Revolut Betting Sider

Jens Larssen
Forfatter: Jens Larssen

Opdateret:

Mere end 40.000 danskere har Revolut, og derfor er de bedste Revolut betting sider i Danmark begyndt at blive populære. Der er tale om bookmakere hvor du kan indbetale og udbetale med denne moderne betalingsform. På den måde kan du lynhurtigt komme i gang med at spille på sport. Det betyder også at du normalt øjeblikkeligt kan udbetale dine gevinster hos en Revolut bookmaker. Nogle Revolut odds sider er bedre end andre. På denne side kan du læse alt om hvordan du kan finde frem til netop de sider og få mest muligt ud af dine sportsvæddemål.
Hjemmeside
www.revolut.com
Virksomhed
Revolut Inc
Betalingstyper
Cards, E-wallets
Indbetal
øjeblikkelig
Udbetal
øjeblikkelig

Fordele

 • Betalingskort uden en dansk bank
 • God Revolut iOS og Android app
 • Findes på dansk
 • Tjen interesser på dit forbrug
 • Typisk moderne bookmakere

Ulemper

 • Ikke godkendt bank i Danmark
 • Mindre udbredt hos danske bookmakere
 • Kan forekomme gebyrer
Betpack er en tilknyttet hjemmeside. Vi kan optjene kommission, hvis du tilmelder dig en bookmaker via links på vores platform. Få flere oplysninger og spil ansvarligt.

Ryd alt

Filter

Mobile filter Close icon
Anvend filtre

De Bedste Revolut Betting Sider i Danmark 2024

Intet fundet.

Indholdsfortegnelse

  Der er naturligvis nogle online bookmakere, som er bedre end andre. Det er vigtigt for os at finde frem til netop de spillesider. Derfor bruger vi hos Betpack tid og energi på at analysere de bedste betting sider med indbetaling og udbetaling med Revolut. Vi analyserer forskellige faktorer, og nogle af dem kan du se nedenfor.

  Højt Sikkerhedsniveau 

  Det er vigtigt at bookmakerne har en form for licens. Der er endnu ikke mange betting sider med dansk licens, som har Revolut. Derfor er mange af de nye bookmakere, som har Revolut, normalt udenlandske. Det kan være med forskellige former for licens. Fx kan det være at det er en MGA-bookmaker med licens fra Malta Gaming Authority, som er spillemyndigheden i Malta. Andre gange kan det være at de har licens fra spillemyndigheden i Estland. I og med at Revolut er populært i USA, er der også mange Revolut bookmakere uden for Europa. 

  Bonus Med Fair Betingelser

  Det er også vigtigt at du kan forkæles med betting bonus til såvel nye som eksisterende kunder på de bedste Revolut betting sider i Danmark. Først og fremmest bør de have en attraktiv velkomstbonus til nye medlemmer. Desuden er det fordelagtigt, når der er cash-back til alle kunder. 

  Uanset hvilken bonus der er tale om, bør der naturligvis være tale om milde bonusbetingelser. Altså er det vigtigt at du kan nyde lave krav for såvel gennemspilning som minimum odds. Vi anbefaler altid minimumsodds på mellem 1.40 og 1.60, hvis det er muligt. På den måde kan du spille på en bredere vifte af odds med din betting bonus.  

  Hurtig Behandling Af Betalingsanmodning

  De bedste Revolut betting sider i Danmark behandler anmodninger om udbetaling øjeblikkeligt. Andre spillesider behandler den anmodning inden for 24 timer. De fleste personer foretrækker førstnævnte, da de færreste ønsker at skulle vente længere end nødvendigt på at modtage de penge, som de har vundet hos en bookmaker. 

  Venlig Kundesupport

  Du kender sikkert til fornemmelsen, når det er umuligt at få hjælp fra kundeservice. Når du skal vente i kø i 20 minutter og du til sidst får hjælp fra en person, som ikke har nogen anelse. Det gør vi også. Tid er dyrebar nu til dags og derfor skal det være nemt at få hjælp hos en bookmaker. 

  Først og fremmest bør der være en omfattende FAQ-sektion med svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis den har en søgefunktion og er opdelt i kategorier, er det helt perfekt. Skulle det være nødvendigt, bør de også have live chat support. På den måde kan du kontakte kundeservice via live chatten og hurtigt få hjælp.

  Gebyrfrie Betalinger

  Det siger nærmest sig selv, men det er vigtigt at der er tale om gebyrfri indbetaling og udbetaling på de bedste Revolut betting sider i Danmark. Nu til dags er det langt de færreste bookmakere, som kræver gebyrer for overførsler den ene eller den anden vej. De kan dog eksistere, og derfor er det altid vigtigt at vælge odds sider uden gebyrer. 

  Hvordan Finder Vi Frem Til De Bedste Revolut Bookmakere i Danmark? 

  Det er meget vigtigt for os at vi kun anbefaler de bedste Revolut betting sider i Danmark. Derfor læser vi ikke blot om spillesider på nettet. Vi tester dem godt og grundigt. På den måde kommer vi med en ærlig klassificering til dig. Den rangering kan du læse om nedenfor.

  1

  Trin 1: Førstehåndsindtryk af Siden

  Før vi opretter en konto, danner vi et førstehåndsindtryk. Det er vigtigt at der er tale om en god oplevelse, allerede før du opretter en konto. Ellers er det hverken din eller min tid værd.

  2

  Trin 2: Registrer En Konto

  Hvis vi kan lide Revolut bookmakeren, går vi videre med at oprette en konto. Det er vigtigt at det er nemt og hurtigt at komme i gang. Vi tjekker også bekræftelsen af den konto, og hvordan det går an.

  3

  Trin 3: Betting Med Revolut

  I det tredje trin prøver vi oplevelsen med betting hos bookmakeren. Det betyder at vi indbetaler penge med Revolut og spiller på sport. Forhåbentligt vinder vi penge på de sportsvæddemål, så vi kan teste udbetalingen.

  4

  Trin 4: Rangering af Bookmakeren

  Til sidst klassificerer vi den betting side, som vi har analyseret. Den anmeldelse sammenligner vi med andre anmeldelser, som vi allerede har skrevet. På den måde kan vi give dig den seneste nye topliste over de bedste Revolut betting sider i Danmark.

  Hvad Er Revolut og Hvordan Virker Det?

  Revolut er en delvist britisk og delvist litauisk neobank. Hvis du ikke kender til konceptet med neobank, er der tale om en online bank. De har ikke fysiske fililaler, hvor du kan besøge din bank. Altså klarer alt med din bank online via Revoluts hjemmeside og deres app. 

  Det hele med Revolutde op i 2015. Nikolay Storonsky og Vlad Yatsenko står bag banken. Fem år senere udvidede de forretningen til USA og Japan, og antallet af medarbejdere steg hurtigt fra 1500 til 6000. Det samme år blev det til den mest værdifulde fintech-virksomhed i Storbritannien. 

  I juli 2021 blev virksomhedens værdi vurderet til 33 milliarder amerikanske dollars. Det førte til at det var den mest værdifulde britiske techp på det tidspunkt. Altså er der tale om en stor virksomhed, som naturligvis kan bruges som betalingsmetode hos de bedste Revolut betting sider i Danmark. 

  Er Det Gratis At Anvende Revolut Hos Bookmakere?

  Det er i første omgang gratis at oprette en konto hos Revolut. Deres standard konto er designet til dem, som ønsker at spare lidt penge, når de bruger penge på kortet. Derudover er der tre andre abonnementer med Plus, Premium og Metal. Sidstnævnte giver dig mulighed for at tjene penge på renter samt at du kan investere i kryptovaluta som Ethereum og Ripple med lave gebyrer. 

  Det er vigtigt at fremhæve at der er gebyrer for indbetaling og udbetaling, når du har den gratis udgave af Revolut. Desuden koster det penge at få et kort leveret. Her har du ikke kundeservice med førsteprioritet gele døgnet rundt. Dog får du cash-back på en række betalinger. Desuden har du et betalingskort via den finansielle tjeneste fremfor en bank, og måske kan det være årsagen til at du vælger Revolut bookmakere. Det lader vi være op til dig at vurdere. 

  Revolut og Sikkerhed Hos Bookmakerne

  Det er vigtigt at vide at Revolut ikke som sådan er en bank. Derfor har de ikke status som en bank i Storbritannien eller Danmark. Det betyder at de måske ikke altid skal overholde love for tilbagebetaling af penge i forbindelse med svindel alt afhængigt af hvilket land du bor i. Dog har de bankstatus i Litauen, som er inden for den Europæiske Union, hvilke er positivt. Under alle omstændigheder er det måske ekstra vigtigt at du sørger for at spille hos en bookmaker med licens, så de har sikkerheden i orden.

  Revolut Findes På Dansk

  Det kan godt være at der er tale om en virksomhed, der er af britisk oprindelse, men siden findes også på dansk. Modsat andre moderne betalingsmetoder som Neteller og Skrill, kan du læse om Revolut på dit modersmål, og det kan være et stort plus for mange tipsters. Hvis du ønsker at anvende Revolut, kan du gå direkte ind på deres side, oprette en konto, og derefter benytte kortet hos de førende Revolut betting sider i Danmark. 

  Betting Med Revolut 

  Det er vigtigt for os at der er tale om en god oplevelse med at spille på sport hos en Revolut bookmaker. Når det kommer til online betting, er der flere forskellige faktorer, som kan være afgørende for en god oplevelse. Nogle af de elementer kigger vi på nedenfor.

  Udvalg Af Odds

  Naturligvis er det vigtigt at vide hvilken form for odds du kan spille på. Først og fremmest handler det om antallet af sportsgrene. De bedste Revolut betting sider i Danmark har mere end 30 forskellige sportsgrene. På den ene side bør der være populære sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, golf og motorsport. 

  Derudover anbefaler vi altid de mere nytænkende bookmakere. Altså betting sider, som måske har mere moderne sport. Det gælder blandt andet med odds på eSport. Desuden kan det også være med virtuel betting, som vi føler er utroligt spændende. Hvis du ikke går så meget op den form for sportsvæddemål, er det naturligvis ikke vigtigt for dig.

  Luk Væddemål Før Tid 

  De bedste Revolut bookmakere giver dig også mulighed for at lukke væddemål før tid. Denne funktion kaldes typisk også for cash-out. Nogle tipsters vælger at lukke væddemål før tid for at sikre sig gevinsten. Andre vælger at lukke væddemål for at reducere eventuelle tab. Uanset hvad kan det altid være hjælpsomt at have mulighed for at lukke sportsvæddemål før tid, hvis det ikke går helt som forventet. 

  Hjælp Til Analyse

  Vi fremhæver igen og igen at det er vigtigt at analysere de potentielle udfald, før du placerer dit sportsvæddemål. De bedste Revolut betting sider i Danmark hjælper dig med netop dette Det kan blandt andet være i form af ekspertråd fra tidligere sportsudøvere. Andre gange kan det være med statistik eller anden information, som kan hjælpe dig med at analysere sandsynligheden for udfald af odds. Husk på at du aldrig kan være stensikker på et resultat, men det hjælper naturligvis altid at analysere udfald. 

  Live Betting i Topkvalitet 

  Det er også en god at kigge på udvalg af live odds. Mange bookmakere har live betting på store sportsgrene som europæisk fodbold og ATP tennis odds på mændenes tennis. Men hvad med de andre sportsgrene? De bedste Revolut betting sider i Danmark har typisk mange odds på såvel store som små sportsgrene. 

  Live Streaming af eSport

  Nogle af de bedste Revolut bookmakere i Danmark tilbyder også live streaming. Der er endnu ikke så mange odds sider, som opfylder dette punkt. Det er egentligt fair nok. Rettigheder til at sende sport live kan være dyrt, og derfor er det ikke altid muligt at streame sport hos en bookmaker. Dog sender de bedste Revolut betting sider i Danmark eSport live via Twitch, så du kan spille på eSport odds og streame det hele på ét og samme sted. Altså hos bookmakeren.

  Hvordan Opretter Du Dig Hos Revolut Bookmakere?

  Det kunne næsten ikke være nemmere at komme i gang hos de bedste Revolut betting sider i Danmark. Først skal du naturligvis have et kort hos Revolut. Derefter kan du komme i gang hos bookmakerne. Det gør du med følgende proces nedenfor.

  • Estimeret Nødvendig Tid: 00:05
  • Nødvendige Værktøjer: Konto
  • Nødvendige Midler: Tid, penge
  Vælg Din Revolut Bookmaker Trin 1

  Vælg Din Revolut Bookmaker

  Først skal du vælge den betting side, som du ønsker at spille på. Stol ikke blindt på vores anbefalinger. Det er vigtigt at du vælger den bookmaker, som passer bedst til dig. Derfor kan det være en god ide at overveje flere forskellige.

  Opret Din Konto Trin 2

  Opret Din Konto

  Når du har fundet frem til den bookmaker, som du kan lide, skal du oprette din konto. Normalt er det nemt og hurtigt. Du skal indtaste dine personlige oplysninger og bekræftelse oprettelsen.

  Indbetal Med Revolut Trin 3

  Indbetal Med Revolut

  Når du har din betting konto hos bookmakeren, skal du indbetale med Revolut. Typisk åbner et nyt vindue op med indbetalingen. Andre gange skal du gå til betalingssektionen. Husk at opfylde eventuel minimumsindbetaling for velkomstbonus.

  Spil På Sport Trin 4

  Spil På Sport

  Til sidst kan du gå i gang med at spille på sport. Husk at analysere dine mulige sportsvæddemål godt og grundigt, før du placerer dine penge. Det er altid vigtigt at være godt forberedt, så du kan få mest muligt ud af din betting hos de bedste Revolut betting sider i Danmark.

  Hvordan Gennemfører Du Revolut Indbetalinger?

  Det er nemt at indbetale med Revolut hos en bookmaker på nettet. Først og fremmest skal du have en konto hos Revolut. Den er gratis, så længe at du vælger standardudgaven. Når du først har din Revolut-konto, kan du gå videre med trin-for-trin indbetaling nedenfor. 

  • Trin 1: Gå til bookmakeren.

  • Trin 2: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 3: Gå til betalingssektionen.

  • Trin 4: Vælg Revolut til indbetaling.

  • Trin 5: Indtast dit indbetalingsbeløb.

  • Trin 6: Bekræft indbetalingen hos Revolut.

  • Trin 7: Bekræft at indbetalingen er gået ind på din konto hos bookmakeren.

  Normalt er det øjeblikkeligt at indbetale hos en bookmaker med Revolut. I visse tilfælde kan der naturligvis gå nogle minutter. Under alle omstændigheder vil du altid vide om der er penge eller ej på din bookmaker konto, da du skal bruge de penge til at placere dine sportsvæddemål.

  Hvordan Udbetaler Du Med Revolut?

  En af de største fordele ved Revolut, er at du kan indbetale og udbetale til det betalingskort. Normalt er det hele automatisk, når du først har gennemgået din indbetaling med Revolut. For en god ordens skyld gennemgår vi udbetaling trin-for-trin nedenfor, så du har styr på udbetalingsprocessen. 

  • Trin 1: Log ind hos bookmakeren.

  • Trin 2: Gå til betalingssektionen.

  • Trin 3: Vælg udbetaling.

  • Trin 4: Bekræft Revolut som din foretrukne udbetalingsmetode.

  • Trin 5: Indtast dit ønskede udbetalingsbeløb.

  • Trin 6: Bekræft udbetalingen.

  • Trin 7: Tjek at udbetalingen er gået ind på din Revolut-konto. 

  Revolut Betting Sider vs Klarna Bookmakere 

  Revolut Bookmakere
  Check icon

  Over 40.000 danskere har Revolut

  Check icon

  Revolut findes på dansk

  Cancel icon

  Mindre udbredt hos bookmakere med dansk licens

  Check icon

  Sjældent udelukket fra betting bonus

  Cancel icon

  Kan forekomme gebyrer

  vs

  Klarna Bookmakere
  Check icon

  Populært i Danmark

  Check icon

  Klarna findes på dansk

  Check icon

  Mere udbredt hos bookmakere med dansk licens

  Check icon

  Sjældent udelukket fra bonus

  Check icon

  Få gebyrer

  Revolut Betting Oplevelser 

  Klaus: “Jeg er træt af at alt går så langsomt med VISA. Man kan mærke at de ikke er helt oppe på dupperne. Derfor valgte jeg at få et Revolut-kort, og det fortryder jeg ikke. Pengene går ind med det samme hos bookmakerne.”

  Peter: “Jeg har en Premium-konto hos Revolut. Måske koster det lidt penge, men det spiller bare. Jeg foretrækker en virksomhed som Revolut, hvor jeg kan nyde en gennemført oplevelse med betting uden hovedpine.”

  Mikkel: “For mig er det vigtigste den mobile oplevelse. Det er super nemt at åbne Revolut app’en, og derefter min foretrukne bookmaker. På den måde kan jeg hurtigt tjekke at indbetalingen og udbetalingen er gået den vej, som den skal. Normalt afvikles det hele med det samme.”

  Mobil Kompatibilitet Hos Revolut Bookmakere 

  De bedste Revolut bookmakere i Danmark kommer med et yderst mobilvenligt design. Det skal være nemt og intuitivt at kunne placere sportsvæddemål på mobilen. De bedste Revolut betting sider har mobile apps til iOS og Android. Det gør det nemmere at placere sportsvæddemål på farten. På den måde skal du heller ikke logge ind hver gang du ønsker at spille på amerikansk fodbold og anden sport. 

  Selv hvis de ikke har en app til Android eller lignende, bør der være tale om en god oplevelse. Det vil sige at bookmakerens side skal være designet til at tilpasse sig din skærm. Mere end halvdelen af de danske tipsters placerer sportsvæddemål på mobilen. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at du kan indbetale med Revolut via mobilen, placere dine sportsvæddemål, tjekke live betting og meget mere. Det forstår de bedste Revolut betting sider og derfor opfylder de dette kriterie. 

  Alternativer til Revolut Bookmakere 

  Der findes naturligvis forskellige betalingsmetoder på betting sider online. Traditionelt set betalte mange personer med bankoverførsel, men det er ikke så udbredt længere. Det skyldes at der ofte er mange gebyrer og det er langsomt. De fleste personer foretrækker kryptovaluta, e-wallets eller diverse betalingskort. Vi kigger på nogle af alternativerne til Revolut nedenfor. 

  PayPal Betting Sider

  Mange personer, som foretrækker Revolut, kan også have en interesse i PayPal bookmakere. Det er ligeledes en moderne løsning, hvor du ikke betalerkte med dit betalingskort som fx MasterCard eller VISA. Her er der tale om en e-wallet, hvor du betaler til bookmakeren via PayPal. Måske føler du dig mere tryg og sikker ved at gøre det. En af ulemperne ved at vælge PayPal, er at du måske ikke kan få betting bonus. Det kommer an på den enkelte bookmaker. Desuden kan der være gebyrer hos PayPal, men det er der jo også med Revolut. Generelt trækker PayPal ikke gebyrer fra forbrugere, men det er naturligvis vigtigt at tjekke. 

  VISA Bookmakere

  Hvis du foretrækker at betale med et betalingskort, kan du også overveje andre løsninger som fx VISA betting sider. Der er mange flere danskere, som har VISA-kort sammenlignet med Revolut. Måske kan det være at du overvejer at skaffe Revolut, men hvis du allerede har et VISA-kort, er det måske nemmest den vej igennem.

  En af de største fordele ved VISA betting sider er at der er langt flere bookmakere med denne betalingsløsning sammenlignet med Revolut. Derfor har du altså langt flere at vælge imellem. Man kan sige med VISA, MasterCard og andre betalingsløsninger, at det mest af alt handler om hvilket betalingskort du har. 

  Bitcoin Betting Sider

  Der findes også mange forskellige kryptovaluta bookmakere på nettet. Heriblandt er der Bitcoin betting sider. Det er naturligvis verdens mest populære kryptovaluta. Dermed er det også den mest udbredte kryptovaluta hos online bookmakere.

  Flere tipsters føler sig mere trygge ved at betale med Bitcoin til betting siderne. Blandt andet angiver du ikke dine personlige datakte til bookmakeren. Desuden skal du normalt angive færre oplysninger i forbindelse med din tilmelding. Dog er denne slags betting sider altid uden for den Europæiske Union. Dermed skal du altid betale skat af eventuelle gevinster. Til gengæld plejer de at være mere gavmilde med betting bonus. 

  Neteller Odds Sider

  Du kan også spille på sport på diverse Neteller betting sider. Det er mere udbredt i Danmark sammenlignet med Revolut odds sider. Mens Revolut kun går tilbage til 2015, får Neteller helt tilbage til 1999. Dog er Revolut hurtigt blevet til en af verdens største betalingsudbydere. Du får et betalingskort via Revolut, mens Neteller mest af alt er en e-wallet. Dog kan du få MasterCard via Neteller, som du måske foretrækker. Det er i den sidste ende op til dig at vurdere. 

  Samlet Revolut Betting Konklusion 

  De er nogle af de nyeste drenge i klassen, men de imponerer helt bestemt. Revolut betting sider imponerer med at komme i topmoderne design. Normalt fungerer de sublimt på såvel desktop som mobil. Især med sidstnævnte er der typisk en ekstra god oplevelse i den mobile browser. Vi anbefaler at holde øje med de bedste Revolut bookmakere i Danmark, som er gavmilde med bonus til såvel nye som eksisterende kunder. Det anbefales især at overveje de betting sider, som har et loyalitetsprogram, hvor du belønnes for at være et aktivt medlem. Husk at vi løbende opdaterer denne side med de bedste Revolut betting sider. Derfor kan du med fordel bogmærke denne side og altid finde frem til de bedste bookmakere med Revolut. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Findes der Revolut betting sider i Danmark?

  Ja, du kan sagtens benytte Revolut til at indbetale og udbetale hos mange bookmakere i Danmark.

  Er der gebyrer hos Revolut bookmakere?

  Normalt på selve spillesiden skal du ikke betale gebyrer for indbetaling og udbetaling. Hos selve Revolut kan du måske betale mindre eller højere gebyrer alt afhængigt af den form for konto du har.

  Kan jeg få odds bonus hos Revolut bookmakere?

  Ja, du kan normalt altid modtage betting bonus hos de bedste Revolut bookmakere i Danmark. Du får mest ud af din bonus, når der er tale om lave gennemspilskrav og minimumsodds. Naturligvis bør du også overveje dine sportsvæddemål godt og grundigt, før du placerer dine penge.

  Vores odds og anmeldelser er blevet vist i:
  Sigma Logo Business.com Logo ESPN Logo Bloomberg Logo The Wall Street Journal Logo
  ComeOn
  8
  Bedømmelse
  100% op til 500 DKK
  Velkomstbonus
  Spil Nu