Amerikansk Fodbold Betting Sider i Danmark

Amerikansk fodbold bliver mere og mere populært i Danmark, hvilket også medfører at der er flere danske bookmakere der tilbyder bets indenfor denne sportsgren. Men hvilke bookmakere er de bedste, og hvad bør du se på når du vælger din næste favorit? Det kan du læse meget mere om i vores dybdegående artikel her på siden.

Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre
Gift icon
Velkomstbonus tilbud 100% op til 500 KR
Meget god Bedømmelse:
8/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Velkomstbonus 50 gratis spins på Fire Joker
Meget god Bedømmelse:
8/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Ekstremt dårligt Bedømmelse:
1/10 Ekstremt dårligt

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Ekstremt dårligt Bedømmelse:
1/10 Ekstremt dårligt

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Indholdsfortegnelse

  Danmark har masser af gode bookmakere, og mange af dem er særligt stærke når det kommer til Amerikansk Fodbold. Selvom det er rart at man som spiller har flere muligheder for at vælge sin foretrukne betting platform, kan der også ofte ske det der altid sker, når man bliver bombarderet med muligheder - nemlig at det bliver sværere og sværere at træffe de rigtige valg. Det er stort set umuligt at skulle holde styr på 30 forskellige bookmakeres regler og vilkår, aktuelle bonusser og kampagner, de forskellige kampe de tilbyder, kvaliteten af deres platform - og vi kunne blive ved.

  Derfor vil vi hos Betpack forsøge at skabe en informativ platform, hvor spillere kan se de nyeste opdateringer omkring de bedste bookmakere, og give spillerne et sted hvor de nemt og enkelt kan sammenligne forskellige bookmakere head-to-head. Det vil vi kort fortalt opnå ved at gøre det hårde arbejde for jer. Vi opretter konti hos forskellige bookmakere, for at vi kan vurdere hvor nem deres proces er, teste deres platform, og selvfølgelig også se på hvilke bonusser der gør sig gældende. Vi holder ingen favoritter, og derfor kan du være sikker på at vores anmeldelser er neutrale.

  Hvordan Vi Vælger de Bedste Amerikanske Fodbold Betting Sider i Danmark

  For at kunne give vores brugere så valid information som overhovedet muligt, er vi nødt til at mærke på egen krop hvordan spillerne har det hos de forskellige bookmakere. Vi kører samme proces igennem på samtlige bookmakere, så vi er sikre på at vi altid sammenligner ud fra de samme vilkår.

  1

  Vi opretter en konto

  Vi starter med at oprette en konto hos bookmakeren, og laver en indbetaling. På denne måde kan vi vurdere hvor nem processen er fra start til slut.

  2

  Vi vurderer platformen

  Vi kigger rundt på platformen, og vurderer blandt andet hvor brugervenlig den er, om der er en app - og hvor godt den fungerer, og hvilke forskellige funktioner platformen tilbyder.

  3

  Vi tjekker bonusser

  Vi holder os opdaterede med alle bonusserne på siden - store som små, og lægger mærke til hvilke begrænsninger de forskellige bonusser kan have.

  4

  Vi læser det med småt

  Vi læser det med småt, så du ikke behøver gøre det. Vi læser alle betingelserne igennem, for at se om der skulle være nogle vilkår der ikke er fordelagtige for spillerne.

  Forskellige Slags Amerikansk Fodbold Konkurrencer

  Amerikansk fodbold er en af de mest populære sportsgrene i USA og er også blevet mere og mere populært i resten af verden. Sporten spilles hovedsageligt i USA og Canada, og er kendt for sin fysiske og høje-intensitet spillestil. Der er flere forskellige turneringer og ligaer indenfor amerikansk fodbold, som tilbyder et væld af betting muligheder for interesserede. Selvom størstedelen af kampene finder sted i Nordamerika, er der også europæiske ligaer man kan følge med i.

  Den mest kendte liga er uden tvivl NFL (National Football League), som er den højeste professionelle liga i Amerikansk fodbold. NFL består af 32 hold fordelt på to konferencer (AFC og NFC) og otte divisioner. Derudover findes også college football, som spilles på universiteter i USA og som er kendt for sin entusiastiske fanbase. 

  NFL Betting

  Regulær Sæson

  Når du better på NFL Regular Season, satser du på udfaldet af et enkelt holdkamp i den regulære sæson. Du kan placere væddemål på forskellige markeder, såsom matchvinder, pointspredning, totals, og mange andre.

  NFL Playoffs

  NFL playoffs består af en række knockout-kampe, hvor vindere går videre til næste runde. Du kan bette på forskellige markeder, herunder matchvinder, pointspredning, totals, og mange andre.

  The Super Bowl

  Super Bowl er den største årlige sportsbegivenhed i USA og betragtes som verdens største enkeltstående sportsbegivenhed. Du kan bette på forskellige markeder, herunder matchvinder, pointspredning, totals, og mange andre.

  College Football Betting

  College Football Conferences

  Når du better på college football-konferencer, satser du på udfaldet af holdkampe i konferencekampe. Du kan bette på forskellige markeder, herunder matchvinder, pointspredning, totals, og mange andre.

  College Football Playoffs

  College Football Playoffs består af en række knockout-kampe, hvor vindere går videre til næste runde. Du kan bette på forskellige markeder, herunder matchvinder, pointspredning, totals, og mange andre.

  De Mest Populære NFL Betting Typer

  NFL er en kæmpe turnering der typisk varer i 4-5 måneder - og det er uden at tælle optakten til både turneringen og til drafting runderne med. Det giver spillere rig mulighed for at komme med spændende bets og væddemål i løbet af sæsonen. NFL betragtes af mange som værende årets absolut mest vigtige sportsbegivenhed, og det medfører selvfølgelig et væld af spændende kombinationer af traditionelle odds, men også nogle der er mere unikke specielt vedrørende NFL. 

  Med så mange forskellige bets kan det være svært at bevare et køligt overblik, og derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej, ved at uddybe nogle af de mest udbredte her nedenfor:

  Outright Markeder

  Disse er nogle af de simple bets. Her better du på hvilket hold du tror på vinder. Det kan både være delt ud på individuelle konferencer eller divisioner, men selvfølgelig også på slutspillet generelt. Outright bets kan være en god introduktion til spillere der ikke er så erfarne når det kommer til NFL 

  Konference Vinder

  NFL har 32 hold, der er ligeligt inddelt i to forskellige konferencer; AFC og NFC. AFC står for American Football Conference, og NFC står for National Football Conference. Her kan man eksempelvis bette på hvilket hold man mener vil vinde en konference, uden at skulle bette på om holdet vinder hele sæsonen.

  Division Vinder

  Hver konference er inddelt i 4 divisioner; East, North, South og West. Disse divisioner indikerer overordnet set hvor hvert hold holder til rent geografisk, men der er dog eksempler på at enkelte hold roterer rundt i andre divisioner, selvom de måske ikke geografisk hører til der. Der er 4 hold i hver division der dyster 2 gange i hver sæson.

  Super Bowl Vinder

  Super Bowl er den storslåede finale i NFL-betting. Her better du på hvilket hold du tror vinder super bowl. Det er også her du vil finde den største mediedækning af eventet. Du vil kunne bette på en superbowl vinder allerede in af sæsonen, men naturligvis også inden kampstart. Dette er ét af de mest populære bets herhjemme.

  Match Markets

  Disse bets er en fælles betegnelse for de bets man kan placere på en enkelt NFL kamp. De er inddelt i flere forskellige betting typer, hvilket betyder at man har rig mulighed for at kombinere sine odds, og virkelig gøre brug af sine yndlings strategier. Match Markets er gode til at holde sig beskæftiget indtil de store finaler. 

  Moneyline

  Moneyline er ét af de mere simple bets man kan lave i NFL. Her better man på hvilket hold der vinder kampen, og behøver ikke spekulere i med hvor mange point. Hvis man ikke kender så meget til de forskellige hold og betting typer endnu, er moneyline bets et godt sted at.

  Point Spread

  I point spread bets better man på med hvor mange point et hold vil tabe eller vinde med, i en given NFL kamp. Det er sværere at ramme disse bets præcist, kontra moneyline bets, men til gengæld er der også højere odds hvis man rammer rigtigt. Disse bets er for de mere spekulative og erfarne bettere.

  Totals

  Med et Totals bet satser du på hvor mange point der bliver scoret i en NFL kamp, iblandt begge holdene. Bettere der har stor kendskab til de forskellige holds statistikker og spillestile begiver sig ofte ud i totals bets, da der er høje odds på disse, og man typisk ved om givne hold spiller mere offensive eller defensive.

  Parlays

  Parlays er en form for kombinations bet. Her samler man flere forskellige væddemål sammen, og satser på at de alle går hjem. Disse er nogle af de mere obskure bets, og derfor kan man også forvente tårnhøje odds på disse typer af bets. Dog er disse typisk kun for de mest erfarne bettere.

  Teasers

  Teasers minder lidt om Parlay bets, men her kan man ændre på sine point spreads eller totals for at forbedre éns odds. Disse bets er stadig notorisk svære at ramme, men kan dog være lettere at få til at gå hjem end de rendyrkede parlay bets. Teasers kan være et godt supplement til Outright bets, for at øge spændingen.

  Spillere

  I NFL kan man også bette på hvordan nogle bestemte spillere vil klare sig i løbet af en kamp. Her kan man eksempelvis bette på hvor mange point hver spiller får scoret, hvor mange touchdown der bliver lavet, eller lignende. Her er det især vigtigt at holde sig opdateret med spillerens form inden man laver sine bets.

  Props

  Dette er en type bet på bestemte begivenheder, som måske ikke er direkte relateret til resultatet af en kamp, men snarere enkelte små mini-spil i kampen, om man vil. Her kan man eksempelvis bette på hvem der scorer det første touchdown, længste field goal og så videre. Props kan være gode supplementer til et konservativt outright bet.

  Draft Markets

  Udover selve kampene, kan man i NFL også bette på Draft Markets, altså på hvordan spillerudtagelserne vil komme til at foregå. Her kan man eksempelvis bette på hvilke spillere der bliver først drafted, men også mere specifikt i forhold til hvem der bliver den første draftede quarterback osv. Her er det en fordel hvis man også er skarp indenfor college football.

  First to Be Drafted

  First to be drafted er et bet man laver på den først drafte startede spiller, og hvor spilleren lander henne. Her er det ekstremt vigtigt at man har fulgt godt med i bl.a. Tryouts, men også college football, da man her ofte kan danne sig et overblik over hvilke spillere der klarer sig godt - og hvilke spillere der kunne passe ind i hvilke klubber.

  Amerikansk Fodbold Betting Sider Odds

  Amerikansk fodbold er en af de mest populære sportsgrene i USA, og det er også en sport, der er populær blandt online bookmakere verden over. Som vi har fået slået fast, er der mange forskellige typer af bets, man kan lave på amerikansk fodbold, og bookmakerne tilbyder typisk odds på alt fra kampvindere til individuelle spillerpræstationer. 

  Der findes både specialiserede amerikansk fodbold betting sider og mere generelle sportsbookmakere, der tilbyder odds på en lang række forskellige sportsgrene. Det kan være en fordel at vælge en bookmaker, der specialiserer sig i amerikansk fodbold, da de ofte vil have mere dybdegående viden om sporten og derfor kan tilbyde bedre odds og flere spilmuligheder.

  Hvordan Registrerer man sig på Amerikansk Fodbold Betting Sider?

  Hvis du ikke har prøvet det før, kan det måske virke overvældende at skulle gå i gang med at oprette sin betting konto. Det behøver dog ikke være så kompliceret, og hvis du følger vores trin er du i gang før du ved af det!

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg en bookmaker der passer til dig Trin 1

  Vælg en bookmaker der passer til dig

  Der findes et hav af forskellige bookmakere, der hver især har fordele og ulemper. Det er meget individuelt hvor man får den bedste løsning, og derfor kan du med fordel se på vores lister og anmeldelser inden du træffer en beslutning.

  Opret en konto Trin 2

  Opret en konto

  Når du har oprettet en konto skal du ofte verificere den efterfølgende. Det gør du typisk via NemID eller ved at klikke på et link du får tilsendt på din mail, eller som SMS på din telefon.

  Foretag en indbetaling Trin 3

  Foretag en indbetaling

  Når din konto er verificeret, er det på tide at lave din første indbetaling. Her er det en god idé hvis du gemmer dine betalingsoplysninger, så du nemt og hurtigt kan tanke din konto op igen.

  Indkassér din bonus! Trin 4

  Indkassér din bonus!

  Når du opretter dig, skal du sørge for at du får udnyttet så meget af din velkomstbonus som muligt. Ofte vil nye spillere kunne få en velkomstbonus på første indbetaling, i form af en matchbonus. Det betyder at du eksempelvis får 100% af din indbetaling igen som en bonus, op til et vist beløb. Sørg for at udnytte så meget af den som muligt!

  Fordele & Ulemper ved Amerikansk Fodbold Betting Sider i Danmark

  Pros

  Fordele

  • Bredt udvalg af kampe og turneringer
  • Gode muligheder for livestreaming af kampe
  • De fleste bookmakere tilbyder live bets på deres platform
  • Mange bookmakere har dedikerede betting apps så man kan holde øje med sine bets når man er på farten
  • Der er ofte gode bonusser til nye såvel som eksisterende spillere
  Cons

  Ulemper

  • De mange forskellige bets kan virke uoverskuelige for nye spillere
  • Der kan være forskel i ind-og udbetalings hastigheder for platformene

  Tips til at Vælge de Bedste NFL Betting Sider

  Når du skal ud og vælge din nye favorit bookmaker, er der et par forskellige ting der er vigtige at holde øje med. Det er en god idé at se vores side igennem, for at du hurtigt kan danne dig et overblik, og derefter kan du med fordel tjekke følgende ting igennem inden du beslutter dig for hvilken bookmaker du vil bruge.

  Dækning af forskellige markeder

  En god NFL bookmaker skal have et bredt udvalg af markeder at vælge imellem, så du kan bette på forskellige typer af bets og ikke kun kampvinder. Det bør inkludere Outright Markets, Conference Winner, Division Winner, Super Bowl Winner, Match Markets, Moneyline, Point Spread, Totals, Parlays, Teasers, Spillere, Props, Draft Markets, First to Be Drafted osv.

  Kvaliteten af oddsene

  Det er afgørende at have gode odds på dine bets, da det vil have stor indflydelse på dit samlede afkast. Sørg for at sammenligne oddsene mellem forskellige bookmakere for at finde den bedste værdi.

  Sikre betalingsmuligheder

  En god NFL bookmaker bør have en sikker betalingsproces og tilbyde forskellige betalingsmuligheder, såsom kreditkort, e-wallets og bankoverførsler.

  Live betting

  Live betting er en vigtig funktion for NFL betting, da det giver dig mulighed for at placere bets mens kampen er i gang. Det kan være en fordel at vælge en bookmaker, der tilbyder live betting og en brugervenlig platform for at gøre det let at placere dine bets. På samme måde som håndbold er  NFL en ekstremt hurtig sport, hvor man skal holde sig opdateret løbende.

  Kundeservice

  Endelig er god kundeservice vigtig, da det kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have med din konto eller bets. Det kan være en god idé at tjekke anmeldelser fra andre kunder for at få en idé om kundeserviceniveauet hos forskellige bookmakere.

  Konklusion

  Amerikansk fodbold er en storslået sport, der følges af hele verden. Med over 200 millioner mennesker, der sidder på sofaen hvert år for at se Super Bowl, er det ikke overraskende, at NFL-væddemål er en af de mest populære former for sportsvæddemål i USA og resten af verden. Der er mange forskellige væddemålsmuligheder tilgængelige for dem, der ønsker at placere et væddemål på amerikansk fodboldbegivenheder, inklusive pengelinje, pointspredning, totaler og prop-væddemål. Når du vælger en amerikansk fodbold bookmakere, er det vigtigt at overveje forskellige faktorer såsom licensering, betalingsmetoder, sikkerhed og kundeservice. Det kan også være en god idé at undersøge de tilgængelige bonusser og kampagner, og se om siden eksempelvis tilbyder en reload bonus. Danske bookmakere er generelt ret velbevandrede, når det kommer til NFL betting, så du vil kunne finde en bookmaker, der uden problemer kan give dig fremragende odds og platforme, hvis du kigger ordentligt efter.

  En af de store fordele ved at bette på amerikansk fodbold hos online bookmakere er muligheden for live betting, som giver spillerne mulighed for at placere indsatsen, mens kampen er i gang. Det kan også være en fordel at vælge en bookmaker, der dækker flere forskellige sportsgrene og ikke kun fokuserer på NFL. I sidste ende er det vigtigt at huske, at betting på amerikansk fodbold og andre sportsbegivenheder kan være sjovt og underholdende, men det er også vigtigt at spille ansvarligt og kun satse det beløb, man har råd til at tabe. Samlet set er væddemål på amerikansk fodbold en spændende og populær måde at blive involveret i sport, og med de rigtige forholdsregler kan du øge dine chancer for at vinde og nyde spillet på samme tid.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvad betyder point spread i NFL-betting?

  Point spread henviser til en anden væddemålstype, hvor oddsmagerne giver et antal point som en handicap for at udligne spillet og gøre det mere lige. Så du kan satse på, at dit hold vil vinde med mere end point spread eller tabe med mindre end point spread.

  Kan man satse på individuelle spilleres præstationer i NFL-kampe?

  Ja, dette kaldes ofte player props og inkluderer væddemål på ting som antal touchdowns, yards løbet eller kastet, interceptions og mere for bestemte spillere. Her er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i spillernes form, og læse op på om der har været nogle nylige skader der kan påvirke dit bet.

  Kan man se NFL-kampe live på de fleste bookmakeres platforme?

  Ja. Mange bookmakere tilbyder live streaming af diverse NFL kampe på deres platforme, men grundet sportens popularitet, vil det også ofte være relativt nemt at komme til at kunne se de største NFL kampe i fjernsynet. Det kan være svært at finde college football kampe, medmindre man har den helt store sportspakke, men ofte vil NFL kampene være at finde på TV.

  Hvordan fungerer parlays i NFL-betting?

  Et parlay er en kombination af flere væddemål i en enkelt indsats. Alle væddemål skal være korrekte for at vinde parlayen, men gevinsten vil være højere end ved at placere hvert væddemål individuelt.

  Hvor kan jeg finde odds på NFL-kampe hos danske udbydere?

  Du kan finde odds på NFL-kampe hos mange danske bookmakere, både på deres hjemmesider og i deres betting-apps.

  Hvordan placerer jeg et væddemål på en NFL-kamp?

  Først skal du oprette en konto hos en bookmaker og tilføje penge til din konto. Derefter kan du navigere til NFL-sektionen og vælge den kamp, du ønsker at bette på. Her kan du vælge det ønskede væddemål og indsats og bekræfte dit bet.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 KR
  Velkomstbonus
  Spil Nu