Bedste Android Betting Apps i DanmarkBedste Android Betting Apps i Danmark

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Flere og flere danskere downloader Android betting apps til at spille på sportkte fra mobilen. Det lægger op til en brugervenlig oplevelse, hvor du bogstaveligt talt får sportsvæddemål ved fingerspidserne. Hvilke er de bedste Android betting apps med spil på sport på smartphones og tablets? Det kigger vi på lige her.

Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.
Vis Alle
Android
IOS
Web Apps
Meget god

Bedømmelse:

8/10

Meget god
Gift icon
Velkomstbonus tilbud 100% op til 500 KR
Android

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Indholdsfortegnelse

  En god Android bookmaker app handler om meget mere om en interessant mobil applikation. Der skal samlet set være tale om en gennemført oplevelse. Her tænker vi på alt fra at komme i gang med velkomstbonus, til hurtige indbetalinger, brugervenlig spiloplevelse, mobilvenlige funktioner, venlig chat med supporten og meget mere. På denne side gennemgår vi alt hvad du har brug for at vide, så du kan få den bedste oplevelse med at spille på hestevæddeløb, fodbold, eSport og andre sportsgrene med din mobile Android betting app.

  Bedste Sport Betting Apps til Android

  Der findes generelt mange gode bookmaker apps til Android. Her er der tale om mobile applikationer, som decideret er designet til at blive downloadet i Google Play Store. Dem kan du downloade enten til din smartphone eller mobile tablet, eller begge dele, hvis du har begge ting.

  Det er bedst at du vælger en mobil applikation, som du kan stole på. Måske kan det være en ret omfattende proces med at teste hver evig eneste app indtil at du finder en, som du kan lide. Derfor kan du stole på Betpack. Vi nyder at teste bookmakere og deres apps. Derfor klarer vi størstedelen af arbejdet med at indsnævre dine valgmuligheder. På den måde kan du måske nøjes med at tjekke et par stykker i stedet for at lede fra en bar bund.

  Hvordan Vædder Du På Din Android enhed?

  Du skal bruge en betting konto til at spille på sport på din mobile applikation. Hvis du ikke allerede har oprettet din konto, er det derfor et af de første trin. Generelt er der fire trin, som du bør være opmærksom på, når du skal i gang med at vædde med en Android betting app. De fire trin kan du se nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:04
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Tjek Bookmakerne Trin 1

  Tjek Bookmakerne

  Først og fremmest skal du analysere dine valgmuligheder. Det anbefales ikke at stole blindt på en anbefaling. Selv ikke, når der er tale om Betpack. Det er vigtigt at du vælger en app, som du kan lide. Tjek derfor flere forskellige betting sider med Android mobile apps.

  Opret Din Konto Via Desktop Trin 2

  Opret Din Konto Via Desktop

  Vi anbefaler at oprette din betting konto via en desktop-computer. Hvis der er en specifik mobil betting bonus, er det naturligvis bedst at oprette dig direkte på mobilen. Er det ikke tilfældet, anbefaler vi at du opretter din bookmaker konto via en bærbar eller stationær computer. Her skal du udfylde oprettelsesformularen med dine personlige oplysninger og bekræfte tilmeldingen.

  Bekræft Din Identitet Med MitID Trin 3

  Bekræft Din Identitet Med MitID

  Grunden til at vi anbefaler at du opretter dig via desktop, er at du skal bekræfte din identitet med MitID, hvis du spiller hos en bookmaker med dansk licens. Det skal gøres via en bærbar eller stationær computer inden for 30 dage efter din tilmelding. Vi anbefaler at gøre det med det samme, så du sikrer at du ikke glemmer at gøre det.

  Indbetal Penge Til Din Konto Trin 4

  Indbetal Penge Til Din Konto

  Til sidst skal du overføre penge til din nye betting konto. Her skal du huske på at opfylde eventuelle krav om minimumsindbetaling for velkomstbonus. Tjek også gerne betalingsoversigten, så du vælger den bedste betalingsmetode, der passer til dig. Når du har overført penge til din konto, skal du downloade app’en til din mobile enhed, logge ind og gå i gang med at spille.

  Bedste Android Betting Apps Bonustilbud

  Du kan normalt få de samme bonus betting sider tilbud til Android mobile apps, som hvis du placerer penge på desktop-versionen af bookmakeren. Det er sjældent at der er mobile bonusser. Naturligvis kan de eksistere. Det samme gælder for de generelle odds bonusser. Vi kigger på alt hvad du har brug for at vide om Android betting bonusser nedenfor.

  Android Betting Apps Velkomstbonusser

  Du kan få velkomstbonus ved oprettelse med Android betting apps. Denne slags velkomstbonus er altid udelukkende til nye medlemmer. Derfor kan du ikke få tilbuddet, hvis du allerede har en konto. Selve bonussen afhænger af den specifikke bookmaker. Det kan være alt fra velkomstbonus på din første indbetaling til et gratis væddemål. 

  Uanset hvad har de fleste bookmaker Danmark England et velkomsttilbud til nye medlemmer. Husk at hvis du vælger at oprette dig på mobilen, og det er en bookmaker med dansk licens, skal du logge på desktop-versionen mindst én gang inden for 30 dage og verificere din identitet med MitID. Hvis du ikke gør det, risikerer du at gå glip af eventuelle gevinster.

  Android Betting Apps Free Bets Gratis Væddemål

  Der er også gode muligheder for at få gratis væddemål med de mobile betting apps. Det kan være uden indbetaling. I det tilfælde vil det være et indbetalingsfrit free bet, som også er kendt som gratis bonus uden indbetaling. Andre gange kan der være et indbetalingskrav. Mange gange kaldes det for et risikofrit væddemål frem for et free bet.

  Når det kommer til det gratis væddemål, er det ekstra vigtigt at tjekke bonusbetingelserne. Du skal kende til hvordan du kan aktivere tilbuddet. Desuden er det vigtigt at vide om der er et eventuelt gennemspilskrav for at kunne udbetale gevinster fra din bonus.

  Android Betting Apps Reload Bonusser Med Indbetaling

  Der findes også reload bonus, som typisk kaldes for indbetalings bonus i Danmark. Her er det indbetalingsbonus til eksisterende kunder. Altså er det ikke helt det samme som indbetalingsbonus til nye medlemmer.

  Du kan finde mange forskellige udgaver af betting reload bonusser. Procentdelen kan variere fra 50 til 100 og endda derover samt under. Desuden skal du kende til minimumsindbetaling, gennemspilskrav, minimumsodds og andre faktorer, når du spiller med denne slags bonus på din mobile betting app.

  Android Betting Apps Cashback Penge Tilbage

  Mange bookmakere som har Android betting apps er også begyndt at komme med cashback bonusser. Det kan oversætteskte fra engelsk til dansk som ”penge tilbage”. Her får du en procentdel tilbage af dine tabte gevinster, hvis du opfylder nogle bestemte betingelser.

  Nogle spillesider har et minimum for bonus på mellem 10 og 20 EUR, mens andre ikke har et minimum. Hos visse bookmakere er der et gennemspilskrav på cashback, mens andre giver dig mulighed for at udbetale pengene med det samme.

  Android Betting Apps VIP-Programmer Med Bonus

  De bedste virtuelle betting sider Danmark giver dig mulighed for at indtjene point, når du spiller på sport med deres mobile Android betting app. Dette kaldes typisk for et loyalitetsprogram eller VIP-program. Hver gang du har satset for et bestemt antal penge som fx 20 EUR, kan det være at du indtjener et point. Det kommer an på hvordan VIP-programmet er strikket sammen på den enkelte spilleside. 

  Desuden kan det også komme med andre fordele. Fx kan der være mere eller mindre cash-back alt afhængigt af hvilket niveau du er på. Det kan også være at du har odds bonus for at stige i niveau. Andre gange kan det være at du nyder hurtigere udbetalinger, en personlig account manager osv.

  Bedste Android Betting Apps Med Mobile Bonusser

  Det er sjældent at du kun kan få en bonus med den mobile applikation. Hvis det er tilfældet, er der tale om en mobil bonus. Det er et tilbud, som du udelukkende kan nyde i din mobile browser eller med den mobile app. 

  Visse bookmakere skaber denne slags tilbud for at motivere dig til at downloade deres mobile applikation. Måske er det for at du lærer den at kende. Det kan også være for at give dig en mere brugervenlig oplevelse i første klasse. Uanset hvad kan der findes bonusser, som du kun kan få med deres mobile app. 

  Hvilken slags bonus det er, varierer alt afhængigt af tilbuddet. Mange gange er det et free bet uden indbetaling eller måske med indbetalingskrav. Andre gange kan det være indbetalingsbonus eller boostede odds. Det kommer som sagt an på det enkelte tilbud.

  Hvordan Vurderer Vi De Bedste Sport Betting Apps Til Android?

  Vi sørger for at gennemteste Android betting apps hos mindre og store bookmakere. Det er vigtigt for os at gennemføre en omfattende test. Vi læser ikke blot om de mobile apps. Her på siden tjekker vi ikke blot anmeldelserne i Google Play Store. Vi downloader rent faktisk den mobile app og tester den med disse fire trin nedenfor.

  1

  Tjek i Google Play Store

  Vores første trin handler om at kigge på Google Play Store. Her kigger vi blandt andet på antal downloads, hvor meget app’en fylder, vurderinger fra andre brugere osv. Vi kigger også på hvornår den sidst blev opdateret for at se om det er en mobil app, der sørges for at blive opdateret løbende.

  2

  Download af App’en

  Vi downloader naturligvis også den mobile Android betting app. Her kigger vi på hvor hurtigt det går. Naturligvis er det ofte mere forbundet med vores internetforbindelse end selve app’en, men vi tester generelt hvor nemt det er at hente den ned til de mobile enheder. Dette testes både på en smartphone og en tablet.

  3

  Test På Smartphones

  I det tredje trin tester vi den mobile applikation med en eller flere smartphones. Vi logger ind, placerer et væddemål, indbetaler, udbetaler, skriver til supporten osv. Det er vigtigt at tjekke grundlæggende funktioner som disse. Desuden kigger vi også på muligheder for mobile bonusser, live streaming, live betting, cash-out og andre afgørende funktioner på mobilen.

  4

  Test På En Tablet

  Vi tester også den mobile betting app til Androids på mindst én Android tablet. Mens de fleste personer bruger mobiltelefoner frem for tablets, ved vi at der også er mange læsere, som foretrækker den mobile tablet. Derfor tester vi login, spil på sport, udbetaling, support og meget mere på en tablet med Android-styresystem.

  Android Betting Apps Uden MitID

  Du kan spille uden dit MitID på flere måder, hvis du spiller på med Android betting apps i Danmark. I Danmark fastlægger lovgivningen at du skal verificere dinntitet med MitID via en desktop-version inden for 30 dage efter din tilmelding. Der er ikke det samme krav for mobile enheder.

  Så længe at du verificerer dinntitet med MitID inden for 30 dage med en desktop-version, kan du nyde at du ikke behøver at bekræfte dinntitet med den digitale signatur, hver gang du logger ind på den mobile app.

  Udenlandske Boookmakere Med Android Mobile Betting Apps

  Du kan også downloade en Android mobil bookmaker app fra udenlandske bookmakere uden dansk licens. Hvis du bliver inden for EU, kan du nyde øget databeskyttelse og skattefrie gevinster. Bevæger du dig uden for EU, kan der være muligheder for at spille med kryptovaluta, større bonusser, øget fokus på virtuel betting, og andre fordele. Det handler om at du vægter hvilken løsning, der passer bedst til dig. 

  Vigtige Funktioner i Android Mobile Betting Apps

  Der er afgørende faktorer, som de bedste bookmakere er opmærksomme på, når de designer fede mobile betting apps til dine Android-enheder. De ønsker naturligvis at du har en god oplevelse, så du bliver ved med at bruge den mobile applikation. Det giver ingen mening for dem at investere flere tusinde kroner i at designe en app, som ingen ønsker at bruge. Derfor er der generelt et højt niveau. Dog er der som sagt skelsættende elementer, som gør visse apps bedre end andre. Dem kigger vi på nedenfor.

  Brugbar Statistik og Grafik

  Fremragende nye betting sider giver dig statistik og grafik, som gør at du kan analysere potentielle udfaldkte med app’en. Det er især vigtigt med de mobile applikationer. De færreste ønsker at skulle gå ud ad app’en, når de sidder og skal spille på sport. Derfor er det vigtigt at du har tilgængelige data til at analysere de potentielle udfald.

  Luk Væddemål Før Tid

  De fleste bookmakere har en cash-out funktion. Det skyldes at mange tipsters foretrækker at have muligheden for at lukke væddemål før tid. Derfor er det bestemt et plus, når det er nemt at gøre det med den mobile applikation, som ofte er nemmere og hurtigerer sammenlignet med en bærbar computer.

  Live Chat Support

  Kundeservice med hjælp via live chatten er generelt vigtigt hos de bedste bookmakere. Det er dog ekstra vigtigt med de mobile applikationer. Igen skyldes det at de færreste personer ønsker at skulle åbne et nyt vindue på den lille skærm. Derfor er det en god at vælge en Android betting app, hvor du kan kontakte live supporten nemt og hurtigt.

  Stream Sport Live

  Det er ikke alle bookmakere, som sender tennis, ishockey, og andre sportsgrene live. Dog har de bedste betting sider live streaming af eSport, fodbold og anden populær sport. Hvis du foretrækker at spille CS:GO, Dota 2, LoL, kan du med fordel gå efter eSport betting sider med streaming af den sport. Nu hvor du har mulighed for at gå efter en god bookmaker, kan du lige så godt gå efter toppen af poppen. 

  Boostede Odds

  Generelt er det også en god at gå efter de bedste bookmakere, som er gavmilde med odds bonus. Ikke alene tænker vi på de betting tilbud, som vi allerede har været inde på. Der er også spillesider med omfattende kampagnesektioner, underholdende turneringer, Fantasy-ligaer, boostede odds og meget mere. Dem anbefaler vi at holde et ekstra vågent øje med.

  Fordele og Ulemper Ved Betting Med Android

  Der er naturligvis altid gode og mindre gode ting uanset hvad vi analyserer. Det gælder også med spil på sport med betting apps med Android-styresystemer. Derfor kigger vi på fordele og ulemper nedenfor.

  Pros

  Fordele

  • Styr skærmen med touch
  • Spil når som helst på farten
  • Gem funktioner til dine favoritter
  • Til tiders mobil bonus
  • Hurtigere adgang til spil på sport
  • Nemmere at lukke væddemål før tid
  Cons

  Ulemper

  • Mindre skærm end en computer
  • Kan kræve mere af dit batteri
  • Mindre generaliseret oplevelse
  • Mobile bonusser gælder kun til mobilen
  • Timerne kan gå hurtigere
  • Cash-out udelukker bonus

  Betting på Android vs Betting på iOS

  Man kan sige at det lidt svært at sammenligne betting på iOS med spil på sport på Android. Valg af app afhænger mest af hvilket styresystem du har. Hvis du har en iOS-telefon, giver det ikke mening at downloade Android og viceversa. Måske kan det dog være at du endnu ikke har valgt om du foretrækker at spille på sport på Android eller iOS. I det tilfælde kan du tjekke sammenligningen nedenfor.

  Betting På Android
  Check icon

  Mere udbredt end iOS

  Check icon

  Benyt Google Pay betaling

  Cancel icon

  Ikke kompatibel med ApplePay

  Cancel icon

  40 procent af danskerne bruger Android

  Check icon

  Mere brugervenlig og personaliseret betting

  Check icon

  Godt overblik i Google Play Store

  vs

  Sportsvæddemål På iOS
  Cancel icon

  Mindre udbredt end Android

  Check icon

  Benyt Google Pay betaling

  Check icon

  Betal med ApplePay

  Check icon

  60 procent af danskerne bruger iPhone

  Check icon

  Personaliseret betting oplevelse

  Check icon

  Godt overblik i App Store

  Mobil Betaling På Android Betting Apps

  Du kan vælge den oplagte indbetalingsmetode ved at betale med mobil betaling på Android Betting apps. Her er det ikke muligt at betale med Apple Pay. Det skyldes at Apple Pay kun fungerer på iOS mobile enheder.

  Til gengæld kan du vælge den mobile betalingsform med MobilePay, som er udbredt i Danmark. Mens der ikke er så mange danske spillesider, som har Google Pay, eksisterer det bestemt på enkelte sider. Mange udenlandske bookmakere har også Google Pay, som er oplagt, hvis du spiller med en Android betting app i hånden.

  Naturligvis er der også andre betalingsmetoder til sportsbetting. Hos mange bookmakere er det nemt at betale med betalingskortkte fra den mobile betting app. Det gælder både med VISA, MasterCard og andre betalingskort. Flere spillesider giver dig også mulighed for at betale med e-wallets som fx Skrill, Neteller eller PayPal. 

  Du kan ikke spille med kryptovaluta, hvis det er en mobil Android betting app forbundet med en bookmaker med dansk licens. På skrivende fod er der udelukkende kryptovaluta odds sider uden for den Europæiske Union. Hvis du foretrækker at betale med Ripple, Bitcoin, Ethereum eller en anden kryptovaluta, skal du altså vælge en udenlandsk bookmaker uden dansk licens.

  Fem Gode Tips Til At Bruge Android Betting Apps

  Som altid kommer vi med fem gode tips til hvordan du kan få mest ud af dine spil på sport med din mobile applikation. Vi giver dig fem gode råd til at have et sundt og godt forhold til betting på mobilen, mens du nyder en sublim brugervenlig oplevelse.

  Benyt Valgmuligheden For Cash-Out

  Mange tipsters nyder enormt gavn af muligheden for at lukke væddemål før tid med den mobile applikation. Ved at have denkte i hånden kan det måske være nemmere og hurtigere at benytte cash-out. Her kan du lukke væddemål før tid for at reducere eventuelle tab. Det kan også være at du sikrer større gevinster end forventet.

  Gem Til Favoritter

  En af de primære fordele ved betting apps, er at du normalt kan gemme hold og sportsgrene til dine favoritter. På den måde kan du nyde en mere brugervenlig oplevelse. Derfor anbefaler vi at du udnytter muligheden for at gemme fx et bestemt håndboldhold til dine favoritter, hvis du plejer at spille på netop det hold.

  Husk At Spille Ansvarligt

  Det er også utroligt vigtigt at spille ansvarligt. Husk at fastsætte et spilbudget. Overvej gerne at sætte grænser for tab, indsatser og hvor meget tid, som du tillader dig selv at være logget ind fx per dag. Det er værktøjer, der hjælper dig med at have en god oplevelse. Især med mobilen kan vi nogle gange bruge flere timer, når den lige pludselig løber fra os, og derfor er det godt med grænserne. Hvis den mobile betting lige pludselig tager overhånd, kan det gøre mere skade end gavn. Derfor er det vigtigt at du har et sundt forhold til denne fritidsaktivitet, som bør være sjov.

  Hold Øje Med Betting Tips

  Gør gerne ligesom du har gjort her med at holde et vågent øje med de bedste tips til at spille på Andorid betting apps. Du kan læse blogindlæg med information om de forskellige sportsgrene. Der er også fora hvor folk deler sine tips og tricks til hvordan de får mest ud af deres odds. Det kan hjælpe at tale med andre tipsters, som deler din interesse i at spille på fx ishockey på mobilen. På den måde kan i hjælpe hinanden med at lære nye ting.

  Spil På Sport Du Kan Lide

  Det virker måske åbenlyst, men ikke alle husker på denne faktor. Husk naturligvis udelukkende at spille på den sport, som du kan lide. Du kommer ikke langt med at spille på volleyball, hvis du ikke synes at det er interessant. Ligesom med alt andet online betting, skal du rent faktisk være interesseret i det, som du foretager dig. Der findes ikke nogen gylden opskrift på betting på mobilen, som du kan vinde flest penge på. Som med alt i livet kommer du længst, hvis du kan lide den aktivitet, som du kaster dig ud i.

  Android Betting Apps vs Desktop

  Før vi runder af er det vigtigt at understrege at de bedste Android betting apps ikke nødvendigvis er bedre end iPhone betting apps. Det gælder også den anden vej rundt. Ligeledes gælder det også med sammenlign med desktop-enheder. Måske foretrækker du en større skærm til visse ting, mens du foretrækker den hurtigere løsning med din smartphone til andre ting. Der er tid og plads til alting. 

  Dog er der ingen tvivl om at du kan nyde mange fordele ved at kunne spille på sport med Android betting apps hos bookmakere, der tilbyder mobile applikationer, sammenlignet med de betting sider, hvor det ikke er muligt at downloade en app. Derfor kan det være en god at træffe dit valg af bookmaker i overensstemmelse med hvor god deres Android betting app er.

  Samlet Konklusion om Android Betting Apps

  I første omgang virker det måske meget simpelt at bruge Android betting apps. Dog når du tænker over det er der elementer, som kan være altafgørende for din oplevelse med spil på sport.  De Bedste sport betting apps til Android kommer med mobile bonusser til nye og eksisterende kunder med fair bonusbetingelser.Det skal være nemt og brugervenligt at placere sportsvæddemål på såvel tablets som mobiler. Desuden er det vigtigt at du nemt kan indbetale, udbetale, kontakte supporten og gøre andre ting, som du sikkert ønsker at gøre hurtigt med din mobil i hånden. Sørg derfor for at vælge de bedste Android betting apps at spille på, nu hvor du har mulighed for at gå en ekstraordinær god oplevelse.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Findes der mobile bonusser til Android betting apps?

  Ja, normalt er der tale om de samme bonusser til såvel desktop som mobil. Hvis der er deciderede mobile bonusser, vil det figurere klart og tydeligt.

  Er det gratis at downloade Android bookmaker apps?

  Ja, vi har endnu ikke set en Android betting app som koster penge at downloade. De fleste bookmakere, som har en app med odds, ønsker at du downloader den og derfor sætter de ingen spænder for den proces.

  Har alle bookmakere Android betting apps?

  Nej, det er langt fra alle betting sider, som designer en betting app til Android. De fleste spillesider giver dig mulighed for at spille på sport i den mobile browser.

  Er Android betting apps bedre end iOS?

  Nej, ikke som sådan. Det ene er ikke bedre end det andet og vice-versa. Mange gange er der tale om gode mobile applikationer til såvel iOS og Android og valget afhænger af hvilket styresystem din mobile enhed har.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu