Ripple Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

En af verdens mest populære kryptovalutaer er Ripple, og derfor er der mange bookmakere i Danmark med den moderne betalingsmetode. Her på siden kan du læse om de bedste Ripple betting sider i Danmark. Vi gennemgår alt hvad du har brug for at vide om bonus, betting, indbetaling, udbetaling og meget mere. Med andre ord hjælper vi dig med at få en god oplevelse hos de bedste Ripple bookmakere i Danmark.
Hjemmeside
www.ripple.com
Virksomhed
Ripple Labs Inc
Betalingstyper
Cryptocurrency
Indbetal
Øjeblikkelig
Udbetal
Øjeblikkelig

Fordele

 • Findes på mange forskellige sprog
 • Spil uden MitID og ROFUS
 • Mere anonym spiloplevelse
 • Særlig kryptovaluta bonus
 • En af verdens største kryptovalutaer

Ulemper

 • Findes ikke på dansk
 • Du skal betale skat af gevinster
 • Du dækkes ikke af Spillemyndigheden i Danmark
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

De Bedste Bookmakere Som Accepterer Ripple

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Der er efterhånden mange kryptovaluta bookmakere, og naturligvis er der betting sider, som er bedre end andre. Hos Betpack går vi højt op i at finde pålidelige betting sider, som accepterer Ripple indbetaling og udbetaling. Det gør vi blandt andet med at analysere en række elementer, som er altafgørende for en god spiloplevelse. Vi kigger på nogle af de faktorer nedenfor. 

  Sikkerhed i Orden

  Det er vigtigt at sikkerheden er i orden hos de bedste Ripple bookmakere i Danmark. Måske har de ikke dansk licens, men de bør stadigvæk have licens fra en anerkendt instans. Mange af de sider, som vi linker til her fra siden, har licens fra spillemyndigheden i Curacao. Det er en af de førende instanser, som sørger for at kontrollere at der er tale om sikkert og retfærdigt spil. Der kan du stole på at du rent faktisk modtager eventuelle gevinster fra dine sportsvæddemål.

  Gode Bonustilbud

  Efter sikkerheden kommer bonussen normalt. Det er vigtigt at det er nemt og hurtigt at finde frem til bonus på de bedste Ripple betting sider i Danmark. Desuden skal der gerne være mange tilbud til såvel nye som eksisterende kunder. Gå også gerne efter tilbud med milde bonusbetingelser. Fx kan det være free bets uden indbetalingskrav. Det kan også være cash-back uden omsætningskrav. Andre gange kan det være indbetalingsbonus med lave minimumsodds og sådan kunne vi blive ved. 

  Super Support

  Det er også vigtigt at der er tale om en god support. Først og fremmest bør bookmakeren have en stor FAQ-sektion. Nu til dags bør det være nemt at kunne finde frem til ofte stillede spørgsmål. Ligeledes hvis du ikke kan finde et svar på det, som du søger, bør det være nemt at kontakte supporten hos de bedste Ripple betting sider i Danmark. Du skal gerne have forskellige valmuligheder med live chat, telefonssupport og e-mail. Især live chatten er vigtig, når du skal have hjælp nemt og hurtigt.

  Hvad Er Ripple og Hvordan Virker Det?

  Ripple er en kryptovaluta, som går helt tilbage til 2012. Dog fik den først sin stabile lancering i 2018. Siden da er det gået fuld fart fremad. På skrivende fod er det blandt de ti største kryptovalutaer i verden. Det helede op takket være Jed McCaleb, som er en amerikansk programmør. Desuden har Arthur Britto og David Schwartz bidraget til at bygge Ripple. 

  Der er et loft på 100.000 millioner Ripple-token. På skrivende stund er der omkring 45 millioner af dem i omløb, og McCaleb ejer omkring fem procent af dem. Altså er der tale om en af de få største kryptovalutaer hvor grundlæggeren ikke har solgt alle sine kryptovalutaer af egen skabning. 

  Køb Ripple Via Skrill

  Som noget meget nyt kan du købe mere end 40 forskellige kryptovalutaer med Skrill. Her kan du komme i gang med investering med så lidt som 1 USD. Via Skrill kan du købe Bitcoin, Ethereum, Ripple og andre kryptovalutaer. Vælger du at investere i Ripple den vej igennem skal du først oprette en konto og indbetale penge. Derefter kan du købe og sælge kryptovalutaer. 

  Findes der Ripple Bookmakere På Dansk?

  Det er meget sjældent at der er udenlandske betting sider med Ripple, som er blevet oversat til dansk. Først og fremmest er Danmark et lille land, og derfor fokuserer de ikke så meget på os. Desuden fastsætter Spillemyndigheden at udenlandske bookmakere ikke decideret må rette sig mod de danske tipsters enten med dansktalende support, dansk valuta eller at siden er oversat til dansk. Hvis de gør det, skal de ansøge om licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Derfor er det altså sjældent at du kan spille på sport på dansk hos Ripple bookmakere. De eksisterer typisk på engelsk. Flere af dem kommer også på andre sprog som fx fransk, tysk og spansk, men de fleste danskere kommer langt på engelsk.

  Hvordan Finder Vi De Bedste Ripple Bookmakere i Danmark?

  Der er mange forskellige kryptovaluta betting sider med Ripple. Her kan der være gode og mindre gode sider. Det er vigtigt for os hos Betpack at vi udelukkende anbefaler dig de bedste bookmakere med Ripple. Derfor sørger vi for at gennemtjekke dem fra top til bund med følgende fire trin:

  1

  Trin 1: Førstehåndsindtryk af bookmakeren

  I det første trin danner vi et førstehåndsindtryk af siden. Her kigger vi på siden udefra. Det er især vigtigt for os at kigge på design, udvalg af odds og muligheder for at kontakte supporten.

  2

  Trin 2: Opret en konto

  Hvis spillesiden består vores førstehåndsindtryk, går vi videre til at oprette en konto. Det er vigtigt for os reelt at teste siden og at prøve på at spille på sport, så vi kan danne en reel ide af bookmakeren.

  3

  Trin 3: Udbetal gevinster

  Det er vigtigt for os at prøve at udbetale gevinster og se om de kommer ind på kontoen. Der findes desværre bookmakere, som snyder med pengene, og det er vigtigt for os at undgå at anbefale de sider.

  4

  Trin 4: Klassificering af bookmakeren

  Når vi har lavet en vurdering samlet set benytter vi den til at klassificere de bedste Ripple betting sider i Danmark. Vi sammenligner alle anmeldelser af Ripple bookmakere, som vi har lavet, for at give dig en ærlig topliste.

  Betting med Ripple

  Du skal naturligvis have en god oplevelse med at spille på sport, når du bruger tiden hos en sportsbook. Først og fremmest bør de have et stort udvalg af sportsgrene. Vi anbefaler altid bookmakere med mindst 25 forskellige sportsgrene. De bør have odds på håndbold, tennis, fodbold, amerikansk fodbold og andre populære sportsgrene. Desuden bør de have en bred vifte af betting markeder. Du skal gerne have mulighed for at spille på forskellige specials inklusive asiatisk handicap, hvis du er til det. 

  Boostede Odds 

  Vi foretrækker altid en betting side, som booster odds. Det gør de ofte for at puste lidt ekstra liv i lave odds og motivere dig til at spille på dem. Fx kan det være tale om odds på en storfavorit. Tag en kamp mellem FC Barcelona og ethvert hold nederst i tabellen i La Liga. Her vil der ofte være utroligt lave odds på Barca, og de bedste Ripple betting sider i Danmark vælger at booste denne slags odds for at motivere dig til at spille hos dem. 

  Hurtigt Ude Med Odds

  Når vi analyserer en bookmaker, kigger vi også på om de er hurtigt ude med odds. De skal helst give dig mulighed for at spille på Super Bowl i NFL så hurtigt som muligt. Ligeledes skal de være hurtigt ude med odds på VM i ishockey. Altså bør de mindst have fokus på at være tidligt ude med odds på de store turneringer. 

  Cash-Out Hos Ripple Bookmakere

  Vi anbefaler også de gode Ripple betting sider, som giver dig mulighed for at lukke væddemål før tid. Dette er også kendt som cash-out. Til tider går sportsvæddemål ikke som forventet. Sådan er det jo med sport. Derfor kan det være smart at lukke væddemål før tid for at reducere eventuelle tab. På den måde kan du bruge de penge på andre sportsvæddemål og forhåbentligt vinde på dem.  

  Hvordan Opretter Du Dig Hos Ripple Bookmakere?

  Det bør ikke tage dig mange minutter at registrere dig hos en bookmaker, som har Ripple. Denne slags Curacao-bookmakere kræver ikke verificering med MitID. Normalt skal du ikke angive mange oplysninger i forbindelse med din tilmelding. Derfor er tilmelding som følgende nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg din foretrukne Ripple bookmaker Trin 1

  Vælg din foretrukne Ripple bookmaker

  Først skal du vælge den betting side da der er mange forskellige, som du kan vælge imellem. Find frem til den bookmaker, som passer bedst til dig. Tjek gerne bonus, support, udbetalingstid og andre faktorer.

  Opret din konto Trin 2

  Opret din konto

  Normalt er det nemt og hurtigt at oprette en konto på bookmakere uden dansk licens. I den første omgang skal du typisk blot angive din e-mailadresse og ønsket adgangskode.

  Indbetal med Ripple Trin 3

  Indbetal med Ripple

  I det tredje trin skal du indbetale med Ripple. Her skal du gå til betalingssektionen, vælge Ripple som din indbetalingsmetode og bekræfte dit indskud.

  Gå i gang med at spille på sport Trin 4

  Gå i gang med at spille på sport

  Til sidst kan du placere dine sportsvæddemål. Husk at analysere de potentielle udfald godt og grundigt, før du satser dine penge. Du bør altid maksimere dine potentielle gevinster.

  Bekræftelse af Identitet

  Som allerede indikeret, kan de anmode om færre oplysninger i forbindelse med din oprettelse. Mange gange beder en Curacao bookmaker kun om din emailadresse og ønskede adgangskode i forbindelse med tilmeldingen. Dog vil vi også være ærlige og sige at de kan bede om flere oplysninger senere her. Det er meget normalt at en bookmaker anmoder om at verificere din identitet og bopælsadresse, hvis du er heldig at vinde store gevinster. 

  Ripple Bookmakere Uden MitID

  Den danske lovgivning tillader ikke at betale med kryptovaluta hos bookmakere. Spillemyndigheden skal godkende betalingsmetoder, som kan anvendes, og her er kryptovaluta altså endnu ikke en af dem. Det samme gælder inden for den Europæiske Union. Måske kommer det før eller senere. Det tror vi, men det er naturligvis ikke til at vide.

  Heldigvis kan du spille på de bedste Ripple bookmakere i Danmark uden dansk licens. Altså spillesider, som du kan besøge fra din bopæl i Danmark. De har ikke dansk licens. Det betyder at du ikke behøver at verificere din identitet med MitID, som tidligere hed NemID. Desuden er det en mulighed for at spille udenom ROFUS.

  Hos udenlandske Ripple bookmakere uden MitID, skal du betale skat af eventuelle gevinster. Det vil sige at du skal betale omkring 40 procent i skat af de gevinster, som du vinder hos dem. Måske kan det stadigvæk give mening med en række af de andre fordele, som de udenlandske bookmakere kommer med. Blandt andet kigger vi mere på odds bonus lidt længere nede. 

  Hvordan Gennemfører Jeg Ripple Indbetalinger? 

  Når det kommer til Ripple indbetalinger, skal du først og fremmest investere i denne kryptovaluta. Det kan du gøre via flere forskellige crypto wallets, som de kalder dem. Nu til dags er det ogå muligt at købe Ripple via Skrill. Når du har dine Ripple kan du indbetale med de fire trin nedenfor:

  • Trin 1:  Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til betalingssektionen.

  • Trin 3: Vælg Ripple som din indbetalingsmetode. 

  • Trin 4: Indtast dit indbetalingsbeløb. 

  • Trin 5: Bekræft din indbetaling.

  • Trin 6: Tjek at indbetalingen er gået ind. 

  I langt de fleste tilfælde er indbetalingen øjeblikkelig. Måske kan der nogle gange gå nogle få minutter. Skulle der være problemer med indbetalingen, anbefales det at kontakte supporten.

  Hvordan Gennemfører Jeg Ripple Udbetalinger? 

  Det er typisk meget hurtigt at udbetale med Ripple hos bookmakerne. I de fleste tilfælde har du den samme betalingsmetode til indbetaling og udbetaling. Derfor bør det ikke tage dig mange minutter at overføre gevinsterne fra dine sportsvæddemål. Det gør du på den følgende måde.

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren. 

  • Trin 2: Gå til betalingssektionen. 

  • Trin 3: Bekræft Ripple som din udbetalingsmetode.

  • Trin 4: Indtast din ønskede udbetaling.

  • Trin 5: Bekræft udbetalingen.

  • Trin 6: Tjek at udbetalingen er gået ind på din konto.

  Hvor Hurtig Er Udbetaling Hos Ripple Bookmakere? 

  Udbetaling med kryptovaluta er normalt lynhurtig. På papiret tager det op til 48 timer på arbejdsdage. I praksis er det nærmest øjeblikkeligt eller tager meget få minutter. På nogle spillesider skal de først behandle din udbetalingsanmodning. Naturligvis behandler de bedste Ripple betting sider din anmodning med det samme. Normalt er der ingen problemer med udbetalingen, men vi anbefaler altid at tjekke om pengene er tikket ind på din konto. 

  Ripple Bookmakere vs PayPal Betting Sider

  Ripple Bookmakere
  Cancel icon

  Findes ikke med dansk licens

  Check icon

  Online betting uden MitID

  Check icon

  Gavmild kryptovaluta bonus

  Cancel icon

  Findes ikke på dansk

  Check icon

  Mere anonym betalingsform

  vs

  PayPal Bookmakere
  Check icon

  Findes også med dansk licens

  Check icon

  En af verdens største betalingsudbydere

  Check icon

  Milde bonusbetingelser

  Check icon

  Findes også på dansk

  Cancel icon

  Mindre anonym betalingsform

  Ripple Oplevelser 

  Torben: “For mig er Ripple den eneste kryptovaluta, der rent faktisk fungerer til forbrug. Hvem betaler flere tusind kroner for en Bitcoin? I hvert fald ikke mig. Så jeg spiller på NFL med Ripple.”

  Søren: “Jeg var skeptisk i begyndelsen for Spillemyndigheden har jo ikke noget at gøre med Ripple bookmakere. Men så brugte jeg sund fornuft og investerede omkring 100 DKK. Der vandt jeg 1000 DKK. Så fedt”

  Patricia: “For mig er det vigtigt at beskytte mit privatliv. Det gør jeg ved at bruge kryptovaluta til at placere store som små sportsvæddemål. Så Ripple er vejen frem. Det kan jeg sagtens anbefale.” 

  Mobil Kompatibilitet hos Ripple Bookmakere 

  Vi anbefaler altid at gå efter de bedste Ripple betting sider i Danmark, som kommer i et mobilvenligt design. Minimum bør spillesiden være optimeret til at blive besøgt i den mobile browser. De bedste bookmakere har også betting apps til en mere brugervenlig oplevelse på såvel iOS som Android-enheder. Over halvdelen af tipsters vælger at placere sportsvæddemål på mobile enheder nu til dags. Hvis det også er dit tilfælde, bør du altså vælge en af de bedste Ripple bookmakere i Danmark med et mobilvenligt design. 

  Ripple Bookmaker Bonus

  Noget af de bedste ved Ripple bookmakere i Danmark er at de plejer at være utrolige gavmilde med odds bonus. Det skyldes at de ikke er begrænset af Spillemyndigheden i Danmark i forhold til bonusbetingelser. Derfor er der normalt store kampagnesektioner med bonus til såvel nye som eksisterende kunder. Noget af det kigger vi på nedenfor. 

  Velkomstbonus Til Nye Medlemmer

  Hos langt de fleste betting sider kan du få velkomstbonus til nye medlemmer. Det er tilbud, som er skabt til at motivere dig til at oprette en bruger. Husk dog også at læse de små bogstaver, så du er sikker på at der rent faktisk er tale om et godt tilbud. 

  Kryptovaluta Bonus

  Hos de bedste Ripple bookmakere i Danmark kan du normalt få særlig kryptovaluta odds bonus. Det skyldes at de ønsker at motivere dig til at indbetale med en kryptovaluta som fx Ripple. Derfor kan de flere gange tilbyde en ekstra attraktiv bonus, hvis du fx indbetaler med Ripple. Husk som altid at holde øje med vilkår og betingelser for den bonus.

  Gratis Væddemål

  Mange af de bedste Ripple bookmakere i Danmark giver også gratis væddemål. Det kan være med eller uden indbetalingskrav. Ligeledes kan det også være med eller uden omsætningskrav. Naturligvis er de bedste free bets tilbud dem, der ikke kræver en indbetaling, og som har lave omsætningskrav. Uanset hvad er det altid vigtigt at tjekke bonusbetingelserne til at få så meget som muligt ud af din bonus. 

  VIP-Bonus Til Loyale Tipsters

  De bedste Ripple betting sider i Danmark har også et loyalitetsprogram. Typisk er det også kendt som et VIP-program. På mange spillesider er det designet med ti niveauer. Nettets førende bookmakere har mere end 20 niveauer. Desuden byder top bookmakere på mange fordele. Ikke alene bonus for at stige i niveau, men også en personlig account manager, hurtigere udbetaling, bedre support og andre goder.  

  Sammenlign Forskellige Ripple Bookmakere

  Det kan altid anbefales at sammenligne de forskellige Ripple betting sider, når det kommer til odds. Vi anbefaler ofte at have konti hos mindst to forskellige bookmakere. Det skyldes at du ofte kan finde højere og lavere odds på diverse betting sider. Derfor kan det altid anbefales at sammenligne odds, når du vælger hvor du ønsker at placere dine sportsvæddemål. Husk at alt naturligvis foregår med måde, og at du altid skal spille ansvarligt. 

  Alternativer Til Ripple Bookmakere

  Du kan vælge mellem et hav af forskellige betalingsmetoder, når du indbetaler og udbetaler til og fra bookmakere på nettet. Det kan være alt fra krypovaluta til betalingskort som VISA og MasterCard. Der er også andre kryptovaluta bookmakere end Ripple som fx Dash og Bitcoin. Ligeledes er der mange forskellige e-wallets som fx Skrill og PayPal. Nedenfor kigger vi på alternative betalingsmetoder til Ripple hos bookmakere nedenfor. 

  Amex Betting Sider  

  Der findes mange forskellige Amex odds sider. Her er der tale om bookmakere med American Express. Det er det amerikanske betalingskort, som ikke længere er udbredt i Danmark. Derfor er der tale om udenlandske bookmakere ligesom med Ripple betting sider. Måske føler du dig mere tryg ved American Express, som du kan bruge til blandt andet at betale med USD. Der er tale om en virksomhed, som har eksisteret i mere end 100 år. Derfor kan du måske føle dig mere tryg ved Amex bookmakere. Det lader vi dig op til at vælge. 

  Boku Odds Sider

  Boku er en mobil betalingsløsning. Det minder i høj grad om MobilePay og andre mobile betalingsformer. Bokude op i 2009 og blev grundlagt af Mark Britto, Erich Ringewald og Ron Hirson. Det er tilgængeligt i mere end 90 forskellige lande. Kigger vi på Danmark er Apple Pay, Google Pay og MobilePay mere udbredt. Derfor er Boku mest af alt relevant hvis du har den betalingsform og du ønsker at bruge den til at indbetale hos en Boku bookmaker. Dog er der sjældent tale om betting sider med dansk licens, og det er vigtigt at huske på. 

  Google Pay Bookmakere 

  En anden populær mobil betalingsform er Google Pay. Her er der tale om Google’s mobile betalingsmetode, som du kan benytte såvel på iOS som Android. Der er ikke så mange Google Pay bookmakere i Danmark, hvor danskerne mest af alt bruger MobilePay og Apple Pay. Alligevel skal det siges at der rent faktisk findes Google Pay betting sider med dansk licens, hvor du ikke behøver at betale skat af dine gevinster. Desuden findes de på dansk. Altså to ting, som du ikke kan forvente med Ripple bookmakere. Derfor er der nogen tipsters, som vælger Google Pay betting sider frem for Ripple odds sider. 

  Neteller Betting Sider 

  Et andet godt alternativ er Neteller bookmakere. De findes både med og uden dansk licens. Faktisk er Neteller en af de mest populære e-wallets i Europa. Mange danske tipsters foretrækker at indbetale til en bookmaker med Neteller, da du ikke behøver at angive dine betalingsoplysninger direkte til spillesiden. Dog kan der være andre faktorer, som fx at Neteller ofte er udelukket fra bonus. På den anden side kan de bedste Ripple betting sider i Danmark være ekstra gavmilde med tilbud. Derfor er der forskellige faktorer, som du bør analysere, når du finder frem til din foretrukne bookmaker. 

  Samlet Ripple Betting Konklusion

  Måske bliver Ripple bookmakere overset af andre betting sider med Bitcoin og Ethereum. Det betyder ikke nødvendigvis at de bedste Ripple betting sider i Danmark er mindre værd. Der er mange gode bookmakere med lynhurtig indbetaling og udbetaling. Typisk kan du komme godt i gang med velkomstbonus og der venter også andre tilbud til eksisterende kunder. De bedste spillesider har også et stort VIP-program, hvor du belønnes for at være aktiv med at placere sportsvæddemål på siden. Desuden er der mange top bookmakere med et mobilvenligt design med eller uden en mobil app. Prøv dig frem og test nogle af de gode Ripple bookmakere, som vi har nævnt her på siden.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Findes der danske Ripple bookmakere?

  Både ja og nej. Der er mange gode Ripple betting sider i Danmark, men de findes ikke med licens. De findes udelukkende udenfor Europa.

  Er det sikkert at betale med Ripple på betting sider?

  Ja, Ripple er i top-10 over førende kryptovaluta i verden. Desuden anbefales det altid at spille hos en bookmaker med licens fra en anerkendt instans som fx spillemyndighedene i Curacao.

  Kan jeg få bonus hos Ripple bookmakere?

  Ja, de plejer faktisk at være ekstra gavmilde med bonustilbud hos kryptovaluta bookmakere med Ripple.

  Hvem kan spille hos Ripple bookmakere?

  Du kan oprette en konto på en betting side med Ripple så længe at du opfylder de kvalificerende betingelser som fx minimumsalderen, der plejer at være på mellem 18 og 21 år.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu