De Bedste Tennis Betting Sider i Danmark

Tennis er en af de mest populære sportsgrene at satse på, og det tilbyder en bred vifte af spilmarkeder og begivenheder at placere et væddemål på. Der er flere forskellige danske betting sider, der specialiserer sig i tennis betting, og tilbyder konkurrencedygtige odds, bonusser og enkel adgang til live streaming. Og i denne artikel kan du lære hvordan du finder de bedste!

Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre
Gift icon
Velkomstbonus tilbud 100% op til 500 DKK
Meget god Bedømmelse:
8/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Velkomstbonus 50 gratis spins på Fire Joker
Meget god Bedømmelse:
8/10 Meget god

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Ekstremt dårligt Bedømmelse:
1/10 Ekstremt dårligt

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Gift icon
Ekstremt dårligt Bedømmelse:
1/10 Ekstremt dårligt

18+ | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Rådgivning: StopSpillet.dk | T&C

Indholdsfortegnelse

  Udover at være en favorit blandt mange virtuelle betting sider, er tennis også en sport hvor spillernes præstationer kan variere meget, og hvor uventede op- og nedture kan ændre kampens udfald på et splitsekund. Derfor er tennis betting også en af de mest spændende og uforudsigelige former for sportsbetting.

  Når du leder efter en tennis betting side, er det vigtigt at vælge en platform, som tilbyder et bredt udvalg af spilmarkeder og høje odds. Det er også en god idé at finde en platform, som tilbyder live streaming af kampe, så du kan følge med i realtid og justere dine væddemål efter behov. Derudover bør du undersøge platformens sikkerhed og pålidelighed, for eksempel ved at undersøge deres licens og regulering. Du kan også bare vælge den nemme løsning, og se på vores overskuelige lister og anmeldelser, hvor vi har gjort alt det hårde arbejde for dig!

  Bedste Tennis Betting Sider i Danmark

  Når du skal vælge en betting side til tennis, er der flere forskellige ting man bør overveje inden man tilmelder sig, for at finde den bedste platform til dine behov. For det første er det vigtigt at finde en betting side med et bredt udvalg af spilmarkeder og høje odds, der giver dig mulighed for at placere bets på både større Grand Slam turneringer og mindre ATP og WTA-turneringer. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dine bets til dit niveau af viden og risikovillighed.

  Endelig kan du også overveje bonusser og kampagner, som tilbydes af betting sider. Velkomstbonusser, reload bonusser, free bets og cashback kan give dig ekstra værdi, mens du spiller på en tennis betting side. Med vores guide i hånden vil du være godt klædt på, til at kunne spotte de bedste bonusser og de bedste platforme. Som udgangspunkt er det altid en fordel hvis bookmakeren har en god kombination af alle parametrene, da det giver dig mere fleksibilitet i dit spil, samtidig med at du kan gøre brug af lukrative bonusser.

  Populære Tennis Turneringer hos Online Bookmakere

  Ofte vil online bookmakere tilbyde en bred vifte af spilmarkeder og begivenheder for tennisfans, og der er ingen mangel på spænding og drama på tværs af de forskellige turneringer. Uanset om du foretrækker Grand Slam turneringer eller mindre ATP og WTA-turneringer, kan du
  finde et væddemål, der passer til dine behov. De mange forskellige turneringer betyder at du nærmest kan finde en tenniskamp du kan bette på hele året rundt,t du nærmest altid vil kunne finde minimum disse tre turneringer hos enhver bookmaker.

  I mange tilfælde vil du også kunne spille på individuelle kampe – også kampe, der ligger uden for de store turneringer. Du bør dog bestemt altid kigge på turneringerne hos bookmakerne, da der kan være mange forskellige odds kombinationer, som kan vise sig at være meget lukrative. De mange turneringer kan måske virke lidt overvældende til at begynde med, så for at forklare lidt mere om de forskellige turneringer har vi inddelt nogle af de hyppigste turneringer hos bookmakerne nedenfor:

  Grand Slam

  Grand Slam er ikke som sådan én individuel turnering, men snarere en samling af fire af de største turneringer; Wimbledon, US Open, Australian Open og French Open. Du vil dog hos mange tennis betting sider kunne bette på både de individuelle turneringer, men også på et samlet resultat under Grand Slam. Udover de individuelle turneringer, kan du også bette i de forskellige discipliner, såsom herresingler, damesingler, doubles og mixed doubles. Det kan ofte være svært at ramme rigtigt med sine bets hvis man better i Grand Slam kategorien, da der skal mange kampe til før Grand Slam bliver afgjort. Dog er det naturligvis af samme grund også her man kan finde nogle af de bedste odds.

  Wimbledon

  Wimbledon er en af ​​de mest ikoniske tennis turneringer i verden, og samtidig også den eneste Grand Slam turnering der spilles på græsbaner. Wimbledon bliver afholdt i London, England, og finder sted i juni og juli hvert år. Wimbledon er særligt kendt for sin meget traditionsrige atmosfære, og der er generelt set bred enighed om at Wimbledon er den mest prestigefyldte af alle Grand Slam turneringerne - og dermed den mest prestigefyldte Tennis turnering overhovedet. Derfor forventer man også at spillerne er særligt i topform under Wimbledon, hvilket kan medføre nogle vilde, actionfyldte kampe med højt tempo, og hurtigt skiftende stillinger.

  US Open

  US Open bliver afholdt i New York i sensommeren hvert år. Nærmere bestemt fra slutningen af august til midten af september, og er dermed den sidste turnering i Grand Slam sæsonen. Det er én af de to hardcourt baner. Netop banens underlag har stor påvirkning på hvordan forskellige spillere kan performe, og mange mener at man kan sammenligne resultaterne fra Australian Open, den første turnering i Grand Slam, som også spilles på hardcourt, med resultaterne der kommer fra US Open. Derfor er det ikke unormalt at oddsene i US open meget ofte læner sig op af resultaterne fra Australian Open.

  Australian Open

  Australian Open er Grand Slam sæsonens første turnering, og betegnes ofte som “Happy Slam” på grund af den nærmest festagtige stemning der er under denne turnering. Der er altid liv og god stemning under Australian Open, og det er ofte også den turnering der trækker flest tilskuere til. Australian Open har sågar rekorden for det største tilskuer fremmøde, med over 800.000 tilskuere til eventet i 2020. Australian Open er en vigtig turnering, hvor man kan få en god idé om de forskellige spilleres niveau og kampform, og ofte vil Australian Open være skelsættende i forhold til de forskellige odds sæsonen ud.

  French Open

  French Open bliver spillet i Paris, og afholdes sidst i marts / start juni. Det er den eneste turnering der bliver spillet på lerbaner, hvilket drastisk ændrer spillets gang. Lerbaner er kendte for at kræve en særlig teknik og spillestil fra spillerne. Fordi boldene bevæger sig langsommere og hopper højere på en lerbane, kræver det mere topspin og en mere defensiv spillestil for at holde bolden i spil. Dette gør det også lettere for taktikorienterede spillere at vinde kampe på en lerbane. Derfor vil man ofte kunne opleve væsentligt anderledes odds under henholdsvis French Open og Wimbledon, end dem man eksempelvis ser i Australian Open og US Open.

  Hvordan Vi Vælger de Bedste Tennis Betting Sider i Danmark

  Når vi undersøger de forskellige tennis betting sider, tjekker vi dem ud fra et fast sæt parametre, så vi sikrer at vi sammenligner alle siderne på lige vilkår. Det gør det langt lettere for vores brugere at navigere i, hvilket øger sandsynligheden for at du finder den betting side der passer lige præcis til dig! Vi undersøger blandt andet:

  1

  Gode Odds

  Gode odds er et must for at få succes i betting. Derfor tjekker vi altid op på hvor på skalaen de forskellige bookmakere ligger. Der kan være udsving i forskellige kampe eller turneringer, men du kan ofte finde gode betting tilbud på odds op til kampstart.

  2

  Gyldig Licens

  Vi ser altid efter om en betting side har en licens fra de danske spillemyndigheder. Dette er din garanti for at siden bliver kontrolleret løbende, og at sikkerheden er i orden - både når det kommer til at dine odds er fair, men også i forhold til sikkerheden af dine data.

  3

  Mulighed for Bonusser

  Bonusser kan være en stor fordel for spillere, og de findes i mange forskellige afskygninger. Nogle lyder bedre end de er, og andre er måske underspillede eller misforståede. Derfor tjekker vi altiid op på de aktuelle bonusser, så vores brugere kan træffe de bedste valg.

  4

  Stort Udvalg af Kampe

  Vi undersøger altid hvor mange kampe og turneringer de forskellige tennis betting sider dækker. Jo flere turneringer og kampe, jo flere muligheder får man som spiller for at kunne vinde penge.

  Hvordan Registrerer man sig på Tennis Betting Sider i Danmark?

  Er du vild med tennis, og vil du gerne gøre det endnu mere spændende at se kampene, men ved du ikke hvordan du kommer i gang med at bette? Så kan du følge vores 4 lette tips nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Find din favorit betting side Trin 1

  Find din favorit betting side

  Start med at finde den betting side der bedst passer til din spillestil, og som har de funktioner du leder efter. Du kan med fordel bruge vores liste og anmeldelser til at danne dig et overblik.

  Registrer dig og verificer din konto Trin 2

  Registrer dig og verificer din konto

  Når du registrerer dig skal du i størstedelen af tilfældene verificere din konto. Det gør du hurtigt og nemt via den SMS eller E-mail du har fået tilsendt. Herefter er din konto oprettet og klar til at modtage en indbetaling. Som oftest vil du kunne indbetale via Visa eller e-wallets

  Gør krav på din bonus Trin 3

  Gør krav på din bonus

  Sørg for at du gør krav på så mange bonusser som muligt. Hvis det er en første indbetalings velkomstbonus, så bør du overføre så meget som muligt, for at få mest muligt ud af bonussen.

  Kom i gang med at bette! Trin 4

  Kom i gang med at bette!

  Nu er du klar til at bette. Det kan være en god idé at downloade sidens app hvis den tilbyder én, så du lettere kan holde dig opdateret med de nyeste tennis odds.

  Betting Odds på Tennis Betting Sider i Danmark

  Når bookmakere udvælger odds til tennis kampe, tager de højde for en række forskellige faktorer for at sikre, at oddsene afspejler den reelle sandsynlighed for en bestemt begivenhed. Ofte overvåger bookmakerne nøje de forskellige spilleres form og resultater forud for kampen. Hvis en spiller har været i god form og vinder en række kampe i træk, kan bookmakere justere oddset, så spilleren anses for at have en større chance for at vinde kampen. Bookmakerne holder også øje med skader, da disse naturligvis kan have en stor indvirkning på spillerens præstation og kan resultere i en højere risiko for at tabe kampen. Nye bookmakere vil tage højde for skader og justere oddset, så det afspejler den øgede risiko.

  Udover dette tager bookmakere også højde for de tidligere kampe spillerne har spillet mod hinanden, når de udregner head-to-head odds. Hvis en spiller eksempelvis har en stærk historik med at slå deres modstander, vil oddsene afspejle dette, ligesom odds’ene også vil afspejle hvor god en spiller er på forskellige baneoverflader. 

  Populære Bet Typer på Tennis Betting Sider i Danmark

  I tennis er der ofte flere forskellige ting man kan bette på, udover bare hvem der vinder kampen. Det er blandt andet dette store antal forskellige odds og kombinationer, der gør tennis særligt attraktivt for spillere, idet de kan forfine og udføre forskellige strategier. De mange forskellige kombinationer gør det muligt at pakke sine bets sammen i forskellige risikoniveauer, hvilket gør hele betting oplevelsen meget mere kompleks, men dermed også langt mere underholdende. Derfor bør du også altid vælge en bookmaker der tilbyder så mange forskellige odds og betting muligheder som muligt. Nogle af de mest hyppige bets er eksempelvis:

  Kampvinder
  Sætvinder
  Handicap-Bet
  Over Under Bets

  En af de mest populære typer af tennis bets, er samtidig også det mest simple. Her satser man ganske enkelt på hvilken spiller man tror vil vinde kampen. Det er en enkel ogkte måde at satse på, og kan tilbyde spænding og underholdning for spillere, der følger med i kampen.

  En anden populær type af bets på tennis er at bette på hvilken spiller der vinder et bestemt sæt. Spillere kan satse på, hvem der vinder det første sæt, andet sæt eller et hvilket som helst andet sæt i kampen. Sætvinder bets kan tilbyde en mere detaljeret og præcis måde at satse på, og kan også tilbyde bedre odds end de mere simple kampvinder bets.

  Handicap-betting er en type af bet, hvor bookmakeren tildeler det ene hold eller den ene spiller et givent handicap, for at udligne kampene. Det ses ofte i kampe hvor der er en storfavorit, eller hvor en spiller eksempelvis har haft en nylig skade, og kan være med til at give langt bedre odds på dine bets.

  Over/Under bets er en speciel type af bets, hvor spillere satser på hvor mange sæt der bliver spillet i en kamp, og om de vil være over eller under et givent antal. Over/Under bets kan tilbyde en mere nuanceret måde at satse på kampen på, og kan også give bedre odds end kampvinder bets.

  Fordele & Ulemper ved Tennis Bookmakere i Danmark

  Pros

  Fordele

  • Danske bookmakere er eksperter i at præsentere komplekse bets på en overskuelig måde.
  • Tennis’ store popularitet i Danmark betyder, at du altid kan finde en tenniskamp at spille på.
  • Danske bookmakere er underlagt strenge regler, som sikrer en god og fair oplevelse
  • Grundet den store konkurrence vil du ofte kunne få attraktive odds hos danske bookmakere
  Cons

  Ulemper

  • De fleste bonusser hos danske bookmakere kommer med indsatskrav
  • Med så mange forskellige bookmakere der tilbyder tennis bets, kan det være svært at se hvilken der er den bedste

  Tennis Betting Sider vs Sport Betting Sider

  Tennis Betting Sider
  Check icon

  Mere dybde og bredere udvalg af tennis specifikke odds

  Check icon

  Større sandsynlighed for at siden tilbyder live streaming + live betting

  Check icon

  Tilbyder ofte tennis-relaterede bonusser og freebets

  Check icon

  Har ofte en bedre platform specifikt til tennis odds

  vs

  Sports Betting Sider
  Cancel icon

  Har ofte ikke lige så mange detaljerede odds på Tennis

  Cancel icon

  Er ikke lige så tilbøjelig til at tilbyde live streaming + live betting

  Check icon

  Tilbyder ofte mere generelle betting bonusser

  Cancel icon

  Kan have svært ved at vise de avancerede tennis odds på en brugervenlig måde

  Konklusion

  Selvom der altid er en vis risiko for tab af penge, kan tennis betting også være en sjov og spændende måde at følge med i tennis kampe på. Særligt de mange forskellige former for bets  kombineret med de forskellige baneoverflader der påvirker spillernes taktik, gør det muligt for spillere at udvikle avancerede strategier før man placerer sine bets. Disse er bare nogle af årsagerne til at tennis betting i mange år har været en fast favorit blandt de danske spillere, der ønsker en mere fordybende og personliggjort betting oplevelse.

  Tennis har i mange år været en meget populær sport i Danmark, hvilket naturligvis også har ført til at der er rigtig mange betting sider i Danmark, hvor du kan spille på de hotteste tenniskampe. Men med så mange forskellige udbydere at vælge imellem, kan det godt være svært at finde frem til dén der passer helt perfekt til lige præcis dig. Når man vælger en tennis betting side, er der flere faktorer, der skal overvejes, såsom bonustilbud, sikkerhed og pålidelighed, brugervenlighed og kundesupport. Det er også vigtigt at vælge en side, der har et stort og dybtgående udvalg af tennis odds og bets, samt muligheden for live streaming og specialiseret kundesupport. At skulle undersøge så mange forskellige ting for utallige platforme, kan være en ekstremt tidskrævende affære, og derfor håber vi at vores liste her har givet dig et godt grundlag til at kunne finde din næste yndlings tennis betting side.

  Ofte stillede spørgsmål 

  Hvordan fungerer tennis betting sider?

  Tennis betting sider giver spillere mulighed for at satse penge på udfaldet af tennis kampe og turneringer. Spillere kan vælge mellem forskellige typer af bets og odds for at satse på deres foretrukne spillere og hold. Ofte har tennis betting sider også live odds og live streaming af de største turneringer.

  Hvordan vælger man den bedste tennis betting side?

  Man bør altid vælge en tennis betting side med en gyldig licens, for at sikre fair spil og éns egen sikkerhed. Derudover bør man vælge en side der er pålidelig og brugervenlig, og som har et bredt udvalg af odds.

  Hvad er de mest populære bets på tennis betting sider?

  Nogle af de mest populære bets på tennis betting sider inkluderer kampvinder, sæt vinder, handicap-betting og over/under bets. Disse bets giver spillere mulighed for at satse på forskellige aspekter af tennis kampe og turneringer. Derudover er de forskellige bane overflader også grundlag for mange spændende bets.

  Er det lovligt at spille på tennis betting sider i Danmark?

  Ja, det er lovligt at spille på tennis betting sider i Danmark, så længe den online bookmakere har en gyldig licens fra Spillemyndigheden. Det er vigtigt at vælge en licenseret bookmaker for at sikre en sikker og pålidelig spiloplevelse.

  Kan man vinde penge på tennis betting sider?

  Ja, det er muligt at vinde penge på tennis betting sider ved at placere vindende bets på tennis kampe og turneringer. Tennis er ofte en favorit blandt erfarne spillere, grundet de mange forskellige former for bets man kan lave. Det er dog vigtigt at spille ansvarligt og med omtanke og at være opmærksom på risikoen for tab af penge.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 DKK
  Velkomstbonus
  Spil Nu