfælde vil få dine udbetalinger ud på samme betalingsmetode som da du satte pengene ind. Dette er værd at huske på, hvis du bruger ét betalingskort til at sætte penge ind, men foretrækker at få pengene ud på en anden konto.

  Kan jeg stole på anmeldelser af håndbold bookmakere på nettet?

  Anmeldelser kan være en god kilde til information, men det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle anmeldelser kan være skrevet af mennesker med en interesse i at promovere en bestemt bookmaker. Det er altid bedst at bruge flere kilder og undersøge på egen hånd, før du træffer en beslutning. Her kan det være en særligt god idé at se på vores side her, for selvom vi har en overordnet interesse i håndbold betting, favoriserer vi ikke nogle betting sider frem for andre, hvilket gør at vi kan holde os neutrale.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  Playbet.io
  9.5
  Bedømmelse
  Gratis Spil På 25% op til 100 USDT
  Velkomstbonus
  Spil Nu